כמו שחזיתי, רק רייס הגיע לבסוף ביום האחרון של ההעברות. וחכו, עד שלריאל תהיה קבוצה טובה, קאפלו יצטרך לעבוד הרבה. על הנייר, אמור להיות קבוצה חזקה, אבל נראה איך כל זה יראה על המגרש.
מה שלא יהיה הקהל בברנבאו לא יוותר לקאפלו על כדורגל אפור. קאפלו יהיה חייב "להתפשר" על שחקנים אטרקטיבים או שהוא יקבל בוז כל משחק...ככה שאופטימים אפשר להיות.
שלום! מי האחראי כאן? באתי לגבות 2 מיליון יורו פיצויים מסניור חוסה אנטוניו רייס על הפרת הסכם. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx
19. קצת חילופי מספרים בריאל בעקבות העזיבה של באטיסטה , אמרסון שקיבל תחילה את ה20 , עבר ל8 , הלגרה פינה את מספר 6 לטובתו של דיארה שהיה 21 ועכשיו הספרדי עם הספרה הזו. והנה רשימה של כל הסגל שנמנע שאלות מיותרות בהמשך: 1.Iker Casillas. 2.Michel Salgado. 3.Roberto Carlos. 4.Sergio Ramos. 5.Fabio Cannavaro. 6.Mahamadou Diarra. 7.Raul Gonzalez. 8.Emerson Ferreira. 9.Ronaldo Luiz Nazario. 10.Robson da Sousa "Robinho". 11.Cizero Joao "Cicinho". 13.Diego Lopez. 14.Jose Maria Gutierrez "Guti". 15.Raul Bravo Sanfelix. 17.Ruud Van Nistelrooy. 18.Antonio Cassano. 19.Jose Antonio Reyes. 21.Ivan Helguera Bujia. 22.Francisco Pavon. 23.David Beckham. 24.Alvaro Mejia. 26.Francisco Javier Garcia. 27.Ruben de la Red. 28.Antonio Adan. 29.Francisco Casilla.
תסתכל על הסגל שלנו למען השם !! אני פשוט מתוסכלת מכל הסבטוחה הזאת שרצה שם. תראו מה הולך לנו בהגנה !! סבבה יש לנו את קרלוס - קנבארו - ראמוס- סיסיניו... ומה ?! איזה רוטציה נוכל לעשות במהלך העונה ? מישהו לקח בחשבון תרחיש אפשרי של פציעה ? את מי נשים שם ? את מחיה ? בראבו ? ה' ישמור אותנו. קישור אנמי של חמישה קשרים בלבד, ששנים מהם הם לא אחר מגוטי, מיסטר תנודות קיצוניות ביכולת מחרא, לדיי טוב. ואדון בקס, שמע ישראל !!
אם תיהיה בעית רוטציה בריאל ופציעות של שחקנים ואני מניח שלא יהיה . אני לא חושב שזאת בעיה לריאל להתחזק בעוד שניים שלושה שחקנים אף פעם לא תיהיה להם בעיה של חוסר תקציב
יש לך על הספסל את פאבון, מחייה, סאלגדו, בראבו, או אפילו את הלגרה שיכול לשחק גם כבלם וגם כקשר. קאפלו רוצה לשחק הגנתי, אבל הקהל של ריאל לא יאהב את זה, כמובן שמקבוצה כמו ריאל אתה מצפה לשחק התקפי.
בערך חצי מהעבודה נעשתה במדריד הקיץ. הרבה רכש טוב, אבל לקבוצה עדיין חסר כיוון. גם אם יצא מזה משהו טוב, יהיו הרבה צירי לידה. בארסה צריכה לצבור כמה שיותר נקודות בזמן הזה.
לדעתי היה מיותר להביא את רייס יש לנו התקפה טובה ובמקומו יכלו להביא קשר\מגן\בלם... אבל הסגל חזק מאוד ואנחנו נתמודד עם ברסה בקרב צמוד... יאללה ריאל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!