ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/7/06.

1. The UNITED Member

יש חדש בגזרת אדריאנו-רונאלדו?

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ב1 בלילה שעון ישראל נסגרת רשימת העברות.

עד אז נדע הכל , בינתיים לא מפורסם כלום

3. Jose Mourinho Member

כן. רונאלדו ישחק בריאל מדריד, אדריאנו באינטר.

4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

עיסקה טובה של ריאל,גם רייס רצה לעזוב,והוא בדיוק מה שהיה חסר בעמדה של הקשר השמאלי.
    לעומתו לבפיסטה לא היה מה לחפש בריאל העונה.
    העיסקה מישתלמת ל-2 הקבוצות.
    אני מקווה שניראה מרייס העונה הרבה כדורגל,אחרת על מה היה כל הבלאגן הגדול סביבו..

5. Engel Del Madrid Member

אף אחד לא מדבר על העסקה, העסקה הזו השתלמה. אבל עצם זה שנשארנו עם סגל כל כך קצר בהגנה ונשארנו בלי בלם זה חורה לי ועורה לי.

6. Waters Member

כנ"ל.

מישהו יכול לפרט, עכשיו אחרי חלון העברות את הסגל של ריאל?

7. Jose Mourinho Member

שוערים: קסיאס, דייגו לופז

הגנה: סלגאדו, רוברטו קרלוס, ראמוס, קנבארו, סיסיניו, בראבו, פאבון, מחייה

קישור: הלגרה, דיארה, אמרסון, גוטי, רייס, בקהאם

התקפה: ראול, רונאלדו, רוביניו, ואן ניסטלרוי, קסאנו

8. XabiAlonso Member

למה היינו צריכים את רייס?????? למה הוא נחוץ???
    יש לנו מספיק שחקנים ע לצד שמאל היו צריכים לחזק את צד ימין!!! ובנוסף לכל הצרות נתקענו בלי בלם נורמלי (על הספסל).

9. פאביו קאפלו Member

לך תידע, אולי מחייה יעשה את הקפיצה ויהיה בלם ראוי בספסל. אולי הלגרה ומחייה יספיקו לנו כמחליפים, ואולי אחרי כמה משחקים של סלגאדו בהרכב, קאפלו יבין שמקומו על הספסל וששילוב בין סיסיניו ובקהאם בצד ימין הוא שילוב מצויין. רק שעד שקאפלו יבין את כל זה לא נאבד יותר מידיי נקודות שיוכלו ליהיות יותר מידי קריטיות.

10. Engel Del Madrid Member

הוספתי לך שני שחקני קישור שעלו לבוגרת.

הנה הסיכום על מהלך הקיץ :

אז אוקיי, בקיץ הזה נרכשו 4 שחקנים מעולים (אמרסון, קנבארו, דיארה, RVN), אחד הגיע בהשאלה, 8 עזבו בהשאלה (סולדאדו, פאבלו גרסיה, דיוגו, וודי, בלבואה, פורטיו, בורחה, בפטיסטה) , 3 עזבו, (גראבסן, חוראדו, חואנפראן) .

לאחר כל הבעיות והספקולציות, בסופו של דבר נשארנו עם חור ענק בהגנה. במקרה ויפצעו חס וחלילה קאנא או ראמוס, או שאחד מהם יקבל אדום (הסבירת גבוהה במקרה של ראמוס), רק מחיה, פאבון, ראול בראבו או הלגרה יוכלו להחליף אותם ואילו בלמים שאפילו ב-FC וינה לא יקבלו. קאפלו רצה לרכוש עוד בלם בדמות אז'אלה מולנסיה, אלכס מ-פ.ס.וו או אפילו קיבו או מקסס. למרות הרבה שיחות, דיבורים וברברות למינהם, שום בלם מחליף (או לרוטציה) הגיע לריאל.

בקישור, הדל למדי, נראה כרגע שהמחליפים הם או חאבי גרסיה , דה לה רד או גוטי, שכולם חוץ מגרסיה נכנסים למשבצת ה-50-50 .
    בפטיסטה, שלקראת סוף העונה היה קשר מעולה מאחור, הושאל לארסנל לעונה. מה שלפי דעתי היה מהלך מוטעה, כי למרות שפונה מקום של זר, ניאלץ לחכות לינואר בשביל לראות איזה מן בלם יגיע. והוא יגיע.

בהתקפה, יש בעיות רבות. הדון נראה כמי שלא מוכן לוותר על ראול בהרכב, מוותר על רוביניו, הקוסם הברזילאי שפשוט חייב לקבל דקות משחק, אין שום סיכוי שנראה קסם בלעדיו.
    רונאלדו, מתחיל להיפצע ללא הרף והבטחתו לעבור את ה30 שערים נראית כמו פעם, הבטחה של יאוש ותקוות שווא.

הנה ההרכב שכנראה קאפלו יפתח איתו :

קסיאס
    RC קאנא ראמוס סלגאדו
    אמרסון דיארה
    רייס בקהאם
    ראול
    RVN

הנה ההרכב המושלם מבחינתי :

קסיאס
    RC קאנא ראמוס סיסיניו
    אמרסון דיארה

רייס רוביניו
    RVN קסאנו

יכול להיות שקאפלו ישנה את ההרכב, ויכול להיות שטעיתי בהרכב שהוא יעלה איתו. אז תנו אתם את הסיכומים שלכם לקיץ.

11. MHFC Member

אם באפטיסטה היה נשאר, בכל מקרה הוא היה יושב על הספסל, דיארה ואמרסון עדיפים על פניו בהרכב.
    לדעתי זהו ההרכב הטוב ביותר שריאל יכולה לשחק, 4-4-2.

-------------קסיאס------------
    קרלוס---ראמוס--קנאברו---סיסיניו
    ---------דיארה--אמרסון---------
    ------רוביניו--------בקהאם-----
    --------רונלדו---ניסטלרוי-------

12. M_T_A Member

שים את רייס במקום בקהאם ויש לך הרכב חלומות.
    אין לאפס האנגלי מה לחפש שם יותר

13. eman Member

הממ מצד אחד אני מרוצה מהרכש שנעשה הקיץ ומצד שני לא כל כך...

כשהיו בחירות הייתי בטוח שיביאו שחקן יצרתי ומשמעותי להתקפה כמו קאקה שדובר עליו רבות או רובן, או לפחות כמה שחקנים צעירים עם עתיד מבטיח(כריסטיאנו רונאלדו למשל)....
    בסופו של דבר הביאו 3 שחקנים מעל גיל 30 ושני שחקנים צעירים...
    בנוסף,אין לנו שום קשר יצירתי במרכז המגרש(סטייל פירלו), והקישור נראה אפור מתמיד כשהוא כולל את אמרסון דיארה ובקהאם...יש לי הרגשה שנתגעגע לזידאן במיוחד השנה.

אני חושב שכל השחקנים ששוחרו השנה שוחררו בצדק,חוץ מג'וליו בפטיסטה שיכל להוסיף הרבה כח במרכז המגרש(מה שבטוח עדיך על בקהאם)...אני מקווה ששנה הבאה נקבל אותו בחזרה וגם נשאיר את רייס אצלנו(במידה שיהיה טוב).

14. M_T_A Member

שום אפור, דיארה ואמרסון זה קישור אחורי ויותר למעלה יש לכם את רוביניו ורייס, ככה שיצורתיות לא חסרה פה.
    תהיו מעודדים, תהיה לכם השנה קבוצה חזקה מתמיד

15. Raulito Madridista

סיכום העברות בקיץ 2006:

הגיעו: פאביו קנבארו ואמרסון(יובנטוס), רוד ואן ניסטלרוי(מנצ'סטר יונייטד), מהמדו דיארה(ליון), חוסה אנטוניו רייס(השאלה, ארסנל).

עזבו: זינדין זידאן(פרש), רוברטו סולדאדו וחואנפראן(אוססונה), חאבייר פורטיו(נאסטיק), תומאס גראבסן(סלטיק), ג'ונתן וודגייט(מידלבורו), פאבלו גארסיה(סלטה ויגו), ג'וליו בפטיסטה(ארסנל) וקרלוס דיוגו(סראגוסה).
    ריאל מדריד קסטיליה: ארלבואה(דפורטיבו לה קורוניה), חוראדו(אתלטיקו מדריד), באלבואה ורובן(ראסינג סנטאנדר), בורחה(ויאדוליד).

איבן הלגרה נשאר בקבוצה בזמן האחרון. נערכו שינויים במספרי החולצות של השחקנים. איבן הלגרה העביר את מספר 6 שלו למהמדו דיארה, אמרסון קיבל את מספר 8 שהיה שייך לג'וליו בפטיסטה. הלגרה קיבל את מספר 21 שהיה שייך לקרלוס דיוגו.

אני גם ממש לא מבין למה נרכש חיזוק נוסף לאגף שמאל, כאשר אגף ימין הוא האגף "הנכה" שלנו מה שנקרא. אני מגדיר את הקיץ שלנו כקיץ טוב, אבל היו בו הרבה פיספוסים. התפשרות על מגן שמאלי בדמות קרלוס שיישאר וייתן עוד עונה, וביזבוז אופציית רכישת קול או אבידל, וכמובן זאמברוטה המנייאק שהלך לברצלונה. חבל מאוד שחואקין נרכש על ידי וולנסיה, התקוות שנרכוש אותו בעוד עונה, פגו להם.

אני ממש לא מרוצה גם מכך שוודגייט הושאל, נניח והיה מגיע בלם אחר זה בסדר, אבל חבל. מצטער שאז'אלה לא בא לרוטצייה, אבל קאפלו היה עוד מכניס אותו להרכב. אבל, ראול בראבו אם ייפתח כבלם, לא יהרוס כמו שהיה הורס עם זה עם ראמוס. נניח הוא יישחק עם קנבארו, עדיין ההגנה לא תיהעה מסננת. שמח מאוד על כך שסיסיניו לא נמכר, מזל שקבוצות לא הסתערו עליו.
    עזיבת בפטיסטה מעצבנת אותי, אבל הוא יחזור בעונה הבאה. רייס לא בא בטוח להיות שחקן הרכב, הייתי מעדיף קשר ימני שיגיע אליינו. האופציות בקישור הצטמצמו. אני מקווה שהלגרה יישחק כקשר אחורי אם נצטרך, היו לו פעם מסירות מעולות והוא היה קשר אחורי טוב, ובתפקיד הזה ריאל מדריד רכשה אותו. גוטי הוא בעדיפות ראשונה לחילופים. הייתי מנסה את בקהאם במרכז המגרש במידה והמערך 4-4-2. זה לא יהיה כישלון כמו ב2004, אם אמרסון\דיארה יישחק לידו.

ההרכב האידיאלי(4-4-2):

קסיאס;

סיסיניו, קנבארו, ראמוס, קרלוס;
    אמרסון, דיארה
    רוביניו, רייס\קאסנו;
    קאסנו\ואן ניסטלרוי ורונאלדו.

ההרכב האידיאלי(4-3-3):

קסיאס;
    סיסיניו, קנבארו, ראמוס, קרלוס;
    אמרסון, דיארה, בקהאם;
    רוביניו, ואן ניסטלרוי\רונאלדו וקאסנו

ראול לא מצא בהרכב בשום דרך שהיא, אין מה לעשות. על שלושה עמדות מתחרים השחקנים הבאים, במערך של 4-3-3: ראול, רונאלדו, ואן ניסטלרוי, אנטוניו קאסנו ורוביניו. זה מאגר התקפי אדיר. במקרה של 4-4-2, מתחרים על ארבעה עמדות: ראול, רונאלדו, ואן ניסטלרוי, אנטוניו קאסנו, רוביניו ובקהאם.

באמת שאני לא רואה עם שחקנים כאלה, שנציג כדורגל כל-כך אפור כמו יובנטוס, זה לא מועלה על הדעת בכלל. סביר להניח שיהיה כדור באמצע, לא התקפי מובהק, ולא הגנתי אפור. נטייה יותר רצינית להתקפה. את הסגל לקאפלו יש, בעיקר בחלק ההתקפי. מצפה לניצחון נגד לבאנטה במחזור הבא.

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/06