ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 10, 2006.

1. Rosaneri Member

מסכים עם כול מילה,חוץ מיזה שרונאלדו יעזוב,כי עם אני לא טועה הוא אמר שהוא רוצה להישאר בריאל בזמן הקרוב.

אני חושב שהחל מהעונה הקרובה ניראה את קאסנו כשחקן שמשפיע על הקבוצה,כי בכול זות קאסנו שחקן יעיל ויכול לתרום הרבה לריאל,חוץ מיזה שפאביו קאפלו ולו היה עבר משותף.

Last edited: Jul 14, 2006
  2. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי שמישהו ציין זאת, קראתי היום בעיתון שליד הסמל של ריאל השנה יהיה כיתוב שעל פיו הקבוצה נבחרה על ידי אופ"א לקבוצה הכי גדולה במאה ה-20. למישהו יש תמונה?

3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שאני לא ממש מיתלהב מהרכישה של ואן ניסטלרוי,למרות שאני סומך על קאפלו אם הוא מביא אותו הוא בטו יודע למה.
    אבל אני מחכה ליראות חיזוקים בעמדות הנכונות (בלם,מגן שמאלי,קשר אחורי וקשר קידמי..) ולא בהתקפה

4. Raulito Madridista

חדשות היום בריאל מדריד:

השחקנים עברו היום בדיקת דם. לאחר הבדיקה, הם פנו לארוחת הבוקר, ואז לאימון הקבוצה. לא הבנתי בדיוק את סוף הכתבה, אך אני משער שמדובר שהבדיקות הללו + בדיקות רפואיות נוספות, יכריעו אילו מהשחקנים יסעו למחנה האימונים באוסטריה.

מחנה האימונים יתקיים בכפר אירדנינג, אשר באוסטריה, כאמור. המחנה יתקיים החל מה17/7 עד ל-5/8. משחק אחד כבר פורסם רישמית (באתר של המקום) - ריאל מדריד נגד פליימות', 21.7 בשעה 18:00 שעון אוסטריה (17:00 שעון ישראל, אם אני לא טועה). ארסנל, לאציו, שאלקה וגם הלוזונים יתארחו במקום במהלך הקיץ.

המונדיאליסטס ישתלבו במחנה 25 יום מיום הדחתם מהמונדיאל. סרחיו ראמוס, איקר, מיצ'ל וקפיטן חוזרים ב-23.7; רוביניו, סיסיניו ור.קרלוס (אם ישאר עד אז) ב-27.7. כנ"ל בקהאם. רוני פצוע ועדיין לא ידוע מתי יחלים.

היום באימון הקבוצה:

גוטי פרש כתוצאה מtendinitis בברך ימין. הקבוצה ערכה אימון מפרך, שארך שעתיים, שכללו ריצה במשך רבע שעה (המרחק - קרוב ל3000 מטרים) ועוד כמה תרגילים. לאחר מכן, הקבוצה פנתה לעבודה בחלק הטקטי, כאשר הדון שם דגש באימון הנ"ל על לחץ, לגעת יותר בכדור ולהניעו.

אנטוניו קסאנו, שעלה 2 ק"ג במהלך הפגרה, מתאמן קשה על מנת להוריד את המשקל העודף. בימים הקרובים, האיטלקי צריך להגיע למשקל המקסימלי לגובהו (1.75 מ') - 79 ק"ג.

http://www.realmadrid.com/addon/img/d6b8c6288capellodandoordenesp.Xxx

הכותרת היום במארקה: "מי שלא ייתן את הנשמה - שיילך"

http://www.marca.com/primeras/06/07/g0714.Xxx

* קרדיט ל - Realmadrid.co.il

# אשד, זה עדיין לא קרה, גם אני לא מתלהב מהחיזוק של רוד בהתקפה, יש עמדות הרבה יותר חשובות, זה מתחיל להיות כמו עם קמאצ'ו שביקש את ווירה והוא קיבל את אואן אבל נעזוב את זה לדקה, נקווה שזה יתפוצץ בסוף.

# איזה צחוקים עם קאסנו הזה לא מסוגל לא להשמין, כל הזמן דופק שווארמות. שיחזור להיות עם המשקל הרגיל שהיה לו ברומא ולא יהפוך לנו לגוצון.

Last edited: Jul 14, 2006
  5. Barcik Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx

די, אני כבר מחכה לראות את זה קורה. כמה ליצנים יש בריאל מדריד, אלוהים ישמור.

6. פלג Member

http://www.marca.com/primeras/06/07/g0714.Xxx

כותרת המארקה היום עם קאפלו במרכזה. האחרון הודיע היום:" מי שלא יתן את הנשמה שלו שילך".

ידיעה אחרת הקשורה לקיץ הקרוב:
    המועדון אישר כי הקבוצה תיטול חלק בטורניר "גביע רמון דה קראנזה" ב18, 19 לחודש הבא. הקבוצה תפגוש בטורניר זה את בטיס ואם תנצח תפגוש את אינטר או קאדיז.

7. beks23 Member

טוב ההכרעה באיטליה נפלה , מילאן לא ירדה מה שמוריד את סיכויו של קאקא להגיע לריאל , אבל יובה ירדה אז ככה שכניראה בשבוע הבא כבר נידע את השמות שאמורים להגיע ..

8. Raulito Madridista

את דעתי על העונש שהוטל על יובנטוס ובכלל שאר הקבוצות רשמתי בדיון עצמו בפורום האיטלקי. רק רוצה להדגיש שזה עונש קשה מאוד ליבונטוס לרדת ליגה, שלילת שתי אליפיות וגםצ לפתוח את העונה במינוס 30 נקודות. אני בטוח במאה אחוז שאם קאפלו יירצה אמרסון מגיע לריאל מדריד בימים הקרובים. זאמברוטה אולי רוצה מילאן אבל לא שווה לו, לא לשחק בליגת האלופות או באירופה אלא רק בליגה המקומית. הקרב יהיה בין ריאל לברצלונה. בקשר לקנבארו עם כל זה שהוא רוצה להיות סמל ביובה ולהישאר ולהיזכר כענק כמו דל-פיירו(מסכן קנבארו את שתי האליפיות היחידות שלו בקריירה פוסלים לו), יובה תפתח את העונה עם מינוס של 30 נקודות, סיכוי לא רע בכלל שהיא גם תרד לליגה השלישית ולקנבארו אין עוד מלא שנים לשחק כדורגל. תארו לכם שאחרי עשרה משחקים יובה עדיין תהיה במינוס של נקודות ואני בטוח שלחזור היא לא תחזור לליגה הראשונה כבר בעונה הראשונה. אם היא תרד לליגה השלישית יובנטוס תימחק ממפת הכדורגל העולמי. דשאן ייצטרך להתמודד עם עזיבה של הרבה שחקנים ולא בטוח בכלל שהוא יצליח לחבר את יובה. קנבארו צריך לעזוב.

קאקא אבל לא יישחק בשום מפעל אירופי. אולי הוא ילחיץ את מילאן להוריד את סעיף השחרור שלו. בכל מקרה לא בניתי עליו יותר מדיי.

9. מאסי המלך Member

יש הרבה קבוצות שירצו תשחקנים של יובנטוס ריאל לא תחתים את כל כוכבי יובנטוס.
    בארסה גם רוצה מאוד את זמברוטה וגם את תוראם.

10. eman Member

חס וחלילה!
    כל כך מחפשים חלוץ???? למה שלא ילכו על טבז?כולם ראו איזה כשרון ענק הוא במונדיאל

11. Waters Member

אני חושב שטבז הוא יותר מאין שחקן מאחורי החלוצים כמו רונאלדיניו נגיד.
    גם לדעתי לוקה טוני לא כזה מתאים לריאל.

12. Rosaneri Member

לוקה טוני יתאים לריאל יותר מטבז,טבז ביכלל קושר לצ'לסי עם אני לא טועה והוא תחת חוזה בקוריינטס.

Last edited: Jul 15, 2006
  13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הוא חלוץ,מעין חלץ שני כזה שצריך שיחשחק לידו חלוץ גבוה/חזק.
    לוקה טוני מאוד מתאים לריאל,אבל רק במידה שואן ניסטלרוי לא יגיע.

14. beks23 Member

אם זה לוקה טוני במקום RVN אז ברור שאני מעדיף את טוני , אבל היו דיבורים שאם פיורנטינה יורדת ליגה אז רוב הסיכויים שטוני הולך לאינטר לא ?

15. Barcik Member

אם ריאל מדריד קונים חלוץ, הם שורפים כסף. אפילו אם RVN (נניח לרגע שזה יהיה הוא) יגיע למדריד, יסיים את העונה הבאה כפיצ'יצ'י, ויתן צמד שלושערים מול בארסה - רונאלדו יכול לעשות את כל זה. הם לא מחזקים את הקבוצה שלהם בגרוש.