ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/7/06.

1. Waters Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

ידעתי שאני אצא טמבל.

בכל אופן, אני לא מאמין שהוא אי פעם יעבור לארצות הברית...

2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

זה נכון.
    גלרייה
    http://www.20minutos.es/data/img/2006/07/12/491024.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx :aaarse:

3. פלג Member

העיתון הצרפתי "פראנס דה" מוסר כי הקבוצה הציעה 22 מיליון יורו על פראנק רייברי והוא מתקרב לקבוצה. עוד מוסר העיתון כי ריאל הפיבוריטית מאחר ומנ' יונייטד שגם היתה רוצה בשרותיו מוכנה לשלם 12 מיליון יורו בלבד.

4. Barcik Member

לא יודע מה איתכם, אני מריח מקרה קלאסי של שחקן שנותן מונדיאל טוב ונעלם ברגע שעובר לקבוצה גדולה. או בפחות מילים, פלופ.

איך יכול להיות שקיימים כאלה פראיירים בעולם ובכל זאת בארסה לא תצליח לגרד 10 מיליון עבור סביולה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

5. Robin Member

הוא קושר עם מעברים לקבוצות גדולות עוד לפני המונדיאל אז כנראה שחוש הריח שלך מקולקל או משהו. הוא שיחק מצוין גם במארסיי העונה ואני מניח שלא ראית אותו כל-כך הרבה כך שאני לא מבין על מה אתה מבסס את הדעה שהוא יהיה פלופ.

6. Bensh Member

הוא בסך הכל ג'ולי צעיר
    שחקן כנף קטן, מהיר ומחמיצן

7. Barcik Member

קאפלו שמאפלו, בינתיים אין חדש תחת השמש. ה"מארקה" אומרת (בודאות רבה, יש לציין) שואן-ניסטלרוי יהיה הרכש הראשון של קאלדרון, ה"אס" מדווח שהחוזה של בקהאם יוארך עד 2009. תבלו. בקטלוניה גם מוסיפים שססק סרב להצעה של מדריד, אבל זה כבר לא נשמע לי אמין.

8. Raulito Madridista

מארקה: רונאלדו עדיין לא החליט אם יעבור ניתוח בבירכו השמאלית.

רונאלדו שנפצע במהלך המונדיאל ואמר בשבוע שעבר שיחזור לשולחן הניתוחים בקרוב, עיצבן את הצוות הרפואי של ריאל מדריד שנתן לו חוות דעת הפוכה. רונאלדו, ע"פ המארקה, עדיין לא הגיע להחלטה ועשוי לבקש חוות דעת נוספת ממומחים שונים.

"מדובר בדלקת קטנה בגידים שמתחברים לשריר. התייעצתי כבר עם הצוות הרפואי של ריאל מדריד, ואפנה בקרוב למומחים נוספים. אני צריך לעבור בדיקות נוספות, ולאחר מכן אראה אותן לדוקטור רונקו (הרופא של נבחרת ברזיל, שהיה הראשון לקבוע שרונאלדו צריך לעבור ניתוח)"

אגב, מדובר באותה הברך שגרמה לו להיעדר ממספר רב של משחקים בעונה שעברה.

המארקה: רוד ואן ניסטלרוי מתקרב לריאל מדריד

המארקה, מפרסם היום שואן ניסטלרוי מתקרב לריאל מדריד והוא בדרך להיות הרכש הראשון שמביא איתו ראמון קאלדרון. ההולנדי כבש שער אחד במונדיאל ובעונה שעברה סיים עם 22 שערים בליגה האנגלית למרות שלא שיחק בכל המשחקים.

* קרדיט לאתר Realmadrid.co.il

* אני מאוד מקווה שלרונאלדו לא תיהיה בעייה עם הברך. אי אפשר ככה שכל פעם הוא נפצע, אני חושב שהוא צריך להרזות וכך הוא יהיה פחות כבד וכך לא יצליחו לתקל אותו ככה, נמאס מהבעיות שלו עם הברך, בעונה שעברה הוא החמיץ חצי מהמשחקים בליגה, יש לו 20 משחקים בעונה שעברה. אסור שתיהיה בעייה עם רונאלדו, הוא חייב לעבור ניתוח לפי דעתי. הפציעות האלה כבר כמעט גמרו לו את הקריירה. אם פתיחת העונה של רונאלדו תתעכב, ראול וקאסנו חייבים להיות בשיאם. אני בטוח שקאפלו ימריץ את הבטטה מספר 2, אבל בקשר לראול אני לא בטוח שהוא יחזור לעצמו.

* בקשר למה שנאמר במארקה: אני מקווה שזה חרטה,למרות שבדר"כ האס הוא המחרטט(תקווה בקשר לזה שאולי החוזה של בקהאם לא יוארך. לא צריך חלוץ בקבוצה, כבר נמאס לי להתעניין במה שקורה בקבוצה הזאת, את הרכש הנכון לא הבאנו והחלוץ אמור להיות הרכש הראשון וזה מתסכל. אני מקווה שקאפלו יודע שלא צריך את רוד והוא יפיל את העיסקה. אנחנו צריכים 2 קשרי מרכז מגרש, קשר ימני, מגן שמאלי ובלם זה יהיה חביב מאוד.

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/06
  9. אלי מתחן Member

ריברי שחקן מצויין, 22 מיליון יורו הוא לא שווה זה בטוח.

10. XabiAlonso Member

בכל מקרה, פרנק ריברי מעדיף את ארסנל על פני ריאל מדריד...

11. Waters Member

מאיפה הבאת את זה?

זה לא כזה בטוח למרות שאם חושבים על זה... המאמן ועוד כמה שחקנים שמה צרפתים... חבל.

12. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני שמעתי שהוא מעדיף ללכת לארסנל..
    בכול אופן הוא יקר מידי לריאל..
    צריך ללכת על חואקין,הוא שחקן יותר טוב מימנו ומה גם שיהיו קצת יותר ספרדים בקבוצה..
    יותר מידי ברזילאים...

13. beks23 Member

במחיר הזה שילך לא צריך אותו ..
    ובקשר לואן ניסטלרוי , עיתון גרמני פירסם שהוא בדרך לבאיירן , אז אי אפשר לדעת ..

14. Yeste Member

מכול החלוצים דווקא רוד פני סוס ?
    האריכו את החוזה של בקאהם עד 2009 ?
    הקרקס נמשך...
    :aaa021:

15. Jose Mourinho Member

מאז תחילת ה"סיכסוך" של ואן ניסטלרוי עם פרגוסון הוא קושר למספר קבוצות בכירות באירופה. בהתחלה אלה היו אינטר ומילאן, אח"כ באיירן מינכן, ועכשיו ריאל מדריד(נדמה לי שהוא קושר גם לצ'לסי וברצלונה).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/7/06