עוד פעם רייס?שיחליטו כבר,כל פעם משגעים אותנו עם הפרסומים האלה...אני כבר הייתי בטוח שריברי בדרך לקבוצה...עכשיו אני אתאכזב אם הוא לא יבוא ורייס כן.
אל תגיד משו, שאתה לא יודע. חואקין עוזר להגנה הרבה יותר מכל קיצוני התקפי אחר בעולם (תחשוב לבד למה יש לי את הבטחון להגיד את זה). קאפלו אמר, שהוא רוצה קשרים למרכז המגרש. לדעתי, גם העניין של ריברי וגם עכשיו עם רייס- הכל שמועות. רייס אמר רק לפני כמה ימים, שהוא נשאר בארסנל, כי זו בכלל לא רוצה למכור אותו. הכל התעורר, כשראמוס, חברו של רייס עוד מימיו בסביליה, אמר שהוא היה רוצה לראות את רייס ביחד איתו בריאל, ומשם חזרה התקשורת להפציץ בשמועות.
למרות שקאפלו לא רצה בחוראדו, ומיאטוביץ' כבר סיכם עם אתלטי על מכירה של השחקן, מי שנחשב לאחד מהשחקנים המוכשרים שיצאו מהקנטרה של ריאל, קלדרון, אחרי שדיבר עם הרבה מאד אנשים על העניין, החליט לעצור ברגע האחרון את ההעברה של חוראדו לאתלטי, ובכך למעשה התערב בהחלטות של הצוות המקצועי. קלדרון לא מוכן לשמוע על מכירתו של חוראדו, כדי שלא נראה עוד מקרה אטו, אלא רק להשאיל את השחקן. אם אתלטי לא תהיה מוכנה לכך, אחרי שכבר סיכמה על רכישתו, לא תהיה שום עסקה בין שני המועדונים. חוראדו, שהיה אמור להיות מוצג מחר כשחקן החדש של אתלטי 4 השנים הקרובות, יאלץ לרוץ עכשיו מפגישה לפגישה ביחד עם סוכנו, על מנת להגיע לפתרון, למרות שזה כנראה לא ימצא. ההתערבות של קלדרון יכולה להראות אצל מס' אנשים כמהלך הנכון ביותר ואף המתבקש, אבל מדובר בהתערבות בעניינים של הצוות המקצועי, מה שעלול להוביל למחלוקות קשות. בסקר שנערך במארקה, בו נשאלה השאלה המתבקשת- האם קלדרון עשה טוב בעניין, שעצר את ההעברה- 51 אחוז תומכים בהחלטת הנשיא, אבל מנגד 49 אחוז לא.
מעניינת מאוד ההחלטה הזו של קלדרון, שיכולה להביא להשפעות חיוביות ושליליות כאחת. בטווח הארוך, זה יכול להיות משמעותי לא פחות מהרכש.
למרות ההתלהבות הרבה מריברי במונדיאל, חואקין שחקן שלעתי יותר מתאים לריאל. שנים שאני מתה שהוא יגיע, שחקן פנטסטי ששוה את הסכום שדורשים עליו. מה לעשות שהוא לא סופר סטאר ביפן ולא מוכר חזיות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
גם קלדרון לא ידע מי זה חוראדו, אבל אחרי שנחתמה העיסקה סיפרו שזה הוולרון הבא, או אולי הזידאן הבא. מי זה מיאטוביץ'? אם הוא רק שחקן עבר של ריאל, הוא לא יכול לסגור לבד עסקאות. באטלטיקו טוני מוניוס לא עשה את זה. הכל עבר דרך חיל מרין.
תאמין לי שאני מכיר טוב מאוד את חואקין. אולי לא כמוך (אתה התחלת עם שם משתמש "חואקין", אז כניראה שאתה יודע דבר או שניים לגביו יותר ממני), אבל אני יודע שלמרות שגם הוא יורד לןעזור להגנה פעמים רבות הוא לא עושה את זה יותר מריברי. אם קאפלו היה מסרב להבאת רייס, מיאטוביץ' לא היה מדבר אפילו על האפשרות להביא אותו והוא היה יורד מזמן מכותרות העיתונים. ת'אמת גם אני לא יודע מה ניסגר עם רייס וריברי כל יום שמועה אחרת. עד שדברים לא סגורים אי אפשר לדעת כלום.
אני רואה ששום דבר לא השתנה עדין בריאל מדריד ועדין מוכרים שחקנים צעירים מוכשרים שיוכלים לפרוץ ולא משאילים אותם ובסוף ברגע האחרון שהעסקה כבר נחתמה נזכרים בכך והכל כבר מאוחר מידי. טיפשות גדולה של ההנהלה של ריאל, למה לא להשאיל תשחקן ואם אתליטקו מוכנה רק לקנות אותו לחפש קבוצה אחרת ויש מספיק קבוצות שיהיו מוכנות לקבל בהשאלה שחקן צעיר ומוכשר שיעזור להם.
תיראה, זה לא שהשחקן נמכר סופית. היה איזשהו הסכם שיוכל להחזיר את חוראדו לריאל, אבל כניראה שההסכם הזה לא נשמע כל כך טוב לקלדרון, וכניראה הוא רוצה שחוראדו רק יושאל. לחוראדו לא היה מקום כרגע בהרכב של ריאל ומיאטוביץ' טעה וניסה לעשות עליו כמה גרושים. כניראה אחרי שקלדרון קצת צעק עליו הוא הבין את הטעות. אבל בכל זאת, זה לא סוף העולם יש איזשהו סעיף שאומר שריאל יכולה להחזיר אותו בסכום שנירכש, ככה שזה לא שאין מה לעשות בנידון.
אוהו כמה שהעניינים מסתבכים. קלדרון זועם על מיאטוביץ' בגלל עיסקת חוראדו והמניות של קלדרון פשוט הכפילו את עצמם מבחינתי. חוראדו ענק והנה סימן, שסוף סוף אנחנו שמים לב גם לקאנטרנה. המלחמה הקרובה באתלטי תעלה לחוראדו את הביטחון העצמי ברמות מטורפות, ופשוט תשפר אותו.. ולפי דעתי עיסקת דיארה תצא לפועל, אני לא מאמין לשום מילה שנשיא ליון אומר.
ריקי, תאמיני לי שגם אם חואקין היה מוציא ליין של חזיות על שמו, הוא היה מוכר בספרד לא מעט. פאביו קאפלו, אתם אומר דברים לא מדויקים. העסקה כנראה סגורה סופית, וקלדרון לא יוכל לעשות כלום, אם ירצה או לא. חיל מארין אישר את העניין, ואמר שחוראדו שחקן של אתלטי. בעסקה הזאת, לריאל אין דרך להחזיר אותו רק אם תרצה, אלא זה תלוי במס' דברים. היא תצטרך לקבל את ההסכמה של אתלטי, להגיע להסכמה עם אתלטי על מחיר האחוזים מכרטיסו של חוראדו ועוד. ובקשר לחואקין, אני לא סתם אומר. חואקין עושה הרבה מאד הגנה, יותר מכל קיצוני אחר בעולם. רק לעיתים, כאשר הוא מקבל הוראה מפורשת להשאר למעלה והוא למעשה מתופקד ממש כחלוץ, הוא לא עוזר בהגנה.
תחשוב ככה, ריאל מוכרת אותו עכשיו ומרוויחה עליו כמה גרושים עכשיו עוד שנתיים היא תוכל להחזיר אותו והיא תצטרך לשלם עליו וכנראה מחיר יותר גבוה ממה שהם מכרו אותו. עכשיו תגיד לי למה למכור אותו ולהרוויח עליו כמה גרושים בשביל עוד שנתיים לקנות אותו שוב ולא להשאיל אותו וככה תוכל להחזיר אותו בכל רגע שתרצה ועדין תרוויח עליו כסף מההשאלה ותגיד לי אם העניין לא נראה לך קצת דפוק? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
זה מאוד דפוק, אבל אין שום דבר שנוכל לעשות כרגע..חוראדו חתם ל-4 עונות ונמכר רק ב3 מיליון יורו (!!) ולריאל תהיה אפשרות לרכוש אותו בסוף העונה הזאת או בעונה שאחריה.