ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/7/06.

1. EL Capitan Member

תראו, ריאל ביזתה את עצמה לא מעט בשנים האחרונות עם הפסדים מבישים בברנבאו. ברור שזה לא יחזור על עצמו, ולא רק בגלל קאפלו, אלא כי למי שעדיין לא קלט, על ריאל עברה לא בשנים האחרונות אחת מהתקופות היותר טובות בהיסטוריה של המועדון.

והיי, זה לא ליגה אנגלית כאן. זה לא שהאלופה יכולה לסיים את הליגה בלי הפסדים.

2. EL Capitan Member

בצרפת בטוחים, שריברי בדרך לריאל, כך לפחות מפרסמים העיתונים בצרפת.

במארקה אומרים, שהמו"מ עם דיארה נמצא כבר בשלב האחרון שלו.

פורטיו בנאסטיק.

תתכוננו לשמוע שמועות בקשר לוויליאם גאלאס המצוין, שאמר שהוא לא פוסל גם מעבר לליגה הספרדית.

3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת איחר את הרכבת..
    בריאל ובארסה כבר חיזקו את ההגנות שלהם.

הלוואי שיבוא,הוא יכול להיות רכש מצויין,ועוד יותר חשוב,זה שאולי סוף סוף יעיף את דיוויד בקהאם.

4. eman Member

גלאס יכול להיות רכש אדיר...גם יכול לשחק בשמאל ולהחליף את רוברטו קרלוס שנה הבאה, וגם בלם ענק...

ריברי גם שחקן מעולה,הלוואי שיבוא, אבל כרגע הכי חשוב זה דיארה.

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה היא שבתור בלם אין איפה לשים אותו,אלא אם כן בריאל יחליטו לוותר על ראמוס או קאנאברו.
    גם כמגן זה לא רעיון הכי טוב,כי הוא רב עם מוריניו ביגלל שהוא שם אותו כמגן ולא כבלם,למרות שהוא יודע לשחק בתפקיד הזה.

6. EL Capitan Member

לא מדויק. גאלאס הכי אוהב לשחק כמגן ימני, בעוד שהעמדה השנואה עליו היא בצד שמאל.

7. eman Member

אבל בתכלס...כמה שנים כבר יש לקנאברו לתת?2 מקסימום? כדאי להביא שחקן כמו גאלאס שיתפוס את מקומו בשנה שנתיים הבאות.

8. Engel Del Madrid Member

גאלאס? ממש לא..
    לי נראה שכל העניןי עם ריברי הוא רק בשביל ללחוץ על ליון למכור את דיארה.

9. פאביו קאפלו Member

כמה שאני מחכה שריברי יגיע. שחקן שנילחם ומשקיע, טכני מאוד, מחפה גם בהגנה ויכול לשתף פעולה טוב מאוד עם סיסיניו באגף ימין.

מבחינתי ריברי עדיף בהרבה מרייס. חוץ מזה שריאל זקוקה הרבה יותר לקשר ימין מאשר שמאל, שם יש לנו את רוביניו וקסאנו.

לגבי דיארה, זה עניין של כמה ימים עד שהוא ילבש את הלבן של ריאל. קשר אחורי/50/50 פנטסטי שיוכל להחליף בעוד כמה שנים את אמרסון.

10. Raulito Madridista

אני אתחיל במקרה חאבייר פורטיו. הוא נחשב לאחד החלוצים עם פוטנציאל גדול מאוד להצליח שהיה צעיר, קצת מעל גיל 21 בשנת 03\2002. דל-בוסקה שילב אותו באומנות ונתן לו דקות כמו שצריך, לא יותר מדיי ולא פחות מדיי, בהתחשב שגם בסגל היה את פרננדו מוריינטס, שהוזנח קצת ועזב בצדק בסוף אותה עונה. אף אוהד של ריאל לא יישכח לפורטיו את השער בדקה האחרונה נגד דורטמונד שהשאיר אותנו בתמונה לעלות לרבע הגמר בשלב הבתים השני ב03\2002. גם את השער נגד ולנסיה אחרי מהלך פנומנלי של זיזו אף אחד לא יישכח. פורטיו עשה 1000 צעדים אחורה בקריירה שלו בעונת קיירוש שכמעט ולא שולב. הוא הוא לא הצליח בפיורנטינה, בריאל ב05\2004 שיחק רק 70 דקות בחצי עונה, הוא היה צריך להישאר בברוז' שהיה שם בסדר. זה ברור שלסגל שלנו הוא לא יכול לתרום והוא לא יימצא את עצמו עם כל-כך הרבה שחקני התקפה, אבל חבל לי שהוא הולך לקבוצה קטנה כזו, הוא שווה יותר, בלי לזלזל בנאסטיק, אני מאחל לו בהצלחה, לי אישית חבל עליו, שחקן שנהרס, מקווה שעוד יישדרג את עצמו טיפה בקריירה וייזכה לשחק ברמה יותר גבוהה כשחקן הרכב.

בקשר ל"יום ריאל מדריד" ששודר היום: משחקים נפלאים היו, לא יצא לי לראות יותר מדיי, אבל התגעגתי.

לא ראיתי את המשחק הגדול שלנו באולד טראפורד ב00\1999(יכלו לשים את המפגש בברנבאו ברבע הגמר 4 שנים אחר-כך), אבל אני זוכר את הצמד הנהדר של ראול עם התרגיל של רדונדו, ואת הגול המדהים של בקהאם נגדינו בדריבל. קבוצה גדולה הייתה לנו אז, ראול .....

אני ראיתי גם את המשחק של ריאל - סביליה. הם הביסו אותנו בפיחואן 4-1 במחזור ה-11 ב04\2003, אותו משחק שרובן הצעיר בכה שהוחלף אחרי חצי שעה.
    לא ייאמן שאחרי המשחק הגדול שהבאנו, הקבוצה התפרקה כ"כ, והשיגה רק 6 נקודות מתוך 21 אפשריות.
    סולארי שהחליף את פיגו היה מעולה וכבש שער, זידאן גם כבש שער, רונאלדו נלחם וכבש צמד, גם סאלגדו שכובש פעם בחמש שנים הבקיע גם הוא. זה היה משחק שקרענו להם את הצורה הם לא הגיע לכלום וזה יכל להיגמר הרבה יותר כואב. חבל לי על העונה הזו ולא רוצה להרחיב יותר, פשוט כואבת העונה הזו איך שהיא תמה לה.

המשחק האחרון שראיתי היה השיישיה נגד גנק ב03\2002 במחזור השני של ליגת האלופות בשלב הבתים הראשון. ריאל במערך עם גוטי חלוץ, ללא זידאן, קונססאו ומקללה, הציגה משחק מצויין. זוקורה מחוף השנהב כבש שער עצמי(אז בגנק), סאלגדו כבש הוא בדקה ה-45, דקה לפני השער הראשון. חצי שעה הספיקה לשיישיה. פיגו כבש את השלישי, גוטי את הרביעי, סאלדס את החמישי אחרי בישול של ראול שכבש את השישי בבעיטה יפה. מתי שהתחשק לנו הבקענו, שיישיה גדולה. זה יכל להיגמר עם הרבה יותר גולים, השוער שלהם היה טוב והציל מספר מצבים.

11. XabiAlonso Member

יש מצב שנצליח לרכוש כבר העונה את ריברי+דיארה?????????

12. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש סיכוי טוב מאוד שזה יקרה כבר העונה..
    ריברי כבר ביקש שיחרור ממארסי,ובמידה והיא תקבל את הסכום שהיא דורשת עליו הוא יעבור.
    והעיסקה עם דיארה כבר למעשה סגורה ורק נותר לסכם על סכום העברה.

13. פול סקולס Member

אני בכלל מעדיף את חואקין בימין,

הרבה יותר טוב מריברי, אבל גם ריברי מספיק טוב כדי להעיף את הדוגמנית..

14. פאביו קאפלו Member

גם אני אוהב מאוד את חואקין. אבל הינה כמה סיבות שביגללם ריברי עדיף ( לפחות מבחינת אנשי ריאל):

ריברי צעיר יותר ועדיין יכול להתפתח ולשחק הרבה שנים בריאל, בעוד שחואקין כבר מגיע ל26.
    ריברי עולה הרבה פחות, משהו בסביבות 10 מיליון יורו פחות מחואקין.
    ריברי שחקן יותר קבוצתי שעוזר ותומך יותרבהגנה מאשר חואקין.
    ריברי יכול לשחק גם באגף שמאל בידיוק כמו באגף ימין.
    ריברי יסכים לשבת על הספסל, בעוד שבמחיר שחואקין יירכש אני לא בטוח שיסכים לחכות להזדמנויות מהספסל.

אלה רק כמה סיבות, ככה שאם מישהו יירכש מבין השניים זה יהיה ריברי ( אני אוהב בכל זאת את חואקין בהרבה).

דיארה וריברי יכולים להגיע ביחד. פאביו ביקש שחקנים לקישור והוא יקבל. כסף זה לא הבעיה.

ושאני חושב על זה, הולך ליהיות לנו פייט ענק על אליפות ספרד, ריאל מתחזקת בצורה אדירה וברצלונה זאת ברצלונה. הולכת ליהיות עונה פשוט ענקית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx .

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/06
  15. Raulito Madridista

דיארה:"אני חולם לשחק בריאל מדריד"

מחמוד דיארה, קשרה האחורי של ליון שמחוזר תקופה ארוכה על ידי ריאל מדריד, אמר היום ל"אס" הספרדי שהחלום שלו זה לשחק בריאל מדריד, ושההעברה לקבוצה תתבצע כבר. הקשר מחוף מאלי הוסיף:"אין שחקן בעולם שלא רוצה לשחק במועדון גדול כמו ריאל מדריד".

השחקן יידבר היום עם מהמאמן הוייה והם ההנהלה לגבי עתידו בקבוצה, בערב.

העיתונות הצרפתית שאלה אותו אם יש לו כבר סיכום בריאל מדריד או כל דבר כזה או אחר, אבל השחקן נמנע ולדבר, כי הוא יודע שאימרות כאלה בוודאי שלא יעזרו לו לעבור לקבוצה, וגם לא העיתונאים, הכל תלוי בפדג'ה מיאטוביץ מריאל מדריד.

עוד בעניין דיארה: האס מדווח שליון רוצה עבורו 30 מליון יורו, וירדה לעומת הדרישות שלה אתמול.

ריאל מדריד לא מוכנה לשלם כרגע את ה-30 מליון יורו שליון דורשת עבור הקשר האחורי שלה, היא מוכנה לשלם רק 25 מליון יורו. פאבלו גארסיה או דיוגו, לא ישתתפו בעיסקת דיארה, הדרך היחיד של הקבוצה להעביר אותו לשורותיה הוא לרכוש אותו.

ליון ככל הנראה לא תשאיר את השחקן בכוח, שאמר שהוא רוצה לעזוב לריאל מדריד כבר ולא בפעם הראשונה, אבל הקבוצה מנסה להרוויח עליו כמה שיותר.

פאביו קאפלו מאמן ריאל כבר הצהיר שהוא רוצה את דיארה לחיזוק מרכז המגרש שלו, ומיאטוביץ ובאלדיני ייפעלו בהתאם. השניים יטוסו לצרפת היום לשיחות עם הנהלת ליון והשחקן עצמו. במדריד רוצים לגמור את המו"מ תוך מספר שעות בודדות.

תפנית בקשר לרייס?

http://www.marca.com/primeras/06/08/g0808.Xxx

אתר האס מפרסם היום, שארסן וונגר דורש מרייס להגיד לריאל מדריד שתרכוש אותו והוא רוצה לשחק שם. היום ארסנל תשחק במוקדמות ליגת האלופות נגד דינמו זאגרב, במידה ורייס יישחק דקה אחת הוא לא יוכל לשחק במפעל לטובת ריאל מדריד, ואז סביר להניח שהקבוצה לא תרכוש אותו. בארסנל רוצים את 18 מליון היורו לטובת פראנק ריברי ממארסי, ולכן לא אכפת להם למכור את רייס שגם ככה לא השתלב באנגליה, ולא תרם מספיק לקבוצה, את יכולתו בסביליה משם נרכש.
    מיאטוביץ אמור ליצור קשר עם דויד דאן האיש החזק בהנהלת ארסנל, לגבי רייס.

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/06