צריך להעיף את גראבסן הזה לכל הרוחות. הוא לא מתאים לאופי של ריאל מדריד, זה מחדל שהוא עדיין בברנבאו. לא הספיק הנזק שהוא עשה על המגרש, עכשיו הוא גם החליט שצריך לעשות נזק בתחום החברתי וללכת מכות עם רוביניו הקטנטן? נראה לי שמעכשיו צריך להצמיד את באפטיסטה להיות שומר הראש של רוביניו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.cadenaser.com/images/BDprogramas/9/1l.Xxx לגבי רייס, בואו נקווה שזו אמת. לדעתי זו תהיה החתמה נהדרת עבור ריאל. רייס נתן משחקים אדירים במדי ארסנל, בעיקר בתקופה שלאחר שחתם. לאחר מכן הגיעה דעיכה, אבל אני מניח שזה קרה בעקבות קשיי ההתאקלמות, קשיי השפה והרוטציות התכופות של ונגר. אני חושב שרייס יהיה בטירוף לאחר החזרה לספרד, הוא התבטא לא מעט פעמים והביע את רצונו לחזור לשחק בליגה הספרדית. אם הוא יידע לקחת את עצמו בידיים וילמד מהניסיון של קאפלו, הרי שריאל מדריד הרוויחה שחקן מצויין ואולי נקבל את השחקן הישן, מסביליה. אגב, לא האמנתי שאפשר להוציא שחקנים מארסנל. כנראה שונגר לא רוצה אותו.
הראל, אני יודע שזה יצא ככה כאילו אני מפרסם רק דברים טובים, אבל שמעתי את זה דייי מאוחר ויצאתי עם החברים. אני סומך עלייכם שתעשו את העבודה שאני אפשל מדיי פעם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx אני חושב שגראבסן מתעסק בקקה ולא בכדורגל, צריך להעיף אותו מהקבוצה, ולהשעות אותו ממחנה האימונים בארה"ב, אפילו עכשיו מאוסטריה להטיסו למדריד שיחשוב על מעשיו. קודם הוא התנהג לא יפה לשחקני הקאנטרה המסכנים ועכשיו לרוביניו, שהוא אחלה של בחור ואף פעם לא הייתה איתו בעייה כזאת. בכל מקרה, אני מת שהוא יעוף כבר, אבל פאבלו גארסיה אפס גדול יותר ממנו, לעמדת המחליף בקישור האחורי. אני גם מסכים, קרלוס ייתן עוד שנתיים גג טובות נניח, בינתיים קול יימכר לצ'לסי, אבידל ייתקדם גם הוא וניתקע בלי מגן שמאלי. ראול בראבו? לא!!!!!!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx יש משהו במה שאתה אומר אבל לדעתי אנחנו מתפשרים על יותר מדיי עמדות. למגן שמאלי, קשר ימני, וקשר 50\50 צריך להביא שחקנים לעמדות האלה. קשר ימני וויתרנו כבר זה בקהאם שזו התפשרות לא טובה של קאפלו(טוב אם ואן ניסטלרוי בא זה היה ברור שהוא יישחק), מגן שמאלי גם התפרשנו כנראה וזה חבל כי היה אפשר לרכוש את קול במחיר מציאה, אני לא מתלהב מבפטיסטה כ50\50, יכולת מסירה אין לו. רייס, השחקן שלך מה שנקרא, הוא אחד הכדורגלנים שאני שונא. הוא שחקן שמחפש לדרבל, לא תמיד את טובת הקבוצה, הוא צולל יותר מדיי, דומה לרונאלדו(קראתם לפיגו צוללן פה - שטות, אז מה תגידו על רייס?). אני יודע שהוא היה שחקן אדיר בסביליה ואני זוכר שהוא נתן משחק גדול נגדינו ב4-1 בפיחואן ב04\2003 המשחק המפורסם שרובן פתח כבלם, שיחק חצי שעה, פיגרנו 4-0 ואז הוא הוחלף במחצית ובכה(דקה 30 בעצם). אני לא רוצה אף שחקן לעמדת הקשר השמאלי, יש לנו שם את רוביניו וקאסנו גם יכול לשחק שם ואני מת לראות את האיטלקי בהרכב. אני רוצה שבהאם יעוף מההרכב ובשביל זה אפשר להסטי את רוביניו ימינה ורייס שמאלה. הכל פשוט. אם רייס היה מחליט שאין מה לעשות, שהוא משחק כדורגל פשוט בארסנל, כמו שהוא רצה בהתחלה, הוא היה ממצא את הפוטנציאל הגדול שלו. מה גם הוא שחקן שלא יודע להבקיע, עוד סיבה שאני לא רוצה אותו בריאל. קיצוני שלא עובר את החמש גולים זה בדיחה, יש לנו כבר את בקהאם.
אני בעמת המגן שמאלי הייתי מעדיף ליראות את אבידל,מכמה סיבות: 1. הניסיון עם שחקנים אנגלים לא עלה טוב עד עכשיו. 2. אבידל הרבה יותר זול מקול,והוא לא נופל מימנו ביכלל. 3.אבידל יודע לשחק בכמה תפקידים (בלם ומגן),קול הוא רק מגן. על בקהאם אפשר להיתפשר עוד עונה,כי כמו שאמרו פה אי אפשר להביא כ"כ הרבה שחקנים בעונה אחת,אבל על קשר מרכזי אי אפשר. ריאל חייבת להביא מישהו לקישור שלה,שינהל לה את המשחק.
דור, קודם כל אני חייב לציין אותך לטובה. אתה עושה כאן עבודה פשוט מדהימה, איזו השקעה. לא כואבים לך האצבעות מכל מה שאתה כותב? דניאלה דה רוסי בהחלט יכול להיות חיזוק מצוין, קשר אחורי פנטסטי, הוא נתן עונה מצוינת ברומא, ולמרות המונדיאל שבו הוא כמעט ולא שותף בגלל שטות טיפשית ביותר עם המרפק על מקברייד, הוא קשר אחורי נפלא, ולדעתי הוא ואמרסון יהיו צוות מצוין במרכז המגרש. אבל, קשה לי להאמין שספאלטי ייתן לו לעזוב. הוא אחד השחקנים הכי חשובים ברומא, ואם ריאל מדריד באמת מעוניינת בו, אז הם יצטרכו להוציא עליו הרבה מאוד כסף. ככה המארקה כתב? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx אמנם לונגר ולמוריניו יש סיכסוך לא קטן, שנמשך כבר הרבה מאוד זמן, אבל ונגר לא עושה את זה כדי להרגיז את מוריניו. זה פשוט. אם הם ימכרו את קול, שנחשב לאחד המגנים השמאליים הטובים בעולם לצ'לסי, זה נקרא שהם מחזקים את היריב, וצ'לסי כבר מספיק חזקה. הוא פשוט מוכן לוותר על כמה מיליונים כדי לא לחזק את היריבה של המועדון הזה. אני חושב שזה 25 מיליון פאונד, ולא יורו.
לא אבידל וגם לא אשלי קול יאיישו את עמדת המגן השמאלי בעונה הבאה, אלא רוברטו קרלוס, כך הודיעה ריאל דרך האתר הרשמי שלה. המגן ימלא את חוזהו עד תומו, וזאת תהיה העונה האחרונה שלו בריאל כנראה. בראיון של סיסיניו ל'אס', דור, החמצת פרט חשוב מאד! סיסיניו אישר, שקאקא רוצה להגיע לריאל, למרות שזה כנראה לא יקרה, מאחר שמילאן לא מוכנה לשחררו. לדבריו, הוא דיבר קאקא דרך המסנג'ר (כן חחח) לפני מס' ימים, ואמר שכל שחקן היה רוצה לבוא לריאל, וגם במקרה של קאקא אין שום דבר חדש\שונה.
מתמונה לתמונה זה נראה יותר משעשע http://img65.imageshack.us/img65/9176/dasdasdgx5.Xxx http://www.as.com/recorte.php?id=LCO&xref=...ftb_18&type=Ies
למרות שזה כבר לא משנה את מי אנחנו מעדיפים, אני אגיב על זה: הניסיון עם שחקנים אנגלים הוא לא חשוב כ"כ, אואן נתן 16 גולים בכל המסגרות שפתח בהרכב 20 פעמים בליגה, פעמיים בגביע, וארבע פעמיים בצ'מפיונס ליג. הוא היה השחקן עם מספר השערים הרב ביותר יחסית לדקות שקיבל. דיויד בקהאם למרות היותו שחקן מוגבל טכנית, בישל בשנה שעברה 22 שערים בכל המסגרות. אבידל לא הרבה יותר זול מקול, ליון עושה שרירים ואם ריאל הייתה מציעה לארסנל 18 מליון יורו היינו רואים אותו לבן אני מניח. אשלי קול מגן יותר טוב מאבידל והוא השני בעולם לדעתי לזאמברוטה. הוא הוכיח את עצמו כבר כמה שנים ברמה הגבוהה ביותר לעומת אבידל שפרץ רק בשנה שעברה. גם אשלי קול יותר צעיר ממנו. ---------------------------------------------------- "אני רוצה לזכות בתארים בריאל מדריד, אני נהנה לשחק כאן ושמח שאני נשאר" האתר הרשמי יצא בהודעה רשמית לגביה רוברטו קרלוס יישאר בריאל מדריד בעונה הבאה ולא יבוא רכש לעמדת המגן השמאלי. האתר הרשמי אישר את דברי המארקה לפיו קאפלו ביקש מרוברטו קרלוס להישאר. הברזילאי נפגש עם פדג'ה מיאטוביץ, המנהל של ריאל מדריד, והשניים החליטו בייחד עם קאפלו שקרלוס יישאר בריאל מדריד. קרלוס, שייסגור עשור שלם בריאל מדריד, אמר לאתר הרשמי"אני מחכה לשחק תחת קאפלו שנית. אני מאוד נהנה כאן ורוצה לזכות בתארים". לכתבה המלאה באתר הרשמי - לחצו כאן http://www.realmadrid.com/addon/img/1fc4d6288robertocarlos2p.Xxx -------------------------------------------------------------- אלירן: תודה רבה על המחמאה, זה בזכות התוכנה, היא בהחלט מרגיזה אבל אני עדיין רוצה להתעדכן בכל מה שקשור לקבוצה, בקביעות. בקשר לדה רוסי: אני מאמין שהצעה כספית נדיבה של ריאל מדריד הייתה מביאה אותו אלייה, אני יודע שבמונדיאל הוא איכזב אבל באיטליה נתן שנה גדולה והוא הגורם המרכזי לחצי השני המעולה של רומא בליגה. הוא בהחלט שחקן חשוב בייחד עם מנסיני, טוטי וקיבו. אני מסכים שוונגר לא רוצה לחזק את היריבה שלו, אבל גם יש בין שני המאמנים יריבות חזקה מאוד, מוריניו וונגר אוהבים לרדת אחד על השני בפומבי. בכל מקרה זה לא משנה כבר כי קרלוס נשאר בריאל. אני אישית דיי מאוכזב וציינתי מספר פעמים שקול היה משרת אותנו לשנים ארוכות יותר. קאפלו מתפשר פה על כמה עמדות, אני הייתי רוצה לראות קשר 50\50 וגם קשר ימני.
אני לא מבינה את ההתעקשות הזאת. יש לי המון הערכה לרוברטו קרלוס, אחד השחקנים הטובים ששיחקו בשורות ריאל. אבל רק לי יש עניים ? ורק אני רואה שהוא כבר סוס מת ? על בטוח יהיו הברקות ואני יכנס לדיון הזה ויהלל אותו במהלך העונה. אבל לטווח הרחוק, איזה תרומה תהיה לו אחרי ששנה פלוס הוא בקושי סוגר שחקנים צעירים ? אחרי שראינו איך היה עם סלגאדו, איך הם מצפים ללכת לרמות הגבוהות ככה ?. אחת מהבעיות הגדולות שלנו בעידן הגלקטיקוס ''כוכבים לא מחליפים'' השחקנים נשחקו לאורך העונה. ועכשיו איזה רוטציה נוכל לעשות הגנתית ? מי ? מחייה במקום קנבארו ? בראבו במקום קרלוס ? הרי במידה והוא ישאר, הוא בטוח לא ישב על הספסל. למה לא להביא שחקן רעב למען השם. בלאט. ראול בראבו אפס מאופס.
זה שקרלוס ישאר בריאל, לא אומר בהכרח שלא יגיע רכש באותו תפקיד. קאפלו מאמן מאוד טקטי והוא לא יתחיל את העונה בלי מגן שמאלי טרי.
בעזרת השם, קול הרי עוזב אבל לא יודעת עד כמה אפשר לבנות עליו. אבידייל ? בלי ספק כישרון, אולי תהיהי רוטציה מעניינת בינו לבין קרלוס. אחרי ההתבטאויות של קאפלו בענין קרלוס והעובדה שהוא תופס ממנו כאחד השחקנים החשובים במערך, אני לא יודעת עד כמה אופטימית אני יכולה להיות. ראול בראבו מחבל !!
אני גם דיי מאוכזב מפאביו קאפלו בקטע הזה, גם ביובה זכורה לי טעות מוזרה שלו, אם כי לא בקשר לרכישות או להשארות שחקנים. זלאטן קיבל אצלו קרדיט גדול מדיי והיה אפס רוב העונה, והנסיך של יובה, דל-פיירו חימם את הספסל למרות שכבש בכל הזדמנות. זה היה אכן תמוהה. מעניין מה היה קורה אם דל-פיירו היה משחק יותר בליגת האלופות... ריקי, מסכים איתך, עוד עונה אחת טובה קרלוס כן ייתן, אבל הזדמנות מעולה לרכוש את אשלי קול לא תחזור שנית, אנחנו נישאר בלי מגן שמאלי בעוד שנה, זה בכלל נראה כרגע שאחרי שקאפלו יעזוב את הקבוצה נניח עוד שלוש שנים, הקבוצה תיהיה מפורקת ותיצטרך לבנות קבוצה חדשה לגמריי. אני לא מבין מדוע מתפשרים בריאל על פחות מהטוב ביותר. יש את אשלי קול, אבידל, פסקוואל מפיורנטינה, יש אופציות זה לא שזה רוברטו קרלוס או ראול בראבו. אני גם מעריך את הברזילאי אבל את הסוס הוא גמר ואת זה ניתן היה לראות בבמה הכי טובה - מונדיאל. גם לדעתי בעמדת הקשר הימני היינו צריכים לרכוש את חואקין מה שנקרא כרגע מאוד מאוד רחוק מהמציאות. למה מתפרשים עם בקהאם, אפס יכולת טכנית, רק הגבהות, פיגו היה מגביהה פעמיים במשחק וזה היה מניב יותר גולים והיה יותר יעיל. עוד עמה שאני לא מרוצה ממה שקורה כרגע היא ה50\50. צריך ללכת בכל הכוח על אלונסו ואם לא מצליחים אז על דה רוסי, האופצייה האחרונה תיהיה דיארה כאשר אמרסון יוסט לעמדת הקשר היותר יצירתי בקישור האחורי. על ססק התאמצנו יותר מדיי, אלונסו עולה עליו. אני אגיד את האמת, אחרי שקאפלו חתם בריאל הייתי בטוח שיהיו לנו 11 אלופים בהרכב ולא נתפשר בשום עמדה. אל תשלו את עצמכם בבקשה, בייחוד את ריקי. לא יגיע מחליף לעמדה של קרלוס. אולי את הכסף שומרים לרכש אחר(עמדת הקשר ימני ו50\50 אולי יותר קריטית). קאפלו מאמן שמי שמזייף אצלו פותח על הספסל אבל יובה של אשתקד לא היה לה ספסל ארוך. קאפלו משתמש במה שיש. אבידל לא יגיע להתחרות על מקום בהרכב, קרלוס היה מעדיף לשחק בתורכיה בהרכב מאשר מדיי פעם על הספסל. הציעו לו חוזה שמן שם.
קאפלו הובא לריאל מדריד במטרה לבנות אותנו מחדש !! וזה אומר, לזרוק לפח את מה שלא עבד, ולהתחיל בדרך חדשה. לבוא ולהגיד שהוא בונה על קרלוס זה מוגזם. עם כל הסימפטיה לחיזוקים שלנו בדמות קנבארו וכו', כשחושבים על המשך העונה רואים שאין לנו ממש יציבות. כי עד כמה שקנבארו-ראמוס לא יהיו צמד טוב, אין לנו אפשרות לעשות חילוף ראוי. וברור שחואקים עדיף, אבל איזה טמבל יזרוק את בלונדי ספייס מהקבוצה, שמהכסף שהוא מקבל על מכירת חזיות לנימפומניות יפניות עם הכיתוב בקס, הוא קונה עוד בנטלי. ודור, לריאל מדריד הדבר שהכי פחות חסר זה תקציב אסטרונומי. כד לרכוש שחקן בעמדה קריטית אין לנו ממש הגבלה תקציבית לזה.
אין לריאל מגן שמאלי שני (אחרי קרלוס) ברמה עולמית. עוד סיבה לרכש. קשאלי קול מגן מצויין, ריאל יכולה לקבל אותו במחיר נמוך מזה של צ'לסי ופרייארים יהיו במועדון הספרדי אם לא יקנו אותו. אולי גם הגמד יקבל מעט חינוך מקאפלו וישלוט על העצבים שלו. מעניין יהיה לראות את מערכת היחסים שלו (במידה ולא יספק את הסחורה) מול הקהל "הליברלי" בברנבאו. אותו קהל ששרק לו בוז בגלל צבע עורו במשחק הסוער של ספרד מול אנגליה לפני שתי עונות.