רוד ואן ניסטלרוי הוצג כשחקן הקבוצה לעיני 6,000 צופים רוד ואן ניסטלרוי ההולנדי בן ה-30 וחלוצה החדש של ריאל מדריד, הוצג בסנטיאגו ברנבאו לעבר 6,000 האוהדים הצוהלים. בהצגתו לריאל הצהיר רוד ואן ניסטלרוי שזה כמו חלום עבורו לשחק במועדון גדול כמו ריאל מדריד. רוד היה צוהל למשך כל היום ואמר שהוא מחכה לשחק עם רונאלדו בהתקפה "המספרים שלו מדברים בעד עצמם" ושהוא שמח לחזור לשחק עם בקהאם כמו בשנתיים במנצ'סטר יונייטד. ריאל מדריד תמיד הייתה בעדיפות ראשונה שלך במו"מ? - "כן. חלמתי להגיע לקבוצה מהרגע שכל העניין עם מנצ'סטר יונייטד החל להסתבך ורבתי עם פרגוסון(אחרי גמר גביע הליגה בו רוד לא שותף ונסע מהאיצטדיון כעוס). לחצתי על מנצ'סטר לסגור עם ריאל מדריד". האם דיברת עם בקהאם? אתה שמח לחזור לשחק איתו? - "דיברתי עם בקהאם. אני שמח מאוד לחזור לשחק איתו. השנתיים שלי ושלו במנצ'סטר היו מעולות, השיתוף פעולה בינינו היה מצויין. הייתי עצוב שהוא עזב, אבל עכשיו אני שמח שהוא איתי בקבוצה". האם אתה מתאים לשחק עם רונאלדו? - "רונאלדו הוא שחקן מיוחד, המספרים שלו מדברים בעד עצמו. אני הייתי מאוד שמח לשחק עם רונאלדו בהתקפה אבל ההחלטה היא של המאמן". ואן ניסטלרוי ציין שהוא שמח לעבוד עם קאפלו, שרצה לצרף אותו לרומא בקיץ 2001, שההולנדי היה בפ.ס.וו איינדהובן. http://www.realmadrid.com/addon/img/1ac5846288presentacionruud3p.Xxx ברוך הבא לריאל מדריד. ואן ניסטלרוי. --------------------------------------------------- :aaarofl: :aaa021: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx ממש לא. הזוי ביותר.
קאלדרון בישל דיסה (והפעם, מאוד טובענית). נתן מקום בהרכב לרונאלדו, נתן לבפטיסטה, נתן לרוביניו, נתן לואן ניסטלרוי. ורק לקסאנו לא נשאר! הלך הלך הלך, כי אין לו מה לחפש שם. וברצינות, אני אומר זאת שוב, לטעמי רכישה פזיזה מעט, אפשר להגיד מיותרת, חבל על הכסף.
לדעתי מכל החלוצים שיש, ואן-ניסטלרוי וקסאנו באנקרים מבחינת קאפלו. אם להמר אז כשרונאלדו פצוע אני מאמין ששניהם יהיו בחוד ורוביניו בשמאל, כשרונאלדו כשיר אז אני חושב שהוא ישחק עם ואן-ניסטלרוי, כשקסאנו יהיה בשמאל ורוביניו בחוץ. מה שאני ארצה לראות זה האם קאפלו יעיז ויעלה פעם עם קסאנו ורוביניו בצדדים + ואן-ניסטלרוי ורונאלדו חלוצים.
הרכישה הזו הייתה שראול היה בתהליך שיקום ארוך בן 3 חודשים מהפציעה המרגיזה שלו בסופר קלאסיקו, זה היה גם במחיר ממש מזערי יחסית ליכולת שלו. אי אפשר לקבוע דברים לפני פתיחת הליגה. קאפלו בונה על כולם ומשלב את כולם. אולי אפילו לא יהיה הרכב קבוע בקבוצה ויהיו כל הזמן מספר אופציות. תחתרות גדולה על ההרכב זה טוב, גם רונאלדו ישקיע סוף סוף. אף אחד לא בטוח בהרכב של הקבוצה בינתיים. קאסנו לא קיבל דייסה כי במלון הוא אכל יותר מדיי אוכל והיה לו קילקול קיבה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx מסכים איתך תונל, תגובה מעניינת. אני רק מקווה שרוביניו בימין בעזרת השם ולא בחוץ כאשר קאסנו ייכנס לעמדה של קשר שמאלי, שם אני יותר יאהב אותו עם חתיכות למרכז ובעיטה לשער(מה שראול לא עשה כבר שנתיים טובות). מבחינת ואן ניסטלרוי ורונאלדו, אין אמצע, הכוונה זה או יהיה כישלון חורץ יותר מראול ורונאלדו אפילו או שזה יהיה הצמד מספר 1 באירופה. אף שחקן עדיין לא עזב את הקבוצה, בקרוב הם ייקבלו מספר. רוברטו קרלוס בדרך החוצה, אני מניח שאמרסון ייקבל את המספר שלו. ----------------------------------------- קאפלו הורה לריאל מדריד לרכוש את דיארה פאביו קאפלו, המאמן של ריאל מדריד, הורה לקבוצה לרכוש את הקשר ממאלי של ליון, המחוזר כבר זמן לא קצר על פי הקבוצה, לטענת האס. קאפלו בונה עליו שייכנס למשבצת ליד אמרסון במרכז המגרש. הבעייה אם נקרא לזה ככה, שבריאל רוצים יותר את צ'אבי אלונסו גם בגלל שהוא לא נחשב זר. בקבוצה עדיין מפנטזים עליו אבל ככל הנראה הבינו שהשחקן לא יגיע. גם המחיר שדורשת ליון בעייתי. רוברטו קרלוס כנראה יעזוב את ריאל מדריד אחרי יותר מעשור במדיי הקבוצה, ככל הנראה הגיע הסוף של רוברטו קרלוס בלבן. המגן הברזילאי קיבל הצעה מפתה מפנרבחצ'ה התורכית וככל הנראה דיבר כבר עם קאפלו והבין שהוא מחוץ לתוכניות שלו. פנרבחצ'ה הציעה לריאל מדריד סכום מזערי של חמישה מליון יורו על השחקן, ריאל ככל הנראה תמכור וביום שני רוברטו קרלוס יעזוב. כך מדווח הדף הראשי בעיתון המארקה: http://www.marca.com/primeras/06/07/g0729.Xxx * אני מקווה מאוד שזה לא הסוף של קרלוס איתנו, עדיין אין לנו מחליף וקשה מאוד לרכוש שחקנים מליון הצרפתית. הייתי מעלה טיפה את המחיר על קרלוס למרות שהוא לא שווה יותר בגלל הגיל והוא בסימן שאלה אחרי מונדיאל חלש.
אני דווקא חושב שהגיע הזמן שקרלוס יעזוב את ריאל. אחרי 10 שנים בקבוצה וירידה מתמדת ביכולת בשנים האחרונות הגיע הזמן להיפרד. הבעיה היא שאין כרגע מחליף פנוי ברמה מספיק גבוהה. דל הורנו עבר כבר לולנסיה וזמברוטה חתם בבארסה, אני מקווה שהם לא בונים על ראול בראבו שם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx. מה שגם קאפלו תמיד אמר שהוא רוצה מגינים שבאמת מגינים , RC אף פעם לא היה כזה וגם בגילו המתקדם הוא לא יהיה כזה , מה שמצביע בוודאות על עזיבתו של הברזילאי. לגבי מהמדו דיארה - אחלה רכישה , שחקן כמו שקאפלו אוהב - שחקן שעובד על המגרש ופשוט עושה את הקבוצה טוב יותר , אם קרלוס עוזב אז גם מתפנה מקום של זר (אלא אם כן יש לבחור אזרחות? , הלכתי לאיבוד שם...). עם הרכישה של דיארה תתבצע ריאל תהפוך לממש דגם של יובנטוס בשנתיים האחרונות , 2 קשרי אמצע חזקים ופחות עוזרים בקטע ההתקפי.
rippa: אני גם חושב שהוא מעבר לשיא רוברטו קרלוס, אבל הבעייה שאין כרגע מחליף, וראול בראבו כ"כ גרוע בעמדה הזו של מגן שמאלי, כבלם הוא פחות לייצן שם. אני מאוד מקווה שנצליח לרכוש מגן ברמה של אבידל. היה צריך לרכוש קודם שחקן מחליף(נראה שאבידל לא ראשון בסדר העדיפויות), ואז לתת לרוברטו קרלוס לעזוב לליגה התורכית. שלא ייכשל שם כמו האחרון של ריאל שהיה קשור לליגה התורכית - ויסנטה דל-בוסקה שניכשל באימון בשיקטאש ועזב אחרי פחות מעונה. רק אריק אבידל וההוא מפיורנטינה הם האופציות שנשארו. דל-הורנו לדעתי מגן שעשו ממנו יותר מדיי, לא הייתי רוצה אותו בריאל למרות שב2004 משום מה התלהבתי ממנו(טוב תמיד הוא כובש נגד ריאל), לא הייתי רוצה אותו בקבוצה. בקשר לזאמברוטה זה מאוד מאכזב שהוא לא בא, מילא למילאן שיילך אבל לברצלונה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx קרלוס היה אומנם שוהה יותר זמן בהתקפה שהקבוצה הניעה כדור והחזיקה בו לאורף זמן, אבל לא היינו מקבלים הרבה גולים כתוצאה מכיסויים לקווים שלו או משהו, חוץ מעונת 04\2003 שאני זוכר שהוא היה רע. בגלל המהירות, אחרי איבודי כדור קרלוס היה חוזר מהר מהר למטה. רוברטו קרלוס לא נחשב כזר, הוא קיבל אזרחות לפני שנה או שני וחצי, הוא חי מספיק זמן בספרד. ווירה ביובנטוס היה עוזר דווקא הרבה להתקפה. אבל בריאל יהיו שחקני אגף טובים או לפחות אחד באגף שמאל\קאסנו או רוביניו, שניהם עולים על קאמורנסי לדוגמא.
פאסקוול. והא נחשב לאחד המגנים העולים של הכדורגל האיטלקי,אבל קשה לי להאמין שפיורנטינה יוותרו עליו. האופציה של אבידל היא הכי רצינית.
דבר ראשון, אני אף פעם לא מדבר שטויות, דור. לא אמרתי, שבעמדה הזאת ראול יחזור לעצמו. אמרתי, שכדי להכניס אותו ל11, קאפלו ישקול להרכיב את ראול בעמדה הזאת. ולדעתי, זאת הסיבה שבגללה קאפלו ישחק בשיטה הזאת, כדי שהקפיטן שלכם יהיה ב11. ובקשר לשיטת הרוטציה, זה יפה בתיאוריה, אבל שחקנים כמו רונאלדו, ראול, ואן ניסטלרוי, רוביניו ועוד לא יאהבו ולא יהיו מוכנים לשבת יותר מדי על הספסל במהלך העונה. חוץ מזה, בקשר לראול, שרובכם כאן אומרים שהוא לא יפתח בהרכב- אם זה אכן יהיה ככה, כל הזמן ידברו על זה בתקשורת (בטח אחרי שקאפלו אמר, שהוא רוצה להחזיר את ראול, ושזה חשוב לריאל), וטוב זה בטוח לא יעשה לריאל.
לאו דווקא.רוביניו ובפטיסטה ישבו שנה שעברה על הספסל כמו גדולים ולא התלוננו בכלל... שניהם יסכימו לשבת על הספסל כל עוד הם יודעים שאם הם ישחקו טוב, כשהם יקבלו את ההזדמנות שלהם הם יקבלו מקום בהרכב הפותח. רונאלדו השחקן היחיד שיכול לעשות בעיות בקשר לזה,אבל אני חושב שאם הוא לא ישחק טוב ובנוסף לזה יפתח את הפה כבר יחליטו להעיף אותו ולהביא מישהו במקומו.
רוביניו היה בעונתו הראשונה, אבל הבטחה גדולה כמו רוביניו לא יסכים לשבת בגיל 22 (הגיל שהוא יהיה בו העונה) על הספסל הרבה זמן. ונעזוב את בפטיסטה, שאפשר לשלב אותו גם בקישור. מה עם ראול? ורוטציה אומרת, שגם רונאלדו וRVN יצטרכו לשבת על הספסל מס' משחקים. קאפלו, אגב, למי שלא יודע, הוא לא חאבייר אגירה, שמאמן את היריבה העירונית.
אני חושב שהגיע הזמן לרונאלדו לעזוב את ריאל מדריד. בהנחה שואן ניסטלרוי הובא בשביל ההרכב, בנוסף לקסאנו, הילד המועדף של דון פאביו שלדעתי יפתח לצידו, ועם העובדה שאני לא רואה מצב בו ראול יתייבש על הספסל ומצב בו רוביניו יעצור את ההתקדמות שלו - אז רונאלדו יוצא הכי מיותר בפאזל הזה. לא מאמין שקאפלו יפתח עם 2 חלוצי מטרה, הוא מעולם לא עשה זאת ואני לא חושב(אולי אני טועה, ובכ"ז) שהוא יתחיל עכשיו.