קאפלו הביא את רוד כדי בעיקר לעזור לבקאהם, הוא מדביק לו שחקן שהיה עימו ביונייטד והיו צמד לא רע בכלל. מי יודע, אולי זה מה שישפר אותו.
תגיד מאיפה הבאת את השטויות האלה ?! מה הוא עובד סוציאלי ?! קאפלו הביא אותו כדי שישים גולים,ולא שיעזור לאיזה שחקן כזה או אחר.
זה באמת שטיות. לא מביאים שחקן כדי שיעזור בעקיפין לשחקן אחר. קאפלו רצה את רוד משום שהוא חיפש חלוץ עם רמת ניצול מצבים גבוהה, וזהו רוד. אולי מלבד זה רוד יכול לתמוך בבקהאם, אבל זה לא קשור כמובן לעסקה. :aaarofl: רוד נחת במדריד ועבר את הבדיקות הרפואיות בהצלחה. http://www.realmadrid.com/addon/img/1ac5846288vannistelrroyreconop.Xxx
וואו דור, אתה ממש תופעה. לועג לאנשים על כך שהם דנים בנושא רציני, אחרי זה מתערב ומצפה לצאת עם ידך על העליונה. מאיפה נחתת? זה פורום והדעה של האחר חשובה לא פחות משלך. בנוסף לזאת, אתה מדבר על כדורגל שלא ראית/הבנת בביטחון מוגזם. לא, גם אחרי שקונססאו הגיע ריאל לא שיחקה 4-4-2 קלאסי כפי שטענת. בשנתיים האלו, הלגרה הספיק להיפצע לא מעט ולשחק בהגנה בגלל המחסור בבלמים. קונססאו אף פעם לא היה אפילו קרוב להיות שחקן חשוב בריאל מדריד, והוא בטח שלא היה שחקן שגרם לשינוי השיטה {דבר שבכלל לא קרה ד''א}. אתה הזוי לחלוטין, אה? המשמעות של 4-4-2 קלאסי בראש ובראשונה זה קיצוניים. ריאל מדריד שיחקה עם לואיס פיגו בימין, ועם זידאן שחתך למרכז ותמך בהתקפה. המשחק לא התבסס על הגבהות של כדורים לרחבה, אלא על תנועה בלתי פוסקת של הקישור והברקות של שחקני ההתקפה. של זדיאן בפרט. השחקן ששמר על כנף שמאל שלכם בחיים היה למעשה המגן השמאלי הטוב ביותר שראיתי בכל משך חיי. אתה מכיר אותו.. אוהדי ריאל אוהבים לשרוק לו בוז. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
דבר ראשון: דבר יפה, אל תתקוף אותי על זה שאמרתי את דעתי ואם זה לא מספיק טוב לך אתה יכול לא להתסכל . דבר שני: לא אמרתי שהוא הביא אותו רק בגלל זה , בוודאי שהוא הביא אותו בשביל לקרוע רשתות אבל לדעתי הוא רכש אותו בעיקר כדי לשלב אותו עם בקאהם. כדורים מדוייקים לראש או לרגל של ניסטלרוי זה עבד טוב אצל השדים האדומים אז אין לי ספק שזה לא יעבוד במדריד. ועוד משהו, אם ה"עובד סוציאלי" ניסה להצחיק אז נכשלת.
קאפלו אמר, שואן ניסטלרוי ורונאלדו יכולים לשחק ביחד, וכנראה זה מה שהוא מייעד. בהנחה שאכן שתיהם ישחקו ב11, וקאפלו יילך על 3 חלוצים- השאלה הגדולה היא מה יהיה עם ראול או רוביניו, שאחד מהם באופן ודאי ידחק הצידה. בקשר לרוברטו קרלוס אומר קאפלו, שיש לו חוזה לעוד עונה אחת בריאל, והוא עדיין לא דיבר איתו. לפי הפירסומים בעיתונים, רוברטו קרלוס ימשיך בריאל למרות הכל.
קאפלו רוצה את ואן ניסטלרוי ורונאלדו ביחד, בונה על רוביניו, סומך על ראול ורוצה להשתמש הרבה בבפטיסטה. משהו פה לא מסתדר. קאפלו שומר לעצמו את כל האופציות וברור מאליו שלא הכל יעבוד חלק.
אני לא מבין מה הבעייה. יש לך את רונאלדו ורוד בחוד, רוביניו בקישור, וראול שיעלה מהספסל סטייל לארסון בבארסה(ז"א לא שחקן הרכב קבוע אבל אחד שיקבל הרבה מאוד דקות משחק) ובפטיסטה לרוטצייה בקישור, אפשר להשתמש בו בהרבה מערכים והוא מוסיף עוצמה למרכז השדה.
בדיוק. קאפלו, באופן לא מפתיע יש לומר, לא מורה למכור מהקבוצה את אף אחד מהכוכבים עליהם דובר עד לפני כמה חודשים, שיאלצו\יצטרכו לעזוב. לדבריו של דון פאביו, הוא אמר שהוא מחכה לראות איך ואן ניסטלרוי ורונאלדו משתפים פעולה באימונים. אני מניח, שמבין 6 חלוצים לפחות אחד יצטרך לעזוב. אני, בכל אופן, לא הייתי מתלבט בכלל, ושולח את קסאנו הביתה. איטלקי, שמן ולא בכושר. אני מודע ליכולת, שהוא מסוגל להציג, כי ראיתי אותו משחק ברומא, כשזאת כמעט ולקחה את האליפות ממילאן בישורת האחרונה. אבל זה לא המצב איתו כרגע, ואם מישו צריך לעזוב מבין ה6, אז זהו קסאנו.
על איזה 6 מדובר? רוביניו ובפטיסטה לא חלוצים(או לפחות לא מתפקדים כחלוצים)...הם משחקים בקישור ההתקפי\מאחורי החלוצים המרכזיים(אפשר להגיד שקסאנו מתאים לשתי הקטגוריות) שהם רוד רונאלדו ראול וקסאנו.
אז מה יהיה עם רוביניו ובפטיסטה? ואם זה כך, שתים מהארבעה הנ"ל יאלצו לבלות את רוב זמנם על הספסל. תראו, כמו שכבר אמרתי, לדעתי כמובן, השיטה המסתמנת היא 4-3-3, כשיש חלוץ נוסף שמגיח מהאגף (מערך דומה לזה של יובנטוס, כשמוטו\נדבד שיחקו בשמאל). העמדה הזאת תפורה לראול, אבל קאפלו לא יהסס להושיב את ראול על הספסל, אם לא יקבל ממנו תפוקה מספקת. גם קסאנו ורוביניו יכולים לשחק בעמדה הזאת, כשבפטיסטה יהיה בוודאי בק אפ\רוטציה בקישור וגם לעמדת החלוץ המרכזי, במקרה וRVN ובמיוחד רונאלדו יפצעו. זה נראה יפה בתיאוריה, עם סגל רחב והרבה אופציות לתמרון לקאפלו, אבל שוב, במקרה כזה, לפחות אחד מהם עשוי לבלות את רוב זמנו בעונה הקרובה על הספסל. ובמצב כזה, סביר להניח שהוא לא ירצה להשאר בריאל, ויאלץ לעזוב.
אני חשבתי על 4-4-2 שנראה ככה: אמרסון-קשר חדש(בפטיסטה מחליף) רוביניו בקהאם(הלוואי שלא) רוד רונאלדו כשקאפלו מכניס את קסאנו לרוטציה עם רוד,רונאלדו או רוביניו,ואותו הדבר עם ראול, בתור מחליף ל2 החלוצים. אם הוא ישחק ב 4-3-3 אפשר להציב מערך כזה: קשר חדש-אמרסון-בפטיסטה קסאנו רוביניו רונאלדו\רוד למרות שקשה לי להאמין שקאפלו ישתמש בכזה הרכב... קים,אתה יכול להסביר איך אתה חושב שיראה הרכב של 4-3-3?
באמת סליחה, אבל לא הבנתי כלום מהמשפט שלך כאן. והסברתי כבר. רונאלדו וRVN ביחד, למרות שאני לא בטוח שהם מסוגלים לשחק ביחד. רונאלדו, כידוע, הוא חלוץ, שאוהב שמרבית הכדורים מגיעים אליו, וזה עלול ליצור כאן בעיה מבחינה מסוימת. והחלוץ השלישי יהיה כפי שיובה שיחקה עם מוטו כמעין חלוץ שלישי מהצד, וזה הלך די טוב. כלומר, משו כזה: -----------------רונאלדו---------RVN--------------------- ---------------------------------------רוביניו\ראול--------- ---------קשר-חואקין!!!------------------------------------ -----------------קשר----------אמרסון-------------------- עכשיו הכל ברור? ורק דבר אחד אני רוצה להבין, מאיפה הבטחון שקסאנו יהווה שחקן משמעותי אצל קאפלו? נכון שהוא שיחק אצל קאפלו כבר, אבל דווקא בגלל העונה האחרונה של קסאנו, בה הוא לא היה באור הזרקורים ממש, ובגלל המצב בו יש יותר מדי שחקנים בחלק ההתקפי, כמעט בטוח שאם מישו יבלה הרבה על הספסל- זה יהיה קסאנו. ובגלל המצב שלו מבחינה פיזית, לא יכולות להיות לו שום טענות, אם זה יקרה. אם הוא יחזור להציג את היכולת שהוא יודע, יש על מה לדבר. אבל עד אז...
התכוונתי לזה שקסאנו יכול לשמש כמחליף גם לשני החלוצים המרכזיים וגם לרוביניו שהוא שחקן אגף. ראול ישמש מחליף רק לשני החלוצים המרכזיים, לפי דעתי את היכולות האמיתיות שלו הוא יכול להראות רק כחלוץ חוד ולא כקשר\שחקן אגף.(אני מקווה שהבנת,מרוב שחקנים ותפקידים זה מתבלבל לי לפעמים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ) ובקשר לקסאנו,אני לא חושב שהוא יהיה שחקן משעמותי בהרכב הפותח של קאפלו, אבל אני חושב שקאפלו יעשה הכל כדי להחזיר אותו לכושר שהיה לו ברומא. על שחקן כזה מוכשר לא כדאי לוותר כל כך מהר,כי כשהוא בכושר הוא יכול להיות נכס ממש חשוב לקבוצה.
http://www.drugstore.co.il/images/products/L2460.Xxx ראול, רונאלדו ורוד שקט נפשי בחדירה. ארתור, דילברט.