יונייטד לא הולכת להוציא עשרות מיליון יורו על שוער בקיץ הזה, והדבר המצחיק הוא שאני גם לא ממש מוצא את הידיעה בשום אתר ספרדי נורמלי. ONE, למה להתייחס אליו ברצינות בכלל? טוב, עדכון: דווקא כן מצאתי את זה, באס. וזה עדיין חרטא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx בקשר להיינצה, אפשר גם להציע את רוני, ריו, אולד טראפורד ומלקולם גלייזר בעסקת אחת או שיש לריאל להשאיר משהו מיונייטד במנצ'סטר? לא שגלייזר אי פעם היה במנצ'סטר, אותו אתם בהחלט מוזמנים לקחת. ואגב, גם הסיפור של אס על היינצה הוא בעצם מהסאן. אותו הסאן שכתב שליפי יגיע ליונייטד.
ריאל מדריד כרגיל מתעניינת בשחקנים שארסן ונגר נמצא איתם במו"מ אחרי ראמוס, רוביניו, באפטיסטה, ועוד הרבה אחרים...הפעם תורו של פרנק ריברי. שככול הנראה ינחת בריאל מדריד, למרות שהיה בדרך הבטוחה לארסנל סכום העברה- 26 מיליון פאונד
מספר עידכונים של היום: קאפלו מקווה ששלושת היובנטינים - זאמברוטה, אמרסון וקאנאברו - יחתמו במועדון תוך שבוע. * היונייטד מציעה 46 מיליון יורו עבור איקר קסיאס. בין אם זה נכון ובין אם לאו (ואני הולך על האפשרות השניה), לאיקר יש חוזה עד 2011, ובמועדון כבר הבהירו שני דברים: "הוא לא למכירה; מצפה לו עתיד ארוך וגדול במועדון שלנו". * הסאן מדווח שריאל מציעה בסביבות ה14.5 מיליון יורו עבור הארגנטינאי גבריאל היינצה, שנרכש ב2004 מפריס סן ז'רמיין. לפי סוכנו, השחקן "נואש לעזוב" . * כפי שדווח בעבר, צ'לסי מעוניינת בסרחיו ראמוס. מוריניו התרשם מאוד מהסביליאני ולפי הדיווחים, הוא נמצא בתוכניותיו. סוכנו ואחיו, רנה ראמוס, אמר: "אנחנו לא מדברים על הנושא הזה, אנחנו לא יודעים כלום. סרחיו רוצה שהעונה תחל על מנת לזכות בתארים עם ריאל מדריד". מה שעשוי לפתות אותו, בדומה לקלוד מקאללה, הוא הכסף. כיום היהלום מרוויח 1.5 מיליון יורו לעונה, ולמרות הקמפיין המצוין בעונה שעברה, לא הוצע לו עד כה להגדיל את שכרו. * המארקה: רוברטו סולדאדו מבוקש ע"י 8(!) קבוצות מהליגה הראשונה שהן: סלטה, דפורטיבו, חטאפה, אוסאסונה, ראסינג(של מיגל אנחל פורטוגל), לבאנטה(עולה לליגה הראשונה), מיוארקה ורקאטיבו(עולה לליגה הראשונה). בימים הקרובים תערך שיחה בין קאפלו, מיצ'ל(מאמנה החדש של קסטיליה) והשחקן עצמו ואז יוחלט על עתידו של סולדאדו. סלטה ואוסאסונה הם ה"פייבורטיות" של סולדאדו, מפני ששניהן ישחק בשנה הבאה באירופה(סלטה באופ"א, אוסאסונה בליגת האלופות). גם חטאפה היא אפשרות, בגלל קשריו הטובים של ראמון קלדרון עם אנחל טורס(נשיאה של חטאפה). * פאבלו גארסיה, דיוגו וגראבסן ככל הנראה עוזבים את הקבוצה. הקבוצה תנסה להרוויח כמה שיותר כסף על השלושה הנ"ל. * קרדיט לאתר Realmadrid.co.il ------------------------------------------- * מקווה שסולדאדו יישאר במועדון למרות שזה נראה לי רחוק מהמציואת. הוא יכול להיות מחליף נפלא, חבל עם עוד שחקן קאנטרה של ריאל יעזוב. * אני מקווה שהכסף הגדול של צ'לסי לא מעניין את ראמוס, ושהוא לא ייתפטה כמו מקללה. אסור לאבד אותו. למרות שהיינצה היה ענק במונדיאל, לא רוצה אותו בריאל מדריד, אני מת שקנבארו יגיע עם שני היובנטינים השניים. * חבל מאוד שאין התקדמות עם חואקין כרגע, אני מאוד מאוכזב ורוצה שנתחיל כבר במסע הרכש. * לא צריך לא את גארסיה, לא את דיוגו ולא את גראבסן. אם נעשה 10 מליון דולר או יורו משלושתם זה לא רע. * בקשר לאיקר: הוא חתום במועדון. למנצ'סטר אין את הכסף שהם הציעו, ואיקר לא יזוז מריאל מדריד!
מה? הם התחלקו על השכל או משהו? פרנק ריברי ב-37 מיליון אירו? הנשיא של מארסיי (תתקנו אותי אם אני טועה, ריברי ממארסיי נכון?) עושה כאן קופה עצומה. אמנם ריברי שחקן מעולה וגם הוא יחסית צעיר (23). אבל 37 מיליון?! אם ריברי מגיע, זה מוריד את הסיכויים של חואקין להגיע. ריברי קשר ימני שיכול לשחק בעוד עמדות במגרש. לגבי צ'לסי וראמוס. אסור, אסור, אסור לוותר על ראמוס. זהו העתיד הספרדי של ריאל מדריד. לגבי היינצה, רק דבר אחד אני יכול להגיד - למה לא זמברוטה?! לא מספיק שלזמברוטה ולקאפלו בטח יש קשר טוב כבר וההתאקלמות שלו תיהיה טובה יחסית ומה גם שהוא בכמה רמות מעל היינצה. על קסיאס אני בכלל לא יגיב. אם ריאל מוכרת את קסיאס אני לא אוהד יותר של ריאל (אולי אני מגזים... אבל למכור את קסיאס זה לירות לעצמנו ברגל). מסכים איתך ב-100%. אבל, קודם כל נביא מחליפים (לדיוגו כבר יש, גרבסן - פברגס, גרסיה - דיארה או קשר אחר שמשחק באותה עמדה)
אם אכן המספרים נכונים, אז ריאל מדריד שוב יהיו אלו שיתחילו עם הסכומים הללו כמו שקרה עם פיגו וזידאן. נעשו המון מאמצים לחזור שוב לשפיות, אין סיבה ללכת חזרה אחורה. קשה לי להאמין שהמשועות נכונות למרות הכל.
רונאלדו נשאר בריאל. הבעיה היחידה איתו, שכנראה לליגה ארוכה הוא לא יסחוב, וריאל תצטרך עוד חלוץ. לכל הידיעות למיניהן אין צורך ממש לקחת ברצינות, במיוחד אם הם מגיעות מצהובונים אנגלים (אל תביאו לכאן שמועות מהסאן גארדיאן וכו'). אם היינצה יגיע, הוא ישחק כבלם. אין לו יכולות התקפיות מספיק טובות כדי לשחק בליגה הספרדית כמגן.
לגבי שחקני הנוער: ריאל צריכה להשאיל את כול הצעירים המוכשרים שלה לקבוצות בפרמיירה. כשאני מדבר על הצעירים שלה, אני מדבר בעיקר על שחקים כמו בלבואה, ארבלואה, חואנפראן, חורארדו, חאבי גרסיה, סולדאדו ודה לה רד. לכולם, בלא יוצא מן הכלל, אין יותר מה לחפש בליגה השנייה במדי ריאל מדריד ב' וודאי שלא בקבוצה הבכירה, שם סביר להניח שלא תהיה להם הזדמנות של ממש. דיוגו, פאבון, מחייה, גרבסן וודגייט בלאו הכי יימכרו. מהגלקטיקוס צריך להפטר מר.ק, רונאלדו ובקאהם. האחרון צריך לעוף הביתה ראשון. תוך כדי כך - להביא את השחקנים החדשים שקפאלו יירצה.
חדשות לא קשורות להעברות: הקבוצה כנראה תבטל את החוזה הנחתם עם פפסי לפניי שנתיים נחתם חוזה עם פפסי העומד על שלוש עונות. הקבוצה מתקרבת לבטל את ההסכם ולעבור ליריבה קוקה קולה. המצב שיהיה הוא שראול, בקס וקרלוס מפרסמים בפפסי והמועדון עם המתחרה קוקה קולה. הדבר המוזר הזה כנראה לא יקרה והקבוצה תעשה משהו בנדון השבוע.
חבל שזה מה שמתעסקים כיום במדריד. במקום לעסוק בהבאת שחקנים נחוצים... נקווה שזה לא ישפיע על שום דבר לרעה.
לפי איך שזה נראה קנאברו בדרך לריאל וכנראה הפעם זה לא רק שמועה. אם הוא יבוא זה לריאל זה יהיה פשוט חיזוק מצויין. ביחד עם ראמוס בהגנה(בהנחה שהוא לא יוסט לימין) ההגנה של ריאל תיראה פשוט מצויין. עם הניסיון המהירות והתיקולים המצויינים של קנאברו,ביחד עם ראמוס שאומנם בעמדת הבלם הוא משחק פחות טוב מאשר בעמדת המגן הימני,אבל ביחד עם קנאברו אני מאמין שהוא יפגין יכולות יותר טוב.