ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 10, 2006.

1. EL Capitan Member

אופטופיק- תסתכלו על החתימה של המשתמש "מייקל אואן", ותנסו למצוא את פיטר "מטאטא" קראוץ' בתמונה.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

2. eman Member

איכס!! איזו החתמה מיותרת....

בנתיים החתמנו 3 שחקנים בני 30+ ואף אחד מהקראקים שקלדרון אמר שיביא בבחירות (קאקה,רובן,ססק)...

מעצבן אותי שאפשר להביא תוך יום את חואקין לריאל אם רוצים אבל אף אחד לא מדבר על זה אפילו.

3. EL Capitan Member

זה בסדר, לא להתעצבן. אחרי הכל, יש לכם באגף ימין את בקהאם!

4. Sir Alex Las' Killa

מדוע נראה לך שדעתך שווה משהו בוויכוח שאתה מגדיר כדבילי?
    מעניין שבחרת לציין שחקן ענק כמו לואיס פיגו, באותה נשימה של קונססאו. שחקן שהגיע לריאל מדריד רק בשביל לחזק את הסגל ולהחליף את מקללה - אם וכאשר זה יקרוס מעומס. שחקן ששיחק קצת יותר מכתריסר משחקים {בדיוק כמו סאלדס וג'רמי העלובים}, כאשר מקללה ופיגו מככבים בהרכב הראשון לאורך עונה שלמה.

ריאל מדריד למעשה אף פעם לא שיחקה 4-4-2 קלאסי, וממה שהבנתי זאת מסורת שהולכת עם המועדון עוד מהימים של פושקאש. זידאן שיחק בתור הקשר השמאלי, כביכול, כאשר הוא קיבל חופש פעולה מוחלט. מקללה הרס התקפות של היריב באומנות, הלגרה הוא זה ששיחק בתור 50\50 ובאופן מפתיע הוא נראה טוב {מצד שני, בעונת 2002/3 גם גוטי נראה טוב!}. כשדל בוסקה רצה להעביר את הזמן, הוא היה מכניס סולארי {הגירסה הארגנטינאית לדנילסון} ורק אז ריאל הייתה משחקת בסגנון ה4-4-2. לפחות ככה זה נראה.
    צ'אבי אלונסו הוא הכל מלבד שחקן אפור, אבל בהשווואה לקונססאו זה מתאזן - הוא לא מתקל כמוהו. באשר למסירות שלו, בוקר טוב - הוא המוסר הטוב ביותר בפרמיירליג.
    אני לא מתכוון לדוש נושא שכבר חפרתי בו מספיק בעבר, אבל בכדורגל המודרני 50\50 הם הפליימקרים האמיתיים. שחקנים שלא עושים הגנה, הם בעצם חלוצים נסוגים כמו רונאלדיניו וכו'. מה ההבדל? שרוב החלוצים הנסוגים, במיוחד אלו שמוסטים לאגפים, גרועים בניהול משחק. שלא לדבר על החורים שהם יוצרים.

Last edited: Jul 27, 2006
  5. eman Member

מה שמעצבן עוד יותר, כי לא נראה לי שקאפלו תופס ממנו יותר מדי.

6. EL Capitan Member

דור, מה זאת השטות הזאת? פליימייקר הוא עושה משחק, אחד שמנהל את המשחק, נקודה. כל שחקן שעונה על ההגדרה הזאת הוא פליימייקר. אם זה צ'אבי או פירלו, שעושים גם הרבה הגנה, או גם כמו ריקלמה או איימאר לפני הפציעה בכתף. העמדה\משבצת על המגרש לא משנה בכלל.

Last edited: Jul 27, 2006
  7. GUTE Member

לפני הבחירות אמרתי שכל השיטה הזו היא מטומטמת בגלל שאתה יכול לצאת כמה שאתה רוצה בהצהרות, אין לי שום בטחונות שאתה אכן יכול לעמוד בהן.
    קלדרון הבטיח המון המון ושלא באשמתו , הוא פשוט לא מסוגל לעמוד בהבטחות האלה. לא קאקה , לא רובן , לא ססק ולא זמברוטה.

מי עוד יש בשוק שריאל יכולה לשים עליו את היד (חוץ מריקלמה) ?

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבידאל , דיארה , ויירה ,חואקין

9. EL Capitan Member

למדרידיסטאס יש מזל. פרגי: "ההצעה לא מספיקה". מנצ'סטר דחתה את ההצעה, למרות הפירסומים ההפוכים. מה שאומר, ההצעה האחרונה של ריאל נדחתה, וRVN לא יגיע לריאל.

10. eman Member

טוב מאוד.העסקה הזאת כבר נהיתה לא כדאית גם מבחינה כלכלית.

11. Paolo Maldini שחקן ותיקים

בוודאי שלא, ריאל לא צריכה לשלם על חלוץ כמו רוד ואן ניסטלרוי סכום כזה, הוא פשוט לא שווה את זה.
    חוץ מזה, שאני במקום קאפלו הייתי נותן צ'אנס לאנטוניו קסאנו.

12. eman Member

אני חושב שקסאנו יקבל את ההזדמנויות שלו מקאפלו ולא תמיד בתור חלוץ אלא גם כשחקן אגף.

13. GUTE Member

התכוונתי בתור מחליף לזידאן. קאקה ירד מהפרק , מי במקומו?

14. EL Capitan Member

איתי, כמו שכבר אני ומירן אמרנו, כנראה ריאל לא תביא מחליף, אלא תבנה קבוצה חדשה, ללא זידאן וגם ללא מחליף לזיזו.

15. Raulito Madridista

הסגל המלא כבר באוסטריה פרט לרונאלדו

שחקני נבחרת ברזיל, דיויד בקהאם, והרכשים החדשים פאביו קנבארו ואמרסון שהוצגו כל אחד לפני מספר ימים(אמרסון אתמול וקנבארו לפני יומיים), נחתו באוסטריה והם ייתאמנו מחר עם הקבוצה. למעשה לפאביו קאפלו יש סגל מלא פרט לרונאלדו שמחליפ מפציעה וייצטרף למחנה האימונים של הקבוצה בתחילת אוגוסט לפי פירסומים שונים.

גוטי ואיבן הלגרה, שהיו פצועים ולא נטלו חלק במשחק האימון של הקבוצה בה היא ניצחה 10-2 את אירידינג החובבנית והשניים צפו מהצד, חזרו היום להתאמן ורצו כמו שאר הקבוצה.

http://www.realmadrid.com/addon/img/19d1606llegadabrasilenosybeckhamp.Xxx

* בנוגע לפירסומים ב"אס": לא יודע כמה זה אמין. באיירן מינכן הציעה על ואן ניסטלרוי 17 מליון יורו והיה נראה שהם יותר רציניים מאיתנו. לפי מה שהבנתי ההצעה עומדת על 15 מליון יורו וזה טיפה הזוי שמנצ'סטר תמכור אותו לנו. אני לא כל-כך מאמין לזה, "האס" הוא עיתון דיי חרטטן, אני מאמין למארקה יותר.

--------------------------------------

קאפלו באמת נותן הרבה צ'אנסים לקאסנו, אני אישית מסכים איתך, אבל באימונים זה נראה שקאסנו משחק באגף שמאל(חואנפראן בימים) ופורטיו חלוץ. אבל כל זה כמובן רק שלא הגיע הסגל המלא. אני מקווה שבקהאם לא יהיה בהרכב של ריאל אבל זה הזוי ופנטזייה.

לא כדאי לריאל לרכוש את ואן ניסטלרוי, קאסנו מנצל מצבים טוב ויש לו טכניקה רבה יותר, הסכום גם גדול מדיי.

sir alex:

רגע אני שואל אותך אם להתערב או לא? לדעתי הם רבו על דבר טיפשי אבל בכל מקרה אני רוצה להגיד את דעתי בעניין. לא לכל דבר אתה חייב לענות, באמת שלא.

ציינתי את קונססאו כי הוא הגיע באותה עונה של לואיס פיגו הגדול, וב00\1999 סגנון המשחק לא היה 4-4-2 במדוייק. בעונה הראשונה של קונססאו הוא לא ראה דשא יותר מדיי כי הלגרה שיחק אז קשר אחורי ומקללה גם איתו בקישור. בשנתיים האחרונות הוא פתח להרכב לצד מקללה, ברוב המשחקים.

מה שרשמת כאן הוא 4-4-2 קלאסי מה הבעייה. מקללה וקונססאו במרכז המגרש, לואיס פיגו באגף ימין וזיזו בשמאל. ראול ורונאלדו חלוצים. זה לא 4-4-2? אז מה זה?

מה אתה רוצה? אמרתי שהוא לא מוסר טוב?, אני אמרתי ההיפך, שהוא לא שחקן אפור בכלל. אהה ותיירי הנרי הוא המוסר מספר 1 בפריימרליג.