ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 10, 2006.

1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך שאתה אוהב להיתווכח להיתפס לקטנות...
    גם אם היתלתבלתי זה ממש לא משנה על צד שמאל או לא, כי המשחק היה בנוי על זידאן.
    והוא היה השחקן היצרתי,שהכול עובר דרכו. ועל זה אני מדבר שעכשיו אין לריאל כזה שחקן,קשר יצירתי שיבנה לה את המשחק.
    ריאל כמובן יכולה לשחק בלי שחקן מהסוג הזה ,אבל אז היא תיראה כמו יובה שלך,משעממת.

2. FelaKaT Member

זה עדיין שטויות, ריאל שיחקה גם כדורגל יפה בלי זידאן בעונת 00\01, והמרכז שלה עדיין היה מורכב משחקנים אפורים.

3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז אם אני לא טועה היה רק את לואיס פיגו,והמשחק היה בונוי עליו.
    והוא שחקן יצירתי.
    היום בריאל אין כזה שחקן,לא במרכז ולא באגפים.

בכול אופן לדעתי, אם קשר יצירתי המשחק של ריאל יהיה הרבה יותר יפה, מהנה והתקפי.

4. FelaKaT Member

אז אני מבין שרוביניו בשבילך הוא סתם תפאורה, וכמובן שריאל עוד לא סיימה את הרכש שלה הקיץ(הם הבטיחו שחקנים חדשים עד ה3.8).

בנושא אחר לגמרי, מישהו קרא את זה?

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

רוביניו הוא חלוץ ביכלל. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    הוא תופקד בצד שמאל אבל לא היה הצלחה גדולה.

Last edited: Jul 26, 2006
  6. FelaKaT Member

אם ריאל תחתים חלוץ נוסף, הסיכויים של רוביניו לשחק בתפקיד הזה יהיו קלושים, ובכלל, בשנה שעברה הוא היה בכלל לא רע כאשר שיחק בתור קשר שמאלי(והוא שיחק בעמדה הזאת מעט).

7. Legolas Member

להפך, שרוביניו תופקד בצד שמאל הוא הביע תועלת רבה יותר עם חדירות למרכז ולשער תוך כדי שהוא בישל והבקיע. לפי דעתי רוביניו צריך להיות מתופקד שם,עד שהוא יתחשל ויוכל לתפוס את המושכות ולהכנס לתפקיד של זידאן בריאל.

8. Raulito Madridista

טוב אני אתערב בוויכוח הדבילי שלכם ואגיד מה אני יודע ואת דעתי:

1. ריאל מדריד של דל-בוסקה הייתה קבוצה נפלאה. במהלך השנה שלואיס פיגו הגיע לריאל מדריד, הגיע גם קונססאו. הקבוצה הייתה משחק 4-4-2 קלאסי, מקללה וקונססאו היו במרכז המגרש, כאשר לא היה 50\50 בהרכב. זינדין זידאן שיחק באגף שמאל ובחיים לא שיחק כפליימקר מתחת לחלוץ או מתחת חלוצים, לעומת קאקא במילאן לדוגמא. זה היה נראה ככה בקיצור:

--------פ. קונססאו, מקללה-------------

לואיס פיגו-------------------זינדין דידאן

------------ראול, רונאלדו---------------

היה אפשר גם לטעון שראול משחק מאחורי רונאלדו, גם זה חלקית נכון.

2. המשחק של ריאל מדריד היה פנוי על לואיס פיגו וזינדין זידאן באגפים וגם אפשר להכניס את ראול כמובן. זידאן היה זה שמכניס את כדורי העומק כמו רוב הבישולים לרונאלדו ב03\2002 שזיזו נבחר לשחקן השנה בעולם(תשעה שערים ועשרה בישולים), פיגו היה זה שמגביהה בעיקר מאגף ימין ונותן מדיי פעם כדורי רוחב. הבישולים של זיזו באו מהאמצע ולא זכורים לי הרבה בישולים שלו באגף.

3. צ'אבי אלונסו לא שחקן אפור כמו קונססאו(זוכר לו שער יפה נגד באיירן מינכן ב02\2001 ברבע הגמר), הטעייה קטנה לבלם, ובעיטה חדה שאוליבר קאן לא הצליח להדוף). יש לו ראיית משחק, מסירות גדולות והוא גם שחקן שמבשל הרבה שערים.

4. EsheD, קשר 50\50 הוא ממש לא פליימקר. פליימקר זה מי שלא עושה הגנה בכלל ונחשב לרבע חלוץ או יותר מזה. פבראגס, אלונסו ועוד הם קשרים 50\50. משחקים על החצי אבל עולים למעלה הרבה ומשתתפים גם בהמון התקפות שמתחילות אצלם. שילוב יכולת הגנתית גבוהה מאוד עם ראיית משחק. פירלו לדוגמא, ווירה, אלונסו, לאמפרד ועוד.

5. EsheD, רוביניו היה מעולה בריאל מדריד באגף שמאל. הוא שיחק כחלוץ רק מספר פעמים בודדות(ליון בצ'מפיונס זכור לי), ואת התרומה הוא הביא מהאגף. 12 שערים בכל המסגרות( שמונה בליגה וארבע בגביע), ושיבעה בישולים.

9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא אמרתי שרצריך קשר 50/50
    אני אמרתי שצריך קשר תוקף/יצירתי.

10. Raulito Madridista

אמרסון הוצג כשחקן ריאל מדריד

אמרסון, שחקנה הברזילאי החדש של ריאל מדריד שחתם לשנתיים בקבוצה, הוצג לעיני התקשורת ב20-00 וקיים מסיבת עיתונאים. השחקן הוצג עם גדול שחקני ריאל מדריד, אלפרדו די סטפאנו וראמון קאלדרון. השחקן לא הוצג עדיין בברנבאו כי השעה הייתה מאוחרת יחסית להצגה של שחקן. הברזילאי היה שמח מאוד להיות מוצג כיום וחצי אחרי שחברו מיובנטוס הפך רשמית לשחקן ריאל מדריד. הברזילאי לצערנו לא קיבל מספר עדיין כי חוץ מסולדאדו וארבלואה אף שחקן לא עזב את המועדון ואין חולצות פנויות לשחקני הקבוצה הבוגרת. העניין לא יעוכב יותר מדיי. ככל הנראה גראבסן יעזוב ואמרסון ייקבל את חולצה מספר 16.

הברזילאי נשאל לגבי זה שהוא אמור למלא את החור שלא נסתם מעזיבתו של קלוד מקאללה לצ'לסי ואמר" אני ייבצע את ההוראות שהמאמן ייבקש ממני ואתן 100%. מקללה שחקן גדול שאני מאוד מעריץ, הוא נלחם על המגרש ואני מאוד מעריך אותו.

אמרסון הוסיף שהוא מקווה שרוברטו קרלוס יישאר בקבוצה ויעזור לו להתאקלם. "אנחנו חברים מהנבחרת ואני אשמח לשחק עם קרלוס באותה קבוצה" אמר אמרסון.

http://www.realmadrid.com/addon/img/18dd3c6288emersonpresentacion1p.Xxx

לכתבה המלאה מהאתר הרשמי - לחצו כאן

11. Paolo Maldini שחקן ותיקים

נקודה חשובה מאוד. עזיבתו של מאקללה היא אחד הגורמים החשובים ביותר להתדרדרות של ריאל בתקופה האחרונה. החתמתו של אמרסון היא לא פחות חשובה מזו של קנבארו. אני מאמין ומקווה ש"פומה" יצליח בליגה הספרדית ויספק את אותה היכולת הנהדרת שסיפק ביובנטוס, בה הוא היה לאחד הגורמים המרכזיים ב-2 אליפויות האחרונות.

12. ראול Member

קאנא ואמרסון זה כמו סאבלימינל והצל.
    הראשון הגיע מעונב, מחוייך, מגולח... אמר מילים שחתכו א תהאויר בברנבאו, השאירו רושם של דיפלומט והביע כריזמה חסרת גבולות. השני סתם קוף.

ארתור, שר-אל

Last edited: Jul 27, 2006
  13. מייקל אואן Member

טוב קנאברו לפחות מכסה את רוברטו קרלוס בהגנה

14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריאל הגיעו לסיכום עם מנצ'סטר יונייטד על רוד ואן ניסטלרוי !
    סכום העברה צפוי להיות כ-17 מיליון יורו,והוא יעבור את הבדיקות הרפואויות מחר.

15. פלג Member

איפה ראית 17 מיליון?

לפי האס מדובר ב15 מיליון יורו והעברה כבר סוכמה וכעת נותר לחכות להודעה רשמית. מפתיע שפתאום ריאל שוב בעניין. עד לפניי יממה היה נראה שהכל סגור עם באיירן.