ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/7/06.

1. אלי מתחן Member

קנבארו לא יעזוב, ואם מביאים את קיבו אני מאמין שזה קצת יעזור להתאקלמות שלו, ולהיפך.
    בכל מקרה, רוביניו חייב לשחק בהתקפה, לא בתור קיצוני ולא בתור קשר התקפי אלא רק בתור חלוץ שני עם חופש מוחלט במגרש. מה שהולך בנבחרת ברזיל חייב ללכת גם בריאל.

2. Sergio Ramos Member

זו אפשרות טובה לתת לרוביניו להיות חלוץ חופשי,אבל קשה לי להאמין ששוסטר יוציא זאת לפועל.בריאל נואשים לחלוץ ברמה גבוהה.ובמקרה שיביאו אחד כזה,סביר להניח שוביניו ישחק כקיצוני.אני דווקא בעד שרוביניו ישחק כשחקן אמצע\שמאל חופשי.

3. אלי מתחן Member

תשים את רוביניו בתפקיד שמתאים לו ויש לך חלוץ ברמה גבוהה.

4. Sergio Ramos Member

הכל בידי שוסטר.מה שהוא יחליט יהיה,נחיה ונראה.ימים יגידו.

5. -RAUL Member

רוביניו לא חייב לבוא על תקן חלוץ בהרכב.. כלומר אפשר שיהיה 2 חלוצים ורוביניו כשחקן עם חופש פעולה מוחלט, שיכול לעשות מה שהוא רוצה על המגרש ואיפה שהוא רוצה.

ככה רוביניו לא יהיה מוגבל לעמדה כלשהי כמו שהוא עכשיו, ואנחנו רק נרוויח מכך.

6. Grande Milan Member

קאנא קיבל טראומת מונדיאל, כמו לא מעט שחקנים העונה, רק אצלו זה בלט מאוד, המונדיאל אצלו היה כמעט מושלם, הסתדר גם עם נסטה בהתחלה, וגם עם מטארצי אחרי שנסטה נפצע, הוא חילץ כדורים ועשה את כל מה שבלם אמור לעשות, אבל אז הגיע העונה הזאת, עונה מזוויעה, יותר מדי קרדיט קיבל מקאפלו, היה מקום להוריד אותו לספסל.
    אני לא אחד שמאמין בהזדמנות שנייה, בטח לא לשחקן בגילו המתקדם של קאנא, יש סכוי סביר שהעונה הרעה זה חלק מהשפעת הגיל על היכולת, וגם ריאל מדריד יכולה למצוא בלמים ברמה יותר גבוהה, כמו קיבו ומדצלר.
    בנוגע להתקפה, אם רוביניו ורובן יקבלו יד יחסית חופשית לפעולה, נראה התקפה יצרתית, פוריה, אימתנית, ויפה לעין, רק שפה יש את אותה בעיה כמו בברצלונה, נגיד משחקים 4-2-4, עם רובניו ורובן באגפים וראול ורוד באמצע, אז חייבים קישור חזק מאוד, והגנה בטוחה ויציבה, בקישור אפשר לנסות את גאגו ודיארה, אבל יש לא מעט שחקנים שמפסידים במקרה כזה את המקום בהרכב, למרות שהם ראויים לו, כמו גונזאלו היגוואין, שהיה חלק משפיע בזכייה באליפות.

7. Engel Del Madrid Member

נכון שלקנא היו כמה תצוגות נפל (לבאנטה , רקרא , חטאפה) אבל חמוד , הוא היה הכוכב האמיתי של משחק האליפות כאשר הוא גלש גלישה נהדרת ברחבה וגנב ל2 השחקנים המסוכנים ביותר של מאיורקה את הכדור לבדו . ככשניהם מול קסיאס . ולך תדע אם ריאל הייתה חוזרת מ2:0 .

חוץ מזה , שחקן כזה לא משנה כמה ביקורת הוא יקבל תמיד ידע מתי להתעשת, בישורת האחרונה שהיא החשובה ביותר הוא הרים את הראש והצליח ! במיוחד בסופר קלאסיקו , נגד סביליה ונגד ולנסיה .

8. Sergio Ramos Member

הזלזול כלפי קאנא כבר קצת מוגזם,נכון הוא הגיע מי כדורגל איטלקי איטי,לכדורגל ספרדי,קלאסי,מהיר והתקפי,ונכון לא הלך לא ממש,אבל חוץ מי כל הפאשלות והפאדיחות שהיו לו.בלי שאף אחד שם לב,קנא גם היה שם המון פעמיים כדי להציל אותנו ממבוכות קשות בהגנה.אז קצת להוריד את הזלזול כלפיו.אני מאמין ורוצה שנראה את קנא גם בעונה הבאה על המדים הלבנים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/7/07
  9. Grande Milan Member

שמע, אחי, אני לא עוקב אחרי כל המשחקים של ריאל, אבל ממה שראיתי, אפשר היה לצפות ממנו אחרי ההצלחה במונדיאל, וגם היכולת הטובה ביובה, שהיא תמשך גם בריאל, מה שלא ממש קרה.
    אני חושב שהיה הרבה יותר תצוגות נפל, או עזוב נפל, סתם תצוגות ממוצעות, מה שלא מתאים לו בכלל, מאשר תצוגות טובות כמו שהיינו רגילים משנים עברו.
    זה אכן שחקן של משחקים גדולים, אבל דווקא הפוך מהמקובל במשחקים הקטנים יותר הוא יותר נעלם, כסתם עוד שחקן על השדה שעושה ת'עבודה שלו, אני מאמין שבתור אוהד ריאל, אתה מצפה מהשחקנים להיות טובים לכל אורך העונה, לא רק בישורת האחרונה.

10. Engel Del Madrid Member

כל עוד אנחנו קאמפואנס , ממש לא מענין אותי איך שחקן ביצע את עבודתו במהלך העונה .
    מה שכן , הוא הוציא את המנהיג האמיתי בהגנה , מי אם לא סופר סרחיו .

בכל מקרה , אם קנא יישאר , בעונה הבאה הוא יסתום את הפיות לכולם אני מבטיח לך....

11. Sergio Ramos Member

הוולאי ואתה צודק.

12. Grande Milan Member

באמת הרווחתם שחקן הגנה ענק עם עתיד מכל הסיפור עם קאנא, סרחיו ראמוס הוא אחד הכשרונות הגדולים בספרד, מדהים שיש לו גם די הרבה טכניקה יחסית לבלם ומגן ימיני.
    הכישלון היחסי של קאנא העונה הוציא מסרחיו מעל ומעבר, פחות הוא יותר סחב את ההגנה עליו, בזמן שקאנא קירטע, רוברטו קרלוס שכח לחזור להגנה, ומיגל טורס סתם עוד מגן ימיני.
    וזה די שטחי להסתכל על זה ככה, בגישה כזאת ועם ההתחזקות של ברסה, אל תתפלא אם הקאמפאונס יאבד עונה הבאה, אז יהיה לך לא מעט תלונות, האליפות מסנוורת אותך.

13. Engel Del Madrid Member

אני צודק .
    מה שכן , לא נראה שקנא יישאר במיוחד כאשר קיבו כנראה יירכש ע"י מדריד , ברצלונה כבר החלה לחפש לו מחליפים . למרות שרומא לא מעוניינת בשחקני מדריד .

סביולה חזר מחופשתו בארגנטינה וחזר לספרד , הוא מחכה לטלפון מיאטוביץ' כדי להציג אותו בפני האוהדים .

קלדרון "פה גדול" התבטא היום ש"שוסטר כבר לא בחטאפה" . אך עם זאת מדריד מוכנת לנפילת עיסקת שוסטר ובמו"מ עם עוד מאמנים .

14. Sergio Ramos Member

גם אני חושב כך,לפי כל השמועות קיבו כבר סגור בריאל.מה שצפוי לסלול דרכו החוצה של קאנא.
    אני כבר מחכה לראות את סביולה,אהבתי מאוד את הרכישה.עזוב,לא מקשיב לדבריי קלדרון באמת:"פה גדול".

Grande Milan-אני רק מבהיר נקודה אחת לגבי קאנא,כולם אומרים כישלון כישלון,אבל עם אתה אומר שלא ראית הרבה משחקים של ריאל.אז אתה לא יודע כלום לגבי קאנא.נכון שוב אינ אומר,היו לו הרבה פאשלות,אבל הוא היה המון המון פעמים שם בכדי להציל אותנו.אז אני חושב ש"כישלון"היא מילה יותר מידי קשה לגביו.

לגבי טורס-אתה טועה בגדול,סתם עוד מגן??????מאיפה הבאת את זה?
    טורס הוא תגלית העונה,שחקן צעיר אדיר ומוכשר,שעוד יפרח ויגיע לגדולות במדריד.

15. Raulito Madridista

אלעד, קיבו בלם ברמה גבוהה מאוד, זה נכון, אבל אתה שכחת שהוא יכול לשחק גם כמגן שמאלי. הגעתו של קיבו במידה ותיהיה, לא באה בהכרח על חשבונו של קנבארו. לריאל מדריד אין מגן שמאלי אמיתי. מיגל טורס הוא מגן ימני, מרסלו ממש לא בשל לתפקיד והוא שיחק רק פעם אחת אשתקד כמגן - נגד סנטאנדר בהפסד 2-1 שם לא באמת היה אפשר לשפוט אותו. מרסלו שיחק גם חצי שעה במחזור ה-17 נגד לה קורוניה שנכנס כמחליף "כדי להציל את המולדת", אבל זה לא רלוונטי.

Grande Milan,

אתה בעצמך רשמת את התשובה בתוך התגובה הזו שלך. לא רק קנבארו ירד ברמה אחרי מונדיאל נהדר. גם זאמברוטה לא נתן עונה מדהימה ביובנטוס, פירלו במילאן היה חלש לדוגמא, סניול מבאיירן התקשה לשחזר את היכולת הטובה שלו, הנרי נתן עונה חלשה בארסנל.
    לכל שחקן יש עונה לא טובה בקריירה. אני חושב גם שאם באמת מסתכלים על הדברים באופן אובייקטיבי, קנבארו לא היה ממש ממש זוועה בריאל מדריד. פשוט כל משחק נפל שלו וכל טעות, העצימו אותה בגלל עצם זה שממנו ציפו להיות מושלם. אני ידעתי שהוא ייתן עונה פחות טובה מהמונדיאל.
    וולטר סמואל עזב את ריאל מדריד בעונת 05\2004 אחרי עונה לא טובה למרות סיום משתפר, לטעמי זה לא לעניין להביא שחקן ולזרוק אותו אחרי עונה אחת וזה לא סתם שחקן, זה קנבארו. לתת לו את העונה הנוספת שיש לו בחוזה, למרות שזה ייצור בעייה במעמד של הלגרה.
    בקשר לחלק על ההתקפה, אני חושב שלאט לאט היגואין ייקבל את מקום הקבע לצידו של רוד. ראול אולי נתן עונה לא רעה, אבל זה ביחסית למספרים שלו בשנתיים לפניכן. גם לראול תעזור העובדה שהוא לא יישחק 50 משחקים בעונה. היגואין חלוץ נהדר ואני בטוח שבעונה הבאה נראה ממנו המון. הוא כבר הרשים אותי במשחקים רבים.
    קישור של דיארה וגאגו זה קישור חזק. דיארה מביא את הפיזיות וגאגו את החוכמה, השני גם בתור קשר אחורי עושה את העבודה-ראה קלאסיקו. הואפשוט לא יציב ומקווה שבניגוד לגוטי זו לא תיהיה מחלה שלו.
    אני אתן דוגמא את ריאל של 03\2002: פיגו, זיזו, ראול ורונאלדו בהתקפה, כאשר רק מקללה היה משחק בקישור האחורי. אפשר לנצח את ברצלונה לדוגמא גם עם שני קשרים במרכז המגרש ואותו דבר את צ'לסי.

אם אתה שופט שחקן על פי תקציר זה לא הוגן, בוודאי שלא בשביל שחקן הגנה. קנבארו נתן מספר תצוגות עלובות: ליון באלופות פעמיים, רקראטיבו, אתלטיקו בדרבי ולבאנטה, אבל שאר המשחקים שלו לא היו כל-כך גרועים. קנבארו הוסיף גם חוכמה למשחק שלנו מאחורה ולפעמים גם עשה את העבודה - קלאסיקו ראשון ובסיום העונה.
    קנבארו איכזב במידה מסויימת, על זה אין וויכוח, זו לא סיבה לזרוק. יש לו עוד עונה בחוזה.

מירן, העלת כאן נקודה ואני רוצה לחדד אותה. חשבו בקיץ שקנבארו הגיע שהוא "יילמד וידריך" את ראמוס ויהפוך אותו מבלם טוב לאחד מהטובים ביותר בעולם. במקום שקנבארו ייכפה על ראמוס, ההיפך קרה, ובגלל החורים של קנבארו ראמוס היה צריך לעשות עבודה מרובה יותר וללא ספק הוא שיפר את המשחק שלו והיה אחד המצטיינים שלנו העונה, לדעתי המצטיין אחרי רוד.