ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/7/06.

1. מדרידיסטה בדם Member

רובן במקור הוא שמאלי שמשחק כקשר בצד שמאל. רובן יכול לשחק גם בצד ימין, אבל את רוב הקריירה הוא העביר בצד שמאל שם גם הוא יותר טוב.

לגבי שוסטר, אני מאמין שכל שחקן שהועלה להגיע לריאל מדריד עבר גם דרך שוסטר. אני בטוח שאם שוסטר לא היה רוצה ששחקן כזה או אחר יגיע, אותו שחקן לא היה מועלה וריאל הייתה יורדת ממנו.

ההחלטה לרכוש שחקנים כפי שקלדרון דואג להגיד ואני מאמין שהוא לא סתם אומר את זה, היא של המאמן ושל מיאטוביץ'. ככה שעל הרכש פג'ה ושוסטר ישבו ודנו ביחד.

2. Santiago Bernabeu Member

לפי הקוריירו דלו ספורט: קיבו סגר באינטר תמורת 14 מיליון אירו (+אובינו).
    ובזה כניראה תמה לה חרושת השמועות בכל הנוגע לרומני.

3. Sergio Ramos Member

רובן,במקרה ועם הוא יגיע,אז זה כבר ברור מי יהיו שחקני האגף.רובן ורוביניו.רובן שחקן שיכול לשחק בשתי הצדדים,אך כמו שרובכם כאן ציינטתם וצדקתם,על צד שמאל הוא יותר מועיל,וגם לגבי רוביניו כפי שאתם לפחות אומרים,רוביניו יכול לשחק בשתי הצדדים,אך טוב יותר בימין\אמצע.כך שעם ובמקרה רובן מגיע,שוסטר ישחק עם שתי השחקנים כשחקנים חופשיים על האמצע\ימין\שמאל,וישחק בשיטה של חילפי מקומות בין רובן לרוביניו.

4. Hala Madrid! Member

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/chivu_blanco_ES.Xxx

ה'מארקה': בלמה הרומני של רומא,קיבו, קרוב לריאל מדריד. מיאטוביץ' שוהה ברומא והגיע להסכם עם השחקן.
    העסקה מוערכת בכ-15 מליון יורו כאשר ייתכן שמספר שחקני ריאל יכנסו לעסקה (קסאנו, סיסיניו וקנבארו).

האמת, קצת מוזר לאור הפרסום שאינטר סגרה איתו.

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/07
  5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא לא סגר באינטר נכון לכתיבת שורה זו.

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/07
  6. מדרידיסטה בדם Member

יפה אני רואה שהדברים הולכים לריאל. בקצב הזה ישאר לה כול הקיץ להילחם על קאקה. עם רובן היא כבר סגרה, מצדלר כבר מיזמן בקבוצה, סביולה יוצג בקרוב, סולדאדו חוזר קיבו כניראה יגיע גם ועוד חשבנו שברצלונה עשתה חיזוק משמעותי וריאל הרבה מאחוריה.

עם קיבו יגיע, לריאל נותר שחקן הגנה אחד לירכוש. או את היינצה שיגיע לעמדת המגן השמאלי וקיבו ישחק כבלם לצד קאנאברו/מצלדר וראמוס יעבור ימינה. או שקיבו ישחק בצד שמאל וריאל תביא את אלבס. בכל מיקרה עם קיבו ההגנה כמעט מסודרת.

7. Waters Member

חבל חבל חבל.

פשוט חבל. לוותר על סיסיניו וקנבארו.
    על סיסיניו פחות אכפת לי. גם ככה סביר שיעדיפו את מיגל טורס על פניו אחרי העונה הלא רעה שלו ואחרי שהדון בעצמו נתן בו אמון לאורך כל העונה.
    אבל על קנבארו? פשוט חבל. אמנם הוא לא היה טוב בהתחלה ועשה לפעמים טעויות. אבל הוא בלם ברמה עולמית וזה פשוט חבל לוותר על בלם ברמה כל כך גבוהה אפילו כשמגיע במקומו בלם לא פחות טוב.
    ריאל צריכה לעשות הכל כדי להשאיר את קנבארו למרות הידיעות האחרונות על העזיבה שלו.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לך מה לדאוג, רומא לא תרצה את קנבארו כי היא לא יכולה לשלם את השכר שלו שזאת הסיבה לעזיבתו של קיבו מלחתחילה. קסאנו גם הוא מאוד לא רצוי ברומא. סיסיניו נראה האופציה הכי טובה אבל גם בעמדה שלו יש את פאנוצ'י שלמרות גילו הרבה יותר טוב מסיסיניו. בכל מקרה מחר תהיה פגישה בין מיאטוביץ' לפראדה ונראה מה יצא מזה. אני מעריך שרומא תרצה כסף נטו בלי שחקנים.

9. ACBenb Member

תגידו סרחיו ראמוס באיזה עמדה משחק? הוא בלם במקור אבל הוא משחק כבלם?
    אם קאנא לא יעזוב, יהיו לריאל שלושה בלמים מצויינים (קאנא, מצלדר וקיבו) בהתחשב כמובן בזה שראמוס ישחק כמגן, ואז אחד מהם יישב על הספסל. את קאנא חבל להושיב על הספסל, מצלדר על הספסל לא נשמע טוב מכיוון ששחקן של 4 מיליון יורו לשנה לא טוב לספסל, וקיבו לא נרכש בהרבה כסף כדי לשבת על הספסל.
    בעיה.

10. מדרידיסטה בדם Member

אם ראמוס ישחק בימין וריאל לא תביא את אלבס, אז אכן יש את קאנא מצלדר וקיבו ובעמדת המגן השמאלי אין כרגע אף אחד, אז קיבו ישחק מגן. אבל אני מאמין שריאל תביא את היינצה וקיבו יהיה בלם ובמצב כזה כניראה שקאנא או מצלדר ירדו לספסל.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראמוס כמו פויול , גם בלם וגם מגן ימני .

12. Sergio Ramos Member

טעות איומה לריאל לתת את קאנא,.נורא חבל לי עם קאנא ילך,למה לא לתת לו עוד הזדמנות,למה?.למה ישר לזרוק,אז נכון שהיו לו המון פשלות,והמון פאדיחות, אבל הוא גם היה שם לפעמיים כדי להציל אותנו,אני לא חושב שצריך לתת לו ללכת.אסור לנו לחזור על אותו סיפור כמו סמואל הבלם.הגיע הזמן שיתנו עוד צ'אנס,ולא ישר לזרוק כל אחד.אבל כרגיל,עם מיאטוביץ' אין לדעת.

13. Engel Del Madrid Member

כנראה שקנבארו לא ימשיך איתנו ... ריאל תעשה מה שהיא עושה עם כל השחקנים שנותנים עונה רעה , מוכרים אותם בהרבה יותר כסף ממה שהם שווים . וכל קבוצה בליגה האיטלקית יודעת שברגע שקנבארו יחזור לקלצ'יו המוכר שלו גם הביטחון ועוצמה שלו יחזרו ....

מצלדר את קיבו נראה לי מעולה . אבל אל תרתמו את העגלה לפני הסוסים כרגע נראה שקנבארו ומצלדר הם הבלמים .

14. מדרידיסטה בדם Member

ראיתי את זה בפורום איטלקי והחלטתי להביא את זה לכאן שאוהדי ריאל יהיו קצת יותר אופטימיים לגבי קאקה:

יום אחרי שה"אס" הספרדי טען שקאקא ביקש מברלוסקוני להשתחרר, הגאזטה דלו ספורט טוען הבוקר שקאקא שותק בתקשורת אבל כבר פועל מאחורי הקלעים לפתיחת החוזה שלו לקראת מעבר למדריד.

15. Sergio Ramos Member

שילוב של מצלדר את קיבו גם לי נשמע לא רע.אבל בינתיים זאת רק טאוריה.חבל לי נורא עם קנא יעזוב.אמרתי זאת כבר:חבל שבהנהלת ריאל לא במסורת לתת הזדמניות גם לשחקנים שלא הצליחו בעונתם הראשונה במדריד.