היינצה ממנצ'סטר יונייטד הוא לא שחקן שהיית רוצה לראות בריאל אבל נראה שאין ממש ברירה ככה שצריך כמה שיותר מהר להחתים אותו. אני נגד דרנטה, כשיש לנו קיצוני כמו רוביניו בשמאל, כלומר קיצוני שמאלי לא הכי חזק שיש חייבים מגן שמאלי חזק וגדול, דרנטה הוא די ההפך מזה.
REAL MADRID-אתה צודק,אין ברירה,אבידל כבר של בארסה,רק היינצה נשאר,אני לא רואה עוד מגן שמאלי יותר טוב מהיינצה בשוק העברות.
כמה הבהרות : טבז לא התבטא שהוא לא רוצה להגיע לריאל ושהוא מעדיף את אינטר , רק שחקן אידיוט היה מתבטא כך . רייס חוזר לארסנל , ובפטיסטה כנראה יימכר / יושאל לקבוצה אחרת . שוב חזרנו לימים שיש יותר מדי חלוצים .... לפי דעתי צריך להחתים את סולדאדו על חוזה חדש , כיוון שחוזהו פג בינואר ואם נפסיד אותו נפסיד שחקן אדיר . ועוד בחינם . לפי דעתי זה יהיה או טבז או סביולה , הרי שניהם משחקים כחלוצים שניים , ובינתיים יש לנו רק 2 חלוצי שפיץ והם היגואין ורוד . כן , היגואין הוא לא חלוץ שני הוא חלוץ שפיץ . ככה הוא היה בריבר בכל מקרה . דרנטה הזה פשוט בא משום מקום , אני לא חושב שהוא יירכש . גם לא טולדו .
על פי המארקה ,דרנטה וטולדו כבר נרכשו,עדייף שרייס יחזור לארסנל.בשביל מה להשאי את בפטיסטה לעוד עוד,הוא בכלל לא נחוץ,עדיף שימכרו אותו או שישחררו אותו.
דרנטה יכול להיות שחקן טוב מאוד לעתיד, וצריך להחזיר את סולדאדו כבר השנה, חלוץ ענק צומח לנו ואסור לותר עליו.
לפי המארקה סביולה גם נרחש מי שאנחנו צריכים זה את:דרנטה(אין ברירה זה או הוא או מרסלו שלא נותן כלום בנתיים ),סביולה שחקן שמתייבש בבארסה ברגע שהוא יגיע גם הנקמה בבארסה תגיע ותהיה לא המון מוטיבצייה והוא יפרוק את הכל ואם לא הוא אז טבז שהוא פשוט שחקן מצויין. אנחנו בכלל לא צריכים את היינצה כי אם אלבס מגיעה ההגנה שלנו נראית הכי טוב שיש:מרסלו/דרנטה-רמוס-מצלדר-סיסיניו/טורס/אלבס,זה אומנם מאוד מבולגן כי לא יודעים אם אלבס יגיעה הכי פשוט לקנות אותו האפשרות הכי טובה בעמדה זאת זה אלבס. בקשר למאמן:דל בוסקה!!!!אסור להביא את שוסטר :aaaprot: אז הכי טוב דל בוסקה או להחזיר את קאפלו!!! נ"ב:סולדאדו הוא סוג של הראול הבא.
עם כבר אתה אומר שדרנטה יכול להיות אופציה לעתיד,(ואתה צודק)אז אל תשכח שעל הספסל יש לנו את מרסלו,וגם את טורס שיכול לשמש כרוטציה למגן שמאלי.
הגנה: אלבס מגיע סיסיניו עוזב דרנטה מגיעה וההגנה ניראת כך:דרנטה-רמוס-מצלדר-אלבס. מחליפים:מרסלו-קאנברו-הלגרה-טורס.(המחליפים מסודרים לפי החלפה לפותחים).
אני חושב שדרנטה הוא עוד יותר מידי צעיר,צעיר שחקן כמו היינצה,במיוחד שעל הצד השמאלי יש את וביניו בהתקפה.סיסיניו בכלל לא עוזב,ואני לא חושב שאלבס יותר טוב מי סיסיניו ,סיסיניו כבר הוכיח שהוא מגן נהדר,הפציע קצת הרסה לא העונה אבל אני מאמין שהוא יחזור לעצמו. בנוגע לסביולה,זה סביולה יובש על הספסל של בארסה והוא מגיע לריאל זה לא יעלה לו את ההמוטיבציה,סביולה לא ילד שהוא יחש איזו נקמה,זה כדורגל,זה לא משחק ילדים.נכון שבאיזושהו מקום סבילה יחפש מן סוג של נקמנות קטנה בקשר לבארסה,אבל אל תתאר את זה כסוג של "נקמה".
למה אידיוט? הוא כן אמר את זה, ואני בדיוק מחפש את הכתבה הזאת. הוא צריך להעדיף את ריאל על אינטר, מהסיבה הפשוטה שבריאל יש לו יותר סיכוי לקבל דקות מאשר באינטר. הרי באינטר יש את איברהימוביץ' על העמדה שלו, בריאל יש את ראול שהוא אומנם סמל ולהוציא אותו מההרכב זה קשה מאוד, אבל עדיין עדיף את טבז בהרכב מאשר את ראול.
נמאס שכל שחקן שנתן משחק אחד טוב אתם קופצים ומאמינים שהוא השחקן הגדול הבא. הוא אולי יהיה שחקן גדול ואולי זה יהיה פספוס אחד גדול אבל זה סיכון גדול מידי. אנחנו לא צריכים את דרנטה, צריך היינצה, כשמביאים את היינצה הוא יכול להספיק עד שמרסלו כבר באמת יהיה הקרלוס הבא. מי שמוכן לוותר על שחקן כמו סיסיניו, שהיה היחידי שנלחם בעונה שלפני קאפלו בשביל שחקן כמו אלבס פשוט מעצבן אותי. אולי אלבס המגן הימני הטוב בעולם, אבל לוותר על שחקן כמו סיסיניו, שחקן קשור למדריד ולמרות שקיבל הרבה הצעות העדיף להישאר בריאל זה מגעיל. אני ממש לא רוצה את סביולה בריאל, אי אפשר גם את סביולה וגם את סולדאדו ואצלי 100% מהמניות הולכות על סולדאדו. מדרידיסטה כולם פה רוצים את דל בוסקה חזרה, כולם כועסים שקפאלו פוטר אבל תפנים, לא דל בוסקה ולא קאפלו (אף מאמן לא יחזור ישר אחרי שפיטרו אותו) יאמנו את ריאל, קיבינמט אתה אומר את זה כבר יותר מידי פעמים וזה לא הבמה, גם בפעם האחרונה זה היה לא במקום.