ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 10, 2006.

1. Engel Del Madrid Member

הייתי בטוח שאתה באנדי ! תחליף חתימה !@!
    בכל מקרה , המארקה הוא בין העיתונים האמינים ביותר שקיימים , אז אם הוא כתב שהם כבר חתמו , הם חתמו .
    הבעיה היא שאי אפשר לאשר את זה עד ששוסטר יחתום ...

בינתיים אנחל טורס פותח את הדלת לשוסטר , בשבוע הבא הודעה רשמית .
    ומצלדר בוודאות בוודאות חתם . כנראה גם סביולה . אפילו מסי התבטא על כך שסביולה עובר לריאל והוא לא רוצה בכך ....

2. Sergio Ramos Member

כן,כנראה שסביולה כבר חתם.
    לפי דעתי החמה מצוינת,כל כך רציתי לראות את הראנבון בברנבאו והינה הוא בא רכש מצוין.גם מצלדר הוא רכש נהדר,ראיתי כמה משחקים שלו בדורטמונד ובנבחרת גרמניה,בלם מצוין עושה עבודה נהדרת בהגנה.

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אם שוסטר עוד לא חתם בקבוצה, קאפלו כבר בחוץ, מי בדיוק חותם עם השחקנים ? מי בעצם מעוניין בהם?

4. REAL MADRID Member

פדג'ה, תהיה בטוח שאת רוב השחקנים שקפאלו "הביא" הוא לא באמת חשב עליהם ומגבוה יותר אמרו לו לרצות אותם.

5. הלל עידן Member

ראול היגואין סביולה (אולי טבז) ואן נסטל רוי (ואולי סולדדו )זה לא קצת יותר מדי חלוצים

וזה ברור מי יהיו שתי אלה שיפתחו ראול וואן ניסטל רוי קשה לראות את שוסטר מוציא את ראול מהרכב

6. מדרידיסטה בדם Member

טבז: "אשמח לשחק בריאל מדריד".

"לא העדפתי ללכת לאינטר, זה שקר מוחלט".

טבז טוען שהוא רוצה לשחק בריאל מדריד ואומר שכרגע ריאל לא הציעה שום הצעה.

נקווה שהוא יגיע בסוף לריאל אין עליו מיתחרות רציניות וגם אם יש, ריאל אם באמת תירצה תציע עליו סכום גדול יותר משאר הקבוצות שרוצות אותו ואני מאמין שהוא יגיע בסוף לריאל.

אם טבז יגיע המפסיד הגדול הוא סביולה, שטבז וראול עדיפים עליו בעמדת החלוץ השני, ואולי גם היגוואין שעדיף לתת לו דקות מישחק מאשר לסביולה בתור מחליף.

לגבי רובן, אין ספק שהוא יכול ליהיות רכש מצויין, אחד מהקיצוניים הטובים בעולם אבל השאלה היא איך הוא מיסתדר בצד ימין, כי בשמאל יש לנו את רוביניו ואולי גם את רייס שישאר.

Last edited: Jun 30, 2007
  7. REAL MADRID Member

מי אמר שכולם יהיו בהרכב, זה אפשרי רק אם מוותרים על קשר אחורי אחד וסוף סוף אחרי שיש לנו את דיארה וגאגו אסור לוותר על אף אחד כזה.

מה שבטוח לריאל יהיה עומק בשנה הבאה..

עריכה: מדרידיסטה תעצור שנייה ותחשוב על כל שחקני ההתקפה שישארו בשנה הבאה + מי שמגיע ותראה שאתה צריך לחשוב על ריאל בתור קבוצה שכוללת תאום, מספר שחקנים וכו' ולא רק על ריאל עם שמות מסויימים.

8. מדרידיסטה בדם Member

בינתיים אף שחקן התקפה לא עוזב, רייס כניראה ישאר.

לריאל יגיעו פחות או יותר 4 שחקני התקפה כולל סביולה זה 5. מה שאומר שלריאל נוספו 5 שחקני התקפה בלי שהיא שיחררה בעצם אף אחד. כך מיספר השחקנים בהתקפה רק יגדל ויורחב, ואני לא רואה בעיה שתיהיה בהתקפה, להיפך, לשוסטר יהיו 3 שחקני אגף מצויינים ו5 חלוצים ככה שיהיו לו רק בעיות חיוביות בהתקפה.

9. REAL MADRID Member

רייס לא נשאר, רייס הושאל מארסנל לשנה אחת בלבד, על פי החוזים רייס משחק בעונה הבאה בארסנל, בפטיסטה בריאל.

השחקני אגף הם רוביניו (שלטעמי צריך לשחק כשחקן חופשי ולא באגף), רובן, היגואיין (יש לו הרבה מה לתת בתור חלוץ שני).

החלוצים הם רוד, סביולה (שחקן טוב אבל לא יציב), ראול, בפטיסטה, סולדאדו.

להרכיב הרכב מהשחקנים האלה לא תהיה בעיה אבל השחקנים שישארו מחוץ להרכב יפגעו מאוד, לא כולם יכולים להיות רוצטציה.

10. Sergio Ramos Member

אני דווקא חושב שסיפסולו של ראול יעשה רק טוב,עם כל הכבוד לסמל הגדול שלנו,אבל מי שנה לשנה, הוא נהיה עוד יותר דעוך וגרוע,אני חושב שבעונה באה יצטרך לקבל פחות דקות ולתת לשחקנים אחרים,לשחק לצידו של רוד.
    הייתי רוצה מאוד לראות את סביולה(לפי השמועות הוא כבר חתם)אך מצד שני,אני חושב שטבס ישתלב מצוין כ-SS לצידו של רוד.

REAL MADRID-אני חושב שאתה צודקףגם אני כמוך חושב שעדיף לרוביניו ישחק כשחקן חופשי על האמצע\שמאל,מאשר ויהיה תקוע בכנף השמאלית ויחכה לקבל את הכדורים.

לא ממש ידוע מה עם רייס,אבל הייתי מעדיף שיעזוב,רובן צפוי להגיע לצד הימיני,ועדיף שהיגאין יקבל את הדקות מאשר רייס(היגואין כמובן יכול לשחק גם בצד הימיני של ההתקפה).

11. מדרידיסטה בדם Member

בסך הכול אתה די צודק אבל יש לך כמה טעויות.

כרגע במחיר שארסנל הציבה על רייס ריאל לא תירכוש אותו, אבל אם ארסנל תוריד את המחיר ל7 מיליון יורו ריאל תשאיר אצלה את רייס, שיהיה לא יותר משחקן ספסל טוב.

ארסנל כרגע לא רוצה את בפטיסטה, מה שאומר שהוא יחזור לריאל אבל רק כדי להימכר או להיכנס לעיסקת טרייד. ריאל לא בונת עליו.

אם רייס אכן נישאר והמחיר עליו יורד זה אומר ששחקני האגף של ריאל יהיו רוביניו ( שגם אני כמוך מעדיף אותו בתור שחקן חופשי), רובן ורייס. היגוואין יכול גם לשחק כקשר ימני אבל הוא מוגדר כחלוץ שני, למרות שאם טבז יגיע אני לא מאמין שייצא לו לשחק בעמדה הזאת.

החלוצים הם רוד , סביולה ראול וכרגע אי אפשר לדעת אם זה יהיה טבז או סולדאדו מה שאומר שלריאל יהיו ארבעה חלוצים, אבל יכול גם ליהיות מצב ששניהם יגיעו.

לגבי זה ששחקנים יפגעו, קבוצה שרוצה ללכת על כל התארים צריכה סגל רחב ואיכותי, מה שגורם לשחקנים טובים כמו סביולה וראול לשבת על הספסל.

12. REAL MADRID Member

מישהו פה אמר ששושסטר לא יעז להוריד את ראול מההרכב. פשוט שטויות. אם יש מאמן שיעשה את זה זה יהיה שוסטר, שוסטר לא טיפש ולא יספסל את ראול בבום אבל כמות הדקות של הקפיטן ילכו וירדו, וכל אוהדי ריאל יודעים שלמרות הכל, ראות לא ילך וישתפר, הוא ילך ויסוג.

רובן לא חתום, אני לא רואה אותו מגיע לריאל למרות הכל, אברמוביץ' אוהב אותו יותר מידי.

אני די בטוח ששוסטר שמעריך את סולדאדו יותר מכל מאמן אחר יעיף לא להחתים את סביולה/לקנות את רייס בשביל לא לפגוע בסולדאדו.

טבז הוא שחקן שאני חולם לראות בריאל, המחיר שלו יהיה קצת יקר אבל אני מאמין שקצת עבודה והוא שלנו.

מה שכרגע מדאיג אותי זה היינצה, עושה הרושם שריאל לא פנתה אליו עדיין וחבל לחכות שהוא יחתום בליברפול, 10 מיליון ליש"ט יספיקו להביא אותו לברנבראו.

בפטיסטה שחקן של ריאל אך הוא לא יהיה חלק ממנה בעונה הקרבה, במקרה הכי גרוע ריאל תשחרר אותו ללא תמורה בשביל לא "להתקע איתו"

13. Sergio Ramos Member

אני מאמין שעם טבז יגיע הוא לא ישחק בכנף הימינית,אלה ישחק לצידו של של רוד כ-חלוץ צד שכזה.
    אף אחד לא אמר ששוסטר יספסל את ראול בבום,אלה שראול יקבל פחות דקות ויפנה את המקום שלו לשחקנים שאמורים להגיע על העמדה הזו.
    בקשר לבפטיסטה,לא חושב שהוא רלוונטי בכלל ריאל חייבת למכור אותו הוא לשחרר אותו בממהרה כמו שאמרת:"כדי לא להתקע איתו"

14. REAL MADRID Member

טבז ככל הנראה ישיק כחלוץ נסוג, אם בכלל יגיע, לצד רוד אנחנו לא צריכים אף אחד, תנו לו את המרחב שלו.

הדילמה העיקרית שלי לראות שוק העברות אין עמדת המגן הימני/ בלם, סיסיניו היה אולי השחקן הטוב ביותר בסיום העונה שלפני קפאלו (יחד עם בפטיסטה שנזכר לכבוש) אבל עכשיו הוא נמצא במצב של להיות או לחדול. במידה ונותנים לברזילאי את המקום בהרכב אנחנו לוקחים סיכון עם עמדת הבלם, הרי אנחנו חייבים עוד בלם סטייל דיאגו מיליטו בשביל רוטציה מלאה אך מצד שני דופקים את סופר סרחיו, הקפטן הבא של ריאל מדריד הופך להיות שחקן ברוטציה, זה הדבר האחרון שהוא צריך...
    לסיכום: סרחיו או סיסיניו?

סביר להניח שכולם פה כולל אני נלך באופן גורף אחרי ראמוס אבל בכל זאת, סיסיניו שחקן שלא מושפע מאחרים, סיסיניו שחקן שלא יוותר אפילו אם יראה שאחרים מוותרים מה שקצת קשה להגיד על ראמוס..

דעתכם?

15. Sergio Ramos Member

לזה מה שהתכוונתי,כחלוץ נסוג.
    בקשר לעמדת הבלם,אני חושב שעם קנאברו נשאר לא נצטרך לצרף את גבי מיליטו,כי אז יהיו לנו כבר 4 בלמים:מצלדר,ראמוס,הלגרה וקנאברו.
    בקשר לעמדות המגנים,אני מודאג בקשר לעמדה השמאלית,הביאו את דרנטה כנראה,אבל הוא עדיין צעיר מידי,לא ברור מה עם היינצה.בעמדדת המגן הימיני,מדובר כבר כמה ימים על אלבס,לא חושב שהוא נחוץ,והוא גם יקר מאוד.יש לנו את סיסיניו שלא נראה לי ונופל ממנו,סיסינייו כבר הוכיח את היכולות המצוינות שלו,רוב העונה הוא היה פצוע,כך שהיא אפשר לשפוט אותו.ויש לנו גם את ראמוס היוצא מן הכלל