העונה הסקורר היחיד של ריאל היה רוד. היגוואין הוא לא חלוץ שפיץ, הוא משחק יותר בצד. ראול זה לא אותו ראול. קסאנו ורייס עוזבים. אז את מי אתה חושב ישים את הגולים, מיגל טורס?
מה הקשר רייס ? הוא לא חלוץ .. בכל מקרה ברור שצריך את קרלוס טבז , חלוץ אדיר שיודע להבקיע גולים , רוד לא יישאר לעד . ראול כבר לא יחזור להיות מה שהוא היה , כנראה נסתפק בגול מקרי מדי פעם ... השלד של השחקנים כפי שאנחנו הכרנו כבר מתחיל להתפורר, ראול , בקהאם , RC , גוטי , זידאן .. חייבים להביא חלוץ ברמה עולמית כמו קרספו , אטו , שבה או דרוגבה . חלוץ שעומד כל הזמן למעלה ועוד SS איתו . סטייל ראול , קרליטו או היגואין . פאבלו גרסיה שייחזור מהשאלה כנראה יימכר לאוססונה קבוצתן לשעבר . סולדאדו כנראה יחזור וישתקע בסגל ... רייס יחזור לארסנל ובפטיסטה .. לא יודע . אמרסון כנראה לא ימשיך בריאל מדריד והוא יעבור לקבוצת הבית אבות של מילאן . אגב לפי המארקה ריאל החתימה כבר את סביולה , מצלדר , טולדו ודרנטה .
אם זה לא קאפלו אז זה לא צריך להיות שוסטר שלדעתי מאמן מצויין אבל אני רוצה לראות שלא יחזירו את דל בוסקה (המאמן הכימצליח בריאל מדריד זהיה בתקופה שהנשיא הכי גרוע היה אז הביא גלקטיקוס ומה זה עוזר הוא מפטר את המאמן הכי טוב שיש בעולם.) אני חושב שכרגע זה או להחזיר את דל בוסקה או את קאפלו או לחזור לשנות הבצורת. בזייון
ריאל בינתיים מיתקדמת יפה מאוד ברכש עם ארבע החתמות של שחקנים שבאים בישביל לחזק את הסגל, מאמן חדש כבר יש לה ולא ניראה שהיא נילחצת מההחתמות של בארסה. אומנם בארסה התחזקה בחלוץ מהרמה הגבוה ביותר אבל יא יא טורה הוא לא קשר אחורי ברמה גבוהה מספיק בישביל קבוצה כמו ברצלונה, ואבידאל הוא ללא ספק החתמה מצויינת למרות שלבארסה היה עדיף לירכוש מגן ימני בימקום אבידאל כי בשמאל יש לה את זמברוטה שמשחק טוב יותר בשמאל מאשר בימין. ריאל בניגוד לשנים הקודמות לא צריכה להביא הרבה שחקנים חדשים. ריאל ציכה מגן שמאלי היינצה או אפילו קיבו יכולים ליהיות אופצייה מצויינת, ריאל צריכה בלם בנוסף למצלדר, מיליטו לדעתי צריך להירכש, שחקן מצויין שיכול להתאים בצורה טובה מאוד לריאל. אלבס הוא בונוס יקר מאוד שריאל יכולה להביא, לדעתי הוא מיותר אם ריאל מביאה בלם כך שראמוס יעבור ימינה. אני חושב שאם במיקרה שקאקה יגיע, ריאל לא צריכה שחקן לכנף ימין, אפשר אולי להביא את טבז שאם קצת מאמץ יגיע בסוף לריאל ב25 מיליון סכום שלדעתי הוא שווה. אם ריאל תירכוש את השחקנים האלה אני חושב שהיא לא תיפול מבארסה למרות ההחתמה הגדולה של הנרי שלדעתי תיצור להם בעיה גדולה מאשר תחזק אותם. קישור של גאגו, דיארה וקאקה ( סיכויים קלושים שיגיע) יהיה זהה לזה של מילאן, ויעלה על הקישור של ברצלונה וכמובן שהתקפה שכוללת את רוביניו טבז ורוד היא התקפה חלומית וכשיש לך את סביולה ראול והיגואין שיכולים לעלות מהספסל אתה מסודר.
עידכונים: http://img146.imageshack.us/img146/2882/11831680601tn6.Xxx * ריאל מדריד סיכמה עם אריאן רובן. הקשר ההולנדי המחונן רוצה לעזוב את צ'לסי והביא נכונות לשחק בברנבאו. הבעייה - צ'לסי לא הולכת לעשות לנו חיים קלים ואברמוביץ יידרוש עבורו סכום הנע בין 20 מליון יורו. מיאטוביץ הציע כבר לרובן שכר גבוה לשש עונות. * רייס עשוי להישאר בריאל מדריד. בתחילת העונה הציבה ארסנל לריאל את מחירו של רייס במידה ותרצה לרכוש אותו - 24 מליון יורו. לאחר העונה הבינונית מאוד של הספרדי, למרות הצמד המכריע במשחק האליפות, ארסנל יודעת שאין הרבה קופצים על "המציאה" ולכן הורידה משמעותית את מחירו של הקשר ל-14 מליון. בנוסף טוענים באס שרייס יישכנע את ארסנל להוריד במחצית את הסכום ולהפוך אותו ל-7 מליון יורו. *ריאל מדריד מחפשת חלוץ. אם סולדאדו שגומר את ההשאלה באוססונה לאחר עונה טובה מאוד מבחינתו, לא יירצה לחזור לקבוצה בה גדל, ריאל מתכננת לפנות להונטלאר, חלוצה ההולנדי המצטיין של אייקס אמסטרדם. מיאטוביץ ייפגש בתחילת השבוע הבא עם הסוכן של סולדאדו ואם העיסקה לא תצא לפועל המטרה היא ההולנדי שבו מעוניינות מספר קבוצות נוספות. -------------------------------------------------------------- אני חושב שלעומת היריבה ברצלונה שעשתה צעדים גדולים מאוד קדימה מבחינת הסגל, ריאל מדריד הלכה בינתיים אחורה עם הפיטורים של קאפלו והמינוי הצפוי של שוסטר, אני כבר אמרתי, יותר קל לחבב מאמן ולהעריך אותו שהוא עשה עבודה טובה בקבוצה קטנה והביא אותה למקום שמיני ולגמר גביע המלך, מאשר להעריך מאמן שזכה באליפות עם שם גדול. זה ממש לא היה בוודאות שנזכה באליפות, זו הייתה הפתעה אחרי תחילת העונה המזעזעת. קאפלו שיפר הכל בריאל מדריד וחייבים לו תודה על שניקה את הזבל. אני מאוד לא הייתי מבסוט מרשימת השחקנים שציין אתמול המארקה שרכשנו. מבחינת הבלמים, אני שמח שמצלדר הגיע אליינו בחינם, זה רכש נבון. עכשיו אני מקווה שלא יעשו את אותה טעות כמו עם וולטר סמואל וייתנו לקנבארו עוד עונה אחרי שהתאקלם בספרד וגמר את העונה בצורה טובה יותר. רואים שלאף שחקן המעבר מאיטליה לספרד לא קל, מבחינת שחקני ההגנה, גם זאמברוטה לא היה אדיר בברצלונה כמו ביובנטוס. אם לא קנבארו, הייתי שמח לראות את מיליטו. אני לא מתלהב בכלל מהאופצייה לרכוש את אלבס, הוא יעלה לנו המון כסף זה דבר ראשון והרי אין לנו באמת תקציר של 110 מליון יורו לרכש. אני חושב שסיסיניו לא נופל ממנו בשום דבר, לא מבחינה הגנתית ולא מבחינה התקפית. נכון, אלבס בישל המון שערים והיה מעולה בשנה האחרונה, לא יודע, אולי אני לא אובייקטיבי כי אני אוהב את סיסיניו. בנוסף, אנשים נוטים לזכור את הסוף מה שנקרא. מה שאנו זוכרים, זה את העונה הנוכחית שהוא היה בינוני בגלל הפציעה. תזכרו לרגע איזה שחקן נהדר היה לנו בחצי העונה של לופז קארו. מעניין מאוד אם ראמוס יישחק כבלם או מגן. מה יהיה עם הלגרה שנתן עונה נהדרת? אני חושב שאנחנו זקוקים למגן שמאלי, לא רוצה את ההוא מנבחרת הולנד, אבל אני גם לא מתלהב מהיינצה, חבל שלא החתמנו את אבידל. אני לא רואה את טורס נכנס כאן להרכב ואני בכלל חושב שבעונה הבאה הוא ייקבל פחות ופחות קרדיט ולא ייתקרב למספר הדקות שהעונה הוא היה שותף להם. עוד אציין כי אני לא חושב שטולדו יעבור אליינו. מלהיות שוער מחליף באינטר ללהיות שוער מחליף של ריאל מדריד, אני לא רואה את השידרוג כאן. הלוואי וחלוץ כמו קרלוס טבז יגיע אליינו, יוכל לשחק ולהשתלב עם ואן ניסטלרוי בצורה נהדרת, כאשר היגואין יהיה המחליף או בכנף ימין. לא יכול להיות שראול יישחק 50 משחקים בעונה, זה מכביד עליו והוא כבר כבד. המעמד של הקפיטן בריאל מבחינת הדקות צריך ללכת ולקטון. רק ששוסטר לא יחליט פתאום שראול צריך לעזוב ובלה בלה בלה. הונטלאר לדעתי הוא חלוץ שפיץ בדיוק כמו רוד ואני לא רואה סיבה לרכוש אותו. להעיף את קאסנו כמה שיותר מהר, איך הוא מקבל משכורת כזו? סביולה- לא רוצה אותו. אני מאוד מעריך את אריאן רובן, שחקן חכם מאוד שיוכל לשחק באגף ימין וליצור לנו משחק אגפים מצויין. הוא וסיסיניו זו מנייה התקפית בטוחה, הבעייה היא הפציעות ובואו נקווה שהוא לא ייפצע וזהו ושהנאחס שלו ייגמר, אין הרבה קשרים איכותיים בשוק. האמת, אני חושב שאם רייס יישחק אצלינו עוד עונה הוא יהיה הרבה יותר טוב וכאשר המחיר שלו פוחת משמעותית ואין לנו עוד הרבה אופציות אחרות - אולי להשאיר. תמונת מצב כללית מבחינתי: חושש מאוד מחלון ההעברות הזה.
אני דווקא בעד הבאתו של רובן ,אני מאוד אוהב את המשחק שלו את המהירות שלו,שחקן חד טטוב שיכול להשתלב נהדר.אני משער שעם משאירים את רייס זאת בוודאי כרוטציה למחליף. כפי שאמר ראוליטו,הגיע הזמן,ועם כל הכבוד לראול,הגיע הזמן שיפנה את המקום שלו לשחקן טובים ממנו דוגמא לטבס(עם יגיע). קאפלו קאפלו אך קאפלו,בוא נגיד גם אני כמו הרוב הייי רוצה שקאפלו ישאר,שיתנו לא עוד קדנציה נוספת,לא יכול להיות שכל מאמן שיביא אליפות(למרות שריאל שיחקה כדורגל לא טוב)יפוטר.הגיע הזמן לתת הזדמנויות,כנ"ל קאנברו למה שלא יתנו לו עוד עונה,עוד הזדמנות,זו סך הכל עונת ההתאקלמות שלו. אבל אני לא מודאג לגבי שוסטר,אני מאמין שהוא בנאדם מספיק חכם,כדי לדעת מה רוצה ממנו קלדרון,למרות חוסר ניסיונו בקבוצה גדולה,אני עדיין מאמין ששוסטר יצליח,נקווה מאוד שכן.
http://www.marca.com/fotos_primera/realmadrid/emerson260706.Xxx 15 מיליון יורו מוכנה לשלם פנתנאיקוס לריאל מדריד עבור אמרסון הברזילאי , גם מילאן בתמונה . :aa1: מיגל טורס האריך את חוזהו במדריד