ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/7/06.

1. ERIC_CANTONA Member

אני באמת לא מבין את ההנהלה המפגרת של ריאל שעושה עוד פעם את הטעות שעשתה עם דל בוסקה.

ממתי מפטרים מאמן שעמד בכל המטרות??

הוא הביא להם אליפות!!! מה עוד הם רוצים ממנו?

בגלל הנהלות כאלה קבוצות נפלו ולא חזרו, לריאל זה כמובן לא יקרה אבל שנה הבאה לדעתי האליפות לא תישאר במדריד.

2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אסור היה לפטר אותו. גם אם ריאל מדריד לא הייתה זוכה באליפות. קאפלו בא על מנת לבנות קבוצה... בשלב הראשון לייצב אותה ובטווח הארוך לבנות אותה בצורה מושלמת. קלדרון מוכיח שהוא לא פחות אידיוט מפרז ההזוי.

3. Ampelmann Member

הזכרון שלכם קצר. איפה הייתם לפני חודש וחצי כשקאפלו גמר לכם את רוביניו ודרס את סוף הקריירה של בקהאם בצורה מתנשאת ומתנצחת בדיוק כמו שעשה לאליל הקודם עליו פיקח- דל פיירו? רק הירידה של ה'דון' מהעץ בתוספת יכולת שיא של סיר דיוויד החזירה את ריאל למרוץ שכבר נראה אבוד וש-עם כל הכבוד-לא הסתיים בכזה פער אדיר.
    האליפות הזו גדולה ובהחלט הגיעה לכם, אבל אם לפני חודש היו מפרסמים פה שקאפלו הולך הדעות היו אחרות לגמרי.

4. Landon Donovan Member

מה זה משנה מה קרה לפני כמה חודשים? את אותו דבר אפשר להגיד על החצי שנה הראשונה של רייקארד בברצלונה. גם אותו צריך היה לפטר?
    ריאל מדריד לקחה אליפות עם קאפלו. זאת עובדה. לכן, לפטר אותו = טמטום מוחלט.

5. אלי מתחן Member

אם יש משהו מעודד במה שקורה, זה שאחרי העונה הזאת מוריניו יהיה פנוי, והרבה יותר קל יהיה להעיף את שוסטר מאשר את קאפלו אחרי 2 אליפויות ברצף.

6. Barcik Member

חישוב עובדות:

ברצלונה הפסידה את האליפות בלפחות חמישה משחקים שונים שהיו בידיה, כולל הקלאסיקו.
    קאפלו הדיח מהסגל את בקהאם בלי סיבה מוצדקת, וכאשר האנגלי חזר הוא נתן את העונה הטובה בקריירה שלו (שום קשר לאיטלקי).
    רוביניו, שחקן עם פוטנציאל אדיר, לא התקדם במילימטר תחת קאפלו ועדיין הצליח להציל לא מעט נקודות.
    קנבארו ואמרסון, הרכש הנוצץ שלו, אכזבו בסך הכל.
    גאגו והיגואין הגיעו באקראיות מוחלטת, הראו כצפוי שתוך עונה הם בסראגוסה (למרות שלראשון יש הרבה מאוד פוטנציאל), ועדיין הצליחו לגנוב מספר שערי ובישולי נצחון.
    רייס, שחקן רע, נכנס לשחק במחזור האחרון, לא מורחק אך ורק משום שהשופט פחד לקלקל את המסיבה הביתית, וגומר עם צמד ובישול (למען ההגינות, השער הראשון נכבש לפני שהיה צריך להיות מורחק).

קאפלו צריך לקבל קרדיט על כך שסוף סוף הפך את ריאל מדריד לקבוצת כדורגל, אפילו אם לא טובה במיוחד. לא מדובר בדבר הטוב היחיד שעשה: הרכש של ואן-ניסטלרוי כצפוי הוכיח את עצמו, ראמוס התקדם וראול הראה מעט מיכולות העבר. אבל, כאשר מסתכלים באופן אובייקטיבי על העבודה שלו העונה, הוא כשל בסך הכל. האליפות שלו היא תוצאת הנסיבות, הרבה מאוד מהן מקריות. קל לשפוט את העונה שלו תחת תוצאות הסיום, אך כדי להעריך את האיכות האמיתית יש להתבונן יותר לעומק. הרי אם הוא עושה את אותם הדברים בדיוק וברצלונה מנצחת את אספניול, או בטיס, או ויאריאל, או מדריד, או סביליה, או בקהאם חוזר מהחרם אותו השחקן, או שרייס מורחק והמשחק מסתיים ב- 1-1, הוא שוב טמבל. אז איך יכול להיות שהוא עושה את אותם הדברים ותוצאת הסיום שונה?
    כמובן, זה לא מצדיק למנות חתול בשק כמו שוסטר במקומו.

נערך לאחרונה ב: ‏28/6/07
  7. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום אני קורא "ריאל פיטרה את קאפלו".

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

אה, ועוד דבר דל בוסקה.

נערך לאחרונה ב: ‏28/6/07
  8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנהלה של מטומטמים וכפויי טובה, אני לא מבין איך קבוצה שיש לה מאמן כמו קאפלו ודווקא אחרי אליפות היא מפטרת אותו.

9. REAL MADRID Member

מההתחלה חשבתי ששוסטר לא מתאים לריאל מדריד ואני בספק אם הוא יגיע לפגרה במידה וימונה.
    קפאלו אמנם לא הצליח בגדול כפי שכולם נוטים להגזים לאחר האליפות אבל הוא גאון כדורגל, קיוותי את הרגע האחרון שזה לא יקרה.

נ.ב: רק אני חושב שקפאלו יחזור לאמן בריאל ב10 שנים הקרובות?

10. uri מנהלים

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

תסלחו לי אוהד ריאל, אבל אני מאחל לקבוצה שלכם שנים עבשות ללא תארים, רק כדי שתבינו איזו טעות עשיתם.

הוא הוציא מהם את המקסימום של שניהם בדיוק ברגעים החשובים. "לטיפשים לא מראים חצי עבודה".

11. Barcik Member

לא, הוא קיבל את המקסימום למרות נסיונות לדכא זאת. קדימה, אורי, אל תהיה כל כך עיוור בהערכתך לאיטלקי. להגיד שהחרם על בקהאם הייתה דרך להוציא ממנו את המקסימום זה פשוט מגוחך. באשר לרוביניו, הכשרון שלו עשה את העבודה לבדו. את טביעת ידו של מאמן לא ראו עליו.

12. uri מנהלים

בעניין בקהאם לא התכוונתי שבעזרת נסיונות הדיכוי הוא הוציא ממנו את המקסימום, הוא הוציא ממנו את המקסימום, כלומר היכלות הטובה שהרבה כאן נתנו לו גם את שחקן העונה ו/או המשתפר, יכולת הטובה ביותר שהוא הציג מאז שהגיע לספרד, בגלל שהוא יודע להוציא משחקנים את הטוב שבהם. רוביניו לעומת זאת תמיד היה כשרון, אבל במקום לנתב אותו לפעולות להחלטיות היה הופך הכל לקרקס. החיים הקשים שעשה לו קאפלו הוציאו מרוביניו בחצי השני של העונה החלטיות שהוא לעולם לא הראה, החלטיות שהביאה לריאל לא מעט נקודות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/6/07
  13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

בארסיק, תחשב כמה עובדות שאתה רוצה. מבחינתי יש שתי עובדות שאומרות הכל:
    1. ריאל מדריד זכתה באליפות. זכתה אחרי שכמות הרבה יותר מדי גדולה של מאמנים ניסו זאת בשנים האחרונות, ללא הצלחה.
    2. כאחד שמסתכל מהצד (לא אוהד ריאל/בארסה ואחד שצופה בליגה הספרדית בצורה הכי אובייקטיבית שאפשר), אני שמתי לב לדבר אחד - ריאל מדריד חזרה להיות ריאל מדריד. וזה משהו שנראה עוד בתחילת/אמצע העונה. כך שהטענה שההצלחה של ריאל היא בעיקר בגלל אי ההצלחה של ברצלונה, לא רלוונטית.

בשנים האחרונות ריאל הפכה לבדיחה. קבוצות באו לברנבאו ולא פחדו מהשם הזה. ריאל הייתה קבוצה בלי לב ונשמה. תן להם שני גולים והם מתפרקים. העונה זה לא היה ככה. בפעם הראשונה מזה כמה עונות, ריאל ניצחה בקלאסיקו כמו שצריך (בניגוד לניצחונות קודמים שבאו לרוב כשהעונה כבר הייתה חצי גמורה). ריאל של קאפלו לעולם לא הייתה מפסידה בברנבאו 3-0 לברצלונה כמו לפני שנה וחצי. ריאל של קאפלו חזרה העונה כל כך הרבה פעמים ממצבים בלתי אפשריים. נלחמה כמו מטורפת כמו שרק קבוצות באמת גדולות עושות. בוא ותסביר לי עכשיו מה זה לעזאזל קשור לפציעות של אטו ומסי או לחוסר הריענון בסגל של בארסה או בחוסר הרעב אחרי הזכייה של ברצלונה בליגת האלופות. אתה לא תצליח, כי זה לא קשור. העונה ריאל מדריד חזרה להיות קבוצה. קבוצה בפני עצמה... וגם אם היא לא הייתה זוכה בסופו של דבר באליפות, קאפלו עדיין היה צריך להמשיך. כי נניח שברצלונה הייתה לוקחת את האליפות. אפשר היה להניח שאין שום הבדל בין ריאל של העונה לבין זאת של השנים הקודמות. אבל כן יש הבדל ואם אתה לא מעריך את זה ונותן את הכבוד למאמן שאחראי על השינוי הזה, אני באמת סקרן לדעת מה ציפית לראות מריאל מדריד גירסת 06/07.

14. XabiAlonso Member

נקווה שרוח הלחימה והווינריות שקאפלו הדביק בשחקנים תישאר בהם כמה שיותר...

15. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, יהיה לריאל עוד 4-5 עונות ללא תארים, ואז יבינו איזה טעות עם עשו וכך הם יחזירו את קאפלו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx