וואלה? חבר'ה, צ'יקי כאן והוא במסווה של אוהד ריאל! חבל שנכנסתי לכאן לפני שנכנסתי לדיון של בארסה... הייתי יכול להגיב לך בפשטות כך
מדרידיסטה לפני שאתה עושה לנו פדיחות תעשה טובה ותברר מה שאתה אומר .... טוב שלא אמרת שהנרי חותם בסיטי ... תבדוק ותאשר ואם אפשר לכל השאר שעשו פה דיון קצת ל"פלפל" את ההודעות הדי תפלות האלה ...
זה לא ממש משנה , אבל במארקה כבר ב25 ביוני , מספר שעות לפני שאתה פירסמת את ההודעה הזו , כבר הודיעו על כך שברצלונה צירפה את טורה . לא משנה אבל זה לא המקום לדיון על כך !!!!1 טבז לא אמר שהוא מעדיף את אינטר ולא בטיח , טבז רק הודה שריאל מדריד מעוניינת בו . ולא כל כך הבנתי מה מסי אמר ועל סביולה !! :aa1: נאפולי מעוניינת באנטוניו קסאנו . לא נראה כרגע שזה ריאלי כי אין סיכוי שהם יעמדו בשכר שלו . :aa1: דפור מעוניינת בנגרדו , החלוץ המעולה של ריאל מדריד קסטיליה . :aa1: קסיאה וסרחיו סאנצ'ז , שוער ובלם ריאל מדריד קסטיליה עברו לאספניול . בלע :aa1: בורחה ואלרו מקסטיליה עבר למאיורקה הקבוצה מעוניינת גם בסולדאדו . :aa1: מורסיה העולה החדשה מעוניינת בחאבי גארסיה מקסטיליה , וגם במחייה . :aa1: חבייר פורטיו חתם באוססונה ל4 שנים . :aa1: אוססונה מעוניינת בשחקן ריאל מדריד , שחוזר מהשאלה , פבלו גרסיה . :aa1: ראסינג מגלה התעניינות בדה לה רד , השחקן המעולה של קסטיליה , אם כבר סנטאנדר , בלבואה חוזר לצ'מרטין . :aa1: בפטיסטה כנראה יחזור למדריד , ורייס כנראה יחזור לארסנל .
הכותרת הראשית של "האס" הבוקר: Ofnesiva Por Drenthe ריאל מדריד הולכת על המגן השמאלי הנהדר של נבחרת הולנד הצעירה, רויסטון דרנטה.
חארטה עצבנית . יש לנו כבר מגן שמאלי צעיר ומאוד מאוד מוכשר בשם מרסלו , אנחנו חייבים מגן בוגר עם ניסיון ולא איזה פישר צעיר .
'המארקה': קאפלו פוטר מריאל מדריד לפי העיתון, אלופת ספרד תוציא היום את ההודעה הרשמית. ברנד שוסטר יחליפו. קישור לכתבה מספורט 5
מאוד מאוכזב מהמהלך, קיוויתי שהוא לא ייצא לפועל. מילא להעיף את קאפלו, למרות שאחרי שהוא הביא את המטרה - אליפות, וזה לא היה "בפוקס" אלא הקבוצה הוכיחה אופי מדהים ושיחקה גם כדורגל לא רע, אחרי כל זה למה להעיף אותו, קאלדרון צריך לשים בצד את המשחקים הילדותיים ואת העובדה שהוא עצמו לא מת על קאפלו, ושוב, נניח שקאפלו מפסיק את עבודתו בריאל מדריד, למה להביא את שוסטר? יותר מעריכים מאמנים שעשו עונה טובה בקבוצות קטנות מאשר כאלו שהשיגו את המטרות עם קבוצות גדולות. זה ממש לא היה מובן מאליו שריאל תזכה באליפות ספרד. שוסטר עשה דברים יפים עם חטאפה, אבל הוא לא מתאים ואני חושב שנראה ממנו כדורגל מאוד הגנתי, משהו שיזכיר את חצי העונה הראשון. קיוותי שההנהלה למה מטעויות של העבר. פעם אחרונה שריאל פיטרה מאמן אחרי שזכה באליפות, ה-3 שנים לאחר מכן היו עצובות, אבל, השנה יש לנו כבר איזון בקבוצה ללא ספק. אני חושב שהמהלך הזה יחליש אותנו משמעותית. אחרי שקטלתי אותו המון פעמים בפורום הזה, אני חייב להגיד לקאפלו תודה ענקית. תודה על זה שהפך אותנו לקבוצת כדורגל לוחמת שיודעת מה היא רוצה, תודה שניקה את כל הזבל והביא רכש טוב, תודה שייצב לנו את הקבוצה והחזיר אותנו לחיים ובעיקר תודה על האליפות. http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2007/06/27/capello_portada.Xxx adios http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx תודה על הכל, גאון. אני מקווה מאוד רק שדני אלבס לא יבוא, קנבארו לא ישוחרר ושיבוא עוד בלם ושני קשרי אגף.
בושה ויום עצוב לאוהדי ריאל מדריד. זה פשוט מהלך שנוגד את כל ההיגיון הבריא. נוסף על כך - זו לא הפעם הראשונה. כבר עשינו את הטעות הזאת, כבר פיטרנו מאמן שלקח אליפות. ותזכרו איך נראנו אחרי זה. בדיחה. זה מה שראשי ריאל מדריד עושים מהאוהדים. מה קרה ל"קבוצת האוהדים" שהאוהדים קובעים מה הולך במועדון. אני חושב שמיסטר ג'ו קול (המשתמש פה...) אמר את זה יפה. כשההנהלה של מדריד ננעלת על משהו מסוים. היא רוצה אותו בלי להסתכל על מה שבאמת קורה במציאות במדריד. היא רוצה את שוסטר? גם על חשבון מאמן הרבה יותר טוב שהשיג אליפות ראשונה אחרי ארבע שנים שלא נראנו בכלל כמו קבוצת כדורגל. אני באמת לא מבין מה הולך פה...
בושה של הנהלה... למרות שאל תשכחו שחצי מהעונה שיחקנו רע מאוד ואם ברצלונה לא הייתה משמיטה נקודות האליפות הייתה הולכת פייפן , אבל החילופים של קאפלו , פשוט גאוניים ....
בהתחלה כולם התבכיינו על משחק נורא הגנתי של קאפלו, למרות שב4 שנים אחרונות כולם התלוננו שאין לריאל הגנה. קאפלו בנה את ריאל בהרבה דרכים, אבל במובן אחד הוא התעלה על עצמו, הוא גרם לנו לחשוב כמו קבוצה והחזיר לנו את האופי והווינריות. תקופה יותר מידי ארוכה לא היתה לנו קבוצה מגובשת שכזאת, ועל כן אני אומרת... קלדרון אתה אדיוט.