מסדר האוכל זה תנאי ההשארות של קאפלו לרונאלדו. לא אכפת לו כמה ישקל, כל עוד ימשיך לשחק טוב, אבל בתנאי שיאכל אוכל בריא, כמו שספורטאי צריך לאכול (וכמובן, לא הגיוני ששחקן ישמין 15 קילו- לפי הפירסומים- מתזונה נכונה). בקהאם הוא הדבר הראשון, שריאל צריכה לעשות. חוץ מזה, לנקוב במס' שחקנים זה באמת מגוחך. אבל קלדרון אולי רק מדווח על ההתפתחויות, שכן אולי כמה אוהדים יטילו ספק בו, אחרי שגם קאקא, גם רובן וגם ססק, שלושת השחקנים המובטחים (במיוחד השנים הראשונים), עדין לא נחתו במדריד. אצל הראשון, עתידו יתבהר ממש בימים הקרובים, אחרי שתהיה הודעה רשמית על ההחלטה בנוגע למילאן, יובה, לאציו ופיורנטינה. בענין של השני, לדעתי, קאפלו לא ממהר לשום מקום בקביעת הסגל, ולכן אף שחקן לא ינחת במדריד, עד שהוא יורה להנהלה לפעול.
דור כל הכבוד, מגיע לך שאפו על ההקעה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx אני יתחיל מזה שההצהרה של קאלדרון שהוא ייקנה לפחות שבע שחקנים, לדעתי זו תהיה טעות מצידו. לדעתי 3-4 שחקנים מספיק. תהליך בנייה מחדש לא אמור לקחת שנה, ואפילו לא שנתיים. בסדר, הוא צריך לקנות כמה שחקנים, אבל הוא לא צריך להגזים ולהגיד שבע שחקנים. חוץ מזה שייתן לקאפלו לנהל את העניינים, ושוהוא יגיד כמה שחקנים הוא רוצה לקנות לקבוצה החדשה שנבנת בריאל. השנה אני מאמין שנראה את ריאל בשנה הרבה יותר טובה מהשנה החולפת. קשה לי להאמין שהם יצליחו לקחת את האליפות מברצלונה, זה סיכוי קלוש לחלוטין, אבל עדיין אני מאמין שנראה עונה הרבה יותר טובה מצידם של ריאל. לגבי הרכש, במידה ומילאן תרד ליגה, אני כמעט בטוח שקאקה אכן יגיע אליהם, אבל אם לא, אני לא חושב שהם יצליחו להביא אותו אליהם, כי אני מאמין שמילאן תסרב לכל הצעה שתגיע עליו. מילאן לא תשחרר את שני השחקנים הכי טובים שלה בעונה אחת. לגבי ססק, אני לא יודע אם באמת יש סיכום עם השחקן, אבל ארסנל לא תוותר עליו. לדעתי אין סיכוי שנראה אותו בריאל שנה הבאה. רובן לפי דבריו שמח בצ'לסי, וכנראה שלא נראה אותו אצל ריאל. אבל עדיין יש סיכוי טוב מאוד שנראה את האגואיסט משחק שנה הבאה בריאל. לגבי חואקין, זה השחקן היחיד שאני בטוח שנראה אותו שנה הבאה לובש את המדים של ריאל. בינתיים, קאפלו נלהב להביא את ואן ניסטלרוי לריאל
אני חושב שקאלדרון גם עשה טעות. קאפלו הוא זה שצריך לצאת בהצהרות, אני בטוח שקאפלו לא רוצה את המדרבל אריאן רובן בריאל מדריד. אני בטוח שלא נראה את כל השחקנים שהוזכרו מועמדים לריאל מדריד, ואם נראה 4 שחקנים מהרשימה זה יפה מאוד, אם קאלדרון לא יביא את קאקא הוא ייחשב בהתחלה בפני האוהדים ככישלון לפי דעתי. אני מסכים שקאפלו לא ממהר בבניית הסגל וזו טעות לדעתי, צריכים כבר בימים הקרובים לתת לבטיס את הסכום שהיא דורשת על חואקין ולגמור עם העניין. אלירן תודה רבה, אני חושב דווקא שאחרי קאקא, השחקן האחרון שנראה בריאל מדריד זהו חואקין. כל עונה מדברים עליו ו...כלום. יש לי תחושה רעה בעניין הזה. אני חושב שנראה מריאל מדריד בעונה הבאה, לחימה, מה שלא קרה הרבה זמן(אולי בניצחון 4-0 על סראגוסה ובמשחק ההוקרה לזיזו). השחקנים יתחילו להבקיע. רונאלדו יאכל כמו ספורטאי עם תזונה מתאימה ולא כמו אחד מאלה בתכנית בערוץ 10"לרדת בגדול". בקשר לקאקא: 50 מליון זה הרבה מדיי עליו, לא מוכן לשלם את זה. 35 מליון זה הסכום הכי גבוהה שצריך לתת להם. ליון דורשת על דיארה את אותו סכום, צריך להוריד להם את זה ב10 מליון לפחות. אני לא רוצה את רוד ואן ניסטלרוי בריאל מדריד, מזל שפרז לא הנשיא, אני זוכר את ההחתמה המוזרה של אואן במקום קשר אחורי. יש מספיק חלוצים, רוד לא בשיא הקריירה.
זה תלוי, אם הוא לא יביא רק את קאקה אלב יביא שחקנים אחרים, קשה לי להאמין שהוא יחשב לכישלון. אם הוא לא יביא אותו ועוד כמה שחקנים אותם הוא הבטיח, אז הוא בהחלט יכול להיחשב ככישלון. עדיין, יש עוד הרבה זמן, אני מאמין שנראה לפחות איזה שלוש שחקנים חדשים אצל ריאל. אל תדאד בעניין הזה. זה לא סוד שקאפלו רוצה את חואקין עוד מימי רומא, ועכשיו יש לו את הצ'אנס הכי טוב להביא אותו לקבוצה שבה הוא מאמן. 25-28 מילון יורו, ואני מאמין שחואקין יעבור לריאל. עכשיו השאלה היא מתי? הם לא יכולים לחכות. הם צריכים לפעול. יכול להיות שהם מחכים לגזר הדין באיטליה? הוא מעבר לשיא הקריירה.
אהבתי אותו בתקופה שהיה במנצ'סטר , כמה זמן אחרי שעבר לריאל גיליתי איזה סוג של שחקן הוא . http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx
כי באנגליה הכדורגל שם הוא להגביה ולהגביה ומזה בקאהם עשה קרירה שהוא עבר לכדורגל רציני שעושים יותר מרק סתם להגביה ,אז התברר מה הוא שווה.
גם את זה הבנתי , ודי מהיר האמת כשבקהאם דפק את השיטה של ריאל ובמקום לשחק פסים קצרים כל כדור שהיה מגיע אליו היה נותן הגבהה למרות שכמעט ולא היו נוגחים טובים ... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx חבל שכל המאמנים שעברו בריאל באותה תקופה פחדו להושיב אותו על הספסל כדי לא לקבל נזיפות מפרז ...
כל השאלה לגבי ריאל מדריד השנה זה מי ינהל את העניינים. וגם אז לא בטוח שההצלחה תהיה מובטחת במקרה זה או אחר, מצד שני בנייה אינטנסיבית של הנשיא כבר הוכיחה לנו את כל מה שהיה צריך, מצד שני אני לא בטוח שקאפלו יוכל להצליח בקבוצה בלי לשחרר חצי סגל שם וזה לא יהיה פשוט גם עבורו. שמעתי שקאלדרון אמר שבקהאם הוא תרומה אדירה לריאל מכל המבחינות ושהוא היה רוצה לראות אותו במועדון עד סוף הקריירה שלו. הצעד הראשון להתעוררות זה להיפטר מבקהאם ורונאלדו אם אתם שואלים אותי. ריאל צריכה קצת פחות סינים בחנויות המזכרות וקצת יותר כישרון מקומי בקבוצה. אגב, אובייקטיבית, מה הסיכויים שפורטיו יקבל סוף סוף צ'אנס?
אני לא יודע מה איתכם אני סומך על כל החתמה של קאפלו.. הוא סדר"כ לא מאכזב ברכש והוא יודע מה הוא עושה,אם הוא רוצה את ואן ניסטלרוי אז כניראה שהוא יודע למה,ותיהיו בטוחים שהוא מודע לזה שהוא לא בשיא הכושר.
http://one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=78659&bz=8 מנצ'סטר יונייטד הציעה 46 מיליון יורו תמורת סאן-איקר! שימשיכו לרצות! :aaa021:
בקשר לדיויד בקהאם: גם באנגליה היו הרבה קשרים שהם יותר טובים ממנו, אבל משום מה הגדירו אותו שם כאלוהים. העונה הכי טובה שלו הייתה בעונת הטרבל, שהייתה לו טיפה מהירות, אבל זה לא משתווה לסילון שהיה לפיגו לפני 5 שנים לדוגמא. אני לא מסכים שהמשחק שם מבוסס על הגבהות. מנצ'סטר הייתה קבוצה שמשחקת כדורגל יפה, אני לא זוכר שרוב הגולים שלה באו אחרי הגבהות של בקהאם. באנגליה הוא הצליח לעשות כמה דברים חוץ מלהגביהה אבל זה לא הספיק שהוא עובר שחקן 5 פעמים בעונה. בקהאםגם היה כובש יותר שערים, בריאל הוא משחק כבר שלוש שנים והוא לא עבר את ה-15 גולים וזה חלש לקשר. קאלדרון אומנם אמר שהוא מבסוט מבקהאם, אבל השאלה מה דעתו של פאביו קאפלו. הוא לא נראה לי ממהר כל-כך עם הרכש. הוא רגוע בינתיים, וזה מצד אחד טוב, ומצד אחד רע. אני לא חושב שפורטיו יחזור לריאל מדריד. אם הוא יחזור זה במידה שסולדאדו יעזוב לקבוצה אחרת. פורטיו לדעתי לא צריך לחזור, הוא מבקיע, משחק לא רע בבלגיה, למה שיבוא לספסל של ריאל? הבעייה שהוא מושאל לשנה והוא אמור לחזור אליינו. ב03\2002 הוא נתן עונה טובה מאוד בריאל, הוא כבר סומן כחלוץ שייפרח(שיויון שלו בדקה ה-90 נגד דורטמונד בגרמניה שבלעדיו ריאל לא הייתה עוברת את שלב הבתים השני, שער באחד המשחקים האחרונים בליגה הספרדית, השער המפורסם נגד ולנסיה אחרי בישול פנומנלי של זיזו.... קיירוש הטמבל הרס לו את הקריירה ולריאל את העונה. שום רוטציות לא ראינו. מאור, one ידוע בתור אתר מבלף ומחרטט, אל תביא לכאן ידיעות מאתרים ישראלים. למנצ'סטר יונייטד אין את הכסף הזה לשלם לריאל מדריד, אנחנו לא נמכור אותו בשום הון שבעולם, ובופון לא יגיע לפה.
לפי ה- AS, ריאל הציעה 15 מיליון יורו עבור גבריאל היינצה, המגן השמאלי של מנצ'סטר יונייטד ונבחרת ארגנטינה, שישמש תחליף לרוברטו קרלוס שנמצא בדרך הבטוחה לצ'לסקי.
מארקה נחשב לדעת רבים כעיתון הספורט האיכותי ביותר היום באירופה. אין ספק שהאתר שלהם עולה מעל כולם בכמה דרגות, גם בשל העובדה שהם עובדים שם 24\7 שעות מסביב לשעון, ובנוסף יש להם נציגים בכול מחוז ומחוז בספרד שמדווחים שם על הנעשה בכול קבוצות הפרמיירה והסקונדה בספרד. למשל, כשקבוצה מודיעה באתר הרשמי שלה שרכשה שחקן חדש - הידיעה עוברת למארקה אחרי 5 דק' בערך אני חושב. בניגוד לאס החובבני, שם לא ממציאים ידיעות לפי רצון העורך.