רוביניו שחקן העונה?? בגלל משחק אחד?? רוביניו אם כבר הוא אכזבת העונה, רוב העונה הוא היה חלש מאוד וישב הרבה על הספסל. שחקן השנה שלי הוא בקהאם ולא בגלל שהוא היה הכי טוב השנה אלה בגלל סיבות שידועות לכולנו.
ואן ניסטלרוי החזיק את ריאל שבקהאם, קאפלו וכל השאר לא היו שם. הוא מבחינתי שחקן העונה, אבל גם קסיאס היה כמוהו פעיל במשך כל העונה. שחקן העונה שלי הוא ואן ניסטלרוי
גם אני חושב שרוביניו הוא אכזבת העונה , ולגבי אתמול ? משחק מאוד מפוזר שלו ,המון איבודי כדורים , בקהאם ,והסוס היו מהבולטים בקאםבק של ריאל .
אני חושב שרוביניו עונה הכי טוב להגדרת פריצת השנה. בהתחלה זה היה נראה כאילו הוא ממשיך ביכולת מאשתקד, אבל עם ההתקדמות של ריאל מדריד, הוא התחיל לשחק טוב יותר. הוא אחד על אחד שלו והפסים הקצרים והחותכים שלו מזכירים לי מאוד את רונאלדיניו מהשנה שעברה. בגלל זה אמרתי אפישהו בפורום שאני מצפה ממנו בשנה הבאה להיות אחד מהשחקנים המשמעותיים ביותר, או אולי אפילו השחקן הכי משמעותי של ריאל מדריד. בקשר לחולצה החדשה, היא דווקא יפה יותר מהנוכחית.
אולי רוביניו לא שחקן העונה אבל הוא לא אכזבת העונה והוא היה טוב לא רק במשחק הזה אלא בהרבה. בנוגע לבקהאם הוא היה טוב אבל מכייון שלא היה כל העונה אז אני אומר שרוד שחקן העונה.
תקשיב אני חושב שביחס למה שציפו מרוביניו הוא מאוד איכזב. זה לא אומר שהוא היה הכי גרוע ממש לא אבל ציפו שהוא יסחב את ריאל על הגב והוא לא עשה את זה. הוא אכזבת העונה שלי.
רציתי לשאול את האוהדים שיהיו מחר במשחק.. אני מקווה שאני לא היחיד שבא עם חולצה, כובע, צעיף וכו' של ריאל