מה שהכי מצחיק בכם קטלונים, זה התירוצים העלובים שלך לעליונות של מדריד. אז יאללה, לקחתם אליפות שנתיים ברצף ותוך כדי פעם 2 ליגת אלופות. מה הקטע להיות כאלה ממורמרים? כשאתם לקחתם אליפות אוהדי מדריד רק חיכו בצד למעידה שתגיע אבל לא הפלצנו תירוצים כמו "גנרלים פשיסטים גדולים ורעים לקחו מאיתנו את האליפות שמגיעה לנו!" יאללה רבאק תשתחררו ותמחאו כפיים ללחימה והרוח של הקבוצה הזאת , ריאל מדריד בדיוק כמו שאוהדי מדריד עמדו ומחאו כפיים לדייגו ולרוני. אז רבאק חלאס להתווכח דווקא פה בדיון שלנו על הזיוני שכל שלכם ולמה אתם זוכים באליפות ואנחנו לא . אז תזכו בכל מקרה למרות שלא מגיע לכם, מברוק! אם אנחנו נמעד ולא ניקח את ההזדמנות לידים, מברוק! אבל אם אנחנו ב"ה ב"ה ב"ה ניקח את האליפות תהיו קצת בוגרים ואל תבלבלו תמוח על איזה גנרל בשנת תרפ"ט , הלו , היי, עוד לא חשבו עליכם בכלל בתקופה הזאת אז מה אתם בוכים לי על זה עכשיו? אה וצ'אבי , אתה עושה תחרות מי משתין יותר רחוק? 9 פעמים ליגת אלופות ! ליגת אלופות, מועדון הגדול ביותר והמפואר ביותר במאה ה-20, 29 אליפויות , 17 גביעי ליגת המלך, 7 סופר קאפ ספרדי , 3גביעים ביניבשתיים , 1 סופר קאפ אירופי (כן, מה שאיבדתם לסביליה) . בעוד לברצלונה יש 19 אליפויות, ו2 ליגת אלופות, 24 גביעי המלך ,3 גביעי אופ"א, 2 סופר קאפ אירופי, ו3 סופר קאפ ספרדי. בקיצור אתם זוכים בכמויות בכל התארים שכולם משתינים עליהם בקשת.. אה ועוד משהו , בנדי, ריבאלדו, צ'אבי וכל הברסאים למינהם, את כל ההשמצות ו"אוף, לנו לא הולך אז אולי ננסה להוציא את הרוח מהמפרשים של המדרידאים וזה יעזור לנו!" בבקשה לא פה. אלא אצלכם בדיון.
ריבאלדו תעשה טובה , את הוויכוחים ריאל מדריד-ברצלונה תעשו בדיון שלכם בבקשה. רבאק חלאס אני רוצה להיכנס לדיון הזה ולראות דברים שקשורים לריאל מדריד ולא חבורת קטלונים מתבכיינת אז בבקשה..
חברים, ריאל מדריד הקבוצה המפוארת בעולם מתחילת עידן הכדורגל וקבוצת המאה האחרונה. לא יעזור לכם. אז דיי. ודיי עלוב להשתמש בעידן פראנקו. עובדה שגם באותו עידן ריאל מדריד איבדה חצי אליפיות ולא זכתה בכולם. ריאל מדריד הקבוצה עם הכי הרבה תארים כי היא הקבוצה הכי טובה באירופה או לפחות הייתה ככה במאה הקודמת, וגם התחילה את המאה הזאת כקבוצה אדירה שזכתה בשתי אליפיות ספרד, גביע אירופה ועוד שלל תארים, קבוצה ששיחקה כדורגל מהאגדות. אז בסדר, ברצלונה קבוצה טובה יותר בשלושת העונות האחרונות. אני מאוד מקווה שהשנה נחזור לזכות בתואר. להגיד שריאל מדריד זכתה באליפיות בגלל פראנקו? בולשיט.
מועתק מפורום ריאל מדריד: "בגדול ובשורה התחתונה - ריאל מדריד היא מועדון גדול, הכי גדול, ולא בזכות שום דיקטטור. מלחמת האזרחים בספרד הסתיימה ב1939, מאז עברה ריאל מדריד את שנות השפל בהיסטוריה שלה למרות שפרנקו יקיר העיר היה בשלטון. האיצטדיון נהרס, אתלטיקו אוויאסיון (=חיל האוויר בתרגום מילולי, אתם יכולים להסיק לבד מה המשמעות; כיום אתלטיקו מדריד) הייתה הקבוצה הבכירה בעיר מבחינת איכות השחקנים והעובדה שהיה לה איצטדיון (המטרופוליטנו). במשך 14 שנים מאז ועד בואו של די סטפאנו לא זכתה ריאל מדריד באליפות, ואף הייתה על סף ירידת ליגה בעונת 47/48. " "אין הוכחות אמיתיות ומוצקות לסיוע כלשהו של פרנקו. בכל אופן, גם אם היה סיוע שכזה במקרים מסויימים, חשיבותו לא הייתה מכרעת להפיכתה של ריאל מדריד למה שהיא היום. יש חורים לוגיים רבים בסיפורים על ה11-1, על עזרה מהשופטים או כל עזרה אחרת. לדוגמה: מדוע פרנקו החליט לעזור דווקא באותו משחק ולא עזר בקלאסיקוס אחרים לאורך 36 שנות שלטונו (או בכלל במשחקים רבים אחרים)? כיצד ריאל מדריד זכתה רק שש פעמים בגביע החנרליסמו הנושא את שמו באותן שנים, והפסידה במספר זהה של גמרים? מדוע לא התקבלה עזרה אז? פרנקו יכל לעשות הרבה יותר לטובת ריאל מדריד ונגד היריבות לו היה רוצה בכך. ריאל איבדה 30 גביעי חנרליסמו ו22 אליפויות ספרד בתקופת שלטונו של פרנקו. קצת יותר מידיי יחסית לקבוצה של הממשל שמקבלת טובות בלי סוף ויריבותיה מאוימות ומקופחות. ההיגיון אומר שהזהות הזו בין ריאל מדריד, פרנקו וספרד - זהות שבהחלט הייתה קיימת ופרנקו אף התגאה בה - נגרמה עקב ולאחר שהמועדון הפך למצליח. פרנקו יותר רכב על ההצלחה של המועדון מאשר המועדון על גבו של פרנקו. "
וואלה, חשבתי לשניה שהם יגידו אחרת! תגידו מנדרילים, לא קצת מוזר לכם שזכיתם ב-5 אליפויות אירופה ברצף? באיזה 5 אליפויות בספרד ברצף? לא מוזר לכם שהנשיא שלנו נרצח ועד היום אומרים שזה מהכוחות של פרנקו? לא טיפה מוזר לכם שדי סטאפנו בכלל היה חתום בברסה ושיחק במשחקי ידידות ואיכשהו הוא הגיע עליכם? תעשו טובה, או שאתם תמימים או שאתם דפוקים. ריאל בשנות ה-50 וה-60 היו חבורה של שחקנים שהגיעו לתארים ביזכות פרנקו וביזכות השילטון, לא ביזכות יכולת נטו. עוד מעט תגידו שבאמת הייתם כ"כ טובים שניצחתם אותנו ביזכות 11-1 ולא שאיימו לריצוח את השחקנים שלנו לפני. הוויכוח הזה יכול להימשך לעד, אתם רוצים להיות אטומים-תהיו, תאמינו שאתם הקבוצה של המאה ביזכות ולא בעזרת שליט דיקטטורי. תפסיקו לדבר על העבר כל פעם, בוא נדבר על ההווה. ההוווה אומר שאנחנו מעליכם כבר כמה שנים טובות, אז נזכרתם להיות מעלינו 4 מחזורים לסיום כולכם קופצים. קחו אליפות, באמת מגיע לכם אחרי כל הבלגאן שעברתם, ולהגיד את האמת-פשוט לא מגיע לנו. היינו שוויצרים, זילזלנו, חטאנו בחטא ההיבריס(אם אתם בכלל יודעים מה זה חטא ההיבריס. בטח בימקום להקשיב בשיעורי ספרות את זורקים נפצים על המורה או משוטטים בחוץ או אלוהים יודע מה) האוהדים של ברסה מפונקים, העונה לא מגיע לנו. אז קחו, באמת מגיע לכם אחרי כל הסבל שעבר עליכם, היה בא לי ליזרוק לכם איזה גביע שתחזרו לשנות ה-50. אגב חמודי, אני לא משתין כ"כ רחוק אם אתה רוצה לדעת אז בתחרות הזאת ניצחת, אבל אם אתה כ"כ אוהב סטטיסטיקה, כי זה הדבר היחיד שיש לכם כיום לדבר עליו ולהיתגאות בו, אז קבל סטטיסטיקה חמודה, ברסה ריאל מאזן ניצחונות 95-87 לטובת ברסה.למרות הרודן החמדמד שלכם שנמצא בגיהנום. יאללה, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx לי. יאללה, סגרו את הדיון ותמשיכו לדבר על ריאל. הרסנו את הדיון.
כשיש לך פנומנים כמו די-סטאפנו ופושקאש בקבוצה, שום דבר לא מוזר. אפילו נדב יעקבי אמר והוא ממש ההיפך הגמור מאוהד ריאל ש"פרנקו השתמש יותר בריאל מדריד מאשר שריאל השתמשה בפרנקו" בקשר לאירופה, ההשפעה של פרנקו אם הייתה בכלל , הסתכמה בספרד בכלל ולא מחוצה לה. בארסה תמיד התייחסו למפגשים האלה, ביתר רצינות מאשר ריאל, לכן המאזן הוא לטובת בארסה. בקיצור אל לאוהדי בארסה לנסות להשוות את עצמם עם ריאל מכל בחינה שהיא. ריאל זה גם עבר מפואר, הווה מצוין (נכון לעכשיו ועתיד זוהר). עכשיו אפשר לסיים עם הויכוח המיותרהזה, ונקווה לא לשמוע יותר את רגשי הנחיתות הנצחיים של אוהדי בערסה מול האימפריה ממדריד.
ידידי, אתה עלוב. אתה מתנהג כמו ילד בן 8. אתה באמת מבייש את אוהדי ריאל שיש להם מושג והאמת יש הרבה כאלה, דיי תפסיק. פעם למטה פעם למעלה, אל תהיה חכם שאתה למעלה לבוא וליצחוק עלינו כי הגלגל מיסתובב וזה כואב. תשוויץ בעבר כמה שאתה רוצה, לא מזיז לי ואני בטוח לשאר אוהדי ברסה את הביצה השמאלית, אנחנו יודעים שלפחות שלנו אמיתי ולא מזויף.
מצטער ידידי, אבל אני לא זילזלתי בבארסה, כמו שאתה עושה לריאל. סוף סוף השחצנות שלכם שהייתה במשך 3 שנים נפסקה וטוב שכך. מי אתם בכלל שתקבעו מה אמיתי ומה מזויף? זו בעיה שלכם שאתם לא מקבלים את העבר המפואר שלנו, עוד בעיה היא שאתם לא מקבלים את הזכייה ההולכת והמתקרבת של ריאל באליפות (אל תחשוב שאני לא מודע לזה שגם לריאל לא הגיע ממש השנה האליפות, כי למען האמת בכלל לסביליה מגיע). *ודבר אחרון באמת, לפי הויקיפידה, המאזן בסופר-קלאסיקו הוא 66 ניצחונות לריאל לעומת 58 ניצחונות לבארסה. שבת שלום.
ויקיפדיה זה לא המקום הכי אמין שיש. הרבה טמבלים כותבים שם מידע לא נכון. אני בדקתי את זה באתר של ברסה ופירטו שנה שנה באיזה מסגרת גם וגם תוצאה. הכל בדוק. לא שזה משנה משהו עכשיו, פשוט רציתי להראות לחכמולוג שכל שניה מזכיר כמה גביעים יש לכם שלהשתין רחוק זה לא כ"כ קשה. יאללה די, לא מגיב יותר בנושא הזה.
xavi6, אתה זה שמתנהג כאן כמו ילד קטן וטיפש וסליחה על הנוסח. אם אין לך משהו חכם להגיד אז אל תגיד אותו. מספיק כבר. טוב שלא הפחת את ריאל מדריד למכבי קריית גת. חאלאס. אנחנו הקבוצה הכי טובה בהיסטוריה ותפנים את זה כבר. בואו לא נשכח שלפני האליפות שלכם ב05\2004, חמש שנים ברצלונה לא זכתה בשום דבר. לעומת זאת היא ראתה את ריאל מדריד גאה: שתי אליפיות ספרד, שני גביעי אירופה, סופר-קאפ אירופי, סופר-קאפ ספרדי, גביע בן יבשתי, אליפות העולם לקבוצות, קבוצת המאה וכל מה שתרצו. הקפטן שלכם לואיס פיגו העדיף אותנו על פניכם. העיקר שלריאל מדריד יש יותר אליפיות. את אף אחד זה לא מעניין מי ניצח יותר במפגשים. אתה מדבר על ההווה? אני עדיין פסימי ומאמין שלא נזכה באליפות. אני יודע שריאל מדריד ניצחה את ברצלונה 2-0 בברנבאו ובקאמפ-נואו הפגינה משחק אדיר וכמעט ניצחה. בוא אני אראה לך את המפגשים בין השתיים בשנות האלפיים: עונת 01\2000: בקאמפ נואו ניצחון לברצלונה תיקו בברנבאו עונת 02\2001: בקאמפ נואו תיקו ניצחון בברנבאו לריאל מדריד ליגת האלופות - ניצחון לריאל מדריד בקאמפ נואו תיקו בברנבאו עונת 03\2002: תיקו כפול בברנבאו ובקאמפ נואו עונת 04\2003: ניצחון למדריד בקאמפ נואו ניצחון במזל לברצלונה בברנבאו(אני לא אשכח את ההצלות של וואלדז ואת המשחק השחור הזה) עונת 05\2004: ניצחון לברצלונה בקאמפ נואו ניצחון לריאל בברנבאו עונת 06\2005: תיקו בקאמפ-נואו ניצחון לברצלונה בברנבאו עונת 07\2006: תיקו בקאמפ נואו ניצחון לריאל מדריד בברנבאו סה"כ: 4 ניצחונות לברצלונה, 7 תוצאות תיקו, 5 ניצחונות לריאל מדריד
האתר של בארסה... מקור אובייקטיבי, הא? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx משחקי ידידות זו לא בעיה להחשיב. מספיק, מיצינו את הדיון. ריאל מדריד עוקבת אחר הקשר הטורקי הבינלאומי של פנרבחצ'ה, סאנלי טונצ'אי, ושתלח סקאוטים מטעמה לקראת הדרבי ביין פנר לגלאטאסראיי.
טוב, אני טועה ואתה צודק. ריאל הקבוצה הכי טובה בכול העולם ולא זכתה בשום תואר ביזכות פרנקו. שמח? אגב, מה עם קסאנו? ימכר או לא?
כן. היה קשה? אני מניח שהוא יעזוב בקיץ. הוא לא ניצל את ההזדמנויות המעטות שקיבל מקאפלו וההשעייה מהקבוצה הרסה את הסיכויים שלו להיות בורג מרכזי בקבוצה או לפחות להיות שחקן סגל סמלי שמקבל דקות, שחקן ספסל שתורם. כרגע הוא פצוע. ההוכחה הברורה שלא בונים על קאסנו הגיעה כאשר רונאלדו עזב והיגואין נרכש והוא יהיה שחקן ההתקפה של ריאל מדריד בשנים הקרובות. הנתונים של אנטוניו קאסנו מאת אתר האס 539 דקות בלבד בריאל מדריד. תשעה משחקים. אם נציין שמשחק אחד שלם הוא שיחק נגד אסיחה בגביע המלך בשלב המוקדם ושמשחק נוסף חסר חשיבות שלו היה כאשר קאפלו לקח את המחליפים לקייב שריאל מדריד כבר הבטיחה את ההעפלתה לשמינית גמר ליגת האלופות, נראה את התמונה ברורה מאוד. קאסנו מבחינת ריאל מדריד אופצייה אחרונה, מבחינת קאפלו, דווקא חשבתי שבעקבות העבר שהיה להם ברומא שקאסנו פרח תחתו, שייקרו דברים מעניינים לחיוב.
כל עוד אתה שמח, אני שמח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx דווקא לקסאנו היה פתיחה חלומית בריאל. הבעיה שריאל וחלוצים בשנים האחרונות זה רומן עצוב, מתחיל טוב-נגמר באסון. תחזירו את פורטיו וסולדאדו, הם ביחד גרסא מודרנית למורו ולראול. וראול, כ"כ כואב לי אפילו בתור אוהד ברסה ליראותו אותו ככה. ודווקא עכשיו אחרי שהוא נראה חוזר ליכולת שלו, לדעתכם הוא ימשיך עם היכולת הטובה הזאת עד הסוף ויחזור להיות אותו ראול שדוחף גם מיבחינת כיבוש שערים ויכולת או שהבחור פשוט סוס מת?