ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/7/06.

1. Bensh Member

על מה אתה מתווכח, כל החצי שנה הביזיונית, העלובה, הכמעט פתטית שלהם נמחקה ברגע שהם הצליחו להבקיע יותר משער למשחק

2. Engel Del Madrid Member

חמודי, מה עדיף? להיות פתטי בחצי שנה הראשונה ולקום כמו גדולים בישורת האחרונה של העונה או להקסים בחצי עונה ראשונה ולקרוס בשנייה?

3. George Best Member

והקבוצה שלך מנצחת 2 משחקים מתוך 11 משחקי החוץ האחרונים שלה.אז?
    גם ריאל, גם בארסה וגם סביליה לא ראויות לאליפות, קצת צבירת נקודות כל כך נמוך, הפסדים משפילים לקבוצות חלשות-בינוניות(0-3 בבית לרקרה?!), תיקח מי שתיקח אליפות(אני בעד ריאל, רק בגלל רוד), לא תהיה אלופה ראויה.

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

תבוסה אחת שקיבלנו בגביע והפכת אותנו לקורסים בחצי העונה השנייה? קצת הגזמת ידידי

5. George Best Member

אומנם לא אני כתבתי את זה, אבל תסכים איתי הראל שלא יכול להיות שבארסה תנצח אחד מכל 5 משחקי חוץ, זה מאזן פשוט קטסטרופלי, וגם הכדורגל שאתם מציגים איך נאמר, בלשון המעטה, לא גדול, איפה בארסה של עונה שעברה ולפני שנתיים, ואיפה בארסה של היום - כל כך צפויה, כל כך שבעה, אין מנוס מלשחרר את דקו ורונאלדיניו(פחח יותר טוב מקאקה :aaarofl: ) ובראש ובראשונה - למצוא שוער נורמאלי.לא יכול להיות שבשער של בארסה יעמוד ליצן כמו ואלדז, גם אוואט הרבה יותר טוב ממנו, אחד השוערים החלשים בספרד, ואם בסופו של דבר ריאל תזכה באליפות ולא בארסה(סליחה שאני לא סופר את סביליה, כי גם שהיא הוליכה את הטבלה תמיד אמרתי שזו לא קבוצה שתזכה באליפות, כי היא תאבד נקודות בסוף בקצב גבוה), אחת הסיבות המרכזיות - איקר הענק מול ולאדז הליצן.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תגזים נכון שאיקר הביא לריאל המון נקודות מה שואלדז לא עשה אבל להגיד שואלדז אחד השוערים הגרועים בליגה זו פשוט בדיחה , נכון שהוא גם לא מהתותחים של הליגה אבל הוא שוער טוב , הגזמת פה שההבדל באליפות זה ואלדז-קאסיאס.

ההבדל בין בארסה של השנה לזו של שנה שעברה ולפני שנתיים היא סמואל אטו , אז היו משחקים בסגנון של השנה זלזול כזה כשיודעים שאטו בסוף יתן את שער הניצחון ויגמור את המשחק , השנה אטו היה חסר במרבית שלבי העונה ובמשחקים גורליים שתמיד היה חסר את הגול שהוא יתן , בארסה שיחקה כאילו גודיונסן/ג'ולי/סאביולה הם סמואל אטו שיתנו את הגול הזה שיגמור את המשחק .

7. George Best Member

זו בדיוק הבעיה, שאיקר שוער שמביא נקודות(והרבה), ואילו ולאדז ממש, אבל ממש לא אחד כזה, אלא יותר מתמחה בלגנוב מקבוצתו נקודות.
    בכלל, השער שספג מול ליברפול מבלאמי, :aaarofl:

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

היו לו שערים יותר גרועים מזה שספג מול בלאמי .
    כמו שדור דאג להזכיר את ההצלה המדהימה שלו מול סוסידאד (בסיבוב הראשון) בדקה ה90 , היה גם את האחד על אחד מול ואן ניסטלרוי בקאמפ נואו שהוא לקח לו כדור גדול . ואלדז נשען על ימים טובים וזה ההבדל בינו לבין קאסיאס שמתמיד ביכולת המצויינת שלו.

9. Bensh Member

ואלדז הוא שוער לא יציב שלצד ספיגת גולים מבישים, רשומות לזכותו גם הצלות בלתי ייאמנות שלא היו מביישות את שמייכל הגדול

10. SkiMan Member

מר ג'ורג' בסט,

זה שתוסיף ליד כל משפט שלך את הסמיילי המתגלגל לא יהפוך אוטומטית את ההודעה לנכונה ואת מי שאתה יורד עליו לליצן. ואלדס עשה לא מעט שטויות בקריירה שלו אבל אתה יודע מה, בוא נלך לעבר הלא רחוק: גמר ליגת האלופות בו עצר את הנרי פעמיים או אפילו שלוש משערים בטוחים. מה תאמר על זה? האם גם ליד זה תוסיף סמיילי מתגלגל? בקלאסיקו האחרון ואלדס נתן הצלות אדירות במספר התקפות מתפרצות של ריאל שהצילו את המשחק לברצלונה. לואלדס יש את אחד ממשחקי האחד על אחד הטובים בעולם לשוערים. הוא רחוק מלהיות מושלם, אבל להפוך אותו לבדיחה כמו שאתה מנסה - ובכן, אתה עושה מעצמך בדיחה. לא חסרים משחקים בשנים האחרונות שואלדס גם הביא לברצלונה נקודות.

11. uri מנהלים

אחרי אספניול, יש עוד מישהו שחושב שסיסיניו מגן מהטופ?

12. XabiAlonso Member

מגן ברזילאי טיפוסי, אבל למרות שאני אוהב אותו אני חושב שצריך למכור אותו ולהסיט את ראמוס לעמדת המגן הימני הקבוע.

13. Bensh Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

14. Raulito Madridista

כן בואו נשפוט את השחקן לפי משחק אחד מזעזע שלו. אתם ממש מעצבנים פה.
    תבינו, אתם לא תצליחו לשכנע אותי שהוא לא אחד מהמגנים הטובים בעולם.זה כמו שאני אשאל כאן:"אחרי המונדיאל, עדיין רונאלדיניו אחד השחקנים הטובים בעולם?" זו ממש פתאטיות.
    ולדוגמא שיותר קשורה אלייך: מה היית עונה אם הייתי שואל אותך אחרי המשחק של רומא נגד יונייטד באולד-טראפורד "האם לדעתך טוטי הוא עדיין אחד השחקנים הטובים בעולם?" במשחק חלש מאוד שלו שפרט לבעיטה מחוץ לרחבה הוא לא עשה כלום...
    בקשר לויקטור וואלדז: שמתי לב שדווקא בפנדלים הוא שוער לא רע בכלל ויש לו כמה הדיפות. אני לא אשכח לעולם את המשחק שלו בסנטיאגו ברנבאו ב04\2003 שהוא ניצח עבור ברצלונה את המשחק. הצלות מעולם אחר והמשחק הכי טוב שלו בקריירה ללא ספק. הוא מנע מריאל מדריד 8 שערים בטוחים.
    נחזור לפנדלים. בעונת 05\2004 אני זוכר שהוא הדף חמישה פנדלים או כמות יפה כזו. וואלדז שוער עם משחק רגליים גרוע, אבל הוא נהדר באחד על אחד. אני חושב שהוא לא שוער מספיק טוב לקבוצה כמו ברצלונה, אבל שוער עלוב הוא ממש לא. בינוני.

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/07
  15. uri מנהלים

לא שפטתי אותו לפי משחק אחד בלבד. כתבתי שעוד בעונה שעברה לא החזקתי ממנו, וגם העונה הוא לא הראה שום שיפור. כתבתי אחרי סביליה שאני חושב שאין לו מקום בהרכב ריאל. אחרי שקיבלתי הרבה תגובות בדעה שונה משלי הגיעה התצוגה שלו מול אספניול וזו התשובה הכי טובה, תשובה שכמה שלא הייתי כותב לא הייתי יכול לתת.

בכל אופן יאללה בטיס!