כריסטוף מטצלדר באופן רישמי בעונה הבאה שחקן של ריאל מדריד. החוזה הוא ל 4 שנים. למי ששואל, העונה הוא בינוני למדי במדי בורוסיה דורטמונד. למי שמעוניין הוא יוכל לראותו בפעולה ביום שבת נגד שאלקה 04 בערוץ הספורט ( פירסומת סמוייה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ).
ראוליטו בוודאי שראיתי (אני רוא הכל) וגם אז לא התרשמתי ממנו לטובה. מטזלדר רכש מעולה, אם לא יפצע (הוא נוטה) צפוי להיות הצלחה. מדובר בבלם נהדר שבשני מונדיאלים הראה יכולת פנומנלית. העונה סבל מכושר ירוד בגלל אותן הפציעות, אבל שחזר ברוב המקרים מצא קבוצה מפורקת שרק הקשתה עליו את החזרה לכשירות.
שנה שעברה סיסניו היה בין 5 המגינים הימנים הטובים בעולם, אין מה להגיד הוא היה מצויין בהגנה ותרם רבות להתקפה והיה אחד מהמצטיינים של ריאל. עכשיו הוא חזר מפציעה ארוכה והוא עדיין לא מראה את אותה יכולת, אבל אם הוא יחזור לעצמו, אין מה להגיד פשוט מגן מעולה.
כותרות אתרי הספורט זועקים היום יחדיו : "ב-19/6 ריאל מדריד תערוך משחק נגד נבחרת ישראלית-פלשתינית" לאחר שראמון קלדרון נענה להצעה של מרכז פרס לשלום בראשות שמעון פרס. כל האתרים כמובן אומרים "בקהאם מגיע לארץ", אבל מבחינתי ראול מגיע לארץ. למישהו פה מהשרופים יש מידע מתי נוחתים, האם עושים אימון (קשה לי להאמין) ומתי ואיפה המשחק עצמו?
איזה חלום שמתגשם!!! אני מקווה שכמה שיותר מהכוכבים יגיעו. את ראול וקאסיאס כבר ראיתי פה פעמיים (עם נבחרת ספרד) אבל אני כל כך אשמח לראות אותם פעם שלישית. השחקנים שאני הכי מקווה שיגיעו הם ראמוס, רוביניו, גוטי ורוברטו קרלוס.. למישהו יש מושג אם רוברטו אמור להגיע?
לפי מה שאני יודע, מלבד בקהאם כל השאר לא ברור עם יגיעו.. אבל מצידי שישחקו עם קסטיליה אני אהיה שם! ממטולה ועד אילת, יהיה איפה שיהיה, אני שם!
גאגו? תראו מצידי שהם יביאו את נייטו , דה לה רד ונגרדו! רק לראות את השחקנים!!!!!!!!!11 אני לא מאמין זה אשכרה חלום שהתגשם.... אומנם החלום הרציני הוא לראות את כל הקבוצה בברנבאו בסופר קלאסיקו, אבל זה אח"כ.. איפה זה יהיה? רק בבקשה שזה לא יהיה באיזה מחנה פליטים..
אני מקווה ומאמין שיהיה מספיק שכל כדי לעשות את המשחק הזה בר"ג (או בהרצליה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
פה אומרים שבבלומפילד זאת הכתבה הראשונה שאני רואה שמציינת מקום למשחק. לא יודע כמה זה אמין, אבל אני מקווה שזה נכון