ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/7/06.

1. XabiAlonso Member

עוד בכייה לדורות.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    אני אאחל לו בהצלחה (רק לא נגדנו).

מצד שני, אני לא מאמין שמאטה היה מקבל יותר מדי הזדמנויות בהרכב תמיד היו מעדיפים על פניו איזשהו רכש במיליונים....

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/3/07
  2. Engel Del Madrid Member

תראו, בקשר לקאפלו ורוביניו.. לפי דעתי קאפלו רוצה ליצור רעב לשערים אצל רוביניו ע"י כך שהוא שם אותו על הספסל. טכניקה שדי עובדת לקאפלו. הוא עשה את גם לדל פיירו ביובה ולזבינה ברומא.

3. Hala Madrid! Member

אבל כמה אפשר?
    מתחילת העונה הוא עושה לו את זה, חוץ מכמה משחקים שכנראה קרה לדון משהו.
    טוב שהוא נזכר עכשיו, 11 משחקים לסיום העונה, מאוחר מדי.
    אני לא בטוח בכלל שבמשחק הבא נגד סלטה ויגו רוביניו יפתח בהרכב.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אל תדאג הוא לא יפתח, סמוך על קאפלו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/3/07
  5. REAL MADRID Member

תראה שי, אני מאוד רוצה לראות את רוביניו ככה בכל משחק אבל העובדות מוכיחות שכשהוא נלחם עם להוכיח את מקומו הוא מצטיין אבל כשהוא מהפתיחה בהרכב הוא מאכזב יחסחית.

יהיה מעניין לעקוב אחרי רוביניו.

6. Gady Member

למה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx?
    חשבתי אתה אוהד ברסה.

7. Engel Del Madrid Member

טוב בקיצור ריאל מדריד מעוניינת בדניאל אלבס המגן הברזילאי של סביליה, וגם בקשר הימני הספרדי של סביליה חסוס נאבס.
    חירטוטים של המארקה בקיצור אני לא מאמין שאף אחד מהם יבוא.

8. nater Member

תגובות על הפרסום שמאמן חטאפה סגר לשנתיים בריאל?

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה הזוי משהו הפרסום הזה באס , אבל ככה הם טוענים .

לא נראה לי שריאל תקח מאמן בלי שם רציני .

10. Santiago Bernabeu Member

ריאל לא, קלדרון כן.
    לפי דעתי זה הפירסום הכי נכון שפורסם באס בשנתיים האחרונות. מאמין ובטוח שהוא יבוא ויעוף תוך 7 מחזורים- הוא לא פחות גרוע מקאפלו (בונקריסט אמיתי).

11. Raulito Madridista

אני לא מאמין לכל השטויות שיש בתקשורת על השחקנים האחרונים וגם על שוסטר, לדעתי הולכים להשאיר את קאפלו שנה הבאה, אבל לאור ההצהרות היום לתקשורת של קלאדרון על רוביניו, דון פאביו חייב להבין מה יש לו ביד ולתת לנו להינות מהילד הזה במה שנשאר עד תום העונה, 11 משחקים, למרות שתואר לא יהיה אפשר להשיג. על מנת להצליח בשנה הבאה חייבים להביא שני בלמים במידה וקנבארו עוזב, מצלדר יגיע זה אחד, הייתי רוצה את אלכסיס לדוגמא וזה אופצייה ריאלית. חייבים להביא קיצוני ימני עם יכולת כידרור טוב ושחקן מוכשר. חסוס נאבאס לא יבוא, גם לא כ. רונאלדו ואלבס גם לא יגיע לחזק לנו את אגף ימין, כי יש את סיסיניו שבונים עליו במועדון, מה גם, יש את ראמוס כמחליף, ומיגל טורס המחליף של המחליף, בנוסף, אם דל-נידו הוציא מאיתנו על ראמוס, ילד בן 19 שבאותה עונה שיחק כשחקן הרכב קבוע בעונה הראשונה שלו בקריירה, 30 מליון יורו, מעניין איזה מחיר אסטרונומי הוא ייבקש על דני אלבס, אני כל-כך מחכה ומצפה לחזרתו של סיסיניו.
    דיארה לדעתי חייב להישאר בקבוצה, אני מאמין בו, לעומת זאת את אמרסון צריך לשחרר הוא כישלון חרוץ בריאל מדריד. אם לא נביא שני שחקני כנף ובלם נוסף אנחנו בצרה.
    שוסטר עושה עבודה טובה מאוד בחטאפה, הקבוצה שלו מתקדמת לאט לאט והיא מאיימת על גביע אופ"א והיא לא רחוקה משם, הוא מאמן שדוגל בשיטה הגנתית השנה, בהחלט, חטאפה לא מבקיעה כמעט שערים ומה שעושה אותה לקבוצה טובה זו הגנת הברזל, מה שאוהדי ריאל לא יאהבו לראות, אבל, בחטאפה אין לך סגל שחקנים כמו ריאל מדריד בחלק הקדמי, לחטאפה יש בעיקר את גוייזה. בשנה שעברה חטאפה שיחקו כדורגל טוב יחסית. אני לא הייתי רוצה את שוסטר בריאל מדריד למרות הכל, רק דל-בוסקה או שאף, אבל לי יש תחושה שקאפלו יישאר.

12. XabiAlonso Member

לפי ה-AS, ולנסיה הביסה את ריאל מדריד במאבק על שירותיו של אלכסיס, הבלם בן ה-21 המוכשר של חטאפה.
    ריאל תחתים במקומו את כריסטוף מצטלדר, הגרמני הבינלאומי, מבורוסיה דורטמונד שמסייים את חוזהו בקיץ על חוזה ל-4 שנים.

בקשר לשוסטר, אני דווקא מאמין שהוא יכול לעשות עבודה טובה בריאל, מאמן בלי שם גדול שיכול לתת את השקט לקבוצה. מאמן שעושה נסיים ונפלאות עם חטאפה (קבוצה עם חומר שחקנים שלא היה מבייש קבוצות בליגה שנייה, וכן, עם סגל שחקנים כזה משחקים הגנתי).

13. E Adebayor Member

אין מצב שריאל משאירים את קאפלו עוד עונה .. נכון קאפלו הוא מאמן מבריק שפשוט ריאל לא מתאימה לו , ויכול להיות שאם היה נשאר עוד שנה הוא גם היה מצליח ... אבל בכל זאת - הוא מסוכסך עם חצי מהסגל של הקבוצה , כל שחקן שם שלא מקבל מספיק דקות פותח עליו פה בלי בושה , אני די בטוח שקאפלו לא נהנה במדריד וגם הוא עצמו רוצה לעזוב , וגם ההנהלה וגם האוהדים - הוא פשוט חייב ללכת ריאל לא מתאימה לו . חוץ מזה אני מסכים איתך לגמרי על דיארה , שחקן מוכשר מאוד ראינו ניצוצות מהיכולת שלו לא יותר , לדעתי שנה הבאה הוא יכול לפרוח בהחלט . את אמסרון אני לא מאשים באי הצלחה שלו , קשה לשחק טוב בין פציעה לפציעה ...

נערך לאחרונה ב: ‏23/3/07
  14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

דור,ממש לא צרכים 2 בלמים..
    מצטלדר מגיע,ולדעתי הוא יהיה רכש טוב,לשם שינוי,הוא גבוה וחזק והוא יהיה חיזוק להגנה.
    אבל בלם שני צריך לשחק ראמוס,ומגן ימני סיסיניו.

אני מסכים איתך שריאל חייבת להביא קשר ימיני,וגם קשר שמאלי. ראול הוא ממש לא כזה,ולשים אותו שם זה לבזבז אותו ולהפסיד עמדה במיגרש,גם רוביניו הוא לא קיצוני,הוא חלוץ שני.

אבל לדעתי מה שבאמת ריאל צריכה לעשות זה להביא קשר קידמי,וזה אומר לוותר על אמרסון,ולשחק עם קשר היתקפי,אולי קאקא או כל שחקן אחר,שהוא קשר היתקפי עושה משחק. זו לדעתי העמדה שהכי חסרה לריאל השנה,שחקן שיתן את הפס החכם,ויתן יצירתיות למשחק ההגנתי של ריאל.

15. nater Member

אז למי שעד אתמול היה ספק, עכשיו זה סופי, קאפלו לא ממשיך בריאל. מצד שני, לפי קלדרון שום דבר לא סגור עם שוסטר, כאשר גם ז'וניניו בתמונה.