ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/7/06.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לילה לפני הקלאסיקו דל בוסקה מדבר אבל לא דווקא על המשחק

http://foot-mercato.blogs.francefootball.com/images/medium_vicente_del_bosque.Xxx

"עבורי הכי חשוב הוא לחזור לאמן. יש לי רצון לחזור לאמן, אך אני לא רוצה שהאנשים יראו זאת כאילו אני מאחל לחזור לאמן במדריד. אם אני יכול לחזור למדריד, טוב, ואם לא, לא קרה כלום".

אגב, הוא אוהב את הרעיון שאחד מבין מוריניו, שוסטר, מיצ'ל או בניטז יאמן את הקבוצה.
    אך עליו להיות עם מלוא הכבוד להיסטוריה של ריאל מדריד.

2. Raulito Madridista

רוברטו קרלוס הודיע: "אני עוזב את ריאל מדריד ביוני"

http://www.robinho.org/pt/RobertoCarlos.Xxx

המגן השמאלי בן ה-33 של ריאל מדריד, והקפטן השלישי הודיע על עזיבתו בתום העונה. המגן שהשלים למעלה מ500 הופעות בקבוצה , לאחר שנרכש מאינטר האיטלקית והגיע לריאל ב97\1996, גומר את הרומן המוצלח מאוד עם ריאל מדריד לאחר 11 שנים גדולות. המגן הברזילאי הוסיף:"זה הזמן לשנות, זוהי ההחלטה שלי, הרגשתי רע מאוד לאחר מה שקרה לי במינכן, ובגיל 33 איני מוכן לסבול יותר". אמירה קצת מזורה של רוברטו קרלוס על סיום דרכו בקבוצה.

עזיבת רוברטו קרלוס היא עצובה מאוד מבחינתי, אני גם מסכים שהוא היה המגן השמאלי הכי טוב בכל הזמנים שהיה בכושר שיא, מגן מדהים מבחינה התקפית, בעיטות פצצה שאולי בשנים האחרונות אנחנו לא רואים אותו מבקיע גולים "נדירים" וכבר לא רואים אותו כובש ממרחקים עצומים ויותר בעיטות עפות ליציע, אבל הירידה בכושר היא נורמאלית, כמו שקרתה לפיגו, לזיזו ולהמון שחקנים. רוברטו קרלוס למרות גילו, כמעט 34, השחקן הכי יציב שלנו הגנתית, הטעות נגד באיירן לא תשנה את זה, אחת המניוחות הבטוחות שלנו בהרכב בשנים האחרונות ללא ספק, רכישה אדירה שלנו הייתה להביא אותו מאינטר. שחקן נשמה שעשה דברים מדהימים בקבוצה הזו, ולא סתם הוא הקפטן השלישי ומבחינתי אחרי ראול הוא הקפטן.

יכול להיות, שהסיבה לעזיבה היא טיפשית אם זה בגלל הטעות במינכן שאומנם עלתה לנו בעונה באירופה אבל, אין מה להשוות בין התרומה של קרלוס לבין הטעות המסכנה הזו ועוד כמה שקרו לו בעבר. אני מאמין שהוא רצה לעזוב, הוא גם היה צריך לעזוב בקיץ, הוא לא יישחק בליגה מקצוענית ממש לדעתי ולא יישחק במועדון גדול כמו בסדר גודל שלנו. בהחלט זה עוד רגע עצוב של עזיבות, אבל יותר כואב מעזיבתם של פיגו זיזו ורונאלדו מבחינתי, כואב לי כמעט כמו שהיירו עזב, כי קרלוס הוא מדרידיסטה, הוא סמל, הוא לא שכיר חרב, אחד השחקנים הגדולים ששיחקו בריאל ומהאהובים ביותר בקהל.

אני לא מאמין שנותרו פחות מעשרה משחקים שרוברטו קרלוס יילבש בהם את החולצה הלבנה. יש לי חולצה שלו, של קרלוס, קניתי אותה מאוחר מדיי, רק אשתקד, ואני אשתדל ללבוש אותה כמה שיותר. רוברטו קרלוס הוא שחקן מדהים, שיכול לשחק עד גיל 40. בניגוד לזיזו(עזבו שהוא פרש), ופיגו, שלא יכולים לרוץ כבר 90 דקות, קרלוס לא מתעייף, לעולם, מביא ספרינטים, עדיין אחד השחקנים המהירים בכדורגל העולמי והפציעות המרגיזות השנה הרסו הרבה דברים. למרות היותו שחקן נמוך מאוד, הניתור שלו אדיר ולא רואים אותו מפסיד יותר מדיי כדורי גובה. שלא נדבר על בעיטת הפצצה, חוכמת המשחקים, וכמות הבישולים שלו בשנים הטובות שלו למרות היותו מגן. הוא קורא את המשחק מצויין ואין עוד הרבה שחקנים כמוהו.

כל מה שנותר זה להגיד תודה לרוברטו קרלוס על השנים הגדולות שלו בריאל מדריד ולהגיד תודה שיצא לנו לראות את המגן השמאלי הגדול בכל הזמנים, לובש את החולצה הלבנה שלו. ניתן כעת לקוות, שנגמור את העונה הזו יחסית יפה ושהעונה האחרונה של קרלוס לא תיהיה עלובה ונגמור במקום מעפן, אני עדיין חושש שלא נגמור במקום הרביעי לפחות. צריך להיפרד מרוברטו קרלוס כמו שצריך, מקווה שיהיה לו משחק סיום בברנבאו כמו זינדין זידאן וזה יהיה מרגש ועצוב אפילו יותר.
    מה שעוד נותר זה להסתכל על הוידאו במחשב ולראות את כל הגולים הגדולים שלו, שמשאירים את הפה פעור ולא מבינים איך הוא עשה את זה.

עריכה: לא מאמין שבגלל הטעות הוא עוזב או נעלב. אבל אם מישהו העיז בחדר ההלבשה גם אם זה קאפלו לבוא אליו בטענות הוא טיפש וחוצפן גדול.

רוברטו קרלוס, תודה רבה על הכול, אתה מלך.

http://img86.imageshack.us/img86/2669/66777648is3.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/07
  3. Engel Del Madrid Member

עוד שחקן של דור הולך ונעלם... מאוד חבל לי שהוא פורש למרות שברמה שלו עכשיו הוא מתאים לכל , אבל לכל קבוצת צמרת באירופה.

4. Pipe Member

רובי C כבר מעבר לשיאו שנתיים. הוא איבד את הטאץ' שלו(או מרביתו לפחות) ברגל שמאל, התרומה ההתקפית שלו כבר ממש לא מה שהייתה, וגם בהגנה לא חסרות הטויות שלו. לא סתם בריאל הביאו את מרסלו, באיזשהוא מקום אני מאמין שגם אם הוא לא היה מודיע על עזיבה בצמו הוא לא היה בריאל בשנה הבאה.
    מיגל טורס עושה עבודה נהדרת עד עכשיו, מרסלו כאמור גם כן באיזור, לא לדאוג. יש יורשים ראוים(האחרון כבר ירש אותו בפועל בסלסאו אגב).

5. Riki Member

שון שקט, קצת כבוד בן אדם.
    הוא שחקן שבמשך כל התקופה שלו בריאל נתן מעבר ל100 אחוז מעצמו בשביל המועדון.
    שחקן כביר שכולנו אהבנו, נכון ירד ביכולת לעומת שנים עברו, אבל עדיין אחד מהמגנים הטובים באירופה, אז תעשה לי טובה.
    לי בכל אופן, כואב. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx

6. Pipe Member

אני עדין מכבד אותו והוא עדין אחד השחקנים היותר טובים שיצא לי לראות ולאהוב,ואף אחד לא מפקפק בעובדה שהוא נתן הכל עבור המועדון ובמשך הרבה שנים היה המגן השמאלי הטוב בעולם.

אבל הוא צריך להסתכל קדימה וגם ריאל, כבר בשנה שעברה הוא היה קרוב לעזיבה והחליט להישאר, והשנה הוא עשה את ההחלטה הנכונה והחליט לעזוב.(אגב יש שמועות שהוא בדרך לאנגליה)
    ואת לא יכולה להכחיש שבאופן טבעי עם הגיל בשנתיים האחרונות הוא איבד המון מהיכולת שלו, וכמו שאומרים עדיף לו לפרוש בשיא, כשהוא עדין המגן השמאלי הבכיר במועדון מאשר לפרוש כשאתה מבלה הרבה על הספסל כשאיזה ילד בן 18 מברזיל בשם מרסלו לוקח לך את המקום.

7. ראול Member

ואז אלה היו זיזו, רוני, בקס ואוון. הם הביאו עוד... אממ... מה?

ארתור, פרז בתחפושת?

8. Raulito Madridista

גוטי רשם אתמול את ההופעה ה-300 שלו בליגה הספרדית

http://www.realmadrid.com/addon/img/a855c7288gutironaldinhop.Xxx

חוזה מארייה גוטיירז, גוטי, ערך אתמול את ההופעה ה-300 שלו במדי ריאל מדריד בליגה הספרדית במשחק הסופר-קלאסיקו בין ברצלונה לריאל מדריד, באותו משחק גוטי נראה מצויין. הספרדי הוותיק שחגג בסוף אוקטובר את יום הולדתו ה-30, גדל בריאל מדריד, עבר את כל הקבוצות הצעירות של המועדון. בעונת 96\1995 השלים גוטי את חלומו ושיחק לראשונה בקבוצה הבוגרת. באותה עונה רשם גוטי 9 משחקים ושער אחד, לאחר שעלה באמצע העונה לקבוצה הבוגרת מ"ריאל מדריד ב'" שכיום נקראת "ריאל מדריד קסטיליה". לפני עשור, שותף גוטי ב-14 משחקי ליגה תחת הדרכת קאפלו אך לא תרם בשערים. גוטי שהחליף המון תפקידים בריאל מדריד, וכיום משחק כקשר מרכזי, חווה את עונת השיא שלו בעונת 01\2000, כאשר ויסנטה דל-בוסקה, מאמן הקבוצה אז שמאוד האמין בגוטי, השתמש בו כמין חלוץ מחליף. גוטי גמר את אותה עונה עם 14 שערים ב32 משחקים, שיא כיבושים מבחינתו בעונה. את שיא ההופעות שלו בעונה ערך גוטי בעונת 03\2002 עם דל-בוסקה. הוא שותף ב-34 משחקים וכבש ארבעה שערים. אשתקד הוא שיחק 33 משחקים וכבש ארבעה שערים גם. בסה"כ שיחק גוטי 300 משחקים והקפטן השני של ריאל מדריד כבש 37 שערים.

עיתון האס:"גוטי אכל את ברצלונה"

בעיתון נכתב: גוטי בייחד עם דיארה וגאגו הצליחו לשתק את ברצלונה ונתנו משחק נפלא והיו הטובים במדריד.

עיתון האל מונדו:"מספר 14 היה הטוב בשורות מדריד כמו בכל העונה"

בעיתון נכתב: גוטי סחט המון עבירות וצהובים משחקני ברצלונה שלא יכלו לעצור אותו. הוא היה מעורב בשניים מהשערים של ריאל מדריד, הוא בישל את הגול של ראמוס וסידר את הפנדל בשער השני. אף שחקן לא היה מתבייש בהופעה של גוטי אתמול.

העיתון 'פאיס':"גוטי ומסי היו גדולים"

בעיתון נכתב: גוטי ניהל את המשחק של ריאל מדריד אתמול בצורה מצויינת ועשה המון בעיות לברצלונה. גוטי ללא ספק המנהיג של ריאל מדריד.

הסטט' של גוטי במדי ריאל מדריד - פירוט לפי עונות:

עונת 96\1995: 9 הופעות ושער בודד.
    עונת 97\1996: 14 הופעות ללא שערים.
    עונת 98\1997: 17 הופעות ושער בודד.
    עונת 99\1998: 28 הופעות ושער בודד.
    עונת 00\1999: 28 הופעות ו6 שערים.
    עונת 01\2000: 32 הופעות ו14 שערים.
    עונת 02\2001: 29 הופעות ו4 שערים.
    עונת 03\2002: 34 הופעות ו4 שערים.
    עונת 04\2003: 26 הופעות ו2 שערים.
    עונת 05\2004: 31 הופעות וללא שערים.
    עונת 06\2005: 33 הופעות ו4 שערים.
    עונת 07\2006: 18 הופעות ללא שערים.

*בליגת האלופות רשם גוטי 15 שערים ב82 הופעות מתוכם 6 הופעות העונה. עונת השיא שלו במפעל הייתה עונת 03\2002 בה מצא את הרשת 5 פעמים ושותף בכל משחקיה של ריאל במפעל פרט ל1, הוא שותף 15 פעמים.

נערך לאחרונה ב: ‏12/3/07
  9. Bensh Member

ברגע שהצמידו לדוגמנית שמירה אישית הוא נעלם, אז עם כל הכבוד...

10. Jose Mourinho Member

גוטי הוא שחקן שאני אישית מאוד מעריך את היכולות והפוטנציאל שלו. יכולות הדריבל והמסירה שלו הן מהרמה הגבוהה ביותר בכדורגל העולמי. אבל כמו הרבה שחקנים אחרים, הוא סובל מחוסר יציבות ואי-קבלת קרדיט מספיק ממאמניו במשך השנים. פלופ במידה מסויימת.

11. Bensh Member

כישרון גדול שבא יחד עם אופי חלש וחוסר יציבות. לא פעם ראשונה שזה קורה

12. REAL MADRID Member

גוטי מבחינתי הוא ההמשך הישיר של היירו, אני לא מדבר על העמדה, אני מדבר מדבר על האופי.
    גוטי מבחינתי הוא המנהיג של ריאל בשנתיים האחרונות יותר מכל שחקן אחר.

אני בטוח שאוהדי ריאל אחרים תולים אותי עוד רגע אבל אני למדתי להעריך את גוטי מאוד.

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

גוטי השחקן הכי טוב במדריד בשנים האחרונות , פשוט לא נותנים לו את הדקות משחק שהוא צריך לקבל , כל פעם הוא סוחף את ריאל קדימה ,היחיד שחושב התקפה במערך הגנתי של קאפלו

14. Engel Del Madrid Member

וואו וואו חברה להירגע. גוטי הוא שחקן טוב מאוד בתור מחליף. די מדהים למען האמת. כשהוא מקבל קרדיט בתור הרכב פותח הבנאדם לא עושה כלום במשך 90 דקות, כאשר הוא עולה בתור מחליף.. פשוט תותח.

אבל הוא טוב משחק אחד ורע מאוד 7 משחקים. איזה מן שחקן זה?

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

פלופה זו מילה קצת קשה במיקרה שלו..
    יותר נכון להגיד מבוזבז מאוד,הוא באמת כישרון גדול שעלה יחד עם ראול לבוגרים ופשוט לא הצליח להישתלב בהרכב,מה גם כמו שאמרת הוא לא ממש קיבל קרדיט אמיתי מהמאמנים הקודמים שלו.