ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/7/06.

1. REAL MADRID Member

המקום הזה הוא חוסר בידיעות אמיתיות בכתיבה.
    אני לא פוסל אפשרות שזה אכן יקרה אבל מה שבטוח שאפילו אם קאפלו חשב על זה הוא שמר את זה לעצמו, רק לעצמו.

2. Raulito Madridista

פאביו קאפלו נשאר מאמן ריאל מדריד עד סוף העונה, נקודה(.) מאור, חבל שאתה מביא ידיעות מאתרים כאלו לא אמינים וכבר אמרנו לך שלטובתך, כדאי לך לא לקחת ברצינות מה שכתוב באתר "גול" לדוגמא ולא להיכנס לאתר השקרי הזה בכלל.

נערך לאחרונה ב: ‏20/2/07
  3. XabiAlonso Member

מאור, לא אשד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    הם כבר תיקנו וכתבו שריאל מכחישה בתוף את כל הסיפור.

4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

goal.com הוא מן הסתם לא המקור של הידיעה. שמעתי את החדשות האלה בחדשות SKY היום והדיווחים כנראה מגיעים מגורמים שונים בריאל. כתבים מקומיים טוענים שהחל מיום רביעי קאפלו לא בריאל, נשאר רק לחכות ולראות.

5. Pipe Member

כן גם אני ראיתי את המבזק בסקיי אתמול בערב, וגם שם אמרו שזה פרסום של אחת מתחנות הדיו במדיד, אבל בכל מקרה ההנהלה הכחישה את זה ואמרה שהיא לא מודעת לשום הודעת עזיבה של קאפלו. אני עדין לא נוטה להאמין לזה וחושב שזה רק נועד להוסיף עוד הייפ לקראת המשחק.

6. הגולר Member

לדעתי זה סתם שמועות שמפיצים כדי להרוס לריאל מדריד. גרוע כמה שיהיה, עכשיו זה ממש לא הזמן לפטר את קאפלו. במיוחד לא בשביל מיצ'ל, אולי דל בוסקה. אני בעד להשאיר את קאפלו עד סוף העונה. רק שלא יגרום לשחקנים לאבד את החשק לשחק ולהיות בריאל (כמו רוביניו).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/2/07
  7. REAL MADRID Member

ריאל לא תפטר את קאפלו, לא נראה לי שקלדרון שרוצה להיות ההפך הגמור של פרז יעשה מעשה סטייל פרז וישלח את קאפלו לאיטליה כבר עכשיו.
    ככה לפחות אני מקווה.

8. Barcik Member

השמועות הם לא שריאל מדריד תפטר את קאפלו, אלא שהאיטלקי עצמו יעזוב לאחר המשחק הערב.

9. Dimitar Berbatov Member

נצטרך לחכות, לדעתי ריאל לא תפטר את קאפלו.
    זה יהרוס לה את העונה שגם ככה לא משהו...

10. הגולר Member

אתם יודעים מה זה מזכיר לי? זה מזכיר לי את כל מה שהיה שנה שעברה מסביב ללושמבורגו

11. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

קאפלו חייב להישאר , אני לא מבין למה ריאל רוצה לפטר אותו, המקום הראשון לא כלכך רחוק מריאל, נכון שהקבוצה מציגה יכולת לא טובה בתקופה האחרונה אבל אני מאמין שעם הזמן המצב ישתנה.

12. riquelme1 Member

כמה סיבות לכך שריאל רוצה להתפטר מקפאלו:

1. הקבוצה נראת זוועה, מתחילת העונה.
    2. סגנון משחק הגנתי ואיטלקי, מה שלא בא בחשבון ע''י האוהדים, המאזן שערים של ריאל הוא הגרוע ביותר ב-15 שנה האחרונות.
    3. היחס שלו לשחקנים, רוביניו, בקאהם, הם רק חלק מהשחקנים שלא מרוצים מקאפלו.
    4. ריאל מדריד יותר קרובה למקומות שמובילים לגביע אופ''א מאשר לקחת אליפות.

מספיק לך, או שלהמשיך?

13. הגולר Member

טוב, ניצחנו 3-2 ולפי השחק שריאל הציגה לא נראה שירצו כל כך לפטר אותו
    אבל אני מזכיר לכולם:
    אמרו שהוא יתפטר לא יפוטר
    וגם זה בלי קשר לתוצאה
    נחכה ונראה מה יהיה בהמשך היום

14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מאמין שהוא יעזוב עכשיו,ומבלי קשר למשחק אתמול.
    אחרי המשחק אתמול הוא לא יבקש לעזוב,וההנהלה לא תפטר אותו באמצע העונה.

15. Pipe Member

המשחק אתמול עשוי להיות נקודת המפנה בעונה של ריאל, ולא רק בגלל היכולת, אלא השינוי שקאפלו עשה, שהיה הסיבה המרכזית לתחייה מחדש והמשחק ההתקפי הנהדר. ה4-4-2 מאפשר לריאל אופציות טובות יותר בהתקפה, ממצא טוב יותר את הפוטנציאל ואת היכולות של גאגו,היגואין ובקהאם, עושה סדר במרכז הקישור ומרווח את מרכז השדה.
    ב4-2-3-1 ששוחק כל העונה, הדאבל פיבוט ברוב המקרים היה מיותר,לא מתואם,נכנס אחד לשני ברגלים, ובנוסף לכך לא עשה אף פעולה בהתקפה.
    גם השלישיה הקדמית הייתה חלשה, ובנוסף לכך לריאל לא היה כמעט משחק אגפים והכל התבסס על פעולות אישיות ומשחק מהאמצע.

כל זה השתנה אתמול(טוב, במחצית הראשונה לפחות,בשניה ריאל וויתרה על המשחק כבר), ואני רק מקווה שקאפלו לא יתחרט על זה כבר בדרבי ושזו ריאל שנראה עד לסיום העונה.

כמובן שבשבת האיש של ריאל בשלושת המשחקים האחרונים לא ישחק, היות וחבורת הטיפשים דחתה את הערעור על האדום שבקהאם ספג במשחק מול בטיס,וזו עשויה להיות בעיונת עבור הדון.

בינתיים, מעמדו של האמרסון ממשיך להתדרדר. אחרי הביקורת שספג מהתקשורת והאוהדים על התרומה הלא מספקת שלו השנה, אתמול הוא עצבן גם את הדון אחרי שסירב להתחמם ולעלות כמחליף(למד מאטו?). אלא אם כן קאפלו יהיה סלחן כמו במקרה רוביניו,אמרסון לא צפוי להיות בסגל מול אתלטי, ובין כה וכה לא צפוי לפתוח.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/2/07