לא מדויק. אוליברה יגיע כמושאל בלבד. בכל מקרה, זאת עסקה מצוינת לריאל, לדעתי. כל יורו שירוויחו בריאל על רונאלדו הוא משתלם, כי הבן אדם גמור. בעוד שנה הוא פורש, תזכרו מה שאמרתי לכם. במארקה דיברו על 7.5 מליון יורו כבר מאתמול, ואכן זהו המחיר. למרות שגליאני ניסה להפחיד, והזכיר את המחיר כאחת מ4 הבעיות, אותו מחיר שעליו דיברו במארקה אתמול. ואגב, איך רונאלדו נפרד מריאל? "אני מודה לכל המאמנים בצוות המקצועי בריאל חוץ מאחד". למי הוא התכוון לא הבנתי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ואם כבר רונאלדו, שכל הסיפור של העזיבה שלו די עניין לי את מה שאסי ועקנין אוהב לפתוח, כמה אוהדים דפוקים של ריאל לא מרוצים מהעזיבה שלו, ואחרי האמירה הנ"ל של רונאלדו- זה עוד נקודות חובה לקאפלו אצל האפיסיון. עריכה: ועוד הוכחה לטענות שלי בקשר לרונאלדו: מילאן עשתה בשכל, והסכימה להחתים את רונאלדו רק עד ליולי 2008. כלומר, למה שנשאר מהעונה הזאת והעונה שאחריה. לא יותר. מיותר לציין, שמדובר בחוזה מאד קצר, ומי שלא מבין מה הסיבה אחרי כל מה שרשמתי- שילך למכור תותים (זכויות יוצרים שמורות למי?). עוד עריכה: רוני גם מכחיש את כל פרשית האלכוהול, ומצדיק עוד טענה שלי: הכל היה עניין מקצועי בלבד. "הוא (קאפלו) לא רצה אותי, ואני מקצוען. החיים נמשכים". וגם אם רוני סתם הכחיש, ובאמת הייתה כל פרשית האלכוהול, זאת לא הסיבה לעזיבתו. הסיבה היא מקצועית נטו. אם זה לא היה כך, גם רוביניו וכל שאר המעורבים בפרשה היו עוזבים. ולסיפורים שרונאלדו סחב את כולם לכך שידחפו לסבתא שלהם, לא לי.
כבר הגבתי על המעבר שלו למילאן, כי הוא כבר היה ידוע. אבל הפעם זה נסגר בצורה סופית וזה בשבילי, כאוהד ריאל מאוד עצוב. זאת פרידה מאוד כואבת. היא אמנם טובה טכנית, כמו שאומרים מסמלת את סוף עידן הגלאקטיקוס, אבל הסיום לא יפה, ושוב-עצוב. אני לא אשכח לו לעולם את השנים הגדולות שלו בכדרוגל בכלל, וכמובן בריאל בפרט, גם בשנים הגרועות שלנו, רונאלדו היה בין היחידים שעשה משהו. בשבילי זה כאילו סוף הקרירה שלו, כי הוא לא יחזור למה שהיה בעבר. אגב, האתר הרשמי בשם ההנהלה הוציא הודעה מאוד מרגשת, בה נאמר שרונאלדו אחד ה"9" הטובים ביותר בכל הזמנים.
אכן, עסקה מצוינת לריאל. רונאלדו גם הזיק לקבוצה מבחינה חברתית, גם שחקן גמור (למרות שמדי פעם יש לו הברקות..), וגם כל הזמן נפצע. אוליביירה חלוץ שכבר הוכיח את עצמו בליגה הספרדית ויתן לריאל עומק בהתקפה ואני מאמין שיעזור לריאל להתגבר על האימפוטנציה בהתקפה.
ברוך שפטרנו!! אוליברה הגיע בסוף? וויפי! מקווה שישחזר את העונה שלו בבטיס ואפילו יותר.. אני חושב שזו רכישה חכמה, סוף סוף מגיע חלוץ שהוכיח את עצמו בליגה הספרדית. שזה לא קרה מאז.. אממ.. מורינטס?
פלג, כמה פעמים כבר שמענו "סוף עידן הגלאקטיקוס"? אם אני אוהד ריאל, אני בכלל לא הייתי מזכיר את המילה הזאת אחרי השנים האחרונות. זה לא סוף עידן הגלאקטיקוס. כשריאל תחזור לשחק כמו קבוצה נורמלית, ושבנית הקבוצה החדשה שלה תתחיל לקצור פירות (לקצור פירות זה אומר בלי קאפלו, ואני במקומכם מקווה שגם קלדרון וכל מי שצריך יגיעו למסקנה הזאת כמה שיותר מהר), אז זה באמת יהיה סוף עידן. ולא הייתי קורא לו דווקא עידן הגלאקטיקוס.
רונאלדו עבר סופית למילאן- מהאתר הרשמי בהודעה באתר הרשמי נכתב: "104 השערים שכבש עם החולצה הלבנה והתארים שלו הופכים אותו לאחד מה"9" הטובים ביותר שלנו. כעת, ברגע הפרידה, ריאל מדריד רוצה להחזיר לרונאלדו תודה, לאחל לו הצלחה ספורטיבית והכי חשוב - אושר בחייו האישיים. תודה רונאלדו, ובהצלחה". המספרים של רונאלדו בריאל מדריד: עונת 03\2002: 29 שערים ב43 הופעות עונת 04\2003: 34 שערים ב49 הופעות עונת 05\2004: 24 שערים ב45 הופעות עונת 06\2005: 15 שערים ב26 הופעות עונת 07\2006: 4 שערים ב10 הופעות * המספרים הם בכל המסגרות, בליגה הספרדית, בליגת האלופות ובגביע המלך. רונאלדו כבש 104 שערים בריאל מדריד כאשר את השער ה-100 שלו הוא כבש אשתקד נגד סוסיאדד בברנבאו במשחק האחרון ששיחק באותה עונה. *רונאלדו חתם בריאל מדריד בתאריך ה-2 בספטמבר 2002 ועלה לריאל מדריד כ30 מליון יורו. http://www.realmadrid.com/addon/img/1c9f267288ronaldo2p.Xxx להתראות, פנומן, ותודה על הכל.יום עצוב מאוד בשבילי, קיוותי שזה לא ייקרה. תגובה נרחבת שלי - בהמשך.
אין עדיין אישור רשמי בעניין של אוליברה. גם בתקשורת רושמים עכשיו, שריאל "רק" קרובה להשיג סיכום על השאלתו עד לסיום העונה.
לא יודע אם כבר דיברתי על זה כאן(ואין לי כוח לדפדף ולבדוק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ), בכל מקרה אין ספק לגבי המרוויחה הגדולה של העסקה הזאת. לא רק שמילאן נשארת עם שני חלוצים למשחקי הצ'מפיונס, אלא היא מקבלת את רונאלדו, שלכו תדעו אם יתברר כעוד פלופ או שיתקרב ליכולת הגדולה. ריאל מנגד מקבלת 8 מיליון יורו+אוליביירה וזורקת מעצמה את הנטל של משכורת העתק של רונאלדו בקבוצה. אחלה מו"מ עשו קלדרון ופג'ה בסיכומו של יום. בנוגע לאוליביירה כבר אמרתי את דעתי. שחקן מוכשר,מוכח בלה ליגה, שרק צריך לקבל אמון ודקות משחק(כן, אפילו באווירה הלוחצת של ריאל והדיקטטורה של הדון), והוא כבר ידאג לשאר. בקשר לענין "סופו של הגלאקטיקוס", אפשר להגיד שמבחינת מדיניות הרכש עידן הגלאקטיקוס נגמר כבר עם הבאתם של ראמוס ובפטיסטה וזריקתו של פיגו, אבל אין ספק שרוח הכשלונות ורוח המדיניות העלובה הזאת עדין מרחפת מעל הברנבאו.
סודות מחדר ההלבשה http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_198238_CAS.Xxx קשור איכשהו בריאל אבל מדובר גם בברצלונה. ג'ואן גספארט נשיא בארסה בזמנו מגלה איך הביא את רונאלדו לברצלונה ב1996 : "התחפשתי למלצר במלון של נבחרת ברזיל , עליתי עם קולה לחדרו של רונאלדו ושם חתמנו על העברה מ PSV " עוד אומר הנשיא , אם ב2002 ואן חאל רק היה אומר כן , רונאלדו היה נוחת בקאמפ נואו ולא בביררנבאו. ובינתיים,ריאל במירוץ נגד הזמן. היום ייפגשו פדג'ה ובלאדיני עם גליאני במטרה לסכם על השאלתו של אוליביירה עד לסוף העונה עם אופציה לרכישה , כשיש להם עד חצות להשלים את כל העסקה . אנצ'לוטי כנראה מבין שהראש של החלוץ לא במילאנו ולא זימן אותו למשחק הערב מול רומא .
מאוד מסכים (במידה ואוליביירה יגיע). בכלל, לריאל מדריד יש נטייה מרגיזה להפטר טוב מהשחקנים המיותרים שלהם. ברצלונה לא הצליחה למכור את סביולה ב- 3 מיליון יורו, אבל מייקל אואן נרכש ב- 28 מיליון יורו אחרי עונת נפל (קבוצתית, לא אישית), על רונאלדו מצליחים לעשות כסף ושחקן טוב, וודאי היו עוד מקרים בעבר שלא קופצים לי לראש.
אם כבר עוסקים עסקים אם מילאן , אז בואו נשחק עם ספונסר כמו שלהם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_198224_CAS.Xxx עקב פשיטת רגל של חברת BENQ ריאל תעבור לשחק עם הספונסר של חברת ההימורים BWIN .
זה רק אני או שגם אתה שונאים חולצות של קבוצות שהספונסר נראה כאילו דבוק לחלוצה ולא משתלב ברקע של החולצה.. זאת לא קטנוניות זה נוחיות
יש מקום להפריד בין עסקת רונאלדו לאוליברה. אלו שתי עסקות נפרדות. רונאלדו עלה למילאן אך ורק 7.5 מליון ליש"ט, ואוליברה לא קשור\כלול בעסקה. למעשה, כלל לא ידוע אם הוא יגיע בכלל לברנבאו, כי ריאל לפי הפירסומים לא רוצה לשלם אפילו שקל על ההשאלה שלו, אלא היא מוכנת רק להשתתף במימון שכרו. לא יותר. אם הפירסומים נכונים, זאת החלטה דבילית של ריאל, כי היא תצטרך חלוץ. ראול לא שווה כמעט כלום, גם לא בתור חלוץ (הוא רק יפריע עם היגוואין וRVN), והיא תהיה חייבת חלוץ לפחות לבק אפ. ואוליברה חלוץ ענק, ככה שבכלל לא מבין על ההתעקשות פה בלא לשלם.