עכשיו נפל האסימון, יא שמאלני. יא אוהד הפועל ת''א קלאסי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
אני מבקש, מהיום תקראי לי קומון (קיצור של קומוניסט למי שלא הבין). ככה חבר שלי עם מנוי לשער 11 קורא לי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ואוליברה לא הצליח במילאן מסיבה אחת: אנצ'לוטי. מיצה את עצמו, לשחקנים עצמם אין אמון בו כבר, וחושבים שהוא היה צריך ללכת מזמן. עשה את שלו במילאן, היה דור מצוין שם, אבל די. צריך לדעת גם מתי ללכת. ובטח שכל הפרשית שחיטויות בקיץ לא עזרו להם בניסיון שלהם לעשות קצת רכש בקיץ ולראות מה יהיה. וזה לא שלדעתי הוא לא יצליח בריאל והעסקה לא טובה- אני פשוט לא רוצה לראות אותו בריאל.
גאגו ישחק נגד לבאנטה יחד עם ראול וגוטי. סיסיניו (כמה התגעגענו!!!!) יחזור למגרשים כנראה בעוד כחודשיים.. רונאלדו עדיין לא נמכר למילאן, וחלון ההעברות נסגר היום בחצות! עדיין לא ידוע עתידו של קסאנו והאם אוליברה יעבור או לא יעבור.. אגב כצפוי קנבארו זכה בשחקן השנה באיטליה.. גנב לבופי לפי דעתי.
מילאן וריאל מדריד משחקות בקקי. שני הצדדים מעוניינים יותר מדי בעסקה מכדי שהיא תרד לפח. זה יסגר. והדד-ליין הוא מחר בחצות.
יש 2 בעיות עם אוליביירה: 1. הוא לא יכול לשחק במדי ריאל במסגרת הצ'מפיונס (כבר שיחק במדי מילאן) 2.אין לו דרכון אירופאי... אולי עדיף לנו ללכת על חלוץ מהליגה הצרפתית וזהו....
בשביל מה? להביא שחקן אלמוני שעד שהוא יתאקלם, כבר יהיה בדרך החוצה? די עם רכש אקראי. מרסלו, גאגו והיגואין הם מספיק הטלות מטבע לחורף אחד.
מסכים, ריאל מדריד צריכה חלוץ שמכיר את הליגה טוב ולא אחד שצריך זמן להתאקלם ושהוא יהיה הימור. כמו שבוריס אמר מספיר הביאו שחקנים אלמונים לעונה אחת...
ריאל לא צריכה שום עוד חלוץ. יש לה את ראול והיא צריכה להשתמש בו בתור חלוץ ולא בתור שחקן כנף , ואם כבר מעלים כמה מהנוער לא יקרה כלום אם יצודו מקאסטיליה איזה חלוץ טוב.
תומך מאוד במה שריבאלדו אומר.. מאטה מעולה בתור חלוץ שיעלה מדי פעם לבוגרים.. היגואין יכול להיות חלוץ מחליף קבוע וסולדאדו בינתיים חלוץ מעולה שהוכח באוסאסונה שיכול ועדיף שישתף פעולה עם ראול שיפסיק לשחק בלם קדמי ויתחיל להיות חלוץ, יחד עם RVN.
פתאום היגוואין הפך להיות חלוץ מחליף, אה? דווקא לי נראה, שראול וגוטי יחזרו להרכב במקומם של רוביניו ורייס, כי קאפלו הוא פחדן, וינסה מצד אחד לא לקבל ביקורת מהאוהדים על סיפסולו של היגוואין, ומצד שני הוא יחשוש ויעדיף שלא לספסל את ראול. ומתי תבינו שעסקת קסאנו-אוליברה היא עסקת השאלה? מה כבר יש לה להפסיד? מכסת הזרים של ריאל לא מלאה, וגם אם היא לא תרצה לרכוש את אוליברה בקיץ, הוא יכול לתרום לה הרבה עד לסיום העונה. בריאל גילו, שהם צריכים לשלם חלק קטן מאד מסכום העברת רונאלדו ל... בארסה. בכל מקרה, אם רונאלדו יעבור למילאן בסביבות ה10 מליון יורו, בארסה תקבל על רונאלדו רק 50 אלף יורו. התשלום לבארסה הוא בגלל החוק של פיפ"א, שמורה לאחוז קטן מכל מכירה עתידית של שחקן להיות מועבר למועדונים, שבהם גדל השחקן מגיל 12 עד 23. עריכה: גליאני אומר, שיש 4 בעיות המפריעות להשלמת עסקת רונאלדו, ביניהם המחיר. הוא גם לא נותן הרבה סיכויים להגעה לסיכום על עסקת קסאנו-אוליברה, ככה שיכול מאד להיות שבסיום הלילה הזה שום עסקה לא תצא לפועל.
תעשה לי טובה, אתה באמת מאמין שרונאלדו לא יעבור? בקשר לאוליברה - קסאנו אני לא כל כך מאמין.. אבל בקשר לרונאלדו? הוא 96 אחוז בסן סירו. ואחרי שרונאלדו פתח את הפה שלו על מדריד.. כדאי לו מאוד להישאר במילאנו.
יכול להיות שגליאני מנסה רק להפחיד את ריאל, ואומר שהם יהיו בשיחות היום רק עד שעות הצהריים, ושהוא לא יחכה יותר מזה (בדיוק ככה הוא אמר את זה). אבל יש תאפשרות שריאל גם תנסה לשחק את עצמה עומדת על שלה כדי לקבל יותר כסף ממילאן, ובסוף לא יצא כלום. העסקה של רונאלדו לא סגורה ב96 אחוז, זאת התקשורת שסגרה אותה ב99 אחוז כבר לפני שבוע, למרות שלא כך הם פני הדברים. גליאני ציין, שלמילאן יש כמובן הסכם על תנאי החוזה שלה עם רונאלדו בכוננות, ומה ש"רק" נותר הוא להגיע להסכם עם ריאל, דבר שלא יהיה כל כך קל אם ריאל תנסה להרוויח על רונאלדו כסף, שהוא פשוט לא שווה. במילאן לא טיפשים, ויודעים שרונאלדו הוא שחקן מרותח, כי אף אחד לא מאמין לזה שהוא עוזב רק בגלל פרשית האלכוהול. ולפני שאתם אומרים לי "אם הוא מרותח, אז למה מילאן רוצים אותו?", אני חושב שמילאן מוכנה לקחת את הסיכון בסכום כסף מסוים, בתקווה שרונאלדו אולי עדיין יכול לשחק כמו שהוא יודע, אבל היא לא עד כדי כך פראיירית, שתשלם עליו כאילו עכשיו נגמר מונדיאל 2002 (וגם חצי ממה שהוא היה שווה אז- 50 מליון דולר, שזה בערך 43 מליון יורו, הוא לא שווה היום. למעשה, הרבה פחות מזה).
לפי המארקה, הושלמה סופית העברתו של רונאלדו למילאן אחרי מו"מ קדחתני תמורת 8 מיליון יורו + ריקארדו אוליביירה. BYE BYE GORDITO