בסדר, טעות שלי! אבל, אסור להם למכור את קנאברו (לא שאני מאמין שהם ימכרו אותו הכל ספינים של התקשורת האנגלית).
לפי ה- AS, מיאטוביץ' ינסה לסכם עם גליאני, סגן נשיא מילאן ששוהה במדריד, על החתמת ריקרדו אוליביירה. לטעמי יהיה רכש מצוין!! מדובר על שחקן שכבר הוכיח את עצמו בספרד מדי ולנסיה ובטיס.
העונה של ריאל לא רק רעה מבחינת יכולת, אלא גם מבחינת מספרים. 28 שערים ב20 מחזורים כבשו הלבנים, שזה מהאזן העלוב ביותר שלהם מזה 16 שנים, שם כבשו שער אחד פחות בתקופה המקבילה. הקבוצה ההיא אגב, סיימה את העונה במקום השלישי. המאזן הכי גרוע של ריאל בהיסטוריה במחזור ה20 הוא 24 שערים בשנת 83/4. בינתיים,עסקת רונאלדו עוד לא נעולה סופית שכן מיליון יורו מפרידים בין הצדדים,אולם לא לדאוג, רונאלדו יגיע למילאן עד ה1.2.
וליכולת הזאת אחראי קאפלו. האיטלקי חייב ללכת הביתה ומהר, הוא הפך אותה לקבוצה מאוד משעממת, עם כמות כיבושים דלה, שזה בא לידי ביטוי שנתון ששון הביא בהודעה מעליי. אומנם קאפלו עשה סדר בקבוצה, אבל הפך אותה לקבותה מאוד מגעילה ומשעממת, ראינו את זה ביום שבת האחרון (6 בעיטות לשער בלבד, מתוכן 3 למסגרת), ובמשחקים קודמים. בקשר לרונלדו, אני מאמין ש-2 המועדונים כבר יסדרו את העניין הזה, ורונלדו יהיה כבר במילאן, הרי ריאל ממש לא מעוניינת בו לקראת המשך העונה (בעיקר בגלל קאפלו).
פחחחחח לז'ראר הוייה??? ממש לא! גם אני הייתי יכול לאמן בליון בקלות עם סגל כזה.. אם כבר הייתי מגיש הצעה לפול לה גואן.
האמת היא שאם הייתם רציניים הייתם מגישים הצעה לתומס שאף המאמן של ברמן. מזל שאתם לא ואתם נשארים רק עם שמות חלולים ....
מאז קמאצ'ו אני מחכה ללה גוון.. אבל ביננו קאפלו המאמן היחיד שמשתף צעירים בצורה כל כך טובה מאז דל בוסקה. קאפלו יכול לקחת אותנו להישגים והוא כבר עשה זאת ב97 ואני מאמין שאם יתנו לו זמן כמו שכל מאמן שבא לקבוצה במשבר צריך, אנחנו נראה דברים יפים.. אגב גאגו נפצע בארבע ראשי ברגל שמאל ועדיין לא הובררה חומרת הפציעה. בכל מקרה אם הוא לא ישחק כנראה שדה לה רד ישתף פעולה עם דיארה.. הנקודת אור היחידה בכל התנהלות ריאל מדריד זה לפחות הנוער שלנו שרובו פשוט כישרונות מעולים.. ולפי דעתי צריך להעלות את נייטו לסגל מדי פעם! קשר ימני היחיד (!!) הטבעי בסגל בינתיים.. ונראה שיש לו כישרון טוב..
אני מאז ומתמיד האמנתי בכדורגל התקפי אך בשנים האחרונות יש יותר מדיי משחקים שהכדורגל ההגנתי, מנצח את הכדורגל ההתקפי ומהלהיב, הדוגמא הטוב ביותר היא גמר ליגת האלופות ב2005 שליברפול זכתה ובנוסף גם יורו 2004, על איטליה במונדיאל קשה לי לומר את אותו דבר כי היה להם טורניר לא רע בכלל, הם בטח שלא שיחקו בונקר בטורניר הזה, פרט למשחק הגמר בו היו חלשים מבחינה התקפית. בכל מקרה, מאמן שהייתי רוצה לראות בריאל מדריד הוא תומאס שאאף, המאמן של וורדר ברמן, מאמין בכדורגל התקפי, אני בטוח שאיתו ההתקפה תשתפר ואנחנו נראה כדורגל הרבה יותר טובה, הוא עשה מברמן את האימפריה שהיא היום, יש לריאל מדריד סגל לשחק כדורגל טוב, בטח יותר טוב ממה שאנחנו רואים כל העונה הזו, אבל כמובן שקאפלו לא יעוף ושאאף לא יבוא. בעניין הכיבושים אנחנו באמת קבוצה עלובה, ההתקפה שלנו חלשה מאוד מאוד העונה, לא ירדנו מ69 גולים בשנות האלפיים והשנה זה ייקרה אם לא יהיה שינוי דרסטי, וזה לא שאנחנו מחמיצים, פשוט בכלל לא מגיעים למצבים. ההתקפה של ברצלונה, סביליה, וולנסיה, סראגוסה ורקראטיבו(!) מצאו את הרשת יותר פעמים מאיתנו ולא קרה שסיימנו פחות מההתקפה השנייה הכי טובה בליגה בשנות האלפיים(פעמיים, בשנתיים האחרונות). עם הקבוצה הנוכחי וקאפלו לא יבוא שינוי לדעתי גם לא עם חזרתם של ראול ואמרסון, גם גוטי לא יכול לעשות שינוי כל-כך גדול, למרות שהוא יודע להעמיד שחקן מול שוער ואולי נצליח להביא כמה נקודות. אני במקום קאפלו הייתי חושב שוב אם למכור את רונאלדו.
היום היה יום האחרון של גביית העדויות במשפט של הבחירות. הדין ינתן בעוד כ15 ימים מהיום. כלומר, ב13 ל2. אם ימצאו ליקויים (במילה אחרת ופחות עדינה, שחיטויות) בהצבעות, ריאל תלך לבחירות חוזרות. 2 המתמודדים שחשודים הם הנשיא הנוכחי, רמון קלדרון, וארתורו בלדסאנו. בנוסף, גם בעלי תפקידים אחרים הגיעו בשביל לתת עדויות. במקרה שיהיו בחירות חוזרות, מלבד קרלוס סאינס, שככל הנראה יגיש את מועמדותו, גם וייאר מיר, שלטענתו היה צריך להבחר אם התוצאות היו כשרות, יציע את עצמו שוב לנשיאות. בקשר לאוליברה, מדובר בעסקת השאלה עם מילאן, שתכלול גם את קסאנו. משו סטייל בפטיסטה-רייס עם ארסנל. את דעתי על אוליברה אתם כבר יודעים, ככה שמיותר שאני יגיד שאני לא יאהב את העסקה הזאת.
כאחד שלא ממש מחבב את ריאל נוכח ההתנהלות הלא ממש חביבה שלהם והאופי המכביסטי והתקשורת, זה בעיה. אוליברה הוא אחד השחקנים היותר אהובים עליי.
כשאוליביירה חתם במילאן,הייתי בטוח שהוא יתאושש בצורה אידיאלית מהפציעה ויחזור לימיו הגדולים מבטיס. אבל, הציפיות הגבוהות,הנעלים הגדולות מדי של שבה,המחיר שהגביר את הלחץ,,היכולת החלשה של הקבוצה כולה,הסגנון האיטלקי הזר לו ואולי עדין שאריות מהפציעה הפכו אותו לפלופ מוחלט. השחקן הזה מוכשר, והוכיח את עצמו בליגה הספרדית. מצידי שיגיע ללבאנטה. הוא חייב לעזוב את מילאן, וריאל היא לא מקום כזה רע.והדבר הכי טוב בשבילו הוא לחזור לספרד, וכל הנושא של "הנאחס" וההתנהלות של ריאל הוא לא טיעון מוצדק. לאוליביירה יש את היכולת להצליח בריאל,ולאור מצב ההתקפה וביחוד החלוצים והשחקנים היצירתיים של ריאל, הוא גם יקבל את הצ'אנסים שלו.לטעמי הוא יוכל להתמודד עם כל הלחץ של האוהדים וזכוכית המגדלת התמידית של התקשורת. לפסול אותו על סמך ההתנהלות והלחץ עוד לפני שהגיע לקבוצה, זה לא במקום. ותשמע, אם הוא לא הצליח במילאן(למרות שהיו לו את כל הנסיבות המקלות) והוא גם בסופו של דבר(הוא עוד לא חתם וכבר שופטים אותו. זה משהו לא?) יצליח בריאל, אחד יכול לטעון שהוא עוד שחקן שמתאים לקבוצה בינונית ולא יכול להוביל קבוצה גדולה,עוד שחקן שיש לו כישרון, אבל אין לו אופי. בשורה התחתונה, אני מאמין בו, ואם הוא יגיע, זו עסקה מצוינת למילאן,לריאל ולאוליביירה.