ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/7/06.

1. Bensh Member

אל תתבכיין. איקר הוא השוער הטוב בעולם, רוביניו יכול להתפתח לקיצוני נדיר תחת שרביטו של קאפלו (אגב, אהבתי את הכינוי "דון בונקר") וראמוס יכול להיות יותר טוב מפויול, עם דגש על יכול. אני אובייקטיבי לחלוטין, וכיום, למרות כל הרכש הנוצץ והדיבורים הגדולים, ריאל פחות טוב מבארסה. מצטער

אנא ממך, ציין את שלושת הבלמים הטובים בעולם

אין במה להשוות בין ראמוס הצעיר והמוכשר למארקז, על שלל התכונות האדירות שלו: חכמת משחק עילאית, חכמת רחוב, "ערסיות" מסויימת, מנהיגות (קפטן נבחרת מקסיקו מגיל צעיר), יכולת תאקל נדירה ומשחק ראש מעולה (ויחסית לגובהו הממוצע, זה הרבה)

מה שאתה אומר לא סותר את הטענות שלי. סיסיניו הוא קיצוני ימני שמתופקד בטעות כמגן. אם הייתי נאלץ לבחור, הייתי לוקח את אולגר. מגן יותר טוב

ורוברטו קרלוס זקן מדי בשביל להיות יותר טוב

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/7/06
  2. SkiMan Member

טוב אתה ממשיך לסתור את הדברים שאני אומר בטענות מוצקות כמו "זה פשוט ככה. יובה אפורה מיסודה". דיי, תפסיק. תחזור לחור מהנדרילי שממנו באת, שמה ראול החלוץ הטוב בעולם, רונאלדו לא שמן וראמוס לא חסר אחריות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx

3. דניאל א. Member

איך אתה יכול להגיד את זה שאפילו משחק אחד ריאל לא שיחקה תחת קאפלו יחד עם שחקני הרכש?

4. eman Member

אתה צודק,אבל מפה ללהגיד שאולגר יותר טוב מסיסיניו...
    עדיין לא הסתיים מסע הרכש של ריאל, ומי יותר טוב ממי נוכל להגיד רק אחרי שנראה את שתי הקבוצות בעונה הבאה.בנתיים, בארסה עדיין אלופת אירופה והקבוצה הכי טובה ביבשת.עם זה אני מסכים.

SkiMan אני סיימתי להגיב לכל ילד קטן(כמוך) שנכנס לפה וכותב כמה שטויות.

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/06
  5. Bensh Member

קבוצה לא יכולה להיות קבוצה לפני שהיא משחקת לפחות רבע שעה ביחד
    טיפשי לחשוב שריאל יותר טובה מבארסה רק בגלל שהיא קנתה כמה שמות

6. El Conejito Member

פויול וקנבארו זוהי סוגיה שלא תפתר עד לעונה הבאה, פויול יודע שהוא נתן עונה חלשה בלשון המעטה, וקנבארו הראה שהוא הבלם בכושר הטוב בעולם וגם אלוף עולם. אם פויול ישחזר יכולות של עונות קודמות, הוא אוכל את קנבארו בלי מלח. מארקז זה סיפור אחר כרגע הוא טוב בהרבה מראמוס וכל מי שמבין כדורגל חושב ככה. אם וכאשר זאמבוטה יחתום הוא טוב יותר מקרלוס ומסיסיניו, ובפשוט הדבר: הוא המגן הטוב בעולם.

7. דניאל א. Member

בגלל זה אני אומר על הנייר! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

8. אלי מתחן Member

פויול לא יותר טוב מקנבארו בשום מקרה.

9. EL Capitan Member

מעניין מי האיש, שאמר את המשפט הזה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

ומה ליש"ט? מה זה כאן, אנגליה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx לראול גרסיה יש סעיף שיחרור, שעומד על סכום סביר של 19 מליון יורו, אם זכרוני אינני מטעה אותי.

בכל מקרה, אני כבר אמרתי- עם קאפלו, ריאל בהחלט יכולה לגנוב אליפות מבארסה, גם אם תהיה לה קבוצה פחות טובה.

10. Bensh Member

טיעון בהחלט משכנע

11. פאביו קאפלו Member

לריאל יש הגנה טובה יותר על הנייר מאשר לבארסה, נקודה.

זה נכון שעל הנייר זה לא מספיק וצריך ליהיות חיבור ותיאום.

אבל אם לרגע תשווה שחקן שחקן, תגלה שההגנה של ריאל טובה יותר.

קנאברו הבלם הטוב בעולם טוב יותר מפויול.

ראמוס למרות שהוא צעיר עוד ברמה של מארקז אם לא טוב יותר כבר כרגע.

סיסיניו אולי המגן הימני הטוב בעולם טוב בהרבה מבלטי.

אבידאל מאוד הרשים במונדיאל ובצ'מפיונס ואני לא יודע אם הוא נופל בהרבה מזמב. (כמובן בהנחה שאבידאל יהיה בריאל).

זהו כפי שכתבתי תוכל ליראות שעל הנייר לריאל יש הגנה טובה יותר, אבל כמו שאמרתי הכל שאלה של זמן ושל חיבור.

12. Bensh Member

אבידאל לא נופל מזאמברוטה?
    גול עצמי

13. eman Member

אתה עושה את זה בכוונה?
    הוא אמר שאבידאל לא נופל בהרבה מזמברוטה.זה אומר שזמברוטה יותר טוב אבל לא בהרבה.ברור?

חלאס לשחק אותה ראש קטן כבר.

14. dkaro Member

קנאבארו יותר טוב מפויול.
    מארקז כרגע באמת עדיף על ראמוס, אבל חכו לראות איך הוא ישחק לצד קנאבארו.
    אם לא זאמברוטה, אז ככל הנראה אבידאל יבוא. אבל מה רצים? לא זה חתם בבארסה, ולא זה בריאל. כרגע, יש את קרלוס לעומת סילביניו/ג'יו, שלפי דעתי, למרות גילו של קרלוס, הוא יותר טוב משתיהם, בה-ר-ב-ה.
    אוליגר יותר טוב מסיסיניו??? :aaarofl:. לדעת רבים מאוד, סיסיניו הוא כרגע המגן הימני הטוב בעולם. אוליגר לא קרוב לעשירייה הראשונה.

אז נכון, אי אפשר לדעת איך השחקנים של ריאל יתחברו, אבל כרגע, אין ספק שעל הנייר, החלק ההגנתי של ריאל יותר טוב.

קאסיאס
    קרלוס, קנאבארו, ראמוס, סיסיניו

או:

ואלדז
    סילביניו/ג'יו, פויול, מארקז, אוליגר

קאסיאס VS ואלדז: נתון די מצחיק...
    קרלוס VS סילביניו/ג'יו: תגידו מה שאתם חושבים, לדעתי קרלוס הרבה יותר טוב, משניהם.
    קנאבארו VS פויול: פויול עבר עונה זוועתית, וגם פה אני חושב שזה די ברור שקנאבארו יותר טוב.
    ראמוס VS מארקז: מארקז עדיף, וזהו למעשה העמדה היחידה שיש יתרון לבארסה.
    סיסיניו VS אוליגר/בלטי: שוב, עוד נתון מצחיק.

סיכום(שוב, על הנייר!):

בעמדת השוער לריאל יש יתרון ע-נ-ק-י על ברצלונה. בעמדת המגן הימני כנ"ל, מגן שמאלי, יתרון קל לריאל(אלא אם כן זאמברוטה יבוא לבארסה...), בלמים, הבלם הטוב מארבעתם שייך לריאל, השניים שאחריו לברצלונה, והאחרון, שלא נופל בהרבה ממארקז, של ריאל. אז מה יש? שתי עמדות עם יתרון ענקי לריאל(שוער+מגן ימני), שתי עמדות עם יתרון קל לריאל(בלם+מגן שמאלי) ועוד עמדה עם יתרון קל לבארסה(בלם).

מסקנה:
    על הנייר, החלק ההגנתי של ריאל עולה על ברצלונה. אבל ימים יגידו, כי שוב, אי אפשר לדעת איך הם יתחברו.

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/06
  15. Bensh Member

אם להשוות בין בלטי לסיסיניו, בלטי עוקף אותו בסיבוב
    אבל אולגר הוא המגן הפותח ולא הברזילאי