אני חושב שרונאלדו עושה טעות אם הוא מחכה ל29 בחודש. אני בהחלט מאמין שהבחירות היו כשרות, וכך גם אני מקווה, לא מתאים עוד זעזועים בקבוצה עכשיו, לא ייקרה כלום אם חודש אחד הקבוצה לא תיהיה מוקפת בכל-כך הרבה כותרות(כמה שאפשר, זו עדיין ריאל מדריד, שעלייה נכתב הרבה בעיתון, בתקשורת העולמית ובטח שבספרדית). בכל מקרה, אם נשיא לא יוחלף, וקאלדרון יישאר, ורונאלדו ייסרב בינתיים להצעות מהקבוצות שכן רוצות אותו(ואני לא מדבר על גלאקסי, שאלייה יעבור עוד שנתיים - שלוש אם תרצה אותו, רונאלדו יכול עוד לתרום בקבוצות רציניות באירופה, למרות שלטעמי הוא דיי גמור, אבל גם רונאלדו גמור שווה משהו), רונאלדו יישאר שחקן שמעמדו במועדון שואף לאפס כי הוא מחוץ לסגל, ואז רונאלדו "ייתקע" בריאל מדריד עוד חצי עונה, לא ייקבל דקות, ומספר הקבוצות שיירצו אותו, ייפחת.
דוקא בכל מקום מדברים, שהישמעאלים רוצים לקנות אותו... עוד שחקן שהולך לשחק במדינה ערבית עם כדורגל אפסי בשביל כסף, לא חבל ? זה לא שרונאלדו סוס מת הרי.
הקבוצה תארח מחר את בטיס בברנבאו בגומלין שמינית גמר גביע המלך, עם סגל מאוד מצומצם, ההרכב שפתח נגד סראגוסה אמור לעלות גם למשחק נגד בטיס, פרט לכך שסרחיו ראמוס שחוזר מהשעייה, ייפתח במקומו של מיגל טורס הצעיר שהיה טוב נגד סראגוסה. אותם הנעדרים הקבועים מהשבועות האחרונים לא בסגל. סיסיניו, מרסלו, רוברטו קרלוס, גוטי, אמרסון וראול לא בסגל בגלל פציעות. 16 שחקנים בלבד בסגל למשחק. http://www.realmadrid.com/addon/img/1039527288convocatoriabetisp.Xxx הסגל המלא לקראת בטיס: שוערים: קסיאס, דייגו לופז הגנה: מיגל טורס, אלבארו מחייה, ראול בראבו, איבן הלגרה, סרחיו ראמוס ופאביו קנבארו. קישור: רובן דה לה רד, נייטו, מהמדו דיארה, גאגו, חוסה אנטוניו רייס ורוביניו. התקפה: גונזלו היגואין ורוד ואן ניסטלרוי בחוץ עקב החלטות מקצועיות: רונאלדו, דיויד בקהאם, אנטוניו קאסנו, מיצ'ל סאלגדו ופאבון. * אגב, פאביו קאפלו נקנס על ידי הנהלת המועדון בגין התנועה המגונה כלפי שני אוהדים של הקבוצה, למרות שהתנצל והודה בטעותו בפומבי.
תאמינו לי - לנשק את קאפלו. כן כן, אתם מסונוורים קצת מהתקשורת כולה, אבל קאפלו מנקה הרבה חרא שהצטבר במדריד במשך השנים. הוא עוד יעשה מהקבוצה שלכם חיילים רוצחים, ואתם גם תגיעו להישגים. כל מה שחשוב כרגע זה השקט והתמיכה שההנהלה תתן לו. מהרגע שקאפלו נכנס אמרתי שתהליך השינוי במדריך (צריך להחליף את כולם!) יקח בין שנתיים לשלוש. שנה א' תמיד הכי קשה, זה חוק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
ריאל לא תחכה בחיים 3 שנים, גם לא שנתיים. המטרה הייתה להביא העונה תואר, לא משנה איזה, העיקר לשבור את הבצורת. וכמובן, על הדרך קבוצה שתשחק טוב. חוץ מיעדים, זה הדבר הראשון שקאפלו צריך לתת לריאל. ועד עכשיו הוא לא עושה את עבודתו על הצד הטוב ביותר מהבחינה הזאת. בעונה הבאה, בין אם קאפלו ישאר בריאל או לא, אין אליפות או צ'מפיונס- המאמן יפוטר. זה ברור. ודווקא התקשורת לא דורשת את התפטרותו ממש, ולפי סקרים חצי מהאפיסיון רוצה בהשארותו וחצי לא. קאפלו שוב רומז, שהוא בונה על רונאלדו. הוא אומר שכל עוד הוא מתאמן בריאל- הוא שחקן ריאל, והוא "רואה אותו לובש לבן". אבל קאפלו נזהר בדבריו, כי הוא יודע שקלדרון, מיאטוביץ' ושות' לא רוצים ברונאלדו. לפי הפירסומים, מעבר שלו למילאן זה רק עניין של זמן.
קים, קאפלו ממש לא בונה על רונאלדו. הברזילאי כשיר לחלוטין לשחק, וגם נגד סראגוסה זה היה ככה והוא נשאר מחוץ לסגל למרות מכת הפציעות שהייתה לנו לפני המשחק נגד סראגוסה, ועדיין קיימת. אנחנו מארחים את בטיס בגביע שיש רק שני חלוצים: היגואין ורוד. רונאלדו לא סוחב שום פציעה, והוא לא מוזמן לסגל. קאפלו לא בונה עליו ולא בטיח, הוא מאוד התאכזב ממנו והוא מחכה שיימכרו אותו. גם רונאלדו לא מת לשחק אצלינו.
שאני יבין, נראה לך שאני סתם אומר משו? קאפלו אמר במפורש, שהוא לא שיחק בגלל פציעה, ורומז כבר בפעם השלישית שהוא עדיין לא ויתר עליו סופית. אז למה סתם?
לא ויתר עליו סופית כמו שהוא לא ויתר על בקהאם לפני שהוא חתם בארה"ב.. אם קפאלו אמר משהו על כך שבקהאם יעזוב לפני שהוא חתם בל.א תקנו אותי.. קאפלו לא רוצה להגיע למצב לא נעים לפי דעתי, זה הכל. ובתאוריה אחרת קצת פחות הגיונית, כמו שראינו עם הלגרה ובראבו שכבר היו בדרך החוצה ונתנו משחק טוב + במשחק האחרון, קאפלו מחכה למשהו גם מרונאלדו.
נו מה? על הלגרה הוא לא אמר כלום, ובראבו הוא אחד מהשחקנים שקאפלו יותר מעריך, בגלל שהוא משתדל כמו ילד מפגר עם קשיים. אחרי שקאפלו היה קשוח, הוא יגיד 3 פעמים שהוא עדיין רוצה את רונאלדו? אם הוא אומר שהוא פצוע, הוא פצוע. רונאלדו במילא שחקן גמור, שנפצע לי כל דקה. למה לא להאמין? רונאלדו ימשיך להתאמן כמו בקהאם, רק שהוא לא קנה כבר בית באל איי, ולכן אין סיבה שהוא לא ישחק בריאל כל עוד הוא שחקן ריאל. לזה קאפלו מתכוון.
האם אנו חוזים בתפנית בסאגת בקהאם? אחרי הפליטות שלו לפני יומיים קלדרון התנצל, בין השאר גם בפני בקהאם("אני רוצה להתנצל בפני כל מי שנפגע.בקהאם הוא שחקן מהעלית של הכדורגל והוא תמיד התנהג למופת") וגם קאפלו פתאום אמר דברים קצת יותר פתוחים בנושא שלו,ואולי למרות הכל זה לא הסוף של ימי בקהאם בריאל. "אי אפשר לפסול כלום. בכדורגל לפעמים צריך לדעת להיות גמישים ולפעול בהתאם לסיטואציה" אמר הדון. התקשורת באנגליה כבר חוגגת, (U TURN של ריאל, בקס חוזר לענינים), השאלה היא האם הער יוליד עכבר, או שמא ההר יוליד מחדש את בקהאם.
לא מבין למה קאפלו ולמה קלדרון לא חושבים לפני שהם יוצאים בהצהרות מפוצצות, פתאום קאפלו משאיר לעצמו פתח לגבי שיתופו של בקהאם מרות שרק לפני שבוע חד משמעית אמר שהוא יותר לא ישחק במדי ריאל מדריד, קלדרון אחרי שביזה את עצמו בהצהרה מטומטמת כלפי בקהאם מתנצל, ולגבי קאפלו,לפחות הוא הבין שזו שטות לא לשתף או לא לקחת בחשבון שחקן ברמה של בקהאם כל עוד הוא במועדון,כל עוד הוא יכול לתרום ולעזור והרי הוא עצמו אמר כמה וכמה פעמים שבקהאם מקצוען אמיתי ומתאמן טוב, כלומר למרות שישחק בעונה הבאה במקום אחר הוא עדיין נותן את כל כולו למדריד,לזרוק את זה לפח?חבל מבחינתה ומבחינתו של ריאל וקאפלו.
באמת נראה לך שבקהאם יתרום משהו כאשר הוא חתם אצל קבוצה אחרת? אם הוא בקושי עשה משהו כאשר היה לו חוזה בקבוצה אתה רוצה שהוא יעשה משו כאשר אין לו חוזה? פחחח תשמע, יגיע קשר ימני, ואז יהיה טוב..