j.k15, ראמוס לא מגן שמאלי !! בגלל זה היכולת שלו לא מרהיבה בעמדה הזאת. אבל בראבו ?! יש לרונאלדו הצעות, אבל לא מאיטליה...
איך אתה בכלל יכול להשוות? פיגו ירד לספסל של ריאל רק בגלל שבקהאם הכניס יותר כסף למועדון, ולא כי האנגלי יותר טוב מבחינה מקצועית, כי בזה פיגו מאז ומתמיד עלה עליו. רונאלדו ירד לספסל כי הוא כבר לא מספיק טוב. מה גם שפיגו תמיד התנהג כמקצוען ומיעט להיפצע, בניגוד לרונאלדו. אינטר הביאה את פיגו שהיה ברור שיש לו עוד הרבה מה לתרום, אני בספק אם הקבוצה שכביכול תביא את רונאלדו תוכל להגיד גם עליו את אותו הדבר...
תפנית בגזרת בקהאם-(פורצה סקיי ניוז! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx )פאביו קאפלו אומר שבקהאם "לא ישחק יותר עבור ריאל מדריד העונה", מה שאומר שהשחקן יתאמן עם הקבוצה בחצי שנה הקרובה, אך לא יראה ולו דקה אחת של דשא. זה מציב אותו בבעיה, שכן הוא יגיע לגלאקסי בלי כושר משחק ובלי כדורגל רציני במשך 6 חודשים. כעת יש שלוש אפשרויות: האחת שהצדדים יגיעו לסיכום על התרת חוזהו עכשיו ועזיבתו המיידית ללואס אנג'לס. השנייה מו"מ בין גלאקסי לריאל על רכישתו כעת, והשלישית השאלתו לקבוצה אחרת באירופה. זה הופך להיות מאוד מענין..
באופן אידיאלי. על פניו אין לריאל סיבה להחזיק אותו, אז נשאר לחכות האם גלאקסי מוכנה לשלם עוד 5 מיליון יורו לערך בכדי להביא אותו כבר עכשיו.
אבל איזו קטנוניות מצד קאפלו! איך הוא יכול לבוא אל בקהאם בטענות, כשלמעשה הוא זה שגרם לעזיבתו את המועדון?
נכון שלספסול של בקהאם ע"י קאפלו העונה יש חלק בעזיבה, אבל אני חושב שבין כה וכה הוא היה עוזב בסיום העונה, כי הכתובת למעבר לארה"ב הייתה כבר מזמן על הקיר. בכל מקרה, מצד אחד אפשר להבין את הדון כי הוא חושב שהראש של בקס לא יהיה בריאל, אבל מצד שני בקהאם הוא מקצוען למופת, והוא השחקן האחרון שיזלזל בקבוצה שלו. אני לא אתפלא אם בסופו של דבר יתברר שזה מהלך מההנהלה. בקהאם סובב אותם סביב האצבע שלו בחודשיים האחרונים בכל סחבת החוזה. עריכה- הנה ההסבר הפורמאלי של קאפלו:"ההחלטה ללכת ללוס אנג'לס היא שלו בלבד. למרות שבקהאם היה תמיד מקצוען אנחנו לא יכולים להחזיק שחקן עם חוזה כל כך גדול עם קבוצה אחרת. הוא לא ישחק יותר אצלנו". so much for the revenge.. it's all about the money.
מדוע הוא כבר עכשיו פוסל את שיתופו של בקהאם? קאפלו בשנתיים האחרונות מסתכסך יותר ויותר עם השחקנים שלו ומבצע צעדים מוזרים מאוד. בכל אופן חדשות מעניינות מאיטליה, נראה שנייקי דוחפת את השחקן דווקא ל..יובה. כן. ענקית הספורט מנסה לשכנע את הגברת הזקנה לצרף את השחקן. איך אתם שואלים? פשוט מאוד! דרך מימון החוזה.
אמירה מאוד מאוד טפשית של פאביו קאפלו וחבל, הוא בהחלט נוהג להסתכסך עם שחקנים בכל מקום בו הוא עובד והגישה שלו מאוד מעצבנת, לא אכפת לו מהקבוצה בכלל אלא רק להסתכסך עם עוד ועוד שחקנים, שמתם לב כמה שחקנים הוא כבר פוסל העונה? יותר מדיי? אין שחקן אחד שהוא מרוצה ממנו, ואני חושב שאם הוא היה יכול הוא היה בהחלט מעיף יותר מ70% מהקבוצה. במקום לתת לבקהאם לגמור איתנו את העידן(לא כל-כך מוצלח, היה העידן שהוא שיחק אצלינו, אבל בקהאם לא אשם גדול מדיי בדבר הזה, הוא נתן 200% מעצמו ועשה מעל ומעבר, הוא תופקד רק שנה אחת בעמדה האמיתית שלו), כמו שצריך, הוא מבזה אותו ובקהאם עדיין שחקן גדול ואני במקום בקהאם הייתי מנסה לעשות מעשה. לא רציני לפסול גם את רונאלדו, גם את בקהאם(בחייאת, אתה זה שלא רצית אותו, מה הבעייה שלך שהוא מצא חוזה שמן בקבוצה אחרת, הוא גם אמר שהוא ייתן מאתיים אחוז לריאל מדריד עד השנייה האחרונה שלו בברנבאו), גם את קאסנו, גם את סאלגדו, גם ככה הסגל שלנו מאוד מאוד דל אחרי שסיסיניו גמר את העונה, מרסלו גוטי ורוברטו קרלוס פצועים. אנחנו נגיע לסראגוסה עם חצי סגל, מה גם שזה לא רציני לזמן כל-כך הרבה שחקנים מריאל מדריד קסטיליה, הרי ברור שקאפלו לא יישתמש פתאום ברובן דה לה רד לדוגמא. בנוסף גם סרחיו ראמוס יחמיץ את המשחק נגד סראגוסה, אולי עדיף שבכלל לא להופיע למשחק. הסגל שלנו למשחק נגד סראגוסה http://www.realmadrid.com/addon/img/c68c27convocatoria288p.Xxx שוערים:איקר קסיאס, דייגו לופז הגנה: פאביו קנבארו, איבן הלגרה, ראול בראבו, פאקו פאבון, אלברו מחייה ומיגל טורס קישור: מהמדו דיארה, אמרסון פררה, גאגו, רובן דה לה רד, נייטו רוביניו וחוסה אנטוניו רייס התקפה: ראול גונזאלס, רוד ואן ניסטלרוי והיגואין.
פשוט צעד מפגר של קאפלו. ראשית, יש לבקהאם מה לתרום למדריד במצבים מיוחדים, אך חשוב יותר הוא שהוא מעכיר עוד יותר את היחסים שלו עם השחקנים, בבירור הסיבה המרכזית ליכולת האיומה של ריאל. יניב, בקהאם הוא שחקן הדגל של אדידס.
לאחר אי הבעת האמון ברונאלדו של ריאל, הברזילאי בכלל לא טורח להגיע לאימון. ואני עם בוריס בעניין של קאפלו, שממשיך גם לפגוע בקבוצה עם ההתבטאויות שלו וגם לנסות לקנות את לב האוהדים בפתטיות. בסקר שערך המארקה בנוגע לכל שחקן בקבוצה ולתמיכה שלהם בו, עלו הנתונים הבאים: רונאלדו (רק 29 אחוז של תמיכה), מיצ'ל (17), קסאנו (12), אמרסון (19), רוברטו קרלוס (39), ראול (! 48 אחוז בלבד), מחיה, פאבון וראול בראבו- את כל השחקנים הבאים רוב אוהדי ריאל ישמחו לראות אותם מחוץ לקבוצה. גם קאפלו, אגב, מקבל תמיכה של פחות מחצי (49) מהמדרידיסטאס. קנבארו, לעומת זאת, קיבל 69% של תמיכה. הפתעה מסוימת היתה גם באמון המחודש של האפיסיון בהלגרה, שקיבל 54%. שתי השחקנים שהאפיסיון רואה בהם כמניה בטוחה הם קסיאס, שקיבל 92% למרות הדיבורים פה ושם על ירידה ביכולת שלו, וסרחיו ראמוס (91).
78. ובשער של מארקה אתמול התמונה של מוריניו ברקע. הכותרת היא: "ואם הכל יכשל... מוריניו". משמע, אם בכל מקרה, למרות הניסיון לזעזוע, ריאל של קאפלו תמשיך לא להציג תיכולת שמצפים ממנה- לפי המארקה, ריאל לא תהסס לשלוח את קאפלו חזרה לאיטליה. ולאור הדיבורים על עזיבה של מוריניו מצ'לסי וכמובן גם לאור היריבות שלו ושל צ'לסי עם בארסה, הוא הופך למועמד מיותר לגיטימי. הבעיה- האפיסיון אולי לא ממש ישמחו לראות אותו, כי בספרד הוא די שנוא בגלל האישיות הלא טובה, שמצטיירת לו מכל האמירות שלו. אני לא בטוח, שאם יעשו סקר- דל בוסקה יועדף עליו בקרב אוהדי ריאל.
אה ? רונאלדו מובן, צפוי... לא חדש. אבל ראול ? קאפלו חופר לעצמו בור גדול מידי. ורגע רגע, הארנבון ? בוריססס !!