ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/7/06.

1. Engel Del Madrid Member

גם רוביניו לא חסין!
    הולך חוגג לו עד 5 בבוקר עם רונאלדו ומרסלו.. אלה שחקני כדורגל אלה?!? זה התנהגות של אילן בכר ופבריס פרננדס.. לא של שחקנים שמרוויחים מיליונים.

2. Riki Member

גם שחקני מנצ'סטר יונייטד יוצאים לבלות עד לפנות בוקר, אז ?
    זה מה שמונע מהם להראות מחויבות והשקעה ?

3. EL Capitan Member

בגלל זה בדיוק אני טוען, שהכל עבודה בעיניים. אם הוא כבר היה מוציא מהסגל שחקנים שלא נלחמו לטענתו, אז הוא היה צריך להוציא גם עוד מס' לא מבוטל של שחקנים, אבל הוא לא עשה את זה, ובחר להוציא רק את השחקנים, שהוא פשוט לא בונה עליהם מקצועית, ושככל הנראה הרומן שלהם עם ריאל לא ימשך עוד יותר מדי זמן.

וריקי, לא. באנגליה יש תרבות בילויים אחרת, ככה שהשחקנים יכולים ללכת לבלות משעות הערב המוקדמות ולחזור בשעות הערב המאוחרות (10 או 11).

נערך לאחרונה ב: ‏10/1/07
  4. Riki Member

קים, לא נכון.

ושחקנים צריכים להרגיש מחויבות למועדון. אין השקע מינימאלית לפחות ממה שאני רואה במגרש.
    אני לא ראיתי במשחקים האחרונים איזה שהיא טקטיקה בסיסית.
    זה לא קורה לא בגלל שרוביניו רקד עם כמה כוסיות.

5. Engel Del Madrid Member

יש בלאגן כי קאפלו עוד לא השתלט עליו ואם יש מאמן חוץ ממוריניו או פרגי שיכול להשתלט על כזה בלאגן זה רק קאפלו. ברגע שכולם יבינו שאם בקהאם הבלתי חסין עף אז גם הם צריכים להשקיע בשביל לא לעוף משם...

6. Riki Member

יש דברים שלא הולכים, ולא צריך להעלים מזה עין.
    אני גם לא חושבת שצריך להחליף את קאפלו, יקח לו זמן.

7. Pipe Member

בילויים הם לא הבעיה של ריאל מדריד או כל קבוצה גדולה אחרת באירופה לצורך הענין.(חוץ ממכבי נתניה). בילוים זה דבר לגיטימי, וכל עוד זה לא יום לפני משחק, זה מקובל. שחקני כדורגל הם גם אנשים, וגם להם יש צרכים וגם הם רוצים להנות, והמאמנים מבינים את זה. כל עוד זה בשעות נורמליות ובימים הנכונים, אין בעיה. (זאת אלא אם כן איזה מאמן סוציופט אוסר על השחקנים שלו לבלות, אבל בזה עוד לא נתקלתי).

8. EL Capitan Member

אחד האנגלופילים מוזמן לאמת את דבריי. באנגליה, בניגוד למדינות אחרות, ניתן לצאת לבלות משעות הערב המוקדמות (6 עד 7) ולחזור הביתה ב10 או 11. אני לא ימציא סתם, ריקי.

השקעה זה משו שרק ניתן לחוש בו. אי אפשר לתת עובדות, שיוכיחו את זה. את לא חשת בזה במשחק האחרון, בגלל שריאל פשוט נראתה פתטית. כמו שאמרת, לא ראינו שום טקטיקה, שום סדר, שום משחק מסודר ומתוכנן, שום שיטה ותכנית משחק ידועה, ולכן השחקנים נראו כמו שהם נראו. אבל אל תטעו, האשם העיקרי בכל זה הוא קאפלו.

9. Engel Del Madrid Member

איך לעזאזל מאמן , שלאחר 2 אליפויות רצופות עם יובנטוס , מגיע לקבוצה כמו ריאל שלא זכתה 3 שנים באף תואר ועוד מאשימים אותו? בינתיים השחקנים הם נטולי התארים. להם יש עוד מה להוכיח בעוד קאפלו הוא מאמן עם קבלות, שהשיטות שלו עבדו אצלנו, אצל יובנטוס ואצל רומא..

לא יכול להיות שכשהוא יגיע לריאל, אז פתאום הוא אשם.. האשמים הם השחקנים! אכפת להם מהכיס!!! מג'יק ג'ונסון אמר משו שלעולם אני לא ישכח אותו :
    "בתקופתי שיחקנו בשביל משכורת של 500,000 לעונה ונתנו את הכול, איך אפשר לצפות ממי שמרוויח 5 מיליון דולר לעונה לתת את הנשמה? כבר יש לו הכול "

10. EL Capitan Member

מירן, מה קשור לתארים? אף אחד לא אמר, שקאפלו מאמן גרוע, אבל הקבוצה שלו נראית על הפנים עכשיו, בלי שום תכנית משחק, בלי שום סדר, בלי שום משחק התקפה מסודר. וכל הדברים האלה מצביעים, שהוא האשם במצב. אלה אספקטים שמאמן אחראי להם.

יש גם כאלה שחקנים, מירן. אבל בטח שיש להם עוד סיבות. האחת, אף שחקן לא אוהב להפסיד. שתים, שחקנים לא ירצו, שיזכרו אותם ואת היכולת שלהם לרעה. 3, אתגרים מקצועיים. הרביעית והחשובה מכל, האהבה למשחק.

נערך לאחרונה ב: ‏11/1/07
  11. Engel Del Madrid Member

אהבה למשחק? אולי אהבה לדולרים.. מילא הם היו כמו דיניו, תאבי בצע אבל גם שחקנים מעולים..
    אבל נראה כרגע שמה שאכפת להם זה הכסף... אני לא רואה אצל רוב השחקנים את מה שאני רואה אצל ראול או מה שראיתי אצל היירו מקאללה ומקנמנמן..

תסביר לי את תופעת זידאן.. בריאל הוא שיחק יחסית טוב, יחסית. ברגע שהוא הגיע למונדיאל הוא הפך לסופר שחקן. אני יסביר לך בדיוק למה, כי על ריאל הוא שם זין ורק הנבחרת עניינה אותו ואיך יזכרו אותו אחרי המונדיאל..

12. Riki Member

קים.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

13. THE STRETFORD END Member

בקשר לבילויים,
    בדרך כלל שחקנים בערב של לאחר המשחק יכולים לצאת לבלות כמה שהם רוצים וזה לא פוגע או צריך להפריע,גם ככה הרבה מאוד שחקנים בכל הליגות בעולם טוענים שלאחר משחק קשה להרדם בגלל שהאדרנלין עדיין זורם מהר,שקשה להתנתק מהמשחק.

לגבי יציאה באמצע השבוע,זה תלוי מה עושים ומתי חוזרים,אם שחקן יוצא עם אישתו לארוחת ערב וחוזר בשעה נורמלית אין בזה שום רע,
    אם שחקן יוצא למועדון באמצע שבוע וחוזר בשעות מאחרות כשלמחרת יש אימון אז יש לזה טעם נפגם ביותר.

רוב הכדורגלנים לא יוצאים לבלות שלושה ימים לפני משחק,נשארים ונחים בבית,

אני לא יודע מה המצב בריאל מדריד,מי יוצא לאן ועד מתי,
    כשפרגוסון הגיע ליונייטד הוא גילה תרבות שתייה מוגזמת מאוד ע'י לא מעט שחקנים,הוא טיפל בזה ועשה לזה סוף,
    כשהוא החל במהפכה במחלקת הנוער והעלה כוכבים לקבוצה הראשונה הוא ידע איך למנוע מהם להתפתות
    "לחיים הטובים",
    הוא ידע ועד היום יודע על כל צעד ושעל של שחקני היונייטד,

איך הוא טיפל בבעית השתייה,איך הוא שמר על הכוכבים הצעירים שלא יפלו,איך הוא יודע לאן כל שחקן הולך ומתי,
    כי מיד כשהגיע הוא הקים רשת של מלשנים בעיר,בשיא הרצינות,היו ויש לו אנשים(לא משרה מלאה או משרה רשמית)במנצסטר שמדווחים לו אם אחד השחקנים בילה בשעה מאוחרת באיזורי הבילוי,שתה יותר מדי
    בפאב,חזר מאוחר,עם מי הוא הסתובב,
    לו שחקן עבר את הקו האדום פרגוסון היה יודע על זה מיד ולמחרת באימון היה מתחקר את אותו שחקן,נותן בראש או מזהיר,
    השחקנים ידעו ויודעים על זה,
    זה אולי ישמע רע אבל זה עובד כי זה משאיר את השחקנים הרחק מהצרות והרחק מחיים לא ספורטיבים,
    מי שלא עמד בסטנדרטים שפרגוסון הציב לגבי חיים ספורטיבים מצא את עצמו בסופו של דבר מחוץ להרכב ולאחר מכן מחוץ לקבוצה.

14. George Best Member

אין לי מושג על מה הדיון פה כי אין לי כוח לקרוא, אני פשוט רואה את סטרטפורד מגיב בדיון של ריאל אז אני בטוח שזה קשור לבקהאם וההחלטה פהיפרד ממנו בקיץ.
    אני אעשה זאת בקצרה - החלטה טובה, בקהאם סוס מת, הוא לא מתאים לרמות הללו.שיחזור לאנגליה לקבוצת מרכז טבלה ומעלה והסיפור נגמר.

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

החלטה טובה של ריאל, אריאל צודק, אבל אני כבר הרבה זמן מקבל את הרושם שאוהדי ריאל לא מספיק מעריכים את בקהאם. אז הוא לא התאקלם, זה לא מצדיק דברים שכבר שמעתי מאוהדי ריאל (בקהאם הוא השחקן הגרוע ביותר בריאל אי פעם ודברים דומים). קצת הערכה לשחקן שלכם לא תזיק.