עושה רושם שבפגישה בין מיאטוביץ' וקלדרון לקאפלו הוחלט לשחרר את רונאלדו וקסאנו... זה לא ישפר אותנו אבל הגיע הזמן ששחקנים שלא מכבדים את המקצוע ואת המועדון לא יהיו פה. ההחלטה הכי משמחת מהדיון הזה היא שהוחלט לא להאריך לבקהאם את החוזה! ככה לפחות לפי אס, קשה לי להאמין שקלדרון יוותר על פרת המזומנים הזאת אבל הוא חייב לעשות את זה. לגבי ראול, קאפלו אמר שכנראה הוא צריך לנוח שני משחקים חחח.. וזה רק מראה כמה קאפלו מנותק מהמציאות. ראול לא מתפקד כבר 3 שנים ולצערי הוא לא יחזור להיות השחקן שהוא היה. קאפלו גם מאוכזב מסלגאדו ובצדק, ראמוס יהיה המגן הימני הקבוע. רק שבמשחק מול סראגוסה שוב נראה את סלגאדו כי ראמוס מוצהב. בלי ראמוס זה כאילו אין לנו 70% מההגנה. גם אמרסון וקנבארו זוכים לביקורת. בקיצור אולי קאפלו יתחיל להבין שבאמת הגיע הזמן לשינוי, כמו שהוא הבטיח אחרי רקראטיבו אבל לא קיים. אין לי שום תקוות לגבי העונה הזאת אבל אם נתחיל סוף סוף בניקוי אורוות יסודי אז יש עתיד לשנה הבאה, רצוי עם מאמן אחר.
כשגאגו הגיע קראתי שהוא מתפקד גם כבלם, למה לא להציב אותו כבלם במקום הלגרה ולתת לדייארה לשחק במקומו בקישור האחורי? לשחרר את קסאנו תהיה החלטה טובה מאד אבל לגבי רונאלדו הייתי עדיין מחכה, יכול להיות שיש לו עוד מה להציע, רק שיקבל יותר מ-15 דקות למשחק.
ראמוס לא משחק בקישור האחורי אלא כמגן ימני במקום סיסיניו. הוא פנטסטי בתור מגן ימני. ובקשר לחדשות המרעישות הללו, איני בטוח אם יש בהן בסיס של אמת אבל אלו חדשות מאוד מאוד מעודדות מבחינת ריאל מדריד. מקסאנו ידעתי שניפטר מתישהו אבל מרונאלדו ובקהאם.. את זה שווה לראות. על רונאלדו ובקס אפשר לקבל סכום כסף יפה מאוד ולקנות בזה בלם, לא שלריאל חסר כסף כן..
http://news.walla.co.il/?w=//1038241 בכתבה כמו שתוכלו לקרוא רשום על הליכלוכים של קאפלו. הסיבה אגב שהוא לא כלל את רוביניו בהרכב, כך הוא אומר לפחות, היא שהנסיך לא חזר מהחופשה מברזיל כראוי ולא התאמץ באימון. הוא גם מאשים את רונאלדו בהפסד, בכך שהוא משפיע רעות על מרסלו ורוביניו והוא אינו כשיר כדי להתאמן מבחינת כושר. קאפלו אף דרש שימכרו אותו בחלון ההעברות הזה או בקיץ. הוא גם ייעץ לא להאריך לבקס את החוזה. קאפלו לא שכח לעקוץ גם את אמרסון ואת קנבארו, הוא טוען שיכולתם כלל וכלל לא מזכירה את היכולת שלהם ביובנטוס. אני חושב שהוא צודק. כמה שאני לא סובל את המאמן הזה הוא יודע בדיוק איפה הליקויים. רונאלדו ובקהאם צריכים לעוף.. בקשר לקנבארו.. לא יודע. צריך לתת לו עוד זמן. אמרסון? יסתדר..
קאפלו מתנהג בצורה בזויה . במקום לבוא ולהגיד שהוא טעה וטעה בגדול הוא מאשים את כל השחקנים . הרי דון קאפלו יודע שהוא טועה בהתנהגות שלו יודע שהוא טועה בשיטה שלו וביחס שלו לשחקנים מסויימים אבל הכבוד שלו הורג אותו ולא מאפשר לו להודות בזה . לפי דעתי או שקאפלו יבין את זה ויקח תאחריות או שפשוט יחזור לאיטליה .
אם למישהו היו ספקות, היום מאסימו מוראטי מכחיש את הפרסומים ההזוים על המגה הצעה שלו עבור ליאו מסי."אני קורא פנטזיות של עיתונאים עשירים שנכראה חושבים שאני כבר החתמתי את מסי.נכון שבעבר וגם היום אני מודה שאני מאוד מעריץ אותו ואת הכישורים שלו, אבל לא היה בין הקבוצות אף מגע בנושא השחקן מעולם.הוא שחקן גדול אבל הקבוצה שלנו מספיק חזקה גם בלעדיו". מרסלו עבר היום טיפול בקרסול ולא ישחק בקופה דל ריי מול בטיס. גם סרחיו ראמוס המוצהבים וגוטי הפצוע לא ישחקו. המארקה היום מבין שכבר הרבה זמן לא היו שמועות על העברה גדולה שקשורה לריאל אז הם החליטו לתקן את המעוות ואומרים כי מהמאדו דיארה הוצע לאינטר ועשוי לעזוב בינואר. וחזרה למציאות,קאפלו כנראה מצא את הבעיה האמיתית של ריאל-התקשורת. מעתה הוא אוסר על כל עיתונאי לצפות באימונים, ומרשה כניסה רק לרבע שעה הראשונה שבמהלכה השחקנים עושים את החימום, בדיוק כמו שנהוג באיטליה. כלי התקשורת בספרד מוחים לא מעט על הענין וכבר היום יש לא מעט ביקורות כלפי הדון על הצעד הלא שגרתי הזה.גם הקהל נפגע ומעתה גם הוא לא יורשה לצפות באימונים כמו שהיה נהוג עד כה.(מחיר הכניסה לאימון אגב הוא 6 יורו למבוגר,3 לילד).
גם בקבוצות הכי חלשות, לא משנה באיזו ליגה היא משחקת, אסור שייקרה לה מה שהיה לריאל מדריד בריאזור. השחקנים לא עברו את החצי, איבדנו את הכדור 20-30 מטר מהשער שלנו. השחקנים לא עשו תנועה, עלו לשחק בזילזול, לא נילחמו, לא היה אכפת להם שהם מבזים את הסמל. ריאל מדריד ספגה חמישייה בשני המשחקים האחרונים בייחד, ולא כבשה. בשני המשחקים גם יחד, לא איימנו על השער יותר מ10 פעמים. ההתקפה שלנו השנה פשוט עלובה, שער וחצי בקושי למשחק. פאביו קאפלו גם לא מתבייש להוריד לשחקנים את הביטחון בפומבי, שיאשים את עצמו, הוא נכשל בקבוצה, לשחקנים יש מישהו שאמור להדריך אותם, מי שאשם שהשחקנים עולים למשחק ללא יכולת(איך רוביניו שהיה נפלא אצל קארו, חלש מאוד אצל קאפלו?, איך דיארה שהיה נפלא בליון, חלש אצלינו, איך קנבארו שהיה מדהים במונדיאל וביובה מעולה, חלש אצלינו?, איך רייס פתאום שכח לשחק כדורגל?), ולא יודעים מה הם אמורים לעשות, זה רק המאמן. מהרגע הראשון שהתחיל המשחק היה ברור שנפסיד, כמו במשחק נגד רקראטיבו, במשחק נגד ליון וגם חטאפה. עד שלא ייעשה שינוי של 360 מעלות בקבוצה, נמשיך לשחק כדורגל מזעזע או לא לשחק כדורגל יותר נכון, אנחנו, המדרידאים, נמשיך לאכול את הלב, מחזור אחרי מחזור, ולהתפלל שהעונה הזו תיגמר כבר ולא תחזור עונה אפורה כזו. המצב שלנו בטבלה, יחסית, לא נורא עד כדי כך, היה יותר גרוע, אבל היכולת שאנחנו רואים מהשחקנים גורמת לנו, לחשוב פעמיים את כדאי לראות את ריאל מדריד. כמובן שאני תמיד אראה, לא אתייאש, אבל בהחלט שהמצב מזיק מאוד, אני מתאר עוד את האוהדים שריאל מדריד זה כל החיים שלהם, את האוהדים השרופים בספרד. האוהדים בברנבאו סובלים יותר מדיי. אנחנו לא רואים מהקבוצה שום מהלך שמצביע על טביעת יד של מאמן. לא רואים שום דאבל פס שזה תכנון להפתיע בונקר או הגנה שקשה לחדור, לא רואים בכלל משחק מסירות, הכדור לא זז מהר, לא זז בכלל, השחקנים לא עושים תנועה, לא מתקיפים מהר עד שמתקיפים, שקופים, לא זוכר מתי שחקן הגיע למצב של אחד על אחד, אצלינו, אחרי כדור שהוא קיבל, אנחנו לא מבודדים חלוצים נגד הבלמים או שחקני ההגנה של היריבים, והמצב הוא קשה מאוד. מתי היה משחק שהכתבנו את הקצב, ששלטנו במאה אחוז? דינמו קייב? לא מספיק טוב. יש לנו משחק צפוי נגד בטיס בגביע. אני הייתי מצפה לראות את רוביניו, רייס(אין מישהו שעדיף עליו, את קאסנו לא סופרים, כמה מצער), דיארה(חייב לחזור לשחק), היגואין(משחק גביע זו הזדמנות טובה) וגאגו, בהרכב. שראול לא יבוזבז כקשר באגף שם התרומה ההתקפית שלו היא אפס. שיישחק מתחת לחלוץ!!!! כמה אפשר לבקש! זה מהלך מתבקש!. גאגו צריך לפתוח כמובן, הייתי נותן לאמרסון לנוח. אם הפעם, באמת לא יהיה שינוי דרסטי, אלא שינוי קטן בהרכב, אנחנו נמשיך להתבאס. ועוד משהו: שיעזבו את רונאלדו, גם קאפלו. רונאלדו לא אשם במה שקורה לריאל מדריד. רונאלדו נכנס למשחק ותוך מספר דקות הצליח לייצר לעצמו מצב אחרי שהצליח להטל באוואט ושחקן הגנה. עזבו שהוא החמיץ, כל הקבוצה לא איימה על השער 65 דקות.
אתה כמובן מתכוון לשינוי של 180 מעלות... ואני מסכים איתך שחלק גדול מהאשמה על קאפלו, אבל אי אפשר לנקות את השחקנים מאחריות. יש בקבוצה כמה שחקנים לא מקצוענים שמשפיעים לרעה על השאר. לא יכול להיות שרונאלדו ייקח את רוביניו ומרסלו לבלות כל לילה. זאת סיבה מספיק טובה להעיף אותו מהקבוצה
יש בלאגן טוטאלי במועדון כרגע.. תאמינו לי, נראה לי שקאפלו נשאר רק בגלל השם שלו. חבל שקארו לא נשאר.. מאמן מעולה שידע לשחק התקפי, וגם היה נותן קרדיט לשחקנים.. הדבר היחיד שטוב בקאפלו זה השחקנים שהוא ממליץ לרכוש. כולם מעולים וכולם רכישות נכונות, אבל דרך המשחק.. אלוהים ישמור. דל בוסקה אגב, טוען שהשחקנים המובילים לא משקיעים מספיק וזה משפיע על כל הקבוצה. תאמינו לי שהוא צודק. במשחק נגד לה קורוניה אני אפילו לא ראיתי את ראול נלחם. שלא לדבר על שחקנים אחרים. כולם כבויים, בחיים לא ראיתי את ריאל ככה כמו נגד רקראטיבו! כואב לי תאמינו לי שהכי כואב לי על שחקני הקאנטרנה.. אין להם שום סיכוי במיוחד במצב כזה גרוע... אבל אני מאמין שאיכשהוא נצא מהמשבר הארור הזה.. ואין קבוצה שרק מפסידה נכון? רואים איך הזמן משפיע? בפטיסטה שבקושי קיבל דקות בארסנל והיה אחד השחקנים הכי מיובשים על הספסל שם, הראה לאנגלופילים האידיוטים איזה כישרון הוא כשהבקיע רביעייה (!!!!) נגד ליברפול (!!!!). ואן ניסטלרוי, מאחוריך.
אחרי שהיו פרסומים באיטליה שקשרו את קאסאנו לאינטר, מאסימו מוראטי אומר שהוא לא נמצא בתוכניות שלהם ולרוברטו מנצ'יני אין כוונות לחזק את הקבוצה כרגע. "אנחנו משחקים טוב, יש לנו סגל חזק ואנחנו מוכיחים את זה". הנשיא של אינטר כמובן הכחיש את הפרסום במארקה שדיארה "בדרך" למילאנו. "את השחקן הזה אני כמעט ולא מכיר" אמר. ה'אס' מפרסם היו כי אל איתיחאד הסעודית, אליה יעבור בסיום העונה לואיס פיגו, מוכנה לשלם לריאל עבור רונאלדו כ20 מיליון יורו, וכי האפשרויות היחידות של רונאלדו הם באילטיה(שמועות על אינטר ומילאן) ובשוק הערבי. האס מפרסם כי בפגישה שנערכה בין הדון לשחקן קאפלו ביקש ממנו לעשות יותר ורונאלדו פשוט ענה לו:"אני לא יכול יותר". השחקן לא צפוי להישאר בריאל מעבר לקיץ הבא, ועל פי הכתבה איתיחאד מוכנה לשלם לו את אותה משכורת כמו של פיגו-5 מיליון יורו לעונה. התקשורת בספרד ממשיכה להחרים את ריאל מדריד, ולא הגיעה למסיבת העיתונאים שנערכה אתמול. כזכור קאפלו אסר על התקשורת להיכנס מעבר לרבע השעה הראשונה של האימון, עד להודעה חדשה. לאוהדי ריאל ולשאר האנשים שרוצים לראות את קאפלו מפוטר-על פי הסטטיסטיקה זה לא הולך לקרות שכן באף קבוצה בה קאפלו אימן בקריירה שלן הוא לא פוטר, וכשהוא עזב את הקבוצה זה היה על פי רצונו שלו או בגלל שחוזהו פג. אם להוסיף לכך את העובדה שקאפלו הוא חביבו של הנשיא קלדרון, נראה כי הדרך היחידה בה קאפלו יעזוב היא אם הוא יתפטר. ויסנטה דל בוסקה אומר בראיון כי הבעיה של ריאל היא "חוסר המנהיגות וחוסר הלחימה של השחקנים בקבוצה". המאמן לשעבר אומר כי "הבעיה לא תיפטר ע"י רכישת שחקנים חדשים וזה משהו הרבה יותר עמוק מזה". בסקר שנערך בקרב אוהדי ריאל מדריד ומנה כ30 אלף אנשים, 66% אמרו שאין לריאל סיכוי לזכו תהשנה באליפות.
מה שמדהים בסטטיסטיקה, מי אלה ה34 אחוז האידיוטים שחושבים שיש סיכוי שניקח אליפות? שנגיד תודה אם מקום שלישי נסיים. איזה תודה? מלך ספרד צריך לערוך חג אם לא נרד ליגה.. לפי דעתי זה אשמה של השחקנים.. נראה כאילו הם עושים לקאפלו דווקא. הם יודעים שיש להם גב מההנהלה, לא אכפת להם מהקבוצה אכפת להם מהכיס.. הם יודעים שמי שיילך זה קאפלו ולא הם! וקאפלו זו התרופה היחידה לאידיוטים האלה.. גוטי שמאז ההארכת חוזה שלו לא זז , קנבארו שחושב שדווקא אצלנו הוא יכול לנוח, אמרסון שבלי השמטות של ויזה לעולם לא יעשה משו מועיל, ראול שמתרוצץ לו בכל המגרש כמו הסנאי במשחק של ויאריאל נגד ארסנל, רוביניו שחוגג לו במועדונים כמו אילן בכר, רייס שכנראה מתגעגע יותר מדי לכליות בדם וצ'יפס עם דגים, קסאנו הפושטק שיודע לחקות מאמן ולא יודע לחקות חלוץ, רונאלדו שרק אם מקדונלדס תייצר כדורים רק אז הוא ירדוף אחריהם, ואן ניסטלרוי שיודע להיעלם מהמשחק ל85 דקות אבל ב5 דקות לשים גול ולנוח, בקהאם שרץ כל כך מהר רק בגלל שהשיער שלו חייב להישאר בפוזת שפיץ. מילים טובות יש לי רק על קסיאס (וגם זה בחסד נעורים), רוברטו קרלוס, דיארה(לא מבין את השפה) וסרחיו ראמוס שנראים היחידים שבאמת אכפת להם מריאל מדריד. הלגרה לא נכנס בשום רשימה כי מהקשר האחורי הטוב ביותר בעולם הוא נהיה לבלם הפתטי ביותר בעולם, מחייה פאבון וראול בראבו שאוהבים את הכיסאות המחוממים בברנבאו.
מירן, כשמדובר בשחקן אחד, מילא. אבל כשכולם משחקים בחוסר חשק, הרי שמשהו במערכת דפוק. זה לא חייב להיות המאמן באופן כללי, אבל במקרה הזה קאפלו הוא ודאי החשוד המיידי. הוא לא נתפס כטיפוס נעים הליכות במיוחד, והשחקנים פשוט לא נהנים. מישהו במדריד חייב להכניס רוח חיים במדריד, ומסע החיסולים של קאפלו משיג אך ורק את המטרה ההפוכה.