ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 10, 2006.

1. EL Capitan Member

יכול מאד להיות. לי, בכל מקרה, עד עכשיו לא יצא לי לראות אפילו משו קטן מהיכולות האלה. ממה שראיתי ממנו עד עכשיו, עושה רושם שהוא פשוט לא יודע לעבור שחקן חוץ מעל מהירות וכשיש שטחים מתים. ומכאן ניתן להסיק, שהוא פשוט לוקה בטכניקה. חוץ מזה, הוא גם לא עוזר בהנעת הכדור, ובמשחקים האחרונים בהם פתח גם את העבודה ההגנתית שלו קצת שכח, ושיחק קצת כמו שרוך מטומטם.

אגב, אני רוצה להסב קצת את תשומת לבכם למשו. להזכירכם, דיברו על דיארה כמי שסוף סוף יסגור את החור שהותיר מקללה, וכמו תמיד התקשורת יודעת להכשיל שחקנים ע"י השוואתם לקודמיהם. אל תתפלאו אם בעוד כמה חודשים אותו דבר יקרה גם לגאגו, שרואים עליו שהוא צעיר ועושה רושם של נלהב לא פחות מהתקשורת עצמה לפי ההתבטאויות שלו (כל 5 דקות אומר משו אחר!).

Last edited: Jan 4, 2007
  2. Riki Member

אוי קים, אל תעשה לו רצח אופי. הילד כישרון בפוטנציה וזה הכול, להשוות אותו למקללה זה טעות, מהסיבה היחידה שקלוד יש רק אחד. כרגע הוא הגשים חלום, מעבר לקבוצה גדולה מאוד, רמת הצפיות לגביו נורא גבוהה בהתאם. אין פלא שהוא נלהב יתר המידה.
    אותי דוקא הוא הקסים, מזכיר לי את גופי.

3. Engel Del Madrid Member

החרטטן מפרסם שמאטה החלוץ הכישרוני של קסטיליה עם רגל וחצי בקטלוניה.
    אני לא מאמין שקלדרון במיוחד אחרי התבטאויותיו בקשר לחוראדו ואטו הוא לא יתן לחלוץ שחצי אירופה רודפת אחריו לברוח מהידיים של ריאל.

בהחלט יש לו מקום בעתיד בלי קסאנו ורונאלדו.. אני מאוד שמקווה שהחלוצים היחידים שיישארו אלו הם סולדאדו, רוד היגואין ומאטה.

4. Pipe Member

מירן, אולי אני לא מעודכן ,אבל מי זה "החרטטן?"
    וזה נראה צעד דבילי מאוד, שסותר לגמרי את המדיניות המוצהרת של קלדרון. כנראה שה"חרטטן" ממשיך לחרטט.

5. Eyal Berkovic Member

אני עדיין לא מבין את ההחתמה של גאגו. הוא באמת שחקן טוב, אבל על המשבצת שלו משחקים אמרסון ודייארה. בשביל מה קאפלו השקיע כל-כך הרבה כסף?!?
    ההרכב שלי (4-4-2):
    קאסיאס, סיסיניו/סאלגדו, קנאברו, ראמוס, קרלוס, אמרסון, גאגו, רוביניו, גוטי/בקהאם, ראול, רוד ואן ניסטלרוי.

6. Engel Del Madrid Member

גוטי או בקהאם בצד ימין? אתה צוחק לא?

אה, החרטטן זה כמובן הAS.

רוד פצוע ונראה לא ישחק בריאזור. מה שמשאיר את רונאלדו וכנראה גם את היגואין כמחליף.
    אגב, ראול הולך להשוות את שיאו של פאקו חנטו במספר ההופעות בריאל, והוא כמובן יעבור אותו ויהיה במקום השני, במקום הראשון מי אם לא הקפיטן הענק מנואל סנצ'ז.

7. Raulito Madridista

"גאגו נגד המזל הרע של הריאזור"

http://www.marca.com/primeras/07/01/g0103.Xxx

מהכותרת של אתר המארקה אפשר להבין, שקאפלו התרשם מאוד מגאגו שהתאמן לא יותר מדיי פעמים במדי ריאל מדריד. הקשר הארגנטינאי של ריאל מדריד יערוך את הופעת הבכורה שלו במגרש הנאחס של הקבוצה בריאזור, מגרש בו לא ניצחה ריאל מדריד מאז עונת 92\1991, אז ניצחה 3-0 שהיירו מיצ'ל ובוטארגיניו כבשו לזכות ריאל מדריד את השערים. בשנות האלפיים חילצה הקבוצה רק 2 נקודות בריאזור, ב2001 וב2003 בהם הקבוצה זכתה באליפות ספרד. ב2001 הקבוצה עוד הוליכה 2-0 בריאזור אבל נגמר בתיקו 2-2.
    לא ברור מי ייצא מהרכב ריאל, אך כנראה אמרסון ייקבל את הצ'אנס בקישור לצידו של גאגו. גוטי היה חלש נגד רקראטיבו, אך הוא ייפתח בהרכב עדיין ככל הנראה ודיארה יסופסל. בקהאם עשוי לפתוח בקישור לטענת המארקה.
    רוד ואן ניסטלרוי עדיין לא חזר סופית מהפציעה שפקדה אותו והוא בספק למשחק, במידה והוא לא יוכל לשחק רונאלדו ירוויח את המקום בחוד והיגואן יהיה האופצייה ההתקפית הראשונה על הספסל.

בקשר לדיון שלכם על גאגו: האוהדים של ריאל פיתחו ציפיות גבוהות מאוד בגלל המחיר שהוא עלה יחסית לגילו הצעיר, לא באמת הרבה אוהדים ראו אותו ואני חלק מאותם אוהדים שבאמת ראו אותו פעמיים - שלוש גג. אני יודע לקחת בחשבון שהליגה הספרדית ממש לא דומה לארגנטינאית וייקח לגאגו זמן להשתלב בהרכב ועם הקבוצה ולהביא לידי ביטוי את היכולת שלו. בחצי העונה הנוכחי לא נראה ממנו יותר מדיי, מי שייפסול אותו, טועה בחשיבה ובלקיחת העניין בפרופורציות. גאגו לא השחקן שיביא לנו את התארים, אם רוביניו, רייס, דיארה וקנבארו לא יעלו את הרמה שלהם, אז נישאר באותו מצב.

8. saviola Member

אתם טועים בגדול בקשר לגאגו, אני עומד על זה שאין בריאל מדריד שחקן שמזכיר אותו, הוא באמת משהו שאין כרגע לריאל. במיוחד עם גאגו, ריאל הולכת להיראות שונה ממה שהיא הייתה עד עכשיו.

9. Riki Member

דור, ברור ששחקן אחד לא סוחב קבוצה שלמה. במידה ו4 שחקנים מהסגל שציינת לא יתפקדו, אז אף אחד לא מצפה שנרביץ שלישיות.
    ומירן !! רוד פצוע ואפילו לא לקחת את ראול בתור אופציה של חלוץ http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

10. EL Capitan Member

ריקי, לא בא בכוונה לעשוחת רצח אופי, אבל מקצוען ברמות האלה לדעת להיות צנוע, לא לדבר יותר מדי, בטח שלא אם הוא עדיין לא שיחק אפילו. הוא גרם לעצמו להיות עכשיו במצב, שאם הוא לא עולה על הציפיות הענקיות שתלויות בו, הוא יפול חזק חזק, ויהיה לו חלק מאד משמעותי בזה. הוא לא יוכל לבוא לאף אחד בטענות חוץ מעצמו. ואם הוא יפול, הוא יפול חזק.

והנה, את רואה. התקשורת אוכלת את זה. מה אכפת לה? היא רוצה אייטמים וכותרות מפוצצות, והיא עושה אותם מכמעט כלום. המסכנים הם האוהדים, שיתאכזבו שוב כנראה. קחי לדוגמא את השער של המארקה, שדור הביא תתמונה שלו. המארקה כבר מתכונן למקרה של ניצחון של ריאל, ובטוח יגיד שהסרת הקללה הגיעה בגלל המושיע החדש של ריאל, גאגו.

ואור, אתה יודע כמה פעמים אמרו דבר דומה לזה ב3 וחצי השנים האחרונות? ריאל לא למדה דבר אחד חשוב: לפעמים צריך לשתוק. לא קלדרון, לא גאגו ולא אף אחד בריאל למדו את זה כנראה, וזאת למרות כל מה שהיא עברה בשנים האחרונות. אבל זה האופי של ריאל, מכביסטי.

ואגב, בגלל הפציעה של RVN, אנחנו יכולים לראות את רונאלדו שוב כ9, והוא זה שיקבל את רוב הכדורים בהתקפה. אבל יותר חשוב מזה, אנחנו נוכל לראות את היגוואין בסגל, אחרי שכבר דיברו על אופציה שיושאל בגלל הסירוב של קסאנו לעזוב. וכן, ריאל תנצח את דפור.

11. saviola Member

אמרו את זה בריאל או אמרו את זה בכלל? בכל אופן, אני אומר את זה פעם ראשונה. אני בדר"כ לא אומר סתם דברים בקשר לשחקנים שאני מכיר טוב... הוא פשוט משהו שריאל צריכה כבר הרבה זמן. אבל חבל שאני ידבר, הוא כבר ידבר על המגרש.

12. EL Capitan Member

אתה מבין? זה מה שהוא היה צריך לעשות. במקום זה הוא בא ומעצים את הציפיות ממנו, את הלחץ עליו, וכך גם מגדיל את הסיכוי לנפילה שלו.

13. Pipe Member

אחרי שפורסם אתמול כי בארסה סיכמה עם שחקן הסקטיליה המוכשר של ריאל, חואן מאטה, היום בקטלוניה מכחישים מכל תוקף כי הגיעו לסיכום עם אביו של השחקן למעבר לקאמפ נואו בקיץ. הבלבול נבע מכך שאביו של מאטה הוא גם נציגו של הבלם ההולנדי ג'פרי, והוא נפגש עם בארסה בנוגע למעבר שלו לבארסה ב' ולא של מאטה.
    למרות זאת עדן יש סיכוי שמטאה ינחת בבארסה, שכן חוזהו נגמר ביוני ובריאל(הטיפשים!) לא מאריכים לו את החוזה כמו שזה נראה כרגע. אם מאטה יגיע לקטלוניה הוא יבלה שנה אחת בבארסה ב'.

גאגו מתראיין היום ואומר בין השאר כי הוא מקווה לפתוח מול לה קורוניה למרות שלא התאמן הרבה עם הקבוצה."אני חושב שהשארתי רושם טוב על הצוות המקצועי ואני מאמין שאני יקבל את ההזדמנות שלי מול דפור". כמו כן השחקן נמנע מההשוואות לרדונדו("אנחנו שני שחקנים שונים שמבינים כדורגל באותה מידה"), אומר כי הוא מוכן לכל אתגר,,ושזה "חלום להגיע לריאל" ומצהיר ש"אני לא המושיע של הקבוצה".

בינתיים הקוריירה דלו ספורטה מפרסם כי מילאן מעונינת באמרסון ורוצה אותו כבר בחלון ההעברות הנוכחי. כמובן שאי אפשר להזכיר מילאן בלי להזכיר את קאקה, ועל פי העיתון קאקה לכאורה יגיע לריאל כחלק מהעסקה.

14. Raulito Madridista

חדשות לקראת המשחק נגד לה קורוניה:

רוברטו קרלוס, מגנה השמאלי של ריאל מדריד נפצע באימון הקבוצה והוא בספק גדול למשחק נגד דפורטיבו לה קורוניה. מרסלו, המגן הברזילאי הצעיר של הקבוצה לא יכול לשחק במסגרת הליגה הספרדית והוא כרגע משחק עם הקבוצה הצעירה של ריאל מדריד - ריאל מדריד קסטיליה. במידה ורוברטו קרלוס לא יחלים עד המשחק, מי שאמור לתפוס את מקומו הוא ראול בראבו, שיצא לו לשחק בריאל מדריד, יותר כבלם, שם שיחק אשתקד בעידן קארו. רוד ואן ניסטלרוי לעומתו של רוברטו, החלים מהפציעה והוא בתמונה בקשר ל11 הפותחים שיעלה פאביו קאפלו נגד דפורטיבו לה קורוניה, הנאחס של ריאל מדריד, בריאזור כמובן.
    ריאל מדריד נוטה להגיע פצועה וחבולה למשחק נגד דפורטיבו לה קורוניה. בשנה שעברה, הקבוצה הגיעה למשחק ללא דיויד בקהאם, רונאלדו, זינדין זידאן, מיצ'ל סאלגדו, בפטיסטה וגראבסן.

http://www.realmadrid.com/addon/img/3d37e7288robertolesionp.Xxx

שטויות כל מה שנאמר על ריאל מדריד ומילאן בקשר לעיסקאות ביניהן. אמרסון לא יעבור למילאן בחיים, קאפלו לא יוותר עליו, לכל קבוצה שהוא הלך לאמן בה הוא ביקש לרכוש את אמרסון, גם קאקא לא יגיע לריאל מדריד, אני מאמין שקאלדרון כן ניסה לרכוש אותו בקיץ והציע למילאן סכומים גבוהים והם סירבו. מילאן יודעים שבלי קאקא, הקבוצה לא שווה יותר מדיי. הוא הכוח העיקרי שלהם, השחקן היחיד שמתפקד אצלהם במהלך העונה הנוכחית. בנוסף, דווקא שיש שיפור משמעותי ביכולות של אמרסון הוא יעזוב - חרטה ברטה, כנראה שהתקשורת באיטליה חרטטנית לא פחות מבספרד.

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה המיספרים של השחקנים החדשים?