ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 10, 2006.

1. Pipe Member

הדיון הזה יותר מדי הזוי. ואם זידאן לא היה נקנה ב64 מיליון דולר מה היה קורה?
    זה לא רלוונטי. אואן בניוקאסל, ראמוס בריאל. זה מה שחשוב. הלאה.
    ולריאל כסף זה הדבר האחרון שחסר. ככה ש..

Last edited by a moderator: Jan 1, 2007
  2. Engel Del Madrid Member

אם כסף זה הדבר האחרון שיש, למה היא לא קונה את קאקא? למה היא לא משלמת את סעףי השיחרור של מסי ושל רונאלדיניו? אתם מדברים שטויות. לכל קבוצה יש את המגבלה שלה.

3. Raulito Madridista

המארקה : מארסיי דורשת 22 מליון יורו מריאל מדריד עבור פראנק ריברי

http://images.worldcupblog.org/fra/ribery_shout.Xxx

אתר המארקה מפרסם היום כי ריאל מדריד הולכת חזק על פראנק ריברי, קשרה הצרפתי של מארסיי. במועדון הצרפתי השלימו עם העבודה שבקיץ יהיה הזמן שלהם לתת לריברי ללכת ולהיפרד ממנו. המארקה טוען שהקבוצה החליטה שמחירו של פראנק ריברי יהיה 22 מליון יורו, ואם ריאל מדריד תשלם את הסכום הזה בסוף העונה, ריברי יתחיל הרפתקה חדשה במדריד. עם זאת, במארסיי הדגישו כי הם לא מוכנים לדון בכלל על מכירה של ריברי בינואר. ריברי השחקן הטוב ביותר העונה במארסיי והם רוצים למרות מצבים הבינוני בליגה הספרדית, שריברי יוליך אותם למקום השני ולליגת האלופות. מארסיי קנתה את פראנק ריברי בזמנו ב7 מליון יורו והם רוצים לעשות עליו מחיר ראוי.
    פראנק ריברי קושר לריאל מדריד גם בקיץ אך לא הגיע בסופו של דבר, ריאל מדריד לא הציעה למאריי הצעה כספית עליו וגם לא נפגשה עם הסוכן שלו.
    ריברי עשוי להיות מחליפו של דיוויד בקהאם שעדיין לא חידש את חוזהו בריאל מדריד. על פי התקשורת באנגליה, לא פחות מ15 קבוצות מעוניינות באנגלי, ובקהאם לא יהסס לחזור לארץ מולדתו ולגמור שם את הקריירה.
    פראנק ריברי הוא אחד מהתגליות של מונדיאל 2006 כזכור. הצרפתי קיבל מדומאנק מקום ב11 של צרפת ולא איכזב, הוא כבש שער בשמינית גמר המונדיאל נגד ספרד והציג משחקים טובים בשלבי ההכרעה.
    האמירות של נשיא מארסיי סוגרות למעשה את הדלת של ריברי בפני ריאל מדריד לחודש ינואר.

4. Pipe Member

יש הבדל בין 140 מיליון יורו ו22 מיליון יורו. אם אתה לא מבדיל ביניהם אז.. לא יכול לעזור לך.
    לקבוצה עם משאבים,הכנסות,וגב כלכלי כמו ריאל, 22 מיליון יורו, ביחוד על שחקן נהדר כמו ראמוס, הם לא דבר כל כך קשה להשגה.

5. Engel Del Madrid Member

אתם שוכחים שבאותה תקופה הנשיא היה פרז, שכל מה שהיה אכפת לו זה להביא עוד כוכבים.
    ראמוס היה כוכב כמו עכשיו? אולי בסביליה. פה הוא באמת נהיה אליל. אי אפשר לומר אם כן זה היה תלוי באואן או לא, לפי דעתי כן..לפי דעתך לא.

6. ראול Member

כן, הוא שווה לפחות ליברפול או ארסנל.

ארתור, עוקץ.

7. Pipe Member

ראמו ןקלדרון אומר בראיון כי לפחות עוד שחקן אחד יגיע בחלון ההעברות הנוכחי.קאפלו ביקש חיזוק בעמדת הבלם, כשהשמות שנזרקים לאוויר הם של מקסס וקיבו מרומא ואלכסיס מחטאפה. קלדרון גם אישר כי יש ענין בריברי(שמחירו עפ"י מארסיי הוא 22 מיליון יורו)אך אמר כי הוא לא בעדיפות ראשונה כרגע. אל פרזידנטה גם שיבח את פג'ה ובלדיני, ואמר שהם עושים "עבודה פנומנלית עבור הקבוצה ודואגים הן להווה והן לעתיד".

שחקן שדווקא עוזב את ריאל, הוא פאקו פאבון. לא ידוע אם זה יקרה עכשיו או בקיץ, אבל במועדון לא מתכוונים לחדש את החוזה שלו שמסתיים בסוף העונה. קאפלו כבר הודיע לו שהוא לא בונה עליו, ובימים הקרובים תיערך פגישה עם סוכנו כדי להבהיר את מצבו.

בנושא אחר, היגואין אומר למארקה כי קאפלו אמר שהוא בונה עליו לעונה הקרובה. השחקן אומר כי הוא לא מוטרד מהתחרות, שרק תתרום לו לדעתו, וכי הדון כבר הודיע לו על כוונותיו לשלב אותו במשחקים הקרובים.

ג'וליו בפטיסטה לא צפוי לחזור לריאל בשנה הבאה, אחרי שארסנל ככל הנראה מתכוונת לנצל את הסעיף בעסקה שמפאשרת לה לרכוש את בםטיסטה תמורת 12 מיליון ליש"ט. ונגר מרוצה מהשחקן, למרות שהוא לא מקבל יותר מדי דקות השנה."יש לו את זה והוא רק צריך זמן" אמר ונגר. בפטיסטה אף הצהיר כי הוא מעונין להישאר בלונדון. גם רייס ככל הנראה ישאר בברנבאו בעונה הבאה.

8. EL Capitan Member

אני רק יוסיף, שקלדרון אמר גם שהחיזוק בעמדת הבלם הוא יותר דחוף לצוות המקצועי כרגע, וניתן להבין שריברי יגיע ככל הנראה רק בקיץ.

ואיפה ראית על רייס? הוא בינתים לא תורם כלום לריאל, וגם ראיתי שמאד מאוכזבים ממנו. בוא נגיד, שהוא כרגע במצב דומה לאמרסון ובעיקר דיארה, רק שההבדל הוא שלו אין חוזה בריאל.

אגב, במשחקון הפנימי האחרון של ריאל לשנת 2006 אחד החלוצים כבש חמישיה. מי זה היה? ראול? רונאלדו? רוביניו? היגוואין? או שאולי האפשרות הכי סבירה, RVN? לא לכולם. קסאנו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx היגוואין כבש גולאסו, כשעבר בדרך לשער את הלגרה, קנבארו ומיצ'ל, שצריך להבין מתי לעזוב\מתי הוא רצוי בקבוצה או לא.

עריכה: מסתמן שקאפלו ינסה בקישור את אמרסון וגאגו.

Last edited: Jan 2, 2007
  9. Raulito Madridista

אני חושב שאיבן הלגרה דווקא עשה עבודה טובה ששיחק כבלם בריאל מדריד והקבוצה דיי הצליחה שראמוס עבר לתפקיד המגן הימני, אבל אם אפשר להביא בלם צעיר והרבה יותר טוב ממנו אז למה לא? על קיבו ומקסס לא צריך להגיד שום דבר, הם שייכים לשורה הראשונה, הם חלק מהבלמים הטובים בעולם ללא ספק, אני רציתי מאוד שקיבו יגיע לריאל מדריד בתום 03\2002, אבל הוא נמכר לרומא, אני עדיין אשמח לראות את הרומני בריאל מדריד. מקסס נמצא בעונה נפלאה, הוא השתפר מאוד, וגם הוא אחראי להגנה הנפלאה שיש לרומא, בהחלט אשמח אם הוא יבוא גם. אלכסיס מחטאפה היה מועמד גם לקיץ. לקבוצה יש הגנה טובה וחזקה השנה, לכן אני משער שיש לו חלק בזה. לא ראיתי אותו משחק אז לתת דעה עליו אני לא יכול, לא ראיתי אותו יותר מפעמיים - שלוש.
    יהיה רכש חכם מאוד אם יבוא בלם וייחזק את ההגנה הבינונית מאוד שלנו בסופו של דבר, אני מקווה שבזמן הפגרה קנבארו עיכל שהוא שחקן ריאל מדריד.

בקשר לפאבון, כל אוהדי ריאל עדיין קוראים לו "ילד" ושוכחים שהוא כבר בן 26 והוא לא פרץ ולא בטיח. הוא סמן פעם כבלם לא רע, אבל בצדק לא בונים עליו. אני חושב עדיין שהוא טוב יותר מאלברו מחייה בעמדת הבלם. בשנתיים האחרונות(לא כולל העונה), הוא לא זכה לשחק במשחקים רבים כמו בשנים לפני כן, אבל גם 36 משחקים בשנתיים בריאל מדריד זה יפה, כעת אנחנו לא זקוקים לו. הוא היה אמור לעזוב בקיץ, שיהיה לו בהצלחה. היה לו פעם משחק הירואי נגד בארסה ב2002 כבלם.

עם הכושר הנוכחי הגרוע של כל שחקני ההתקפה שלנו, בטח שקאפלו יגיע להיגואן שהוא בונה עליו, הוא אמר את זה לכל שחקני הסגל שלנו, אבל אני חושב שקאפלו לא יישתף אותו יותר מדיי, למרות שאם הוא ייראה שצריך שינוי, שלא יהסס להכניס את הילד שיישתלב וייכנס לעניינים כמו שצריך.

אני בהחלט מאוכזב מאוד מהעונה של רייס בריאל, אמרתי המון פעם למה, לפעמים חוסר חשק, ולפעמים הוא סתם גרוע, אבל קשה לבוא רק אליו בטענות, שכל הקבוצה על הפנים פרט לארבעה: ראמוס, קרלוס, אמרסון(נכנס לעניינים לאט לאט) וואן ניסטלרוי. גם לקסיאס עונה חלשה, תתפלאו.
    מקווה שבפטיסטה יצליח בארסנל, שלא יינגן כינור חמישי שם, לדעתי לא בונים עליו יותר מדיי.

בקשר לחמישייה של קאסנו: גם פיגו הבקיע חמישה באימון האחרון שלו בריאל.

Last edited: Jan 2, 2007
  10. eman Member

כינור שני\גלגל חמישי

11. Engel Del Madrid Member

חחחחחחחחחחחחחחח..

קסאנו מת מבחינת קאפלו. השאלה מה עם דיארה, שחקן שאני בונה עליו ועל גאגו כעתיד של הדאבל פיבוט של ריאל. אני מניח שהוא יחזור לכושר עם הזמן... בליון הוא היה פשוט... אלוהי.

12. Waters Member

מסכים. אני מאמין שדיארה יכול לשחזר את הכושר שהראה בליון ואף להראות יותר. פשוט צריך לתת לו את הזמן ואת הביטחון מצד קאפלו ומצד האוהדים.

13. eman Member

כמעט ולא ראיתי אותו משחק בליון...הוא היה עד כדי כך טוב?
    יש בו משהו חוץ מפיזיות והגנה?ראיית משחק?הוא יותר בכיוון של וויירה או מקללה?
    מכל המשחקים שלו בריאל הוא נראה לי קשר אפור שחוץ מהגנה אין בו הרבה.

14. EL Capitan Member

ויירה הוא לא, כי אין כמו ויירה. אני לא ראיתי יותר מדי את דיארה בליון, אבל יש לו נתונים אתלטים מעולים. מה שלא ראיתי ממנו עדיין היא יכולת להניע את הכדור, הוא גם לוקה קצת בטכניקה מסתבר, ומשתי הדברים האלה בריאל מאד התאכזבו ממנו (לפחות האוהדים). בכל מקרה, אחרי כל הבאז מגאגו ואם הוא יספק תסחורה, קשה יהיה לו לחזור להרכב, כי קאפלו לא יוציא את אמרסון מה11 שלו.

15. Raulito Madridista

אם יש משהו שאני אוהב בדיארה זה הפיזיות ובעזרת הוא יכול לרוץ ולשמור על הכדור ולפעמים הוא מתחיל לנו ככה את ההתקפות, דבר שאמרסון לא עושה, למרות שאמרסון גם הראה רגעים לא רעים העונה מבחינת התקפה, מסירה יפה פה, דריבל שם, אבל זה קורה פעם בהמון זמן ואמרסון קשר הורס, זה ברור, וממנו לא מצפים לכלום. הקבוצה תצליח הרבה יותר, אם רוביניו ורייס יביאו 50% מהיכולת שלהם, הכישלון של הקבוצה הוא קשור להם ויש להם אחוזים גבוהים בו. נגד וולנסיה לדוגמא, הם פתחו באגפים, כל כדור שהם קיבלו הלך לאיבוד, בגלל זה לא עשינו שום פעולה התקפית, שמאבדים המון כדורים יש לחץ על הקישור ואז על ההגנה, צריך לדעת לשמור על הכדור ולהניע ואת זה ריאל מדריד לא יודעת. אנחנו מאבדים את הכדור מהר מדיי, וזה בהחלט לא משתפר וזו הבושה פה. כאילו הם לא עושים כלום באימון השחקנים שלנו וחבל, אני מקווה שבפגרה עבדנו על העניין הזה.

אוהדי ריאל התאכזבו מדיארה בקטע של חטיפת הכדורים, הוא ממש לא עושה את זה בתדירות כמו בליון, לעומת זאת אמרסון משתפר מאוד ולאט לאט מציג את היכולת שהביאה אותו לסדר גודל השחקן שהוא היום, אחד הקשרים האחוריים הטובים בעולם, לדיארה בניגוד אליו, יש עוד הרבה שנים לתת. אני גם מאמין שדיארה לא יישאר חלש כמו שהוא והוא יחזור לעצמו, השאלה מתי זה ייקרה. קים, אני מאמין שגם אמרסון גם דיארה וגם גאגו יישחקו בקישור, גוטי יוצא מהמשוואה, אבל אני לא אתנגד ל4-4-2 נורמאלי, ובאמת נורמאלי, ראול חלוץ או חלוץ נסוג, לא קשר! אין לו את המהירות הרצוייה ואת הזריזות, והוא מעולם לא היה שחקן שמשגע מגנים או בלמים, למרות שעבר שהוא היה רוצה לעבור שחקן הוא היה עושה את זה.

Last edited: Jan 3, 2007