חיזוק משמעותי כבר עשינו, רק משהו אחד עדיין מטריד אותי...עדיין לא הביאו מחליף לזידאן, וחוץ מקאקה שאני מת שיבוא אבל זה לא נראה כל כך ריאלי, לא דובר על אף מחליף אחר... כמובן שאני סומך על קאפלו בעיניים עצומות אבל בכל מקרה אני חושב שזאת העמדה הכי חשובה לריאל כרגע. חוץ מזה,אני חושב שצריך להביא בלם מחליף, קשר אחורי מחליף , וקיצוני ימני שיעיף את בקהאם לעמדת המחליף(למרות שקשה לי להאמין שזה יקרה)...
זהה את ההבדלים בין סמואל של רומא ואינטר לבין סמואל של ריאל. ברומא ובאינטר הוא שיחק בקבוצה עם הגנה וקישור אחורי, ובריאל מדריד הוא שיחק בקבוצה בלי הגנה וקישור אחורי.
יאללה מיאטוביץ'. לא רוצים עוד אנגלי במועדון (אשלי קול). אבידל תהיה רכישה מצויינת עבור ריאל מדריד. מגן מעולה, שחקן יציב, מחליף ראוי לרוברטו קרלוס, יש לו לפחות 5 שנים לתת. אני אוהב את ההתעניינות בו. זה צריך להיות הכיוון של ריאל מדריד, להביא שחקנים שתחת ריאל יעלו לדרג הגבוה ביותר באירופה, ולא להביא שחקנים שהם כבר כאלה. קסיאס סיסיניו - ראמוס - קנבארו - אבידל חוליית הגנה נחמדה מאד. כמה נקודות נוספות: בנוסף לאמרסון חובה להביא לפחות עוד קשר אחורי אחד, לא כזה שיהיה אחראי על העבודה השחורה כמו אמרסון, אלא אחד שיכול לדחוף את המשחק ולנתב אותו. ריאל מעוניינת נכון לעכשיו בדיארה, מסצ'רנו ובפרננדו גאגו מבוקה ג'וניורס. מסצ'רנו לא נראה ריאלי כרגע, לכן גאגו יכול להיות אופציה נהדרת, הוא צעיר מאד, שחקן שיודע לעשות עבודה הגנתית וגם עולה לתמוך בהגנה לא מעט, בארגנטינה אומרים עליו שהוא היורש של פרננדו רדונדו, וזה די מתאים לי. לגבי עמדת החלוץ, לא ממש מתלהב מואן ניסטלרוי. הוא שחקן שמעבר לשיא, הוא לא רעב, הוא לא יבוא ויפרח במדריד כמו אחרי שהוא הגיע מאיינדהובן למנצ'סטר. אם כבר חלוץ, ואם כבר הולנדי, למה לא לנסות להביא את הונטלאר? זה שחקן עם עתיד גדול לפניו, שחקן שהבקיע 33 שערים בליגה ההולנדית כמדומני, יש לו חוש התמקמות ברחבה מעולה והוא מריח שערים. זה די מאכזב שנאלץ להעביר עוד עונה עם בקהאם ורונאלדו. תחת קאפלו סביר להניח שהם לא יזיקו כמו תחת מאמנים אחרים לא מנוסים, אבל די, לא רוצה לראות את הפרצוף שלהם בברנבאו יותר. פשוט לעשות ריענון אחד ולתמיד, להפטר מכל הלא מועילים כמו גרסיה, גראבסן, בקהאם וודגייט (הבנאדם היה פצוע מאז שהוא הגיע למדריד ובמשחק הבכורה שלו לאחרי שנה וחצי הוא כבש שער עצמי והורחק. מה עוד צריך כדי שיגרמו לו לעזוב?).
סוף סוף יש רכש לעניין. כבר התחלתי לחשוב ששוב נתאכזב, תדעו לכם שאני הייתי מאוד מאוכזב בקיץ הקודם למרות החתמת רוביניו וסרחיו ראמוס, ובפטיסטה. ידעתי שגארסיה הוא אפס, לא ציפיתי ממנו לכלום וכולם התלהבו ממנו מהר מדיי אחרי הדרבי הטוב נגד אתלטיקו. אני ידעתי שאנחנו צריכים קשר אחורי. קנבארו הוא בלם ענק, אני כל-כך שמח שהוא יהיה בריאל מדריד. פעם היה בתוכנית טלוויזיה אחרי עונת 03\2002, אז שאלו אוהדי ריאל מדריד "איזה שחקן הייתם הכי רוצים לצרף לגלאקטיקוס?". אז היו כל מיני תשובות: נסטה, ווירה, אואן, בקהאם. אבל השחקן שהכי רצו היה פאביו קנבארו. השיתוף פעולה שלו ושל סרחיו ראמוס יהיה מעולה אני בטוח. אני רק חושש, שעדיין יש סיכוי קטן שקנבארו לא בטוח יצליח בריאל מדריד, סמואל הגיע כהבטחה גדולה והיה כמו מסננת בריאל מדריד בחצי הראשון של העונה. בכל מקרה אני מאמין שיהיה טוב, קנבארו יישפר גם את ראמוס. אמרסון קשר אחורי מעולה, אני מקווה שהוא לא הרכש היחיד שלנו לקישור האחורי. הלוואי וגם דיארה יגיע. אני מאוד מאושר. זאמברוטה קצת מאכזב אותי, לא יודע יש לי תחושה שהוא לא אוהב את ריאל מדריד בכלליות. החיזוק של ברצלונה בכלל לא עושה לי טוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx מקווה שנביא את אבידל. מירן, דל הורנו? תעשה לי טובה... מישהו טען כאן שהוא רוצה את מסרצאנו, גם אני מאוד רוצה אותו. אבל, נראה לי שיש יותר מדיי זרים במועדון, בפטיסטה צריך לקבל אזרחות או רונאלדו אם אני לא טועה. רייס אחי, מסרצ'אנו הוא קשר אחורי הורס, ממה שהתרשמתי ממנו במונדיאל הוא לבנות התקפות לא יודע כל-כך, סטייל גראבסן, אבל ההבדל שהוא מטאטא התקפות הרבה יותר טוב ממנו. גאגו אני לא רוצה אותו בריאל, אני מעדיף את דיארה. אתה כבר שמת לב, שלא בונים בריאל קבוצה לעוד חמש או שש שנים עם החחתמות, אלא לשלוש או ארבע שנים גג. ואן ניסטלרוי עדיין סקורר מעולה, הוא צריך את המצב שלו והוא יבקיע. אני אישית מעדיף את טרזגה. בקשר להונטלאר: גם קזמן הבקיע בצרורות בליגה ההולנדית, כל עונה גמר שם עם מעל שלושים שערים, וניכשל בגדול אם זה בצ'לסי ואם זה באתלטיקו מדריד. אני חושב שהונטלאר לא יהיה כזה, אבל אני לא רוצה שנביא אותו כי יש לי תחושה שהוא יישב על הספסל וחבל להרוס שחקן מדהים כזה. אתה שכחת שהוא הבקיע שער בנגיחה נגד רוזנבורג וכל הברנבאו קם על הרגליים!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
לא סביר להניח שאייאקס ישחררו תשחקן רק אחרי שהעונה הוא הגיע אליהם ולפחות אני רואה אותו ממשיך בעוד שנתיים באייאקס עד שהוא יעבור למועדון מוביל באירופה אחרי שהוא יתפתח יותר ויתנו לו תבמה. אבל אני רואה שריאל עושה שוב תטעות הנודעת שלה,היא קונה שחקנים שמעבר לשיא שלהם,על קנאברו אני מבין הוא בלם מציון שישדרג את ראמוס,אבל למה לקנות את אמרסון? שיש את דיארה ומסצ'ראנו בשוק למה לקנות שחקן בן 31 שיש לו עוד שנתיים לתת ברמות הגבהוות מאשר שחקן שיש לו 8 שנים לפחות. ואותו דבר עם רוד,יש כל כך הרבה חלוצים פנויים בשוק(זלאטן,טרזגה,טוני,קיוט(הולנדי אחר ולא פחות טוב) ודייויד סוזו מהליגה האיטקלית שהיה מעולה העונה) ריאל וקאפלו רוצים ללכת השנה על אליפות ולבנות קבוצה לשנה שנתיים במקום לחשוב ל5 שנים הבאות ולבנות קבוצה צעירה שתוכל לרוץ הרבה שנים.
אמרסון אכן סותם לכם חור במרכז המגרש. קנבארו (33)? אחד הבלמים הטובים בעולם כרגע. אבל אני כבר פחדתי שאתם בונים קבוצה לעתיד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx . אפשר להיות רגועים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
תראו, זה ממש לא משנה מה הגיל של קנבארו, אמרסון, או כל מי שלא יגיע לריאל. עם קאפלו, ריאל יודעת, שגם אם תהיה לה קבוצה פחות טובה מבארסה, המיסטר על הקווים יגרום לה להשיג כל כך הרבה נקודות, שזה עלול להספיק לגניבת אליפות מבארסה. ככה שאחרי 3 שנים ללא תואר, ריאל רוצה לשבור את הבצורת כמה שיותר מהר, והיא כמובן תשמח שזה יהיה כבר העונה. ולמרות כל המצב הגרוע בריאל והקבוצה הגדולה שנבנית בבארסה, עם קאפלו- זה בהחלט אפשרי.
אני מרוצה מאוד מהרכישה של אמרסון. לדעתי היא אחת הרכישות הגדולות והכי נחוצות שהתבצעו בשנים האחרונות. ממקאללה שעזב, לריאל היו בעיות בקישור האחורי והן לא נפתרו. גם גראבסן עם כל הכבוד לא עשה משהו, גארסיה כנ"ל. בינתיים הקבוצה עושה רכישות נכונות ואני מקווה שהמגמה תימשך. אין ספק שהקבוצה לאט לאט חוזרת לגדולותיה. אני לא חושב שכבר העונה הקבוצה תטרוף תארים כמו בעבר, זה לוקח זמן. מה שבטוח זה שריאל חוזרת אט אט למעמד הראוי לה. גם בנוגע לקאנברו זאת רכישה מעולה. חיזוק משמעותי וראוי להגנה. לאחר רכישות אלו, בשלב זה אני חושב שצריך חיזוק התקפי ואז המערך יהיה מוכן.
למרות כל ההחתמות, ולא משנה את מי חתימו.. עדיין ההחתמה הגדולה ביותר היא של קאפלו. ואני כל כך מתחנן שלא יזרקו אותו כמו את דל בוסקה. עכשיו מה נשאר? זמברוטה.
תיראה, זה שבאו כרגע שחקנים מבוגרים יחסית מהטופ, זה אך ורק כדי להשיג תארים בשנה שנתיים האלה. ריאל לא יכולה לבנות קבוצה לעוד 4-5 שנים, היא זקוקה לתארים כמה שיותר מהר. אל תחשוב שזה שכרגע באים שחקנים בשלב יותר מתקדם בקריירה, לא אומר שריאל לא תירכוש בעוד שנתיים או שלוש בלם צעיר יותר וכנ"ל קשר אחורי. כרגע אמרסון הוא אחד מהקשרים הטובים בעולם, וזה מה שריאל צריכה כרגע. כמו גם קנאבארו, שייתן מהניסיון העצום שלו המון לסרחיו ראמוס. בסה"כ יש לריאל את ההגנה הטובה בספרד אני חושב, למרות שגם החיזוק של בארסה עם תוראם וזמברוטה (עדיין לא בטוח שהוא יהיה בבארסה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx ) חיזק לה את ההגנה בצורה משמעותית. אבל אני מאמין שריאל לא תישאר עם רוברטו קארלוס לסחוב עוד עונה, שגם הוא בעצמו כבר אמר שהוא רוצה לעזוב. ריאל תילך על אבידאל אם זמב לא יגיע.
פלג, הסתנוורת מדיי מהרכישות עד עתה, הקבוצה עדיין צריכה עוד שלושה שחקני רכש, שום דבר לא מוכן. אני מקוהו שנרכוש עוד שחקן לעמדת הקשר 50\50, שאין לי שם כרגע בראש פרט לפטריק ווירה שיותר קרוב כרגע למנצ'סטר יונייטד, הפלא ופלא. דיארה הוא קשר אחורי אם אני לא טועה וראינו מה קרה שקבוצה משחקת עם שני קשרים אחוריים במקרה של 4-4-2 קלאסי(התבוסה של ריאל 3-0 לליון, אם כי שיחקנו טוב במשחק הזה). צריך שחקן שיידחוף קדימה את הקבוצה, אני לא רוצה סתם לזרוק שמות כרגע. מקווה שלא נישאר בסופו של דבר עם איבן הלגרה או בפטיסטה לצידו של אמרסון בקישור. גם אני חושב שצריך מחליף לא רע לאמרסון, שלא יכול לשחק את כל המשחקים בעונה אחת. אני מסכים איתך קים. אם היו מביאים שחקנים צעירים(ראול גארסיה עדיין מועמד? אבל 15 מליון ליש"ט? :aaarofl: הגזימו קצת באוססונה), היו אומרים שלא יגיעו תוצאות מיידיות). אני חושב שבקשר לדיארה זה בגלל הסכום שליון דורשת עליו. אמרסון הובא על ידי קאפלו לכל קבוצה שהאיטלקי אימן, הוא מאוד מאמין בו, ואני מאוד מאמין בקאפלו. מסרצ'אנו נחשב זר ולארמסון יש אזרחות איטלקית אם אני לא טועה, אותו דבר דיארה, זה גם קשור, אבל ככל הנראה דיוגו וגארסיה יעזבו והם זרים נראה לי או לפחות אחד מהם(דיוגו). קאפלו הוא מאמן שבדר"כ לא מפוטר אלא הוא מתפטר ועובר ל"תחנה הבאה". הוא לא סיים באף קבוצה מעל חמש שנים באימון, מקווה שהוא יישאר אצלינו יותר זמן ממה ששהה דל-בוסקה.
איך היא יודעת את זה בדיוק? כרגע יש עוד הרבה עבודה לעשות. הביאו את אמרסון וקנבארו ובזה הסתיימו הצרות? יש עוד הרבה רכש לעשות, כרגע זה לא מרשים אותי בכלל. ותסלח לי, אבל רייקארד לא נופל מדון בונקר.