ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 10, 2006.

1. Pipe Member

אל תמהרו לנתח את קאסאנו. לפי הגזטה השחקן לא מעונין באפשרות שישאילו אותו עד לסיום העונה "עם אופציה לעונה נוספת" כמו שמילאן וריאל סיכמו, והוא רוצה לחתום על חוזה לכמה שנים,קרי להתנתק לגמרי מריאל.
    מילאן מתנגדת לרכישה מיידית שלו, ובמידה ולא תמצא פשרה, לרוסונרי לא תהיה בעיה לסגור את המו"מ. אגב, המארקה הזכיר במעורפל גם את אופצית אינטר, כשגם בפרמיירליג(יש שמועות על ניוקאסל שמחפשת חלוץ) יש מתענינות.

ודור, בנושא ראמוס- קודם כל לסוכן קוראים רנה ראמוס והוא אחיו, ולראמוס לא הובטחה עליה ניכרת בשכר, אלא יותר משהו בסגנון של "פתיחת החוזה", וגם בנושא הזה אני בספק. לשחקן יש חוזה ארוך טווח ובמילאן יכולים לגשש עד מחר. אלא אם כן הם יפתחו ממש את הארנק(וכאיל וזה עומד לקרות..) ראמוס נשאר בלבן.

והסיבה הפשוטה שמאריכים לבקהאם את החוזה בשלוש(או שנתיים, זה לא וודאי) שנים היא שזה לא משתלם להחתים שחקן בעל פרופיל גבוה כמו בקהאם לשנה אחת, כי זה אומר שתוך חצי שנה שוב חוזרים לשולחן משא ומתן ולמעשה יחזרו על אותו סרט.בנוסף בקהאם בן 31, ועדיף לו כבר לחתום על חוזה שיהיה אחרון בקריירה.
    אגב, אנחנו מדברים כאילו הוא כבר חתם. זה רחוק מלהיות סגור, ותצפו להתפעות.

Last edited by a moderator: Dec 29, 2006
  2. Raulito Madridista

אני דיי מבין את קאסנו בעניין הזה, שהוא רוצה ביטחון שתיהיה קבוצה מאחוריו, שהוא יוכל לתקן גם אם לא יהיה "אדיר" בחצי העונה שהוא משחק שם, להיות שחקן מושאל זה מאוד מעצבן, אני זה עדיף לו מאשר להישאר גם בחצי העונה הזו כשחקן ריאל מדריד, הוא השחקן האחרון שקאפלו יישתמש בו. מילאן יכולה רק להרוויח אם תשאיל אותו, היא משלמת מחיר מצחיק, וגם ככה הקבוצה כולה פרט לקאקא ששומר על מילאן בחיים, לא פוגעת. אינזאגי העונה חלש, אוליביירה מעולם לא היה חלוץ גדול פרט לעונה גדולה בבטיס(יש שחקנים שיכולים להיות טובים, אבל לא בקבוצות מהדרג הראשון), וג'ילארדינו הוא אופצייה יחידה בהתקפה, שאני מאמין שחזר לעצמו.

כל שחקן שעומד לעזוב קבוצה מקודר אוטומטית לאינטר, זה מדהים. אין לאינטר שום סיבה להחתים את קאסנו: זלאטן וקרספו נותנים עונה טובה ואדריאנו, קרוז ואלבארו רקובה הם המחליפים. אם קאסנו הולך לניוקאסל הוא הורס לו את הקריירה לפי דעתי, אבל בשלב הראשון מה שחשוב עבורו זו קבוצה בה ייקבל דקות.

לסרחיו ראמוס הובטח שידרוג רציני בחוזה. בהחלט לשחקן יש חוזה ארוך אצלינו, עד ל2013, הוא יישאר כל הקריירה בברנבאו בעזרת השם. רכישה אדירה שלנו, אחת מהרכישות הטובות ביותר. ראמוס נשאר לבן בקיצור ולעניין, אבל לא מפתיע שמילאן שמה עליו עין.

אז לא להאריך בכלל את החוזה! או להאריך לו את החוזה רק בשביל שאולי נקבל עליו הצעה כספית ואז נוכל למכור אותו ולעשות עליו כמה ג'ובות, אבל זה לא לעניין, לריאל לא ייקרה כלום עם כמה מליונים פחות, אם בקהאם יעזוב בחינם, הפרסום של בקהאם מכניס המון כסף למועדון, אבל גם המשכורת שלו גבוהה, ובכלל לא עניין של כסף, אין לו מקום בריאל מדריד.

3. EL Capitan Member

גם אם הוא היה מבריק, הוא היה עוזב את ריאל במוקדם או במאוחר. קחו כדוגמא את מייקל אואן, שסיפק את הסחורה אבל עזב בכל זאת, כי מה לעשות, ראול ורונאלדו היו חייבים לבוא לפניו.

בקשר לריברי, אין לו מקום בריאל? להפך. במצב הנוכחי לא רק שיש לו מקום בריאל, הוא גם מתאים לה כמו כפפה לריאל. לריאל אין כרגע קיצוני ימני, ולכן לפעמים ראינו את רייס מנוסה בעמדה הזאת או את ראול, אבל זה לא עובד. חוץ מזה, מלבד היכולות האישיות שלו, הוא גם סוס עבודה, וקאפלו יאהב את זה מאד אצלו.

מרסלו, אגב, לא ישחק בקופה אמריקה עם נבחרת ברזיל, אחרי שריאל ביקשה מההתאחדות הברזילאית לשחרר אותו.

Last edited: Dec 30, 2006
  4. Pipe Member

בכל מקרה אחר הייתי אומר שעדיף לו להיות בריאל ולחכות לפציעות או לנסות לכבוש מחדש את הדון מאשר להות מושאל, אבל במקרה הזה אין לו סיבה להתנגד להשאלה למילאן.
    בד"כ הקושי בהשאלה, ביחוד לשחקן עם הרקורד של קאסאנו ולא שחקנים צעירים שמושאלים רק בכדי לצבור ניסיון, הוא מנטאלי.
    בקבוצה יותר קטנה הוא צריך להתרכז בעצמו ולא בקבוצה, כדי להרשים את ריאל ולהראות שיש לו מקום במועדון.זה יוצר ענן שמרחף באופן תמידי מעל הראש של השחקן זה מצב לא בריא לשחקן, ולא לקבוצה.
    לעומת זאת, במילאן הוא יודע שיש לו מה להוכיח רק לאנצ'לוטי, ואם הוא יצליח בזה,הוא יכול לשכוח מריאל.לכן אין לו שום סיבה להתנגד להשאלה.
    לא חושב שזה ענין של ביטחון, כי אם הוא לא יצליח בחצי שנה הזאת אז הוא יחזור בקיץ לריאל, ומי יודע אילו דלתות יהיו פתוחות בפניו אז.
    הסיבה שלא התיחסתי בכלל לידיעה הזאת היא שמטבען של שמועות לקשור שחקנים "חמים" בקדאר של קאסאנו לקבוצות גדולות,אפילו אם אין לזה שום קשר למציאות.בגלל זה לא התיחסתי לכך. מה עוד שבכלל הזכירו את אינטר ככה בעקיפין, אפילו במארקה לא לקחו את זה ברצינות.
    מאיפה הבנת על השדרוג הרציני?
    לפי מה שקראתי פשוט יהיה איזשהוא שינוי בחוזה, ולא משהו דראסטי.

Last edited by a moderator: Dec 30, 2006
  5. Raulito Madridista

אני אוהב שהדיון פה זורם ולא עוסקים ב"קקה"

טוב אז לעבודה:

קים....

מייקל אואן בהחלט סיפק את הסחורה, הוא כבש 13 שערי ליגה ו16 בכל המסגרות, וזה עוד כחלוץ שלישי, בהחלט היה נקודת אור אואן באותה עונה, היה לו ממוצע מעולה של גול ביחסית לדקות, אני זוכר שהייתה תקופה בעונה שהיה לו את ההממוצע הכי טוב בספרד, של גול ב40 דקות או 50 או לא משנה בכל זאת, את הנקודה כבר הבהרתי. אני לא חושב שריאל הייתה מוכרת את אואן, אלא אם כן היא הייתה מקבל הצעה מעולה מניוקאסל. אואן נרכש ב12 מליון יורו, ניוקאסל הציעה 26, ריאל עשתה פה מהלך יפה והרוויחה כסף. יכול להיות שאואן היה מבקש לעזוב, אבל לא היו נותנים לו אם לא היו באות הצעות אטראקטיביות, ואואן בניוקאסל לא ממש נהנה, היא ציפה שקבוצות גדולות יותר ייקחו אותו.

אני לא יודע, אני לא כל-כך התלהבתי ממנו, אבל גם לא ראיתי אותו יותר מדיי משחקים פרט למונדיאל, לא מזלזל ביכולת שלו, אבל זה שהוא תפס יום נגד ספרד וכבש לא אומר כלום מבחינתי. אני חושב שרוביניו ורייס שחקנים טובים יותר ממנו, רק אם בקהאם עוזב אז יש סיבה להביא אותו. קים, אם ראית משחקים של ריאל ואני בטוח שראית, יכלת לשים לב שגם רוביניו וגם רייס ובטח שראול עושים הגנה, הם יורדים ונשארים עם השחקן שלהם עד הסוף, כך שלא שריברי עושה משהו שרייס לא עושה. קשה לי להסביר איך גם רוביניו וגם רייס וגם הרבה שחקנים אצליינו בכושר ירוד השנה. רייס היה אמור להיות הרבה יותר טוב ובטח שגם רוביניו. שהם מקבלים כדור ומגן עומד מולם, הם לא יודעים מה לעשות. רייס שחקן שתופס יום רק שהוא רואה מולו את ריאל מדריד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

6. Engel Del Madrid Member

אם אואן היה נשאר, לא היה מגיע אלינו סרחיו ראמוס.

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואיך אואן קשור לראמוס

Last edited: Dec 30, 2006
  8. ראול Member

לשניהם יש א' בשם.

ארתור, תוהה..?

9. Engel Del Madrid Member

אואן נמכר לניוקאסל ב29 מיליון דולר, סעיף השיחרור של סרחיו ראמוס היה 29 מיליון דולר.
    שעה אחת לאחר שנכנס הכסף ממכירת אואן, הכסף הלך ישירות לשלם על ראמוס.

10. Gravesen Member

פורסם היום בידיעה קטנה במעריב שיש אפשרות למעבר בקהאם לאינטר תמורת 4 מיליון דולר, לטעמי בקהאם שווה הרבה יותר.

11. Engel Del Madrid Member

בקהאם לא שווה אפילו 2 מיליון והסיבה היחידה לשלם עליו הרבה זה בגלל כל הכסף שהוא מביא.

12. Pipe Member

קודם כל זה 4 מיליון ליש"ט וזה עוד שמועה מבית היוצר של הצהובונים באנגליה. ממש לא מבוסס. לקחו טרמפ על העזיבה של פיגו ויצא "סיפור בלעדי" עלק.

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אי מי ישמע ריאל במצב כזה גרוע שאם אואן לא היה נמכר סרחיו ראמוס לא היה מגיע .

14. Engel Del Madrid Member

הוא לא היה מגיע. אם הם חיכו עד לשעות ספורות לפני תום חלון ההעברות, בלעדי הכסף של אואן סופר סרחיו לא היה נקנה.

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תדאג , יש מלך בספרד שדוא לריאל בעניין הכסף