ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 10, 2006.

1. FelaKaT Member

לא אמרתי שהוא צריך להישאר, בסה"כ אמרתי שהוא לא יכל להיכשל בגלל שלא קיבל הזדמנויות וזה לא משנה עם ואן ניסטלרוי הבקיע 20 גולים במשחק וראול 10, בשורה התחתונה הוא לא שיחק ואי אפשר להגיד שהוא נכשל על כר הדשא, מבחינה התנהגותית הוא נכשל השנה ובגדול, אין ספק.

2. Engel Del Madrid Member

מישו יודע היכן ניתן להשיג דברים לפלא של ריאל מדריד?

3. zizou_raul Member

סולדאדו לא נכשל בריאל הוא בהשאלה,בנתיים הוא לא כמו פורטיו!!!

אחי אולי אתה לא יכול להגיד שהוא נכשל כי לא ראיתה אותו הרבה בריאל אבל קאפלו, שכולם יודעים שקאסנו היה אחד השחקנים האהובים אליו ברומא, רואה את קאסנו כל יום באימונים, למרות אהבה שלו לשחק הוא לא נותן לא דקות, גם כך כאשר הוא נכנס הוא נראה גרוע עד כדי כך שאפילו בקסטליה הוא היה שחקן ספסל.
    תבין קאפלו רואה אותו באימונים ומבין שהוא לא מתאים לריאל לכן רוצים להפתר מימנו, בלי הסכמה של המאמן במיוחד כמו קאפלו אף שחקן לא היה זז. קאסנו כבר סיים אפשר להגיד את הקריריה שלו בריאל לעכשיו וזה בהסכמה של קאפלו שמעוכזב מימנו.

באתרים הרישמים של ריאל בעולם!
    תחפש Icons Real Madrid For Cellular בגוגל אולי תמצא.

Last edited: Dec 28, 2006
  4. פלג Member

אני מצד אחד מסכים שקסאנו הוא שחקן שיש לו כישרון וטכניקה בצורה מדהימה. מה שהורס לו זה ההתנהגות שלו וחוסר הרציניות.הוא יכל להיות כוכב בריאל או בקבוצה אחרת גדולה, אבל כרגע הוא יותר מתאים לשחקן קבוצת אמצע טבלה, וחבל.

5. EL Capitan Member

היה, היה, ריקי.

וסולדאדו בדרך להיות פורטיו. אפילו שהוא שחקן יותר טוב ממנו, תחשבו קצת. הוא מסיים תהשאלה שלו באוסאסונה, איפה יהיה לו מקום בריאל? יש 4 חלוצים בריאל- RVN, רונאלדו, ראול והיגוואין, וזה מבלי להחשיב את רוביניו כחלוץ ואת קסאנו, שהוא בדרך החוצה. בקיצור, סולדאדו את הקריירה שלו בריאל סיים, אלא אם כן ריאל תחליט למכור את רונאלדו בקיץ.

אבל עזבו אתכם עכשיו... פיפ"א מבזה את עצמה, ומחליטה לתת לזידאן את תואר שחקן השנה בעולם על חשבונו של קנבארו, אחרי שהם חשבו על זה שוב, או לפי הטענה שלהם "גילו טעות בספירת הקולות".

אגב, המדרידיסטאס חולמים עכשיו על גאגו וגוטי ביחד במרכז המגרש. בלי אמרסון ובלי דיארה לידם. שימשיכו לחלום.

Last edited: Dec 29, 2006
  6. Pipe Member

קים, אני לא יודע אם אתה ציני או לא, אבל כל הענין זו בדיחה. היום ה1 באפריל הספרדי ככה ש.. זה לא נכון.(קצת אכזרי מצידם של המארקה שלא מתחשבים שאנשים כמונו שלא מעורים בתרבות שלהם ,אבל what the heck)

ובקשר לסולדאדו, גם אם ימכרו את רונאלדו, מה שלדעתי עומד לקרו תבכל מקרה, אין לו מקום בקאדר החלוצים של ריאל.
    ותרחיב קצת לגבי השורה האחרונה. למה שמישהו ירצה להעיף את דיארה ממהרכב? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

Last edited by a moderator: Dec 29, 2006
  7. EL Capitan Member

שנה שניה ברציפות שזה קורה לי! חחחחח.. לפני 3 שנים זה לא קרה לי, אבל בשנתיים האחרונות כן. טוב, לא נורא. כנראה שגם לא קיבלתי על זה התראה מוקדמת, בגלל שלא היה לי מחשב ביומיים האחרונים.

8. Riki Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx הרגת אותי קים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

והרשה לי לחלוק עליך ארמן, בשנית. כדי ששחקן יוכיח את עצמו במועדון, הוא צריך לתת מעצמו מאתיים אחוז באימונים, להראות מחויבות למועדון ולפעול על פי הכללים של המאמן. מה שקסאנו עשה, זה לשים פס על הכול. כמובן שהוא קיבל דקות, הבעיה שהוא לא ניצל את זה כראוי, כי במידה והוא היה שווה את זה, תאמין לי שאף מאמן לא היה מוותר עליו, אבל הוא נכשל בזה.
    לא בעיה שלנו, שיהיה לו בהצלחה.

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה שקאסנו לא קיבל הרבה דקות גם שנה שעברה

10. Riki Member

אוי נו הראל באמת, הוא לא קיבל כי הוא לא הבריק.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומה תגידי על ראול בזמנו ? אוגבונה היה אז יוץר טוב מראול

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.marca.com/primeras/06/12/g1229.Xxx
    אם בקאהם עוזב , ריברי יגיע במקומו . ככה לפחות לפי המארקה.

קסאנו 99% יגיע לרוסונרי,ריאל מעוניינת בזכות ראשונים על קאקה (זכות האומרת שבמידה ומילאן מקבלת הצעה של קבוצה כלשהיא עליו, ריאל זכאית להשוותה ולזכות בשירותיו אם ירצה בכך) ,ברלוסקוני מתנגד.

13. Pipe Member

יומיים לפני שיהיה רשאי לנהל מו"מ עם קבוצות אחרות, יפגש היום דייויד בקהאם עם פג'ה במטרה לחתום כבר ב48 שעות על החוזה שישאיר אות ובריאל ל3 שים נוספות. בקהאם לא מרוצה ממעמדו בקבוצה, שהופך ליותר פגיע עם הגעתו של הגאגו. פג'ה אמר כי המו"מ נמשך כבר הרבה זמן ולבקהאם יש כבר כמה שבועות הצעה על השולחן, והוא יחליט ביומיים הקרובים על עתידו. פג'ה הוסיף כי "אנחנו מאוד מרוצים מדייויד ומעונינים שישאר בקבוצה מעבר לחוזהו הנוכחי".

בקשר לריברי,לא יודע כמה זה רציני( אני חושב שהמארקה פשוט תופסים טרמפ על ענין החוזה של בקהאם), אבל כעת זו הזדמנות פז לכל המתענינות, גם כי הוא כשיר לשחק בצ'מפיונס(לפי החוקים החדשים של אופ"א), וגם כי המצב של מארסיי בצרפת לא מעודד כל כך.
    בגדול אני לא יודע איפה הוא אמור להשתלב בחלק קדמי שכולל את ראול,גוטי,רייס ורוביניו. חבל להוציא עליו את ה15 מיליון יורו הללו.

14. Raulito Madridista

מילאן מעוניינת בסרחיו ראמוס

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/sergio_ramos181106_ES.Xxx

המארקה מפרסם היום כי הרוסונרי, שכבר סגרו עם אנטוניו קאסנו, רוצים לחזק את ההגנה הבעייתית שלהם. הרוסונרי שמו עין על סרחיו ראמוס, ילד הפלא הספרדי שנמצא בעונה נפלאה עד עתה בריאל מדריד. אעשים מהמועדון המילאנזי כבר פנו לסוכנו של סרחיו ראמוס, לאחים, אך אפשר להירגע. ראמוס מאושר במדריד והשחקן ייקבל שיפור ניקר בחוזהו בזמן הקרוב, ראמוס חתום בריאל מדריד עד ל2013, והוא הפך לאחד השחקנים האהובים ביותר על קהל הקבוצה. אין מצב שהוא יזוז מריאל.

בקשר לריברי, אני סבור שזה לא רציני, ואני לא חושב שיש לו מקום בריאל גם אם בקהאם יעזוב, אבל צריך לעבות את השחקן במקרה שגם בקהאם וגם קאסנו עוזבים, למרות שהגיעו היגואן וגאגו ולא בטוח שנשחק על קשרים באגף, אלא יותר על מרכז מגרש, עדיין אין דיעה סופית אצלינו ואצל קאפלו. אם יש קשר שהייתי רוצה בריאל מדריד, קשר אגף, מדובר בכריסטיאנו רונאלדו, אני מאוד הצטערתי שהוא לא הגיע אליינו בקיץ, תראו איזה עונה אדירה הוא נותן במנצ'סטר, 9 שערי ליגה יש לו כבר. אני בטוח שיאריכו גם לבקהאם את החוזה, בשנה אולי, למה ב3? הם רוצים אותו לכל החיים ריאל, בגלל הקטע של הכסף וזה חבל מאוד.

ריקי, קאסנו לא קיבל יותר מדיי דקות להוכיח את עצמו. הוא פתח אשתקד נגד בטיס בגביע וניצח את המשחק, עזבי שהוא דחק ממטר, הוא הבקיע את השער המנצח, בדרבי נגד אתלטיקו בסיבוב השני אשתקד במחזור ה-26 הוא פתח בהרכב, היה טוב וכבש בנגיחה, חוץ מזה, את מספר ההזדמנויות שהוא באמת קיבל מריאל באותה עונה אפשר לספור על יד אחת, גם העונה הוא לא קיבל יותר מדיי: ויאריאל, לבאנטה(שער) וחטאפה בליגה, ליון וקייב באלופות, אסיחה בגביע(שער).
    האופי ניצח את הכשרון זה נכון, אבל שקאסנו נכשל במדריד לא בטוח שזו אמירה נכונה, הוא לא קיבל צ'אנסים מספקים שאפשר לפסול אותו.

15. XabiAlonso Member

הלוואי ריברי יבוא במקום בקהאם, זה יהיה ענק!!!