מצטער אם לא כולכם אמרתם את זה. פשוט איך שראיתי את ההודעה הזאת- לא רציתי להמשיך לקרוא את ההודעות בדיון. אפשר להבין אותי, לא? באמת שזה אחד הדברים היותר דפוקים שראיתי בפורום בכל הזמן שלי פה.
אכן זה השם. לתבוע את העיתון היה סוג של בדיחה.. אם כל פעם הייתי שולח אימייל/מאיים בתביעה אני לא רוצה לדעת איפה הייתי היום.. אצלי עצבים תמיד מלובים בהומור. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx אגב, מה המצב של סיסיניו מתי הוא יחזור מהפציעה?
סיסיניו גמר את הסיפור בקשר לעונה הקרובה. גם אם הוא יהיה כשיר לשבועיים האחרונים של העונה, לא חושב שבריאל ימהרו להחזיר אותו.
הנה ההרכב שריאל צריכה לעלות איתו כרגע : ------------סאן איקר---------- מרסלו----קנבארו-----הלגרה-----סרחיו ראמוס/סיסיניו------- ---------דיארה/אמרסון------גאגו----------- ----רייס------------------------רוביניו -------ואן ניסטלרוי---------היגואין--------
מירן, שכחת שסיסיניו פצוע, איך תעלה אותו בהרכב? סרחיו ראמוס צריך לשחק מגן ימני ואיבן הלגרה לחזור למרכז ההגנה. הגיע הזמן שקנבארו יופיע לעונה הזו. מרסלו לא יכול לשחק בקבוצה הבוגרת השנה, הוא רשום לריאל מדריד קסטיליה בכלל, רק בצ'מפיונס ליג מרסלו יוכל לשחק ואני בטוח שהוא לא ייקבל את המקום בהרכב במשחקים כאלו חשובים, רוברטו קרלוס גם מספק את הסחורה. אני לא רואה את גאגו משתלב בהרכב, כל-כך מהר. סביר להניח שקאפלו יוותר על דיארה בהרכב, בגלל שדיארה אמר שהוא לא מרוצה או משהו כזה, ופשוט אמרסון מציג יכולת טובה ממנו. אני לא רואה אותנו עוברים לשחק 4-4-2 כל-כך מהר, רוביניו ורייס נראים זוועה למעשה, לך תדע אם הם ייספקו את הסחורה. היגואין לא ייפתח בהרכב כל-כך מהר, ייקח לו הרבה יותר זמן מגאגו להשתלב, הוא שחקן שבא להוות רוטצייה, אתה לא באמת מצפה שהוא יהיה שחקן הרכב, אני בספק אם הוא יבקיע יותר משער פה ושער שם בחצי העונה, הוא באמת בא להיות שחקן מחליף. אני מסכים שלראול אין מקום בהרכב מבחינת יכולת, אבל השאר רעים עוד יותר ממנו, לדעתי לראול מגיע מקום בהרכב, רק אם הוא משחק בעמדה שהוא מכיר הכי טובה, חלוץ נסוג, מתחת לחלוץ השפיץ, איך שתקראו לזה. קים, מה דעתך על הרכש שביצענו?, אתה מסכים איתי שלא נראה מהם העונה יותר מדיי, אבל להעתיד הם חשובים?
אני יותר דיברתי על העונה הבאה, לא שמתי לב שכתבתי "הרגע". אז בקיצור- סיסיניו כשיחזור.. יהיה מאוד מאוד מענין לראות אותו נלחם על ההרכב עם ראמוס. שניהם פשוט מעולים למרות שסיסיניו יכול לשחק גם כקשר ימני. (עמדתו של רוביניו). אז את ההרכב של ריאל כבר כתבתי.. לעונה הבאה כמובן.. על הספסל יושבים : רונאלדו, רוברטו קרלוס, דיוגו, סולדאדו, דייגו לופז,קסאנו, ראול, גוטי, בקהאם,מחייה וכנראה הלגרה במקרה ויבוא בלם במקומו. בקהאם, קסאנו, סולדאדו וכנראה גם דיוגו יועברו לקבוצה אחרת. ספסל עמוק ויפה בהחלט. נמאס כבר מהמחיות והראול בראוביים שישבו אצלנו על הספסל. אגב, אני דיברתי בכללי, בכלל לא התכוונתי שהשחקנים האלו ישר ייכנסו לעמדתם במיוחד היגואין. הוא חלוץ מחליף נהדר. רונאלדו במקומו. והייתי שחמ הרבה יותר אם סולדאדו היה במקום רונאלדו.
מסכים איתך,אבל שחושבים על זה איפה תכניס עוד קשר כשיש לך כבר את דיארה ואמרסון ועכשיו גם גאגו. דרך אגב,מה המיספרים שהשחקנים החדשים קיבלו?
בגלל זה דיארה פתח כמעט בכל המשחקים העונה? דיארה הוא באנקר בהרכב, והוא לא פתח בשבועיים האחרונים בגלל שגם הוא בן אדם והוא צריך לנוח,וגם בגלל שהדון עשה לו סדרת חינוך קצרצרה בגלל דברים שהוא אמר לא בקמום. גאגו יקבל את הדקות שלו בהזדמנות הראשונה שתהיה לקאפלו. הוא לא שילם 20 מיליון יורו בכדי לתת לו להתייבש ולהסתכל מהצד. הוא המוצר המוגמר(יחסית כן?), ולטעמי אחרי שבוע-שבועיים של פתיחה מהספסל,הוא יכנס ישירות להרכב על חשבונו של אמרסון מה שישחרר את דיארה למשימות התקפיות יותר(כמו בנבחרת מאלי).במידה וזה משום מה לא יעבוד, יש מספר אופציות(בתאוריה כן. הדון הוא לא אחד שיעשה ניסויים באמצע העונה): שכן אני לא רואה את דיארה יוצא מההרכב בשום סיטואציה, או שקאפלו יעביר את גאגו לעמדה קדמית יותר והדאבל פיבוט יהיו דיארה-אמרסון, או שדיארה ילך קדימה ואמרסון את גאגו יסתדרו מאחורה. אין ספק לגבי היכולת ההתקפית של דיארה, ושל גאגו, והניסיון הזה יכול להניב הרבה תועלת אם יצליח. בקשר להיגואיין, כמו שרונאלדו ורוד נראים ביחד אין סיבה שהוא לא יקבל את הצ'אנס שלו. אם הוא היה מגיע בזמנים שהחלוצים של ריאל פורחים, ניחא, אבל במצב הנוכחי אין סיבה שיסתכל מהצד רק בגלל שהוא צעיר ורק בגלל שרונלדו ורד הם שמות גדולים יותר.
הדבר הכי קרוב לבלם שאולי יגיע בינואר זה וודגייט שכנראה יחזור מההשאלה בבורו. מאיפה הביטחון הזה שזה מה שיקרה?
וודגייט בלם מעולה, אני לא מבין מה רציתם ממנו בכלל,, זה שיש לו רגלי זכוכית זה משו אחר. הוא פצוע בבורו? אגב, WAZZA, ניסחת יפה מאוד.. כעת רונאלדו ,רוד ובקהאם הם רק שמות. כולם צריכים להוכיח עצמם על המגרש. נגמרה התקופה שמביאים שחקנים רק בגלל המראה שלהם.
מפה תבוא הישועה http://realmadrid.co.il/images/profiles/minambres.Xxxhttp://realmadrid.co.il/images/profiles/delared.Xxx ארתור, :aaa21:
ארתור, אמרסון בינתיים בתקופה מעולה ודיארה עוד צריך להשתלב. תנו לו זמן. דה לה רד מבחינת מחליף הוא מעולה.