ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/7/06.

  1. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא הבנתי את הבדיחה.. ההומור המילאנזי זר לי.
     
  2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר
    גיל 3 לרואת כדורגל ועוד להבין מה הולך שם ? בקושי הספקת להפרד מהציצי של אמא אתה רוצה להגיד לי ראית כדורגל בגיל כזה
     
  3. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לראות כדורגל עם יד אחד בתוך הטוסיק... הם פה פתוח ולהגיד בטו קלוס (רוברטו קרלוס) הייתה התתחלה..
    האמת שזה סיפור קצת מוזר איך התחלתי לאהוד את ריאל אבל אני אספר בקצרה.

    אבא שלי היה רואה כדורגל, אז פעם אחת הוא סתם יצא לעיסוקיו והטלויזיה נשארה דולקת על יורוספורט. לא הבנתי מילה אבל צמד המילים "ריאל מדריד" נקלט באוזניי. בזמן שעל המסך רואים את לאציו..
    את גיל 6 או 7 כל פעם שראיתי את לאציו אמרתי "הנה ריאל מדריד" עד שאבא שלי תיקן אותי ואמר לי שזאת לאציו.
    כשקנו לי את הפיפא 2002 ראיתי סוף סוף מזה ריאל מדריד.. למה אני לא אוהד את לאציו עכשיו? אין לי מושג..

    חוץ מזה שהשיחות של סבא שלי שדיבר על המשלוש (זידאן, פיגו ראול) כנראה עשה לי משהו..

    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,435
    לייקים שהתקבלו:
    4,978
    מין:
    זכר
    אני מעריך שהתכוונת לעם פה פתוח.

    אני חייב לציין שזה מבין הסיפורים היותר הזויים ששמעתי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    רגע, אז למעשה אתה אוהד ריאל רק משנת 2002, שנת קניית הפיפא? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/12/06
  5. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא, הייתי שואל את אבא שלי מי ניצח, מי כבש, הפיפא היה מין חיזוק של האהדה.. זה לא שהתחלתי לאהוד רק לפני 4 או יותר נכון 5 שנים.

    אבל אני לא הנושא כאן, מי שרוצה חתימה יש בפרטי.

    בואו נחזור לדיון.
     
  6. Engel Del Madrid Member

    הצטרף ב:
    ‏18/2/05
    הודעות:
    4,185
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גאגו הוצג לתקשורת.
    עכשיו, דיארה רוביניו וגאגו הם הזרים שלנו, לכן מרסלו יירשם בקסטיליה. גאגו אמור לקבל עוד מספר שבועות אזרחות איטלקית, ולכן מרסלו גם יוכל לשחק בצ'מפיונס.
    להיגווין יש אזרחות צרפתית.
     
  7. ראול Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/03
    הודעות:
    4,578
    לייקים שהתקבלו:
    0
    היום בשעה 7 בערב ייפגשו 2 הקבוצות הבכירות במדריד (כן, גם אני חשבתי על אתלטיקו וואייקאנו) למשחק הוקרה לחסוס חיל, האיש שאחרי על הכינוי שלי. הקבוצה הבכירה במדריד תתארח אצל ריאל בברנבאו למשחק שיהיה סימן דרך חשוב ל-3 שחקנים בסגל שלנו. הראשון הוא מארסלו, המגן השמאלי הדנדש שלנו שיעשה את הופעת הבכורה שלו במדי המדרידיסטה. עוד שחקן שיעשה את הופעת הבכורה שלו העונה הוא אוסקאר מיניימברס, הקיצוני הימני (סטייל קארלוס רק מימין) האהוב עלי. שחקן בעל יכולות מדהימות ואחד השחקנים הכי אנדרייטד בקבוצה אשר חוזר מפציעה של שנתיים. כמו כן הלגרה חוזר מפציעה קצרה יותר וינסה להראות שאם הוא היה משחק ברביעי, היינו חוטפים רק צמד.
    מחוץ לסגל נשארו הברזילאם (R3 הקונדום [רוברטו קרלוס, רונאלדו, רובניו]) אשר קיבלו יום חופש על חשבון המערכת, ראמוס וואניסטלרויי שלא כשירים במאה אחוז ו... אממ.... דיארה וקסאנו מסיבות ברורות.

    הסגל המלא:
    שוערים: קסיאס, דייגו לופז
    הגנה ( :aaarofl: : קאנא, סלגאדו, הלגרה, פאבון, מחייה, בראבו, סרחיו, מרסלו ומיניימברס ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx )
    קישור:בקהאם, רייס, גוטי, דה-לה רד ( :aaa8: ), אדריאן, גראנרו, נייטו וואלרו
    התקפה:ראול ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx ), נגראדו ובואנו

    ארתור, hala madrid?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏22/12/06
  8. Engel Del Madrid Member

    הצטרף ב:
    ‏18/2/05
    הודעות:
    4,185
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מה עם היגואין? לא יכלו לתת לו הזדמנות?
    אבל אני מאוד מאוד שמח שמרסלו, נגרדו ומאטה מקבלים הזדמנות בהרכב. זה כבוד עצום בשבילם לשחק עם קסיאס וראול האנטרנוס האגדיים שלנו.
     
  9. Riki Member

    הצטרף ב:
    ‏13/7/05
    הודעות:
    5,747
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תגידו, מה מה שמעתי ... המחומצן עוזב ? ואפילו לא שמתי פתק בכותל השנה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

    איזה ניחוח מרענן יש עם השחקנים הצעירים החדשים שלנו, עונה הבאה הולך להיות תענוג.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
    אני כבר רואה את קרלוס על הספסל, ראול נופש בפלמה דה מיורקה...(ארתור ארצה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ) בקהאם עושה פסים במנהטן...גוטי... אהמ אהם, עושה פן בספסל...

    ומירן, איבדת לגמרי את הפואנטה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏22/12/06
  10. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,668
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    טוב בקיצור, אני מאוד מקווה שננצח את המשחק היום, סתם כי זו אתלטיקו מדריד, למרות שזה לא ייראה על שום דבר, גם אם ננצח וגם אם נפסיד. בקשר להגנה, הייתי מאוד שמח אם מינמיבארס ייקבל לפחות מחצית, לא ראיתי אותו משחק אף פעם בריאל מדריד, אבל שמעתי שהוא מגן לא רע, סתם מקווה שיהיה לו משחק טוב, חבל על שחקן כזה שכבר כמה שנים היה אמור להיות מחליף בריאל מדריד להגנה, אבל משהו מונע ממנו את זה. לקנבארו לא מגיע ליטול חלק במשחק כזה, אני הייתי מספסל אותו אם הייתה אלטרנטיבה אחרת, במשחקי ליגה, לא יכול להיות שלעונה הזו בלבן פרט לקלאסיקו הוא שכח להופיע. אני אשמח לשמוע גם שמרסלו שיחק טוב, אני כבר מחכה לברזילאי שיירש את עמדתו של רוברטו קרלוס, למרות שהאחרון נותן עונה טובה בלבן לדעתי, הוא לא אשם במה שקורה לנו, הוא שחקן ההגנה הכי יציב אצלינו פרט לראמוס המלך.

    בקישור אשמח אם דה לה רד ייקבל דקות וגם רייס, אני מת לראות את הספרדי נותן משחק טוב באמת בריאל מדריד ומזכיר את השחקן מסביליה. יש קיצוני אחד מריאל קסטיליה, נדמה לי זה אדריאן, מקווה שהוא ייקבל גם מקום בהרכב. אין לנו אף שחקן התקפה למעשה, מעניין אם ראול יישחק כחלוץ או שוב כמגן\בלם\קשר אחורי\שוער שני. אני כמעט בטוח שהוא לא יבקיע אבל בקטנה.

    שנה שעברה ניצחנו בפנדלים את המשחק, מקווה שהשנה זה יהיה ללא הכרעה מהנקודה הלבנה ושנשחק טוב לפחות שחצי מהסגל בחוץ, זו עדיין אתלטיקו! מקווה שראול יתופקד בעמדת החלוץ ובאמת יהיה למעלה, ויעשה מהלך בהתקפה אחרי הרבה זמן. מחכה גם לשמוע על מאטה!

    יכול להיות שאתה צודק, אבל זה מוקדם מדיי, היגואן בקושי התאמן עם הקבוצה או שלא ערך אף אימון עם כל הקבוצה בעצם.

     
  11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר
    אוי כמה שזה דוחה

    http://www.marca.com/elementosHome/fotosPortada/2006/12/22/gago_presentacion.Xxx

    http://www.marca.com/fotos_primera/realmadrid/gago_presentado.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏22/12/06
  12. eman Member

    הצטרף ב:
    ‏27/6/05
    הודעות:
    672
    לייקים שהתקבלו:
    10
    עכשיו רק צריך בלם חיה, שחקן סטייל דקו, ואולי נתחיל להיראות כמו קבוצה
     
  13. Waters Member

    הצטרף ב:
    ‏13/2/05
    הודעות:
    1,961
    לייקים שהתקבלו:
    0
    היה לי עכשיו דה ז'וו עצבני...
     
  14. EL Capitan Member

    הצטרף ב:
    ‏19/9/05
    הודעות:
    5,181
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תגידו, נדפקתם או מה? לתבוע את העיתון? מה אתם ריאל מדריד? עליכם אמרו את הדברים האלה? אה, שכחתי שאתה קלדרון. מה זה הטמטום הזה? תעשו טובה, ותפסיקו לדבר שטויות.
     
  15. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,668
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    תפנה בבקשה רק למשתמש REAL MADRID(ארז, זה השם?), הוא היחיד שאמר את הדבר הזה ואני חושב שהוא צחק, כל מי שאמר לו שהוא שוקל לתבוע את העיתון, לא באמת התכוון לזה אני בטוח. את האימייל שאני שלחתי לכתבי העיתון, אתה יכול למצוא בערך 2 עמודים אחורה בדיון. בסה"כ אמרתי להם לבדוק עוד פעם אם המידע תקין, ושהם הוציאו את ריאל מדריד כ"שטנים" בעיתון, ויש כאלו שלא יודעים שזה שגוי והרושם שלהם על ריאל מדריד, מוטעה. בדקתי אימייל היום ואתמול והם עדיין לא הגיבו, מקווה שיחזירו תשובה בקטנהhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx.

    ברוך הבא גאגו!

    http://www.realmadrid.com/addon/img/1518e1602cesped288p.Xxx

    רגע עוד תמונה אני לא יכול להתאפק: (איזה חיוך!)

    http://www.realmadrid.com/addon/img/1518e16cespedvestuario288p.Xxx

    עכשיו נשאלת השאלה אצלי איך ייראה המערך החדש שלנו במידה וגאגו ייכנס לתוכו(זה לא ייקח יותר מדיי זמן שהוא ייכנס להרכב, פשוט רוב הקבוצה על הפנים, ואני לא מצפה ליכולת נדירה ממנו כבר השנה ייקח לו זמן). אני חושב שחייבים להישאר עם מערך של שני חלוצים, וגם שני שחקני אגף. במערך שניצח בקלאסיקו לא היינו לוקחים אליפות, כי אי אפשר שבאגף אחד אין אף שחקן פרט לעליות למעלה של המגינים. בקיצור, דיארה אם ימשיך ככה צריך למצוא עצמו בחוץ וגם גוטי הלא יציב. אמרסון שנמצא בכושר לא רע וגאגו מקבלים מקום בהרכב אצלי.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏22/12/06