בדיוק. מאור הקדים אותי. אם ריאל היו זוכים בצ'מפיונס+אליפות בעונה האחרונה + אליפות לפי שנתיים אז הרכש שלה היה נשאר אותו דבר פחות או יותר.. אבל מה לעשות שמישהו היה צריך לריב על דל בוסקה ולהביא אחד שלא רואה את הדשא ועסוק בללק את התחת של פרגוסון.
http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/gonzalo_higuain_presentacion211206_ES.Xxx היגואין הוצג היום בריאל, אחרי שחתם על חוזה שיחזיק אותו בברנבאו(באופן אידיאלי) עד 2013. ים של קלישאות (כרגיל) נזרקו במסע"ת שלו היום,כשהבולטות שבהם: "אני מגיע לקבוצה נהדרת עם הרבה ציפיות ולמשחק אתמול אין שום השפעה על הדעה שלי על המועדון. אני יעשה את מיטב יכולתי בכדי להרשים את המאמן ולהוכיח לו שאני ראוי. המטרה היא לזכות בכמה שיותר תארים". עדין בנושא רכש, מרסלו יערוך את הבכורה שלו במשחק לזכר חסוס חיל בקלדרון ב30 לחודש. הסגל של קאפלו למשחק כולל גם את מינאמברס,שלא שיחק מזה שנתיים בעקבות שורה של פציעות חמורות. הנעדרים הבולטים:ראמוס,דיארה,קאסאנו,רוד, ורכבת הברזילאים:אמרסון,רונאלדו,רוביניו ורוברטו קרלוס.
הבאת את זה משום מקום.. איך ציפית שאני אקשר את זה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx אתה מדבר על מרסלו, על היגואיין..
לא אוהב להתעסק בקטנות, אבל...איך מרסלו נכנס לפה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx מה עוד שלא היו הרבה משחקים שקשורים לריאל אתמול.
אני חושב שהבעייה שלנו פה, כמה שאפשר להגדיר את זה, היא רמת הציפיות מריאל מדריד, אבל אי אפשר להגיד לאוהדים של קבוצה כמו ריאל מדריד, שלא ייצפו לטוב ביותר ולזכות בתארים, כל עונה אחרי שהעונה הקודמת נהיית גרועה יותר, הציפיות שריאל מדריד תתקן גדולות, בעיקר עם הרכש הגדול שעשתה הקבוצה בקיץ וחיזקה את כל העמדות הרצויות, והביאה מאמן שזולל תארים כמו פאביו קאפלו, שכבר אימן בריאל מדריד והצליח לזכות באליפות בצורה משכנעת. אני חושב שאני ועוד אוהדי ריאל מדריד ואולי גם חובבי כדורגל אחרים, מחזיקים מהסגל של ריאל מדריד יותר מדיי. אין לי ספק שהגנת הקבוצה תשתפר, זה לא יישאר על הפנים כמו עכשיו, קרלוס בדר"כ העונה יציב, קנבארו לא יכול להיות שהוא ימשיך בקצב הזה של הטעויות, הפגרה באה לו בזמן, ראמוס מושלם כרגיל, הלגרה יחזור להרכב ואז מיצ'ל יעוף הספסלה במהלך מבורך ויהיה לנו גם אגף ימין כמו שצריך. שמסתכלים על המצב שלנו בהתקפה, פרט לרוד ואן ניסטלרוי שעושה גול מכל מצב אני לא רואה את המושיע שלנו. רונאלדו זה לא רונאלדו, לא אותו שחקן של לפני כמה שנים, הוא שחקן של תקופות. ראול שכח איך משחקים כדורגל וגם ככה מבחינת קאפלו הוא חצי בלם. רוביניו העונה עשה כמה צעדים אחורה והוא משחק נורא ואיום כל העונה פרט לשלושה משחקים, לא אותו שחקן זוהר שבנו עליו בריאל מדריד שיוליך את הקבוצה. חוסה אנטוניו רייס גם על הפנים העונה, ואותו דבר אנטוניו קאסנו שלא מקבל בכלל צ'אנסים מקאפלו. רוביניו ורייס משחקים כמו כאלה שלא יודעים מה מטרת המשחק. גוטי לא יציב והוא לא יכול להוביל.
אתה לא יכול להגיד שאוהדים מצפים יותר מידי. אני לא אצפה יותר מידי כשהנשיא, כשהמאמן וכשהשחקנים לא ידברו על אליפות. הם מדברים כרגע על אליפות אז אני מצפה לאליפות. שמע מבחינת התקפה כל עוד אנחנו סומכים שהשערים מהשדה יגיעו מהמגנים/ראמוס/קרנות. השערים שלנו צריכים לבוא מרוביניו ומראול, דרך האגפים או דרך המרכז, אבל כפי שאתה רואה ראול הולך יותר ויותר ימינה ובכך משאיר את גוטי במרכז המשחק.. וגוטי יכול לתת לנו קצת חיוכים רק כשהוא מכניס לשחקן ברצלונה או כשהוא נותן מסירה גדולה כשוהא מקבל כדור מרוביניו או ראול. לא רוביניו ולא ראול מראים יכולת אז היכולת ההתקפית הקטנה של גוטי נעלמת גם היא. ובסיום מה נשאר לנו? בעיטות של קסיאס שמגיעות להגנת היריבה שעושה טעות ואז רוד נכנס ועושה שער. לסיום, טיפ לאוהדי כדורגל, אל תהיו אוהדי ריאל מדריד, זה מביא הרבה אכזבות.. אפשר אבל להתנחם בכך שלאחר הרבה אכזבות כל הצלחה מביאה אותי לעננים. ריאל מדריד, אהדת הקבוצה אינה מיועדת לבעלי לב חלש.
ארז, או שאתה תכניס לעצמך מכות, או שאני תולה את עצמי. מה מה מה ? לגמרי הדברים פה יצאו מכלל שליטה, אין פה חופש דיבור וחופש כתיבה רבותי. הדברים מתנהלים ככה, ריאליות בראש ובראשנה, הבנה מינימאלית של המצב, וניתוח מעמיק נטול קוטריות מוגזמת. מי שבנה שהשנה ריאל מדריד תהפוך לפאקינג ההפך ממה שקיבלנו בשנים האחרונות, טועה. זה ברור שכולנו נקווה להגיע להשגים הגבוהים ביותר... אבל קצת חשיבה הגיונית אנשים. קאפלו לא מאמן נצרת עלית, הוא הגיע במטרה לבנות שלד חזק ויציב, הוא רוכש שחקנים בראייה לעונה הבאה, לא להיום או מחר. מזה השטויות האלה לקבור כל שחקן ושחקן ואת כל הקבוצה, ברור שנראים חרא, אבל חאלס... נמאס כבר. קצת לתמוך, קצת אופטימיות. בסדר השפילו אותנו בבית, אנחנו הכלבות של אירופה, מרוצים ? עכשיו תתמקדו בדברים טובים, תחשבו חיובי... בשורה התחתונה, אטור לי להיכנס ולהגיב בפורום שאני שתויה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx צפו לעריכה מחר.
איזה חיובי ואיזה בטיח? תראו, זה מה שנקרא אהדה לקבוצה. זה שאנחנו אוהדים ריאל מדריד ומצפים לאליפות וליגת אלופות כל שנה זה בעיה שלנו. מה יגידו אוהדי אתלטיק בילבאו? אוהדי אספניול או מאיורקה? הם לא מאוכזבים? מבחינתי אהדה לאתלטיקו היא אהדה גדולה יותר מהאהדה שלי לריאל. את ריאל אני רואה בכל מצב, הם רוכשים את השמות הגדולים, לא יודע.. קבוצה נוחה לאהוד. פעם. אז היום זה ברצלונה, מחר זה סביליה. את הקבוצה צריך ללוות גם אחרי הפסדים וגם אחרי ניצחונות. במיוחד בהפסדים.
ריקי, חמודה, אף אחד לא מצפה מקפאלו לנצח 4:0 משחקים, להתלהב אל הקהל ולורוץ כמו מוריניו שכובשים שער בדקות הסיום. מצפים מקאפלו את הבונקר הקלאסי שלו, שתהיה הגנה חזקה, נשחק מגעיל וננצח משחקים. אבל בשבילי, שאנחנו גם מפסידים וגם משחקים מגעיל את רוצה שאני אתמוך בו? ברור שאני אתמוך בו אבל אני חייב להעביר ביקורת. לגבי הקטע של לתמוך בקבוצה בעיקר בהפסדים, אז אני צעיר, יותר צעיר ממה שאתה חושב אני מעריך, אמנם אני את ריאל רואה כבר מגיל 3 (אני לא אוהד מההורים, פשוט נדקלתי על אחד המשחקים) אבל לעקוב בצורה רצינית, לראות לוח משחקים, הרכבים, חדשות והכל זה רק מהאליפות האחרונה של ריאל. אז לתמוך בקבוצה כשהיא לא מצליחה אני רגיל ליותר מאשר לראות אותה מצליחה.