אז זה פיפטי - פיפטי.... ובעוד באיירן תתייצב ותשמור על הקאדר שלה המופרעים של מדריד ממשיכים לשנות את הסגל בלי טקט. יציבות זה מילת מפתח. מה שכן לפחות על לוסיו אתם יכולים לבנות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
לירן, מה גורם לך לחשוב שגאגו והיגואין יזרקו ישר להרכב? בהתחלה הם צפויים להרבה דקות על הספסל, ככה שריאל אפשר להגיד ,תשמור על הסגל הקיים וככה תתחבר יותר במהלך הזמן. *קאפלו המאמן הכי יציב שיש.
מילאן לא מתכוונת לשחרר אותו..מה גם שקאקה לא מזמן אמר שהוא די מרוצה במילאן, אבל אני לא ממש מאמין לזה, במצב הנוכחי של הקבוצה, מילאן בעונה איומה מבחינתה, ואני בטוח שקאקה כברלא נהנה כמו בעבר במילאן. אתה בטח מתכוון מאתר גול, אני בכל אופן לא הייתי ממהר להאמין לזה, האתר הזה לא אמין כלל, אם ריאל אכן סיכמה על רכישתו של היגואין, זה בטח כבר היה מתפרסם באתרים הבכירים (מארקה, אס, ושאר האתרים הספרדים). מסכים איתך. ריאל חייבת קשר התקפי, וקאקה הוא אופציה נהדרת, אבל כמו שכבר אמרתי מילאן לא מתכוונת לוותר עליו. המשחק של ריאל נראה מאוד אפור ללא קשר התקפי שמסוגל להפוך את המשחק של ריאל למרהיב, כי בינתיים מה שריאל מרוויחה מהמשחק שלה זה יעילות בלבד, רושם אני בטוח שהיא לא עושה על אף אחד בשלב זה, למרות התוצאות הטובות שהיא משיגה העונה. אפשר לינק לכתבה? ריאל לא עדיפה על באיירן, זה שריאל משיגה ניצחונות, זה לא אומר כלום. ריאל משחקת יעיל זה כן, אבל היא לא משחקת עדיף מבאיירן, באיירן נראית טוב לאחר שהביסה בשבת האחרונה את מיינץ 4-0 בחוץ, ועוד בקלות רבה, ללא קושי רב.
באיירו לא אמורה להתקשות יותר מדי מול מיינץ החלשה שנמצאת מתחת לקו האדום.... ובקשר להיגואין, הייתה הודעה באתר הרשמי של ריאל, שריאל סיכמה עם ריבר על רכישתו.
גם ריאל הביסה את אוסאסונה 4-0 שעל הנייר טובה יותר ממיינץ. כשבאירן תנצח את ורדר ברמן, שאלקה או שטוטגרט כמו שריאל ניצחה את ברצלונה או ולנסיה, אז נדבר.
ההבדל הוא שריאל שיחקה מגעיל במשך 90 דקות, למרות שהביסה. וזה מה שאמור להבדיל ביניהן? לא. ברגע ששתיהן יפגשו, אז נבדיל.
לנשיא בוקה נמאס , הערב הוא הודיע לריאל שזו הפגישה האחרונה בינהם בנוגע לגאגו . 4 מיליון יורו זה ההתעקשות של נשיא בוקה על פרננדו גאגו , בוקה דורש 22 ריאל מוכנה לתת 18 . בטוח שזה יסגר על ה20 אפילו קצת פחות.
סתם הצהרות לתקשורת. אתה בטח זוכר איזה בלאגן היה עם רוביניו ובסוף גם הוא הגיע. ריאל מעולם לא נתנה ל4 מיליון יורו (שזה בערך הסכום שרונאלדו מבזבז על צ'יזבורגר בשנה) להפריד בינה לבין שחקן כל כך חשוב. גאגו שלנו. בעצם, זה קצת יותר מסובך, ריאל בעצם מציעה רק 17. עכשיו אני לא מבין, שחקן שאפילו לא היה שחקן הרכב בריבר ובעצם בערל "פרץ, רק השנה נקנה ב13 מיליון, אבל שחקן עם 2 עונות אדירות בבוקה, יחד עם סוסה מאסטודינס שניהם הם קשרים קדמיים הטובים בארגנטינה, איך לעזאזל אפילו נותנים אפשרות שיברח? למען ה', על בפסטיסטה שילמתם יותר !!!!! אגב, באקרי מציע את גאגו לאתלטיקו ולברצלונה, אתלטיקו לא ירכשו את גאג כשיש להם את מאניש המעולה ולוכסן, אבל ברצלונה? אני לא חושב שהם יתנגדו לחיזוק כזה בדמותו.
הרבה תעסוקה בריאל היום. קודם כל נתחיל בראול, שיוצא להגנתו של פאביו קנאבארו לאור הביקורות שהוא חוטף על זכייתו בתואר שחקן השנה של FIFA. ראול כידוע הוא קפטן הסלקסיון, ובתוקף סמכותו הוא נתן את הקולות שלו בתחרות. הוא חושף כי נתן את המקום הראשון לקנא,את המקום השני לאטו ואת השלישי להנרי. "הזכיה שלו בפרס מוצדקת כי כל הקפטנים של כל הנבחרות השתתפו בבחירה והיא נטולת כל אינטרסים אלא פשוט דעות של השחקנים. בנוסף, אין לאף אחד ספק בקשר לאיכויות שלו כשחקן כדורגל. הוא שחקן מצוין ברמה עולמית שעשה מונדיאל נהדר ועונה נהדרת במועדון הקודם שלו, ועכשיו הוא משחק טוב גם בריאל וזה כבוד לשחק לצידו". איבאן הלגרה חוזר בשעה טובה לאימונים עם כדור, אחרי שלא שיחק מאז הפציעה במשחק מול ליון לפני כחודש. השחקן לא ישחק מול רקרה באמצע השבוע, אך יחזור ישירות אחרי הפגרה. באימון היום מספר שחקני הרכב נחו וערכו רק אימון ריצה,בעוד שרייס,גוטי ורוד כלל לא התאמנו בגלל knocks(לא יודע איך להגדיר את זה בעברית) שחטפו אתמול. עוד אחד שלא התאמן הוא רונאלדו, שכנראה יחמיץ גם את המשחק ביום רביעי. קצת דיבורי העברות לסיום, האס מפרסם כי ראול בראבו הוצע לרומא בהשאלה וככל הנראה יפרד מהברנבאו בינואר.
http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2006/12/1166463497.Xxx פאביו קנאבארו הוכרז רשמית שחקן השנה בעולם מטעם FIFA. קנאבארו בכך משלים דאבל של זכיה גם בכדור הזהב של פראנס פובטול וגם בזכיה בתואר של FIFA. זה מה שהיה לקנא לומר:"השנה הזאת הייתה מדהימה ולא יכולתי לבקש יותר מזה. אני מקווה שהפרס הזה ישתיק את כל המבקרים שלי.לשחקן הגנה זה הרבה יותר קשה לבוא לידי ביטוי, כי אנחנו צריכים להתמודד מול שחקנים אדירים כמו זידאן וכמו רונאלדיניו. אנחנו צריכים להתאמץ יותר קשה, אבל לי היה מזל וזכיתי במונדיאל ובאליפות איטליה ובזכות זה אני עומד כאן". קנא לא שכח להודות לשני המאמנים שלו השנה."אני רוצה להודות לקאפלו וליפי. אנשים רואים את ברצלונה ואומרים שהמשחק שלהם מקסים, אבל מה שראינו בגביע העולם הוא גם חשוב.עבודה קבוצתית נהדרת וטובה היא גורם מפתח בהצלחה.זה הכדורגל שקאפלו אוהב". הבלם קיבל מחמאות גם מרונאלדיניו שאמר:"כל אחד מתעסק בשטח אחר במגרש. קנאבארו הוא שחקן ההגנה הכי טוב בעולם ותפקידו להגן, והתפקיד שלי הוא להיות הכי טוב בהתקפה ולדאוג שבארסה תצליח ותהיה קבוצה מובילה בעולם" .
ריאל מתעקשת עדיין על 18 ובוקה על 22 . הפגישה מסתיימת ללא הכרעה וגאגו עדיין לא שחקן ריאל מדריד. מאוריסיו מאקרי (נשיא בוקה) יחזור לארגנטינה בשעות הקרובות אבל סוכנו של גאגו נשאר במדריד , ככה שזה משאיר את סיכוי גאגו לשחק בריאל
באמת מגיעה לו, עונה מצויינת ביובנטוס, ואליפות עולם נהדרת בקיץ, בחירה נכונה, שמח שלא בחרו עוד פעם כמו כל שנה את רונאלדיניו!... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx