לפי רדיו מארקה, ריאל סיכמה עם ריבר פלייט על רכישת החלוץ הארגנטינאי/צרפתי בן ה-18, גונזלו היגואין תמורת סכום של 13 מיליון יורו. http://goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=190526 ברווז שמועלה כאפשרות לחיזוק ההגנה בחלון ההעברות בינואר הוא אנדריאה ברזאלי, בלם פאלרמו ונבחרת איטליה. אין סיכוי שפאלרמו תשחרר אותו בינואר אז.. NEXT.
עובדה,אתה רואה שריאל השנה לא מרשימה במיוחד,כי אין לה את הקשר הזה הזה שיעשה את ההבדל. עם אמרסון,דיארה וגוטי אתה לא יכול לתפות לכדורגל מרהיב,יעיל כן,מרהיב לא. אני חושב שברגע שיגיע לריאל קשר היתקפי עושה משחק,ריאל תיראה כמו בארסה או אפילו יותר טוב. עם חלוצים כמו ואן ניסטלרוי ורונאלדו,רק צריך את הקשר הזה שיתן להם את הכדורים החכמים האלה שחותכים את ההגנה והם יפציצו כמו שרק הם יודיעם,הם מהסוג של החלוצים שצרכים רק חצי היזדמנות כדי ליכבוש,הבעיה שעם כזה קישור אפור הם לא מקבלים מספיק כדורים. יש קיצוניים טובים טובים,פה אני מסכים איתך לרובינו קשה מאוד לבוא ליידי ביטוי כשהוא מקבל את הכדור בחצי,והכדורגל של קאפלו הגנתי. אבל אני עדיין ושב שברגע שיגיע לריאל קשר היתקפי עושה משחק ריאל תיראה אחרת לגמרי.
היגוואין רשמית הרכש החדש של ריאל. דור, בקשר לרוביניו, כשיבנו עליו בריאל, רק אז תוכל לבוא אליו בטענות. הוא צריך בטחון, להרגיש שבריאל מצפים ממנו להביא לידי ביטוי את הפוטנציאל שלו (ולפחות לפי הדיבורים עליו לפני שהוא הגיע לריאל, דיברו עליו אז כפלא הבא), וזה לא נעשה. אשד, זה לא עניין של להכנס לנעלים של זידאן. בשנתים האחרונות (אם לא יותר) הוא לא תרם כמעט כלום לריאל. אז במונדיאל הוא הבריק, כי הוא שחקן גדול ו-ווינר, שהיה חייב לסיים את הקריירה כמו שצריך (עם ראסיה זה לא ממש בדיוק כמו שצריך, אבל הרגע הזה דווקא ינציח אותו יותר מאשר אם הוא לא היה עושה את זה), אבל בריאל בשנתיים האחרונות הוא כבר לא סחב. אבל נחזור לנקודה, דיברתי על זה בדיון המחזור הקודם, ואני לא מתכוון סתם לחזור על הדברים שלי, אבל מזל שלמישו עלה הראיון להמציא את קופי-פסט. "בשבילי זה דבר מובן מאליו, שהייתי בטח כבר נוגע בו אם לא השיפוצים שעברתי, אבל אני רואה שאנשים כאן עדיין לא הבינו את זה. לריאל יש אמנם דאבל פיבוט מצוין והגנה קשה מאד לחדירה, הרבה בזכות קאפלו כמובן, אבל יש לה בעיה רצינית מאד בקישור. אין משחק מסודר, אין הנעת כדור מאורגנת, ואין חיבור בין הקישור האחורי להתקפה. ואכן, לא סתם האפיסיון דורש פליימייקר. גוטי, שדיברו עליו עד לפני חודשיים כמושיע של ריאל והאיש שיכול להכנס לתפקיד עושה המשחק של ריאל, לא מגלה מספיק ניידות, וריאל לא משחקת מספיק עליו. הסיבה הזאת היא זאת שגורמת לריאל להראות לא טוב במשך כל העונה, ועם דגש על כל העונה (וכן, דור, שום סובייקטיביות. אני יכול להביא לך לינקים לכתבות, שבהם רשום במפורש: "ריאל משחקת רע")." עריכה: ברזאגלי, בלמה האיטלקי הענק והחסון של פאלרמו, נמצא על הכוונת של קאפלו. ריאל איטלקית כבר אמרנו?
תכינו כרטיסים לאליאנס. אחרי לא מעט קלאסיקות בשנים עברו, שוב נקבל מפגש נהדר בין ריאל לבאיירן מינכן בליגת האלופות. לא ההגרלה הכי נוחה לריאל,אבל בוא נגיד שיכול להיות יותר גרוע מזה. באיירן של השנה לא נוטה לשכנע, מאבדת לא מעט נקודות מול קבוצות נחותות, ומפגרת אחראי ברמן בצמרת הבונדסליגה. נשמע מוכר, לא?
ידעתי! הייתה לי הרגשה שאנחנו הולכים לקבל את באירן וזה מעולה לפי דעתי. היו 2 קבוצות שרציתי לקבל ואלו באירן או אינטר. פחות אינטר יותר באירן. מניפיק!
ריאל עדיפה על באיירן ואין סיבה לא לנצח! באיירן של השנה גם באירופה וגם בליגה היא לא אותה באיירן ווינרית ודורסנית של השנים האחרונות ולכן היא מדורגת כרגע רק במקום השלישי. באיירן של שנים עברו לא הייתה קבוצה שסופגת בדקה ה-90 מויירה, היא הייתה זו שכובשת בדקות האלו ומנצחת ניצחונות גרמניים ( אל תזכירו את גמר 99 )... ל- Engel Del Madrid, דווקא אינטר אחת הקבוצות שפחות הייתי רוצה לפגוש כבר בשמינית גמר, בנו שם השנה קבוצה חמודה מאד שריאל הייתה מתקשה מולה... ודרך אגב, הרווחתם כאן בפורום אוהד ריאל מדריד חדש.
עכשיו שאני חושב על זה, מזל שלא קיבלנו את מילאן.. הייתה מצפה לנו הפתעה רצינית שם. באירן זו יריבה מעולה בגלל שריאל לעולם לא תזלזל בה, ואם ריאל תתחבר, והיא תתחבר, עד אז, לבאירן אין סיכוי.
דווקא מילאן בכושר ירוד ובלי חיזוק משמעותי בדצמבר קשה לראות אותם עוברים את סלטיק שהציגה יכולת טובה בשלב הבתים.
מירן, בדיוק ככה זה לפחות אמור להיות, אבל עושה רושם שלא. לפחות התקשורת מגדירה את ההגרלה של ריאל כנוחה, ולפי הדיווחים שלה גם בריאל מרוצים מאד מההגרלה. ובקשר ל"תתחבר עד אז", חוץ מזה שהיתי מנסח את זה קצת אחרת, כדי שזה יקרה- קאפלו יצטרך לבנות היררכיה ברורה (יקח לו זמן להגיע להיררכיה הזאת, אבל אסור לו למשוך את זה יותר מדי), ולהחליט למי הוא נותן את חולצת ההרכב באופן קבוע, ובעיקר את מי הוא מושיב ברוב המשחקים עד לסיום העונה על הספסל.
אם יש יריבה לא נוחה אז זה באיירן. אחת הקבוצות הכי אפורות שתגרום לריאל למשחק קשה ומסיבי. לא יודע מה אתם מרוצים מההגרלה אבל שיהיה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
אבל גם כאוהד בארסה אתה חייב להודות, שריאל בדרך לחזור למסלול הנכון (השאלה היא אם זה יספיק בשביל לעצור את בארסה). אנשים ככל הנראה חשבו, שזה יגיע יותר מהר, אבל לא. כבר אמרתי בתחילת העונה וגם קרויף ואנשי מקצוע אחרים אמרו, שזה ידרוש הרבה סבלנות (דבר שאין כמובן לרוב האוהדים עם המנטאליות הישראלית, ובטח שלא לתקשורת הספרדית ותרבות הכדורגל שהיא מנהיגה בספרד). לפי הפירסומים, ריאל ממשיכה לעבוד חזק על רכש, וכצפוי- גאגו, שכבר אין לו דרך חזרה ועושה רושם שיעזוב את בוקה, יהפוך למדרידיסטה ככל הנראה מחר. השאלה היחידה כרגע היא כמה 'רדונדו החדש' יעלה לריאל, כי לפי מה שאומרים בוקה לא מתכוונת לוותר עליו בלי לקבל תמורה נדיבה מאד.
:aaarofl: :aaarofl: באיירן נראית לא משהו בכלל, הקבוצה לא מתחברת ועובדה שהם מתקשים מול הקבוצות הקטנות בבונדסליגה. מה שכן יש להם המון אופי, והגומלין יהיה באליאנס ככה שמבחינה הזו הם פייבוריטים. על הנייר אנחנו אמורים לחלוף על פניהם לשלב הבא. גם ריאל קבוצה אפורה... אז?