לא יודע מה איתך,אני תמיד יעדיף מגן מחליף עם ניסיון מאשר ילד כמו מחייה.(הכל יחסי, כן?). מה עוד שמיצ'ל לא כזה גרוע כמו שאתה חושב. נכון שהוא לא מהיר כל כך, אבל האגרסיביות שלו, ההגבהות הטובות,והלחימה הם לא דבר שיש לזלזל בו. למיצ'ל יש עוד הרבה מה לתרום לקבוצה, ועד שסיסיניו יחזור, כדי שתתחיל להתרגל אליו. בנושא אחר, גאגו התעמת עם מספר אוהדי בוקה מחוץ לבונבונרה, אחרי שהם צעקו לעברו גידופים וקללות. אנשי אבטחה מנעו מגע פיזי בין גאגו לאוהדים, אחרי שהקשר לקח את הדברים קשה ורצה להתעמת איתם. השחקן אמר שהוא לא רוצה לעזוב את הקבוצה כבוגד,והיחס הזה מהאוהדים הוא פוגע מאוד.(למרות שיש לציין כי מדובר בקומץ. כ20 אוהדים בלבד היו מעורבים בעימות הזה) אחרי התפטרות סגן הנשיא והמנהל הטכני של קבוצת הכדורסל, היום אל פרסידנטה מנסה להרגיע את הלך הרוחות ואומר כי לא יהיו עוד התפטרויות. כמו כן הוא מוסיף כי "לא ברורה לנו סיבת עזיבתו של מנדוזה, הוא לא נתן לנו שום רמזים וזה בא לנו בהפתעה מוחלטת".
בקשר לסלגאדו, לא אני לא יאלץ להתרגל אליו כי הלגרה יחזור מפציעה וסופר סרחיו חוזר לכבוש את ימין. אה והבשורה בקשר לגאגו פשוט מעולה, כי הוא אמר שהוא לא רוצה לעזוב את הקבוצה בינואר כבוגד ! מה שאומר שהוא כן יעזוב את הקבוצה... אני מניח שגול בדקה ה90 נגד אסטודיאנטס כאשר יש תיקו 3-3 ביום חמישי יפתור את הבעיה.
במסגרת התוכנית של יובנטוס לבנות מחדש את הסגל לקראת העונה הבאה בסרייה א', יובנטוס מתכננת לצרף לשורותיה את לא אחר מאשר רוביניו! בהשאלה. צריך לתת לו ללכת לדעתכם? * ריאל מתכננת להציע למילאן 42 מיליון ליש"ט (!) על קאקה בנוסף לחוזה ארוך טווח של 7 שנים. קאקה למדריד ויפה שעה אחת קודם!!
בשום פנים ואופן. אסור לעזוב את רוביניו. הוא נכס בשביל הקבוצה. אם לא עכשיו (למרות שגם עכשיו) אז עוד כמה שנים. לגבי קאקא, אני הייתי נזהר בדברים. "ריאל מתכננת" - דיברת עם המנהל שמה? הם מתכננים? מאיפה אתה יודע את זה?
לא מאמין שקאקה ינטוש את מילאן עכשיו , אבל סביר להניח (והסיכויים לזה גדולים מאוד) שאם מילאן לא תסיים רביעית העונה , קאקה ירצה לעזוב .
מילא אם יובה הייתה מתכננת לרכוש את רוביניו, אבל השאלה? למי זה יעזור? לא ליובה, שגם אם רוביניו יתאקלם היטב הוא יעזוב לאחר שנה, לא לריאל, שתאבד לשנה אחת את הכוכב שלה, ולא לרוביניו עצמו, שלא מתאים לסגנון האיטלקי, וגם השאלה שכזו תפגע במעמד הכוכב שלו בריאל.
לא כתבתי פה כבר איזה תקופה, אז הנה כמה דברים שאני רוצה לשתף אתכם בדעתי: מיצ'ל סאלגדו מגן ראשון בריאל מדריד זה גדול עליו, ולא מהיום, בקשר למגן שני אני לא יודע, יחסית הוא לא מגן כל-כך גרוע, אבל יותר קל לעבור אותו מפעם והתרומה שלו להתקפה היא אפסית. אני מוכן לקחת סיכון של הלגרה בעמדת הבלם ולהעביר את ראמוס נפלא לעמדת המגן, משם הוא תורם הרבה ויוצא קדימה, אם כי שסיסיניו יחזור ואני מקווה שזה יהיה העונה, המקום שמור רק לו, לראמוס אין את היכולות שלו, את המהירות האדירה, הזריזות והבעיטה לשער של "סיסי". אני רוצה שיישאר בקבוצה כי הוא שחקן נשמה שהאוהדים מעריכים והוא נתן הרבה לריאל, בעבר בעיקר. רוביניו השנה אני מאוד מאוכזב ממנו, עושה רושם כאילו אחרי עונה בספרד המגנים למדו אותו, הוא לא נותן את אותן ניצוצות של אשתקד, אבל זה לשחק ככה כאשר הקבוצה משחקת בינוני ולא התקפי ויפה כמו עם לופז קארו שריאל הייתה מחפשת להבקיע ולא קודם כל "לא לספוג" כמו עם פאביו קאפלו. אני לא מוכן לוותר עליו בשום הון שבעולם למרות הכל, אני מאמין בילד הזה שייתפתח ויהיה אחד מהשחקנים הטובים בעולם. הוא מרגיש מעולה בריאל ולא רוצה לעזוב בכלל, סתם פלצנות, ריאל לא תשאיל אותו לעולם ולא תמכור אותו, קאפלו גם אם הוא לא מראה את זה, הוא יודע מה יש לו ביד קאקא פנטזייה רטובה מאוד שלי, אחרי שהייתי בטוח שאפשר להצליח גם עם הסגל הנוכחי, אני רואה שזה לא עובד ככה, קאקא אחד שיכול להפוך אותנו למכונה באמת, הוא הרבה יותר יציב מגוטי, למרות ששחקן אחד עדיין לא יכול להפוך קבוצה ב360 מעלות, לבדו. אני חושב שסיכויים לא גבוהים שמילאן תגמור את העונה רביעית ואז קאקא אולי לא יירצה להישאר, אבל אני לא רואה אותו עובר אליינו, מילאן לא תרצה לשחרר אותו, הם הוא יחתום אני יהיה הראשון שאשמח, אבל זה לא נראה ריאלי וזו פנטזייה של קאלדרון, וגם הוא ידע שהוא לא יצליח להביא אותו. מילאן לא תמכור את אחד השחקנים היחידים שלה ששומר על יכולת טובה, ואת אחד מעשרת השחקנים הטובים בעולם. היגואן אני באמת שלא רואה שום צורת בהבאת חלוץ, למרות שלא אתנגד לאיזה צעיר רענן, אבל שיושאל לשנה אחת לקבוצה אחרת, אני חושב שיש לנו מספיק שחקנים בעמדה הזו של החלוץ: ראול, רונאלדו, ואן ניסטלרוי, גם רוביניו וקאסנו יכולים לשחק שם, וממש אין טעם למרות שהכל פתוח לעונה הבאה, בטח שלא צריך לרכוש אותו בינואר, לא צריך לקנות שחקנים רק בשביל שמועדון אחר לא ייקנה אותם. לא ראיתי את היגואן משחק אבל חלוץ לא נחוץ לנו, חייבים לשפר את הקישור, אם הוא יישתפר אז גם ראול ייפרח. שיטת המשחק למרות שידעתי שלא נשחק טוטאל פוטבול ולא ניראה כמו ברצלונה, לא מובן לי איך עדיין המשחק של ריאל מדריד לא השתפר, לא ביקשתי להיראות כמו בארסה, ביקשתי 20%, לא היה משחק השנה שבאמת נהנתי בו מתצוגת כדורגל וגם ניצחון. כדורגל טוב שיחקנו נגד סלטה ויגו והפסדנו, ובקלאסיקו נראינו טוב. את המשחק נגד קייב גם אפשר להגדיר טוב ונגד בוקרשט, אבל חוץ מהגולים לא איימנו במשחקים האלה הרבה. אני חושב שקאפלו לא מנצל את החלק ההתקפי והארסנל ההתקפי שיש לו, ואנחנו לא נשתפר יותר מדיי העונה, זה היה אמור להשתפר אחרי עשרה מחזורים ואנחנו עדיין משחקים בלי שיטת משחק מתוכננת וכל מה שיוצא זה מזל.
אמממ.. בואו נחשוב על זה כך, רוביניו, נער צעיר וצנום, מתמודד מול מגנים כמו גרוסו, זאנטי, ובלמים כמו קיבו או מקסס? יאכלו אותו בלי מלח שם. הליגה הספרדית היא הליגה הגבוהה היחידה שמתאימה לשחקן הזה. ואף ליגה אחרת. קאקא? קלדרון עדיין לא מוותר עליו, וזה נהדר כי בסופו של דבר השחקן הזה יעבור משם, לא קרה עוד ששחקן את כל שנותיו בילה באותה קבוצה שבה פרץ.
אז מה שיהיו מולו מטראצלי וסמואל? אז בפיזיות הוא לא יצליח להתמודד מולם, אבל במהירות יהיה לו את היתרון. הגודל משנה את המאצ'-אפ, לא את סיכויי ההצלחה לצד זה או אחר.
חבל לך על הזמן וההסברים, באיטליה שחקנים לא פיזיים מספיק נפצעים בכמויות כתוצאה מקשיחות של השחקנים הכן פיזיים.
אני לא זוכר מי אמר את זה, אבל מי הטמבל שאמר שגאגו משחק קשר דפנסיבי בבוקה? הוא קשר 50-50 קלאסי. בול רדונדו. משחק מעולה שלו אתמול למרות ההפסד. אבל לפי יעקבי ריאל כבר רכשה את גאגו ב20 מיליון יורו, והוא אמור להיות מוצד לתיקשורת ביום שישי.
זה כי אין קשר היתקפי שיבנה את ההתקפות,ויכניס יצירתיות לקישור האפור של ריאל. אני ועוד הרבה אחרים פה,ידענו שזה יקרה עוד בקיץ,ריאל בלי קשר היתקפי אבל שחקן מהטופ שיוכל להיכנ לנעליים של זידאן תמשיך להיראות ככה. יש שמועות שקאקא יבוא,זה ללא ספק השחקן שריאל שצריכה,אבל השאלה אם מילאן ביכלל תשחרר אותו..
אני לא מסכים איתך, שנה שעברה עם לופז קארו הקבוצה שיחקה כדורגל יפה, היא לא הייתה הקבוצה הטובה באירופה ולא קרובה לזה, אבל היו משחקים שנהנתי מכדורגל יפה, לא נגד הגדולות אבל היינו מנצחים קבוצות בברנבאו בקלות מה שלא קורה היום, שנה שעברה למרות תשעת שעריו ותשעת בישוליו, זיזו היה בינוני מאוד, ממש לא אותו שחקן של 2003 לדוגמא שבזכותו ריאל זכתה באליפות ולא הייתה רחוקה מזכייה בליגת האלופות. אני עדיין חושב שבקבוצה לא חייבים ממש פליימקר או קשר 50\50, אפשר להצליח גם עם שני קיצוניים טובים באגף, אבל הקבוצה לא משתפרת ולא משחקת מהר, רוביניו לא יכול לעשות כלום שהוא מקבל את הכדור בחצי, הוא צריך לקבל את הכדור כמו פיגו, 20-30 מטר מהשער ומשם לעשות את הפעולות שלו, אם זה להרים, לחתוך לאמצע או לבעוט משם. חיבור השחקנים עצמו ליקוי, כי גם בלי עושה משחק, הסגל של ריאל מבחינת המשחק עצמו לא ממצע את עצמו, אין סיבה שקבוצה עם סגל שחקנים כמו ריאל מדריד תשחק הגנתי יחסית, אנחנו לא קבוצה שנלחמת על חייה בליגה, אני לא מבין למה לא לנסות כמו בארסה: גם להיראות טוב וגם לנצח, זה הדבר הכי כיף עבור אוהד כדורגל: הוא נהנה ממשחק טוב וקבוצתו ניצחה.