ריקי, זה שאני גרמני רק עושה אותי יותר סקסי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx הפוליטיקה שלכם זה לקנות ולקנות ולקנות, אז מתחילים להשאיל או לייבש וככה יוצא סלט של סלט של כלום. וד"א אני שמעתי שרכשתם שני שחקנים ולא אחד. בסגל שגם ככה יותר מדי מעוטר בשחקנים.
הסגל ממש לא מעוטר יותר מדי בשחקנים. שחקנים גם יעזבו את ריאל בינואר ויש צורך להביא להם מחליפים, בנוסף לחוליית הקישור שבה אין יותר מדי שחקנםי. כשריאל הביאה כוכבים אמרתם למה היא משקיעה רק בכוכבים מבוגרים וכשהיא מביאה צעירים יש לכם תלונות ואתם אומרים שהם "יתייבשו" על הספסל או יושאלו (ואין שום דבר רע בלהשאיל שחקן בשביל שיצבור ניסיון או יתרגל לליגה).
שחקנים צעירים ומבטיחים בעמדות נחוצות לנו ואף אחד לא אמר שהם לא יושאלו לעונה או 2. קל מאוד לזרוק את ההגדרות האלה על ריאל,אבל זה פשוט לא נכון. ולהגיד שהסגל מלא מידי בשחקנים זה עוד יותר לא נכון.המחליפים שלנו די עלובים, בטח בהשוואה לצ'לסי, בארסה ועוד הרבה קבוצות. אולי בעמדות הכי התקפיות יש מספיק כלים,בקישור ובהגנה ממש לא.
חאלס, נו בחייאת רבעק כל עונה אתם קונים בלי הפסקה ובסוף ההצלחה הולכת למקומות אחרים. סבבה רוכשים צעירים, אבל לרכוש צעירים ומבוגרים גם יחדיו וליצור צפיפות שגורמת לקונפליקטים לסיכסוכים ולמה לא. עם זה הפוליטקה הנכונה, אז נשאלת השאלה למה ריאל עם הפוליטיקה הזאת שנים על גבי שנים לא מצליחה לגרד נדה ?
קודם כל, להעמיס על הסגל ? על מה אתה מדבר, לרכוש שחקנים צעירים ומבטיחים זה אך ורק כחשיבה נכונה ובנסיון לבנות משהו טוב בריאל. תסתכל אחורה ותראה כמה דפים של מירמור יש בדיון הזה, ודוקא שמשנים מגמה וקונים שחקנים שהם לא סופרסטארים, אז מה בזה שגוי ? לקנות שחקן שיחליף את רוברטו קרלוס המגמגם תוך כדי שילוב שלו בקסטיליה כדי לבנות אותו לעונה הבאה זה לא נכון ? לרכוש שחקן שאולי לא טכני כמו זידאן אבל יודע לעשות עבודת קישור טובה זה רע ? בן כמה אמרסון אדוני ? כולנו מרוצים מגוטי ? האמת שגם בהגנה שלנו עם שחקנים כדוגמת מחייה, בראבו והלגרה שעבר זמנו, צריך ריענון. כמה עוד עונות יהיו לנו בקנבארו ? פציעה שלו או של ראמוס ואנחנו גמורים. רונאלדו על סף לעוף, בקהאם גם כן, סלגאדו יפרוש בקרוב. אז אופס, הסגל שלנו כבר לא כזה נוצץ נכון ? תעשו לי טובה, בונים קבוצה ורוכשים שחקנים בהתאם. אתם סתם עושים מזה עיתנות בשקל.
קבוצה לא בונים בחורף. ויתרתם על העונה הזו כבר? דווקא חשבתי שאולי במצבנו העגום תשקלו לנסות לדגדג אותנו.
אוהו בוריס, אתה יותר מכולם צריך לדעת. עובדה ישבת שבעה על הפציעה של אטו. לרכוש שחקנים כראייה לטווח הרחוק, כלשם שינוי כמה חולצות הם מוכרים זה לא השיקול העיקרי, אין בזה שום דבר שגוי, לא בחורף ולא בקיץ. עובדה הוא לא יפתח ולא ישחק בקבוצה הראשונה, אלא בקסטיליה. אז אל תבלבל לי פה בדיון את השכל כשאין לך קייס, מה קרה מפחד שנתחזק ונעיף את הישבן המקומט שלכם מהטופ ? ושוב אתה טועה, כי קאפלו הגיע לפה לבנות ריאל מדריד חזקה וטובה יותר. וזה בדיוק מה שהוא עושה, לא צריך לחכות לקיץ הבא בשביל זה.
אתייחס בקצרה ברשותכם להערות שזרקו פה היום בדיון... אל תחפשו את החרא בקבוצה שלנו גם שאין. קאפלו הובא בייחד עם מספר שחקנים לא צעירים, כדי להביא אליפות או תואר עכשיו, העונה, בעונת 07\2006, לא רוצים לסגור עוד עונה ללא תואר, אין מה לבנות פה קבוצה של ילדים בני 20 כי אין לנו את השנה הזו לחכות. מצד שני, אם רואים עיסקה מזדמנת, של הבאת שחקן צעיר שהוא כישרון אדיר, אז למה לא? כולם ראו שרוברטו קרלוס גמר את הסוס, תאמינו לי שאני הייתי מקבל אותו גם בעונה הבאה, הוא יישאר חלק מהסגל כי הוא שחקן מדהים שהיה המגן הטוב בעולם בשיאו, רוברטו אחד מהסמלים שלנו בשנים האחרונות, הוא אהוב מאוד אצל האוהדים ולא סתם. המונדיאל בעיקר הראה את החולשה שלו אבל זה לא דוגמא טובה, רונאלדיניו היה חלש במונדיאל, אז? קרלוס מבחינה הגנתית בסדר, אבל זה לא מספיק, ריאל קבוצה שרוצה שחקנים הטובים בעולם כמה שאפשר בכל עמדה, ועדיין אין את זה אצלינו בכל המקומות בהרכב ולכן ישנה בעייה. מבחינה התקפית, קרלוס איבד הכל, לא בעיטה, לא קבלת החלטות נכונה - כל כדור הוא בועט ומטיס לשמיים או בעיטה עלובה מ40 מטר, גם הוא היה מגן שמבשל שערים וגם זה לא. בוריס, אף אחד לא וויתר על השנה הזו, למרות שכבר אמרתי שהמשחקים הקלים בינתיים נשארו לכם, כמה שאפשר לקרוא למשחקים בספרד - "קלים", לנו יש את סביליה על הראש, דפור בריאזור המקולל אם אני לא טועה, וולנסיה במחזור הבא, וסראגוסה, אני עדיין חושב שתיקחו אליפות. מרסלו יכול להיות שיישתלב בבוגרת רק בעונה הבאה ואת העונה הזו יעביר בקסטיליה. המחליפים שלנו ממש לא איזה אגדה או משהו כזה. רונאלדו פצוע כל שני וחמישי לצערינו, עד שכבש הוא נפצע, הנה, מחליף אחד נעלם מהעסק. קאסנו לא שיחק הרבה זמן, הוא רב עם המאמן, ששיחק לא היה גדול ובטח שזה לא אותו שחקן אדיר מרומא. רייס על הפנים, אידיוט, עושה טובה שהוא משחק, עושה הכל לאט, לא תורם בגרוש למשחק. בקהאם זה בקהאם, שנה שעברה הוא היה עוד מבשל מההרמות, העונה גם זה לא, אבל יפה לראות שחקן נלחם, אני מעדיף שבקהאם ייאבד כדורים אחרי שניסה לעבור שחקנים מאשר לשגר חללית לרחבה. סוף. כמעט שלחתי את התגובה הזו בדיון המחזור הספרדי. אני חולם היום. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
"Wazza" אני אוהב לדעת עם מי אני מדבר. אתה מכיר אותי, אני ישמח לדעת מי אתה ומאיפה אתה מכיר אותי..? ושוב, לא היתכוונתי שילך לאיזה קבוצה מהדרג הראשון באירופה, שיעבור לאסטון וילה, בולטון...קבוצות כאלה. עדיין, על טעויות צריך לשלם. גם אם זה לא מתאים לשחקן ברמה שלו להגיע לקבוצות בלי שם ועבר מפואר, שיתחיל להראות מה הוא יודע, ועדיף שישחק ויעשה את זה במקום כמו בולטון, ולא ישב על הספסל ויעשה מהקריירה שלו בדיחה בריאל מדריד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx תהיה בריא ידידי הגרמני תהיה בריא. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/gives.Xxx לא הצלחתי להבין על מה אתם כל הזמן מיתווכחים...אם אתם מרוצים מגוטי(מה יש לכם מגוטי מה?! רק אוהדי ריאל רואים בו דברים מסוימים ששאר האוהדים של רואים!? לא מבין מה יש לכם ממנו. בשורה התחתונה היא שגוטי משחק-הוא תמיד משפיע על המהלכים המכריעים, בין עם זה בישול או התחלת מהלך, הוא תמיד נמצא שם) או עם הסגל צעיר מידי או זקן מידי..נכון שקנבארו, ראול, אמרסון ור.ק ניחשבים זקנים, אבל עובדה הם ממשיכים לספק את הסחורה, ותאמינו לי יש שחקנים בני 25 שעדיין לא הגיעו לכושר של ר.ק ובחיים גם לא יגיעו. כל עוג הם מספקים את הסחורה-הגיל לא אמור לשנות בשיט. ובכלל, תיסתכלו על הצעירים. סיסיניו, רוביניו, קסאנו, ראמוס(אם היו צריכים ליקבוע גיל לפי ההיתנהגות, הבנאדם צריך להיות הכי מבוגר. כזאת בגרות, אחראי, פשוט מדהים הילדון הזה.) רייס ויש עוד, אל תיסתכלו רק על הזקנים ותיתעלמו מהילדים. ולשם שינוי תעשו משהו עם קסטיליה, יש לכם כזה נוער טוב, תמשיכו אולי חפזר חלוצים(פורטיו, סולדאדו..) ותיראו את ראול הבא גודל באת' מדריד, הגלגל עוד עלול להיסתובב. שנה שעברה אוהדי ריאל חפרו במוח על דה לה רד או איך שלא קוראים לו, ובעיקר על פליפה המגן שאמרו שכבר העונה יחליף את ר.ק קרלוס. מה לעזאזל קרה להם? בישביל מה אתם עושים נוער? בישביל שהם יברחו ובביוגרפיה שלהם יהיה כתוב שהם גדלו בריאל? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
זה שון. נחש מאיפה.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ותשמע, שבקהאם ילך לבולטון? לאסטון וילה? אתה רציני? זה גם לא משתלם לו מבחינה כלכלית,וגם לא מבחינה מקצועית ותדמיתית. אני בטוח שכשהוא ירצה לגמור את הקריירה הוא יעשה את זה בדרך שראויה לו ולקריירה המפוארת שלו ולא בקול ענות חלושה בקבוצה בינונית באנגליה. אם הוא נשאר במדריד הוא מאמין שהוא יכול לחזור ולהיות שחקן דומיננטי,ואם לא, אז לפחות להיות פאקטור ולתרום. לכל שחקן יש תקופות חלשות ותקופות שבהם הם מסופסלים. אחרי 15 שנה גם לבקהאם זה קורה. לא צריך לקפוץ פתאום ולהגיד שהוא צריך ללכת, כי על שחקן עם הרוח הספורטיבית,הווינריות והיכולות שלו לא מוותרים כל כך מהר. ואגב,אם הוא כבר יחליט לעזוב,אני משוכנע שזה יהיה לMLS. הוא כבר הצהיר כמה פעמים שהוא מעונין לגמור שם את הקריירה,ועל הדרך להרוויח עוד כמה דולרים. כמה משחקים של בורו ראית השנה? כנראה שלא מספיק, כי הוא רחוק מ"להצטיין" בריברסייד. ולמה אתה כל כך רוצה שהוא יחזור?ההגנה מסתדרת לגמרי לא רע בלעדיו,ובנוסף קנא,ראמוס,הלגרה ומחייה, גם לא יפצעו כל 3 משחקים בניגוד לוודי. קצת חדשות: -לפי המארקה באלדיני יפגש בשבוע הבא עם נשיא בוקה במטרה לסכם סופית את העברת גאגו. כרגע המחלוקת עומדת על 6 מיליון יורו, שכן ריאל מציע 12 ובוקה דורשת 18. -הפרסומים אכן נכונים ומועצת המנהלים של ריאל אישרה כי יחתם חוזה עם חברת "מדיה-פרו" עד שנת 2012 שבמהלכם ריאל תרוויח כ1.1 מיליארד יורו. -המארקה טוען כי טוני קאסאנו יעזוב את ריאל לסריה A כבר בינואר, כשרומא ומילאן הם היעדים המועדפים על השחקן.
כל כבוד לקאפלו שסוף סוף מביא שחקנים בלי שמות, אבל עם פונטיציאל לעתיד. סוף סוף ריאל לא מסתכלת על שמות, אלא על המשחק שלהם. גאגו שחקן מצויין ואני מקווה שהוא יסגור בריאל. חבל שקסאנו יעזוב את ריאל, הוא תרם וחבל מאוד שקאפלו לא נותן לו הזדמנות.