גם לזה אני לא כל כך מאמין, הנה כמה עידכונים... קסאנו, שכמובן לא ימשיך בריאל מדריד יעבור או לניוקאסל או לרומא בינואר או בסוף העונה, האיטלקי חם המזג נכשל גם במדריד. לעומת זאת סוכנו ג'וזף בוזו, טוען שקסאנו רוצה לממש את החוזה שלו עד 2010. ואני אומר , "חחח". רייס, טוען שהוא בכלל לא חושב על לחזור לארסנל, וכנראה שעיסקת ההשאלה תושלם. ארסנל תקבל בעבורו 21 מיליון יורו, ומנגד, תשלם לריאל 25 מיליון על בפטיסטה. מה שאומר שרק 4 מיליון יורו יעברו מהייבורי לברנבאו. פאקו פאבון הבלם הנכשל, טוען שהוא לא מוכן להתלונן בפני קאפלו והוא רוצה להוכיח עצמו בעזרת עבודה קשה.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx דיארה מנסה להסביר את ה"דליפה" בחלק האחורי, "אני עדיין מסתגל". פרננדו גאגו, כנראה יעבור לריאל מדריד בינואר. עכשיו אני לא מבין מה נעשה עם 3 קשרים אחורים !!! רגע, זה במקום גוטי?! הלוואי אמן אמן כן יהיה רצון.
לא נראה לי שיש לבפטיסטה מה לחפש בארסנל...חבל על השחקן הזה,גם שם הוא לא מקבל דקות משחק. אולי עדיף לו לעבור לקבוצה שצריכה שחקן בעמדה שלו במקום שיצטרך כל החיים להלחם על מקום בהרכב.
למה לא מקבל דקות הרכב? בינתיים הוא פצוע אז הוא לא משחק, אבל לפי דעתי בפטיסטה הוא פשוט מעולה לליגה האנגלית. בגלל הפיזיות האדירה שלו והאגרסיביות שלו. חכה תראה.
*המונדו דפורטיבו מפרסם כי פאקו פאבון יעזוב ככל הנאה את ריאל בינואר.החוזה שלו נגמר בסוף השנה הזאת, והוא בעצמו מבין שבריאל לא מעונינם בו כשחקן משמעותי. "המצב שלי מסובך. אני במועדון נהדר ואני אוהב את ריאל, אולם כבר בקיץ הקבוצה רצתה להביא עוד בלם, ואם בינואר יגיע רכש, אני יצטרך לשקול את עתידי במועדון". *נשיא בוקה הכחיש כי הושג סיכום עם ריאל בנושא גאגו ואומר כי "אין סיכוי שגאגו עוזב את הקבוצה בינואר לאף מקום". *תחנת טלוויזיה קטלונית(TV3)קשרה את רונאלדו בחזרה לקאמפ נואו.(אין להם דברים יותר טובים לעשות כנראה..) *המארקה טוען כי ריאל מעונינת בפיליפס מקסס, וכי רומא קבעה את מחירו על 10.5 מיליון יורו. *בריאל לא מתרגשים מפרשת הבחירות והספירה החוזרת, ופג'ה אומר היום כי "קלדרון יהיה נשיא ריאל עוד הרבה מאוד שנים ומעמדו יציב בהחלט". לקראת המשחק מחר, מיצ'ל סלגאדו(זוכרים אותו עדין, נכון?) חוזר לסגל אחרי תקופה ארוכה של פציעה ואמור לפתוח.רוב הכוכבים הגדולים לא ישחקו, כולל גוטי הפצוע.פאבון,מחייה,בראבו,רייס ורונאלדו אמורים לפתוח.
נערכים מגעים רצינים מאוד בקשר למגן המשאלי של פלומיננזה , מרסלו. הסכום יהיה כנראה אותו סכום ששולם על המגן הימני לשנו שנה שעברה, 6 מיליון ליש"ט. קסאנו בדרך החוצה מהקבוצה וזה רשמית, הוא סירב לבקש סליחה באומו שהוא לעולם מימי חייו לא ביקש סליחה. "גאגו? לא מכיר אותו" - קאפלו מנסה להמעיט בערכו של קשר בוקה גאגו. מחירו של גאגו ירד מ25 ל18 מיליון. היגואין, החלוץ-קשר שמאלי המעולה של ריבר, שהבקיע צמד נגד בוקה אגב, מבוקש במספר קבוצות פרט למדריד בינהם ליון, צ'לסי, סנט אטיין ומילאן. מילאן היא הפיבוריטית. היגואין לא נחשב לזר בגלל דרכון צרפתי, והוא כנראה יזומן גם לטריקולור. קאפלו רוצה את אלכס, בלמה של PSV אבל כיון שהוא נחשב לזר וגם שיחק עם קבוצותו בליגת אלופות, וגם נערכים מגעים בקשר לחדש את החוזה שלו, הוא לא בדיוק בכיוון. ואם כבר בלמים, תשכחו את קייבו. הבלם טוען שהוא מחדש את חוזהו ברומא ואינו חושב בכלל על מדריד.
סוף סוף אפשר להיות מרוצים מההתנהלות של ריאל מדריד שמתחילה ללכת על צעירים כשרוניים. (מרסלו, גאגו, היגואין ועוד) ונקווה שימשיכו כך!!
לפי מה שהבנתי הוא סגר בריאל,ויגיע בינואר. אבל ביגלל שאין לו אזרחות אירופית הוא יושאל לחצי עונה לקבוצה מחוץ לספרד. פלאמנגו במגעים עם ריאל על רונאלדו (?!)
חדשות רעות:: התברר שרונאלדו נפצע מול אסיחה אתמול. לפי המארקה רונאלדו יעדר חודש!. מה קורה לרונאלדו, פציעה שנייה העונה. הכתבה: http://marca.com/edicion/marca/futbol/1a_d...llo/707963.html
זה נכון, רונאלדו נפצע לתקופה של שלושה שבועות עד ארבעה שבועות - זה מוכיח לי שהבנאדם הוא כבר סוס מת. לברצלונה? יאללה.
הפציעה של רונאלדו כבר מעליבה את המועדון לפי דעתי, השחקן הכי חסר מזל בכדורגל העולמי, עד שהבקיע, יצא מהבוץ, שוב נפצע, ואחרי זה ייקח לו חודש להחלים ולחזור להבקיע או לבעוט כמו שצריך, שוב עלייה במשקל, קאפלו לא ייספור אותו וראול וואן ניסטלרוי בחוד ייתאמנו יותר ואולי ייתפקדו טוב, הקבוצה תרוץ בלעדיו, אני רואה את רונאלדו גומר את העונה העלובה שלו בקריירה עם שער אחד בלבד, נמכר בינואר, ואת השחקן שהיה יכול להיות השחקן הטוב ביותר ששיחק כדורגל, עם כשרון עצום, מהירות לא ייאמנת, יציאה מהמקום פנומנלית ויכולת כיבוש, דועך, ומבזה את הקריירה הגדולה של עצמו. כמה שקשה להגיד את זה, שייפרוש, אני מעדיף לזכור לו את הדברים הטובים, את מונדיאל 2002 שלו, מהירות קטלנית, את העונה שלו בבארסה למרות כמובן היותי אוהד ריאל, זו עונה שהיה שמח לראות את רונאלדו(ראיתי קליפים), את מה שהיה טוב באינטר, ואת השנתיים הראשונות בריאל מדריד. האתר הרשמי אישר את הידיעה ורונאלדו בחוץ לשלושה שבועות - חודש. http://www.bbc.co.uk/manchester/sport/2003/04/24/ronaldo_270.Xxx רונאלדו 3 - מנצ'סטר יונייטד 4 (האולד טראפורד מחא לו כפיים על תצוגת יחיד) נושא אחר: לא ראיתי את מרסלו משחק אפילו דקה אחת, אבל אני סומך עלייכם ובטוח שמגן אדיר הולך להגיע אליינו, בתחילת דרכו, את רוברטו קרלוס לא רכשנו שהוא היה המגן הטוב ביותר בעולם במאת האחוזים אם אני לא טועה, הוא לא היה גם ממש ממש צעיר שנרכש. אני שמח מאוד מהרכש, הוא יוסיף מימד נוסף בהתקפה, יש לי הרבה טענות לקרלוס, לא בישל גול הרבה זמן, בועט מכל מצב, גם רמת הדיוק שלו על הפנים בהשווה לעבר. לא מבין למה קרלוס מקבל חוזה עד 2009, המועדון צריך להגיד יפה שלום על העשור המדהים שנתן אצליינו(עונה עשירית השנה הוא ייגמור), ולהיפרד, אין טעם להביא מגן שמאל ולספסל אותו, אבל אם משאירים את קרלוס אני לא חושב שזה כדי שיישחק מספר מצומצמם של משחקים, גביע המלך מדיי פעם, פציעות וזהו. אני שמח שגאגו נותן לנו עדיפות על פני ברצלונה, אני חושב שהם בכלל לא התעניינו בו ולא הכי זקוקים לו.
עצוב מאוד מה שקורה לרונאלדו. כמה חוסר מזל יכול להיות לשחקן??? עם כל הצער, ריאל צריכה למכור אותו בינואר ולהביא במקומו חלוץ חדש (רצוי צעיר).
ברסה בכלל לא זקוקה לשחקן כמו גאגו.. יש להם 2 פליימקרים (דקו והמהנדס), מה שאצלנו מופיע רק פעם ב10 משחקים. אנחנו חייבים אחד כמו גאגו. אני יודע שהוא לא פליימיקר סטייל קאקה או זידאן, אבל לפחות הוא טוב יותר מגוטי.