מה קרה מאמי?מה רע? בשבילך - ספיד. כמו שאמרתי... לא מוערך. האמתי, אני לא הייתי קורא לו פלאיימאייקר, כי הוא לא. לפחות לא על פי הפרוש הישן של המילה. הוא סתם מארגן משחק - הוא לא עושה משחק. (מצאו את ההבדלים) לא?!?!?!!? אמיתי כמו ההטרוסקסואליות שלו. נשים וכדורגל... איי... תקשיבי, זה קל לחלום על כל מיני גאגויים וקאקאיים, אבל לפעמים צריך להסתדר במה שיש - ושוב לדעתי הוא עושה עבודה נפלאה ושקטה בין נימנום אחד לשני. הוא מארגן יפה מאד את המשחק, ואפשר לראות את זה במרכז מגרש הרבה יותר שקט. בקיצור, לדעתי גוטי שחקן טוב מאד ונחוץ מאד, ואף אני מאמין שהוא יתבלט אף יותר אם היה רק קשר אחורי אחד ועוד קיצוני רציני במערך. לפי דעתי, גם העובדה שראול משוטט על כל פני המגרש לא עוזרת, הבנדם דורך על הרגליים של כולם, במיוחד על של גוטי.
זה ענין של התאקלמות. כל הקרירה הוא שיחק באיטליה, התרגל לסגנון משחק מסוים, לשופטים ולליגה, ופתאום מנחיתים אותו בברנבאו עם טונות של ציפיות על הכתפיים. אי אפשר לצפות שתוך שבועיים הוא יתן תצוגות מופתיות. גם עכשיו הוא לא משחק בצורה הכי אידיאלית.יש שיפור לעומת תחילת העונה, נכון, אבל זה לא מספיק ועדין יש חורים במשחק ההגנה שלו.. זה ענין של זמן לפני שהוא ישתפר, אבל לא הייתי מצפה ממנו להגיע לרמה ולכושר של "קנאבאראו של המונדיאל".(נראה לי רף גבוה מדי לכוון אליו) אם קאסאנו באמת סיים את הסיפור אצל קאפלו(מה שלא ידוע לנו כרגע), אז אני חושב שהדון לא יחכה לקיץ בגלל עוד 2-3 מיליון יורו נוספים. נכון שהוא חשוב לרוטציה,אבל אני מניח שאם ימכרו אותו יביאו איזשהוא מחליף סביר. אבל היי, מצד שני מי יודע?אולי בשבוע הבא קאסאנו יתנצל,קאפלו יסלח,והם חוזרים להיות חברים הכי טובים. לטעמי משחק בקופה דל ריי, ועוד נגד אסיחה לא שווה שיט. תן לי לראות אותו במשחק בעל משמעות, ואז אני ישפוט אותו.אני מאמין שעם הרעב שלו למגרש ועם הרצון להוכיח לקאפלו שעוד נשאר בו משהו,יש סיכוי סביר שנוכל לראות רונאלדו טוב ביום ראשון.(בהנחה שהדון באמת יתן לו הרכב) בינתיים יש התמהמהות קצת עם החוזה הזה, וזה לא מפתיע. אני לא בטוח שבקהאם ישמח להיות בריאל על תקן שחקן ספסל.מה עוד שהוא תמיד אמר שהוא רוצה לפרוש בארה"ב, ובגיל 31, זה רק ענין של זמן עד שהוא יעזוב לדעתי.זה ברור שקאפלו לא בונה עליו כשחקן הרכב בקבוצה. נראה לי זאת פיאה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx מסכים, חלקית לפחות. גוטי באמת אנדרייטד, ובאמת נותן לקבוצה דברים שאנשים לא מכירים בהם.לא צריך לשפוט אותו לפי המשחקים הרעים, כי לכולם יש ימים לא טובים.ביום טוב שלו גוטי מארגן את המשחק בקישור, מוסר, יוצר מצבים, וגם תורם בהגנה. בוא נגיד ככה- יותר גרועים ממנו בטוח יש בריאל.
החוצפן מסרב להגיד סליחה. כל כך הערכתי, כל כך!! במיוחד אחרי כל הזמן שהוא סופסל וישב בשקט ולא הוציא פיפס, אבל אט אט - הבנדם גורם לי לחלחלה, שיעוף כבר ממדריד! אבל אתה מבין שבנדם שלא רוצה להתאמץ בהזדמנות היחידה שנותנים לו, לא שווה הרכב!?!אז מה שזאת אסיחה?אז מה?זאת היתה ההזדמנות שלו! למה הוא לא נתן הכל בכדי להראות מהו שווה? לטעמי העובדה שהוא לא התאמץ במשחק כזה למרות שניתן לו ההרכב, ו90' דקות מראה בדיוק מה הם הכוונות שלו להמשך העונה - הוא לא השתנה! הוא אותו שמנמן עצלן שימשיך לרבוץ ברחבה שלנו כמו לוויתן. אז נכון, מגיעה לו עוד הזדמנות, עוד אחת! אך מבחינתי אחרי ההזדמנות הזאת, אין יותר הזדמנויות! אם הוא ימשיך להיות פדלאה, מבחינתי למכור אותו כבר בינואר! עצלנים - פוארה! -------------------------------------------- הסגל: שוערים: קאסיאס, דייגו לופז. הגנה: קרלוס, ראמוס, קאנוורו, בראבו, הלגארה (הצליח לחזור בדיוק בזמן מהפציעה הקלה), מחייה ופאבון. קישור: דיארה, אמרסון, רוביניו, רייס, גוטי ובקהאם. התקפה: ראול, רונאלדו ורוד. הרכב משוער: קסיאס; קרלוס, קאנוורו, הלגארה, ראמוס; אמרסון, דיארה; רוביניו, גוטי, ראול; רוד. הרכב מנצח לא שוברים. ועדיין אני חושב שרייס חייב להיכנס איך שהוא!! השחקן הזה יכול לשנות משחק! אז עוד ביחד עם רוביניו?! רונאלדו?אני מאמין שאם הוא יפתח נראה העתק מדויק למשחק נגד חטאפה. אגב, פרנאנדו ואזקז לפני המשחק: "המשחק הזה הוא המשחק הכי טוב שיכולנו לקבל השבוע. המשחק הזה מוריד מאיתנו את הלחץ. אחרי סביליה ופראנקפורט ציפינו לניצחונות, אבל היינו חסרי מזל בסופו של דבר, המשחק הזה הגיע כמשחק שבו אין לנו מה להפסיד. אין בושה בלהפסיד בברנבאו! אך אם ננצח, נקבל דחיפה רצינית."
אז ככה ''מאמי''. יש הבדל בין לא להיות מוערך, לבין להיות שחקן עם כישרון בפוטנציה אבל יכולת בינונית נטו. הוא קיבל קרדיט מתחילת העונה, אחרי העזיבה של זיזו נתנו לו את המפתחות ומה אני יגיד לך, פשוט הדבר הכי טוב שקרה לנו, מהסיבה היחידה, מצאנו את העמדה הקירטית שבה אנחנו חייבים להתחזק בה. אני לא יכחיש שיש לו הברקות ויש משחקים שהוא באמת מתעלה על עצמו, אבל כל זה לצד משחקים מאוד גרועים שלו, שחקן לא יציב ביכולת שלו בגלל העבודה שהוא פשוט נותן שלוש משחקים גרועים על כל משחק טוב. אתה רואה ? שאתה רוצה אתה גם יכול. זאת בדיוק הפאקינג בעיה שלי, הוא שחקן טוב כמחליף, לפתוח ולבנות או לארגן לנו את הקישור הוא לא עושה את זה. ובוא נפסיק עם התירוצים הזולים, אל תנסה למצוא סיבות שבגללם הוא חלש, קשרים אחוריים... רגע אמרסון ודיארה ביחד לא מספיקים לו . מקללה מאחורה יגרום לו לפרוח ולהיות שחקן טוב יותר ? האמת שהוא כבר לא ילד, הוא כבר עבר את השלב של לתת לו הנחות על חוסר נסיון. נשים וכדורגל אה... מלבד העובדה שקאקא חמוד ועל בטוח נראה טוב בספידו שחור. הוא גם השחקן הכי טוב בעמדה שלו, כיום. מילאן לגמרי תלויה בו העונה, תראה משחקים של מילאן ואז תגיד לי עם זאת לא פנטזיה ששווה להירדם איתה כל לילה. וברור שגוטי נחוץ לנו, כי אין לנו על הספסל מישהו יותר טוב ממנו. נכון להיום, אי אפשר להחליף אותו... זה עדיין לא עושה אותו לרדונדו. אהה ועוד משהו, ראול רק מחפה על הרבה טעויות של גוטי, אבל את זה כנראה לא ראית בין גירבוץ אחד לשני. ועל תעשו ממנו שחקן נשמה, ראול הוא עדיין לא.
אאוץ' האם אני מרגיש מידת עויינות בהודעה שלך... או שזה רק אני? אני כזה סימפטי, מה יש לאנשים נגדי? מה הקשר בין השניים? משחקים גרועים?סבבה. צייני 3...? הרי יש לו כל 3 משחקים גרועים ואחד טובים, כך שצריכים להיות לו הרבה מאד משחקים גרועים העונה, לא?!בבקשה צייני. הוא כן, תראי משחקי ריאל - מה אני יגיד לך?זה קל מאד להתלוצץ שהוא יושן ולא עושה כלום כל היום, אבל זה כל כך לא נכון שזה ביזיוני, הבנדם מארגן לנו את כל משחק הקישור ואת כבר תראי את ההבדל במשחק הראשון שבו הוא יחסר. מי תירץ את החלשותו?אני בכלל ציינתי מה יכול לגרום לו לבלוט אף יותר, ולא מה יעשה אותו טוב. זה הוא לא תרוץ - זאת עובדה. אני מאמין שעודף הקשרים האחוריים ומחסור בקשרים התקפיים יצירתיים הוא שמונע ממנו לקחת פיקוד מוחלט על הקישור. אני לא אמרתי שצריך את מקאללה או איזה שהי שטות כדומ', רק ציינתי שלדעתי אם רייס יכנס ולידו יוצב רק ק.א אחד גוטי יוכל "להיכנס לעניינים" אף יותר. מי דיבר על זה בכלל? עקיצה זולה, לא צריך לקחת כל כך ללב. את כזאת בחורה. וגאגו מסחרר את כל אירופה, איפה אמרתי שהשחקנים הנ"ל גרועים?סה"כ ציינתי שלא תמיד צריך לפנטז על הטוב ביותר, גם ל"הסתפק" בשחקני בית זה בסדר גמור. טעויות של גוטי?וואלה! צייני טעות, שתיים... את יודעת... שיהיה. דווקא אני מאד מרוכז כשאני מגרבץ, מה זאת הסטיגמה הזאת שגירבוץ לוקח ריכוז כזה גדול אשר מוציא אותך מהריכוז הקודם שלך?!גירבוץ זה דבר נחמד שאף מניב נוחות וריכוז מתמיד יותר. איפה?איפה עשו את גוטיירז שחקן נשמה?
טוב, הגיע הזמן לישון אני רואה, הקטנוניות שלך בשיאה. אני פונה פה להגיון הבריא שלך לא לאגו שלך. תאמין לי שעם הייתי רוצה להיות עוקצנית, היית מרגיש את זה ממזמן... אני סתם עייפה ומבודרת ממה שרץ פה. תרצה או לא תרצה, גוטי הוא מה שאנחנו מסתפקים בו, לא מה שבהכרח הכי טוב לריאל. אני בטוחה שהקסם שהוא משרה על המגרש מספק אותך, אותי לא... עם זה תעשה מה שאתה רוצה. יאללה שוקו וסיפור לפני שינה. ושיהיה לך תגובות הולמות שבאות בסתירה או כקייס רציני שבו אתה בונה את הטענות שלך כנגד דבריי, תיידע אותי. עד אז הרשה לי לדלג בקלילות מעבר לשטויות שגוטי שחקן אנדרייטד.
אתה מעדיף גוש מילים לא מובן? אני מגיב למה שהיא כותבת, איך אחרת אתה רוצה שאני אגיב? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
מה זה מפריע לך איך הוא כותב? live and let live משחק חלש של ריאל אתמול, אבל בכל זאת לדעתי הגיע לריאל נקודה במשחק.השערים של סלטה נכבשו במקריות, כתוצאה משתי טעויות קשות של אמרסון בגול הראשון ורייס בשער השני וניצול המצבים שלהם היה מקסימלי וזה מה שניצח להם את המשחק. פרט לשערים היה להם רק מצב אחד, וגם הוא בעיטה ממרחק למשקוף, וברוב המשחק הם התגוננו ושיחקו ממתפרצות. בכל זאת, זה לא מצדיק את היכולת, או יותר נכון חסור יכולת של ריאל. אם אנחנו סומכים על אמרסון שיבקיע בשבילנו את השערים, זה מסכם את המצב של ריאל אתמול.לא היו הרבה נקודות אור במשחק.חור גדול בהגנה בשער הראשון, רובי C במשחק רע מאוד,קנאבארו היה יכול לעשות יותר, ורק ראמוס ניסה לעשות משהו ולתרום מבחינה התקפית. משחק חלש מאוד גם בחלק ההתקפי. רוביניו לא הורגש בכלל,ראול שוב התרוצץ הרבה ולא תרם משהו קונקרטי, גוטי לא עשה מספיק, ועל רייס ובקהאם שנכנסו כמחליפים אין בכלל מה לדבר. רונאלדו עשה כמה פעולות טובות, אבל בגדול היה בינוני מאוד, איבד הרבה מהמהירות שלו, כבד, איטי, ולא הכי חד.לא צריך למהר לערוף את הראש שלו כבר עכשיו, כי זה בכל זאת משחק ראשון שלו בהרכב מאז הפציעה והוא עדין צריך לצבור משחקים, ולחזור לכושר משחק.(תסתכלו על רוני ביונייטד. לקח 4-5 משחקים רעים, אבל בסוף זה הגיע ובגדול). שיתוף הפעולה בינו לבין רוד לא הבריק, ובצדק. השנים בקושי שיחקו ביחד, ושוב, צריך לתת להם 3-4 משחקים להתרגל אחד לשני ואז נוכל לשפוט אותם. הצד החיובי בהפסד הוא שגם בארסה לא ניצחה והפער לא גדל משמעותית. ביום חמישי אסיחה בברנבאו, משום מה יש לי תחושה שקל זה לא יהיה. כולנו מכירים את היחס של השחקנים לקופה דל ריי, וכל מה שצריך בכדי להפסיד הוא קצת זלזול ויום טוב של היריב.
למרות שמדובר אך ורק בשמועה מאתר לא מהאמינים, מה אתם אומרים?? http://tribalfootball.com/article.php?id=17261
מה יש להגיד? עוד שמועה אחת מני רבים. אין טעם להתיחס ולדבר "מה יהיה אם הוא יבוא". חבל להשלות את עצמנו.
אריק אבידל,יעזוב את ליון בסיום העונה. כניראה לריאל מדריד. אבידל בן ה-27 היה אחד המיגנים המיצטיינים במונדיאל,וכבר בקייץ הוא היה מחוזר ע"י ריאל מדריד. עכשיו כשהוא הודיע לראשי ליון שהוא רוצה לעזוב את ליון,הוא עשוי לעבור לריאל,למרות שגם בארסה בתמונה. ליון צפוייה לידרוש עליו כ-15 מיליון יורו.