ריאל מדריד06/07: קיבו סיכם, שוסטר המאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/7/06.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

גוטי תופס את מקומו של רייס ? אם כבר זה ראול או רוביניו שמשחקים בכנפיים תופסים את מקומו של רייס.

רייס ילך לאיבוד באמצע , הוא צריך שטח לרוץ ויכול לעשות את זה רק באגפים , באמצע אין שחקן אחד או שניים כמו באגף .

2. Riki Member

בלי שום קשר לעמדה שהוא תופס, כי גוטי לא בא על חשבון רייס.
    מירן, אתה צודק בכל מילה. אני כבר לפני כמה עמודים טענתי את זה. גוטי שחקן בית ועל זה הקרדיט, ניצוץ יש אבל המדורה דולקת פעם ב... בשאר הזמן הוא פשוט לא מספק את הסחורה.
    שחקן שהיה אמור להיות כישרון גדול, אבל כל כך לא יציב ביכולת שתמיד יזכר כבינוני פלוס מינוס.
    אתמול במצב כזה קריטי שאף חוליה בריאל לא תיפקדה כראוי, העמדה הכי קריטית, התפקיד המרכזי, הוא לא הצליח לעשות שוב דבר איכותי !!

3. Engel Del Madrid Member

לא הבנת.. אני בכלל רוצה מערך אחר.. מערך של 4-4-2 ... או 4-2-2-2.

דיארה ואמרסון לבד יהיה בקישור האחורי עם דיארה מקדימה, ואמרסון קשר אחורי הגנתי, רייס ורוביניו באגפים וראול וRVN במרכז.

4. Raulito Madridista

טוב לאחר הרבה זמן, התגובה שלי בכללי על קאסנו:

קאסנו למעשה קיבל אצלינו את ההזדמנויות ואיכזב במידה מסויימת, אבל קשה קצת לשפוט אותו, הוא שיחק נגד ויאריאל וליון שהקבוצה הייתה על הפנים והוא דיי שילם את המחיר, בגביע הוא דווקא הבקיע, גם אם זה שער מכוער, גול זה גול, אבל כנראה זה לא הספיק, וגם אם הוא היה מבקיע שלושער זה לא היה מקפיץ אותו להרכב.
    לקבוצה יש סגל טוב וקשה לשתף את כולם, קאסנו בתקופה לא טובה וחבל לי עליו וזה שהוא מושעה. בריאל מדריד הוא בהחלט כישלון, לא קיבל מספיק צ'אנסים, בינתיים קאסנו כמו פורטיו אצלינו בעונת קיירוש אפשר לומר. לא מוצדק מה שקאסנו אמר לקאפלו, גם אין קשר כל-כך, ברומא הוא היה אדיר ולכן שיחק, אבל הוא הוציא את התסכול וגם זה קורה.

אני רואה לאט לאט את הקריירה של האיטלקי הזה דועכת, מקווה שהעונה האדירה ברומא לא תיהיה רק זיכרון מתוק ונראה את קאסנו פורח אצלינו או בכל מקום אחר, שחקן שאני אוהב ורוצה בהצלחתו. על הספסל יש לנו את רונאלדו שיותר מוכשר ועדיף עליו ופחות משקיע, לקישור יש את רייס וגם בקהאם, טוב לקאסנו לעזוב אותנו. יהיה חבל על פחות שחקן ספסל טוב אבל עדיף גם לו.

בקשר לשינוי מערך: יש בזה משהו. אתמול החזקנו בכדור 57% מהזמן אבל למרות שהיו 4 מצבים לגוליםhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxxהלגרה מחמיץ ממטר מול שער ריק, רוד בהחמצה כפולה וגם החמצת פנדל ורונאלדו ממטר מוסר לשוער), לא היינו מספיק מסוכנים לטעמי. על דיארה היה אפשר לוותר אתמול נראה לי, הוא היה סחוט, ולפתוח עם גוטי כ50\50 ולפנות מקום לרייס, אני בהחלט רוצה לראות אותו משחק ואני תומך ב4-4-2 הזה, צריך לנסות אותו פעם, ראול גם יהיה יותר קרוב לשער וייסכן אותו יותר כמובן. האופציות על הספסל לא משהו והייתי מעביר את גוטי לשם שיהיה מחליף כמו שהיה רגיל בריאל ברוב שנותיו. רונאלדו לא יכול לתרום לנו, זו מסקנה זמנית שלי ואני מקווה שהיא תשתנה. בקהאם מגביהה כמו אשתקד, אבל הבעייה שפעם מתוך חמש הגבהות, אחת הייתה יוצאת לשחקן שלנו, הפעם זה לא קורה וההגבהות רעות, קאסנו מושעה, אין לנו שחקנים שיכולים לשנות משחק מהספסל.
    המשחק אתמול היה מזעזע בגלל זילזול וחבל מאוד. אגב, שרוברטו קרלוס יפסיק כבר לבעוט מכל מצב! די!
    בקשר לגוטי, בהחלט אפשר לספסל אותו, אבל למה אתם באים רק אליו בטענות שהקבוצה הייתה חלשה? אני לא יודע מה גרם לחולשה פרט לשאננות ולביטחון המופרז מדיי, אבל לא רק גוטי לא היה בשיאו אתמול(והוא בנה את הפנדל).

העיקר הבטחנו את ההעפלה לשלב הבא, אני חושב שמרבית הקבוצות מדרג א' יותר טובות מאיתנו, וכל קבוצה מהבית של בארסה יכולה להעיף אותנו, גם ברמן.

5. פלג Member

אני גם חושב ככה. ריאל חלשה מדי בשביל ליגת האלופות וזה אפילו ברור מאוד.לריאל יש לפעמים קושי עם קבוצות קטנות, אז שמול צ'לסי, ארסנל, מילאן וכ'ו לא יהיה?. מה שכן, בליגה אני בדעה אחרת לחלוטין. לדעתי יש סיכוים גבוהים השנה. בשביל אלופות.. צריך להשתפר בצורה מאסיבית מאוד, עניין שלדעתי יקח עוד שנה, שנתיים לפחות.

6. Pipe Member

בסוף היום יש לריאל עוד 3 נקודות, העפלה לשמינית גמר ושקט נפשי בשתי מחזורים אחרונים-יום עבודה לא רע בשביל קאפלו.
    אני הפסקתי לצפות לתצוגות כדורגל יפות מהדון. צריך לקבל את העובדה שהשנה (אם הכל ילך טוב) אנחנו נהיה בעיקר יעילים, ואולי פעם בכמה משחקים גם נתן איזו תצוגה יפה, לא יותר מזה.
    לא היו הרבה נקודות אור אתמול, וחבל, כי זה נובע בעיקר מזלזול וביטחון עצמי עודף.
    רוד מחמיץ עוד פנדל(לשם שינוי הפעם והפנדל באמת הגיע לו), רונאלדו עדין נראה חלוד, קאסאנו מושעה, ואין לנו כוח מחץ בהתקפה. מול סלטה יכולת כזו לא תספיק.
    לקראת סלטה הדבר הראשון שצריך לעשות זה להעיף את גוטי לספסל, אתמול היה אולי המשחק הכי רע שלו העונה. הייתי מחזיר גם את רונאלדו להרכב, בקצב הזה הוא ימשיך לשבת על הספסל עד ינואר, וחייבים לראות מה הוא יכול לתרום כמה שיותר מהר.

בקשר לקאסאנו,התפרצויות שלו הם לא דבר מפתיע, אבל כשזה קורה נגד הדון, זה מתכון לצרות. לא יודע מה איתכם, אני מריח סדרת חינוך של שבועיים-שלוש.אגב, יורוספורט מפרסם כי מילאן תרוץ אחריו חזק חזק בינואר לאור המצב עגום של החלוצים שלהם.

ופלג, לא הייתי ממהר לחשוב על זכיה בליגת האלופות כשאנחנו בתחילת נובמבר ונראים כמו שאנחנו נראים. אם נראה ככה גם במרץ ונמשיך להגיע לתוצאות בדרך הזו אז תוכל לפנטז ברצינות. עכשיו אילו סתם תקוות שווא. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

7. Raulito Madridista

הסטט' של השחקנים מהעונה - לחצו כאן

בכתבה זו למטה יש באתר הרמשי נתונים על שחקנינו העונה וכמה דקות הם שיחקו בכל המסגרות בייחד ובכל מסגרת לחוד. מסטט' זו אפשר להבין את מעמדם המעציב של המחליפים שלנו, ואת מעמדו המעורער של רונאלדו בקבוצה, ששיחק 192 דקות בלבד, מתוך למעלה מ1200 דקות ששיחקה הקבוצה בכל המסגרות. רונאלדו פתח בהרכב כזכור רק במשחק אחד העונה, במשחק גביע המלך נגד אסיחה, בו לא הצליח להתבלט ולכבוש. הפנומן נכנס כמחליף בדרבי נגד אתלטיקו מדריד לעשר דקות, שיחק כמחליף נגד קייב בברנבאו ונגד סטיוואה פעמיים ובמשחק ליגה נגד נאסטיק לא קיבל דקות למרות שהתחמם למעלה מ45 דקות. נגד חטאפה רונאלדו שיחק כמחליף ולא עזר לקבוצה.

הפנומן שלח עקיצה לקאפלו ואמר:" אני לא מבין למה קאפלו לא בוטח בי, אני מרגיש שאין לי את האמון שלו וזה הכי עצוב. אני משקיע מאוד, מתי אני אקבל את הצ'אנס שמגיע לי בהרכב הראשון?". בכל מקרה, השיב הפנומן, הוא מתכוון להוכיח לקאפלו איפה מקומו, ויש לו מוטיבציה אדירה לחזור להיות שחקן הרכב בלתי מעורער בריאל מדריד כמו בארבעת העונות הראשונות שלו במועדון בהם כבש למעלה מ100 שערים.

http://www.wldcup.com/pictures/wld2006/0606/pic491.Xxx

רונאלדו ברגעים יפים במדריד.

עוד נתונים מהסטט' מראים שאנטוניו קאסנו שכרגע מושעה בקבוצה, לא מקבל דקות מאז שפתח בהרכב נגד ויאריאל וליון באלופות ונגד חטאפה בליגה ובגביע רק בגלל מנוחה של הסגל הראשון. קאסנו עם 344 דקות בלבד. מעמדו של בקהאם שונה מאוד מבשנים קודמות והוא שיחק פחות ממחצית הדקות של הקבוצה, 561 דקות בלבד וברוב המשחקים נכנס כמחליף. רוביניו, שהיה מחליף עד לפני ארבע משחקים, עם 538 דקות, והלגרה שגם נכנס להרכב בזמן האחרון, עם 466 דקות. גוטי מקבל העונה הרבה דקות ושיחק מעל 800. איקר קסיאס שיחק שני הכי הרבה דקות בריאל מדריד העונה,1121. מהמדו דיארה פתח בכל משחקי הקבוצה ולא והשלים תשעים דקות, פרט למשחק נגד בוקרשט בו הוחלף, עם מאזן של 1181, הכי הרבה דקות בריאל העונה. עוד שחקנים שעברו את האלף דקות ומקומם בהרכב הראשון: אמרסון, קנבארו, ואן ניסטלרוי, ורוברטו קרלוס. ראול עם 939 דקות וסביר להניח שיגיע לאלף במשחק הבא של הקבוצה. סיסיניו שנפצע נגד בטיס ויחמיץ את כל העונה כמעט, עם 210 דקות בלבד, סאלגדו שפצוע כבר הרבה זמן רק עם 171.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

דור גם דברים רעים מותר לכתוב .

אחרי ההתפרצות של קאסנו על קאפלו הגיע תורו של המסופסל המאוכזב רונאלדו שלא תוקף כמו קאסנו אבל מאוכזב כמוהו.
    אל גורדיטו פתח את הפה ואמר :
    "הכי אבסורד זה כשאתה לא משחק זה שאין לך את האמון של המאמן ואתה לא יודע איך לזכות בו בחזרה".
    http://marca.com/ficheros/marca/imagenes/ronaldo250806_ES.Xxx
    "אני לא יודע מה הקריטריונים בשביל לזכות במקום בהרכב, אני בכושר טוב מאוד, גם המשקל שלי בסדר. מה שאני צריך לעשות זה לנסות להוכיח את עצמי. לקאפלו אין אמון בי כרגע. אם היה לו, הוא היה נותן לי לשחק יותר"
    "כשאני משחק אני שמח ומאושר , עכשיו אני לא משחק ואני לא שמח"

אבלר ונאלדו לא מתכוון לעזוב והוסיף " אני מתכוון לכבד את החוזה שלי בריאל וכשהוא יסתיים אני ילך לשנתיים בברזיל או ארה"ב "

9. eman Member

מתי החוזה שלו נגמר?

10. Pipe Member

אם אני לא טועה אז ביוני 2008,כלומר בסוף עונה הבאה.

11. Speed Member

פדג'ה ביקש מקסאנו לבקש סליחה מריאל והנהלת ריאל, אז קסאנו ביקש סליחה, מרומא:
    קסאנו מבקש מרומא סליחה, ואף טוען שילך את כל הדרך חזרה לרומא אם יסלחו לו... הוא רוצה לחזור לשחק בג'יאלרוסי!

סיפור עצוב. הוא בחיים לא יחזור לרומא.

אגב, קראתי איפה שהוא בימים האחרונים ש'תעלומת ההצבעות החסרות' נפתרה, והפעם כל ההצבעות נספרו, ורק הצבעות שנראו טיפה מפוקפקות (רק כ2%) לא נספרו, במצב הזה המנצח היה לא אחר מ-חואן פלאסיוס. כן! כן! אותו בנדם שפרש (לא בטוח איך פורשים אחרי שהבחירות כבר נקבעו, אבל...), ואף לא הסכים להצעת סגנות הנשיא אשר קלדרון הציע לו לאחר שנבחר.
    בכל מקרה, כמו שאמרתי, הוא פרש והוציא את ה40 מיליון דמי בחירות אשר היו זקוקים להתמודדות, דבר שאומר שאם הליכים משפטיים יתחילו, ויקבע להחשיב את הבחירות דרך האי-מייל (אם אני לא טועה, רק בחירות מסוגן לא הוכללו), הנשיא החדש יהיה - חואן מיגל ויאר מיר!

קלדרון, אגב, ככל הנראה שהגיע רק 3.

הא, והמארקה וה'אס' טוענים ששמנמני רונאלדו יפתח נגד ויגו. טוב...

12. Pipe Member

אם בתחילת השנה הייתה תחושה(או שמה זה רק אני?) שקאסאנו יחזור לימיו הגדולים תחת קאפלו ויפרח בברנבאו,אפשר לשכוח מזה עכשיו.התחייה של רוביניו,החזרה של ראול,התוצאות הטובות בחודש האחרון(פרט למשחק בקולוסיאום) ובעיות המשמעת של קאסאנו גרמו אפילו לקאפלו לאבד חלק מהאמון שלו בשחקן, ולא נראה כי הוא יהיה חלק משמעותי ברוטציה בזמן הקרוב.(אלא אם כן לא תהיה לדון ברירה).

לא הייתי מסתכל על רומא(למרות שלא יזיק להם חלוץ), אלא יותר על מילאן. עם הזמן מתחזקים הדיווחים כי הם ירוצו אל קאסאנו בינואר.

זה צריך לקרות מתישהוא, לא? כבר כמה שבועות שקאפלו דוחה ודוחה את זה-נותן לו דקה פה, רבע שעה שם,אבל עד שלא יתן לרונאלדו משחק שלם, לא נדע מה הוא שווה ומה נשאר ממנו.וחוץ מזה, זה לא שרוד כל כך מבריק ואי אפשר להוציא אותו מההרכב.
    it's a win-win situation (בעצם, יותר טוב להגדיר את זה כ lose lose situation http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx )

נראה לי הזוי ביותר. לא מספיק שהוא זוכה בבחירות למרות שהוא פרש, גם כל הסחבת הזאת סביב הענין הזה נמשכת יותר מדי זמן. לא הייתי מצפה לשינוים חדים, אבל מי יודע?
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
    רוחו של פרז מסרבת לעזוב..

נ.ב
    גם פה אתה באנונימי,מה יהיה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/11/06
  13. Engel Del Madrid Member

הבעיות והתקלות מסרבות לעזוב את מדריד..
    קסאנו מיותר, הוא וואן ניסטלרוי היו צמד טוב , אבל קאפלו לא נותן להם הזדמנויות.. קסאנו אחרי הפרשיה הזו יכול להתפתח לשני מצבים - או שהוא ישחק מעולה בשביל להראות לקאפלו, מה שלא כל כך סביר, או שהוא ישחק גרוע רק בשביל שיעבירו אותו לקבוצה אחרת.

דיארה ואמרסון פשוט לא משחקים טוב ביחד. אבל אני חושב שכדאי ומאוד כדאי לתת לזה זמן.

קנבארו משתפר במהירות מדהימה, הוא עוד יחזור ליכולת שלו מהמונדיאל.

סרחיו ראמוס פשוט מעולה כמגן ימני, עדיף כבלם.
    אבל תחשבו על זה, אם סיסיניו וגם סרחיו ראמוס יהיו בימין, שני הכישרונות האדירים האלה יאלצו להילחם על המקום בהרכב.. לא טוב. כי אחד מהם ישאר לבסוף בצד וחבל לבזבז אותו.

RC.. אחח.. מה לא נאמר על המגן המזדקן? הבעיטות נראות כצל דהוי של הפיצוצים הפנומנליים האלה שלא פעם, הריצה כבר לא אותה ריצה, היכולת היא לא אותה יכולת ובגדול - הוא לא מתאים להיות מגן שמאלי בריאל.

בקס יימכר בסופו של דבר, קאפלו אוהב ווינגרים. לא מרימי חלליות.

לפי דעתי רוביניו ורייס צריכים לשחק באגפים, רוביניו בימין ורייס בשמאל ולהפך.

גוטי.. עלוב, פורח פעם ב.. פשוט שחקן שהכישרון שלו הלך לאיבוד איפשהוא. מיותר ותופס מקום חשוב בהרכב.

ראול, לאחר שהבקיע 6 שערים ב5 משחקים , לא הבקיע ב2 משחקים האחרונים אבל אי אפשר לצפות ממנו להבקיע כל משחק.

ואן ניסטלרוי.. היה נראה שהתאקלם יפה בליגה, אז יש לו תקופה רעה, לא נורא.

מה שחבל לי שראול וואן ניסטלרוי פשוט נדחפים אחד לשני. קאפלו חייב לעבוד איתם יותר על העמדות.
    ומה שממש אבל ממש לא אהבתי לראות במשחקים האחרונים זה את ראול מתרוצץ לו במגרש . הלו, חביבי, אתה חלוץ! תישאר שם! זה טוב לרדת מדי פעם לעזור בהגנה אבל לא להגזים! הוא שיחק יותר כקשר אחורי מאשר חלוץ.

14. Speed Member

הייתי כל כך בטוח שזאת תיהיה העונה של קסאנו, ובאמת שלדעתי הוא פתח אותה לא רע בכלל, אבל מישומה אחרי שהוא ניפצע הוא נעלם לו... הוא כבר לא קיבל כל כך הרבה הזדמנויות וקאפלו בקיצור פשוט שם עליו פס. אבל בסה"כ קסאנו טיפש וחוצפן, בסופו של דבר הוא היה מקבל הזדמנויות כמו שרוביניו קיבל וכמו שהוא קיבל בעבר, אולי אם הוא היה תופס אותן יותר כמו שצריך, הוא לא היה בבעיה הזאת כיום.
    קסאנו כבר שיחק העונה בצ'מפיונס, אם ריאל חכמים, הם ימכרו אותו בקיץ - במיוחד בגלל שקסאנו יכול להיות שחקן רוטציה חשוב מאד.
    90' דקות! 90' דקות! הוא קיבל נגד אסיחה! ומה הוא עשה?כלום!נגד קבוצה מהליגה ה3 הוא עשה כ-ל-ו-ם! זאת היתה הזדמנות מעולה בשבילו להוכיח את עצמו, והוא לא הצליח, אז למה לו לקבל הרכב במשחק יחסית חשוב מאד נגד סלטה?
    בקשר לרוד?הוא יורד לקבל כדורים, הוא משתתף במשחק ההתקפה, והוא יודע לדחוק לא רע מהרחבה, אני לא רואה למה עדיף את השמן כרגע על פניו, הבנדם עדיין לא זז.
    הבנדם מכה.
    חדל קשקשת יא בחורה.

ואיזה קבוצה תרצה שחקן גרוע?בעצם, אולי בארי תיקח אותו בחזרה, מי יודע?
    קאפלו אוהב לוחמים, וכבר ביקש מההנהלה להאריך את החוזה שלו.
    אומנם הוא ישנוני לפעמים, אבל הבנדם עושה עובדה שקטה מדהימה, פשוט שחקן לא מוערך.
    מה לעשות?לא כולם פדלאות כמו רונאלדו, באמת צריך להאשים אותו על כך. הבנדם משחק חלוץ שני, אך מגזים יותר מדי מהתלהבות, יורד עד למטה (פעם אחת בכלל ראיתי אותו מציל כדורים ברחבה, WTF??), אבל את העבודה שלו (ושל עוד איזה 2,3) הוא עושה, אז מזה משנה?

15. Riki Member

כמה בירבורים, כאב ראש איום לקרוא כל הודעה עם ציטוטים מפה ועד לדבלין.
    פאקינג סלטה יש לנו מחר על הראש... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx
    קסאנו גמר את הקריירה שלו בריאל, יש לנו מאמן שלא סובל קישקושים כאילו אנחנו בגנון.
    פוזות שיעשה במסלול אופנה במילאנו, לא אצלנו.

Speed חמוד, עלם רך וחמודי שכמוך... פשושיל'ה... גוטי אפקטיבי ? עושה עבודה שקטה ויעילה ? נכון, התרומה שלו כל כך שקטה שהיא לא נראית לעין.

פליימקר ? מתאים לו יותר ג'וב כאסיסטנט של מייק שעושה לי פסים בשער.
    אני לא מחסידיו של גוטי, וזאת עוד כשאני מתאמצת להיות אדיבה ונדיבה ולא לצאת בהצהרות פאשיסטיות כנגד המחומצן.
    תגידו זה נראה לכם בלונד אמיתי ?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

בקיצר, הוא לא מה שטוב לריאל, פליימקר הוא לא, מידי פעם הוא עושה עבודה סבירה במגרש, אבל ליזום מהלכים שמשנים את המשחק זה לא התרומה העיקרית שלו במשחק(ואל תהיו ילדים ותביאו לי כמה דוגמאות של בישולים שלו, את זה גם אחי עושה לי שנאחנו משחקים בשכונה). כרגע הוא מה שיש ובזה מסתפקים, אבל לא שחקן שהייתי רוצה בעמדה כזאת קריטית לעוד עונה.

ומה קרה התחילו להציף פה את הדיון שלי כל כך הרבה אנשים ? יאללה יאללה... חסידים של בלונדי ספייס שכמוכם !!